Itt a legnépszerűbb:
_dummy_12:28

DK: Kubatov kopaszai balhéztak a Közlekedési Múzeumnál?

1

Ismét kigyúrt kopaszok „rendeztek le” egy vitás helyzetet Budapesten, ezúttal a Közlekedési Múzeumot kordonozták el a Liget-projekt ellen tiltakozók elől.

_dummy_10:47

Felfüggesztette az MNB a Quaestor Alapkezelő tevékenységi engedélyét

1

Felfüggesztette a Quaestor Befektetési Alapkezelő Zrt. befektetési alapkezelésre és portfoliókezelésre vonatkozó tevékenységi engedélyét a Magyar Nemzeti Bank (MNB), a Quaestor-kártalanításban érintett befektetők érdekeinek védelme miatt ugyanakkor kivételt jelentenek a befektetési jegyek visszaváltásának fedezetét szolgáló eszközértékesítések, illetve a visszaváltás lehetőségéhez kapcsolódó kötelezettségek teljesítése.

_dummy_10:35

Brit pénzügyminiszter: erőteljes készenléti tervek készültek | Minden ami Anglia

1

A brit pénzügyminiszter szerint a kormány és a Bank of England - brit jegybank - már az EU-tagságról tartott népszavazás előtt erőteljes készenléti terveket dolgozott ki arra az esetre, ha a választók többsége a kilépésre voksol. George Osborne hétfő reggel olvasta fel nyilatkozatát, amelynek elsődleges célja a népszavazási eredmény ismertté válása után kialakult pánikszerű piaci hangulat enyhítése volt.

_dummy_08:37

Te is a csuklódon hordod a hajgumid? Jobb, ha gyorsan elfelejted ezt a szokást!

22
_dummy_08:36

Ez töltsd a mosógépbe, ha tiszta, és puha ruhákra vágysz! Mi is meglepődtünk mennyire hatékony!

34
_dummy_14:06

Másfél kilométeres dugó van az M1-esen

1

Az osztrák hatóságok ellenőrzése miatt torlódik a forgalom a hegyeshalmi határátkelőnél.

_dummy_14:01

Láttátok már Dwayne Johnson új filmbemutatóját? - Hírek

2

A Szikla ezúttal saját YouTube csatornáját igyekszik népszerűsíteni, nem túl szokványos módon

_dummy_12:50

London nem akadályozhatja meg az újabb függetlenségi népszavazást | Minden ami Anglia

1

London nem akadályozhatja meg az újabb skót függetlenségi népszavazást, ha ennek kiírásáról dönt a skót parlament - mondta vasárnap Nicola Sturgeon skót miniszterelnök. A vasárnap közzétett legújabb felmérések szerint a skót választók többsége immár Skócia függetlenségére voksolna. 

www.napi.hu12:17

Brexit-tanulságok: senki sincs biztonságban

1

Mostantól kijelenthetjük, hogy bármi olyasmi megtörténhet a világ politikai és gazdasági színpadán, amit a csütörtöki brit függetlenségi népszavazás előtt elképzelhetetlennek gondoltunk. Ez a Brexit számos tanulsága közül az egyik.

_dummy_12:12

Engedélyezték az emberi génkísérleteket

1

A Rekombináns DNS Tanácsadó Bizottság bólintott rá a kísérletekre.

_dummy_12:11

Soros: az EU menthetetlen

1

A brexit vitája és a menekültváság egymást erősítették. A befektető szerint az EU szétesésével mindenki veszítene.

_dummy_10:57

Drogot áruló brit állampolgárt fogtak el Budapesten | Minden ami Anglia

1

Őrizetbe vettek egy 26 éves brit állampolgárt, aki kábítószert árult egy fővárosi szórakozóhelyen szombaton - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon vasárnap.

_dummy_10:54

Orbán szerint Magyarország a rendet képviseli a rendetlenné váló Európában | 24per7.info

1

Orbán Viktor miniszterelnök vasárnap a Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE) Rendészettudományi Kara és Katasztrófavédelmi Intézete tisztavatási ünnepségén, a budai Várban azt mondta, hogy "Magyarország ma a rendet képviseli az egyre inkább rendetlenné váló Európában"

_dummy_09:04

Ha azt szeretnéd, hogy a fürdőszobád csillogjon, próbáld ki ezt a természetes házi készítményt!

14
_dummy_08:39
47
_dummy_21:53

Erről a 22 trükkről minden nőnek tudnia kell

14
_dummy_21:47
49
_dummy_20:10

Hogyan lett a Brexitből Brrr!…exit? | Minden ami Anglia

1

Alig telt el másfél nap azóta, hogy ismeri a világ az angol EU-referendum eredményét, miszerint a népszavazáson részt vevő állampolgárok az EU-ból való kilépés mellett tették le a voksukat, máris elindult az aláírásgyűjtés, hogy a népszavazást meg kellene sürgősen ismételni.

_dummy_14:12

Brüsszeli lapok szerint súlyos gazdasági és politikai következményekkel jár a britek kilépése

1

A brüsszeli lapok szombati elemzései szerint súlyos gazdasági és politikai következményekkel fog járni Nagy-Britannia távozása az Európai Unióból, az okozott károkat azonban egyelőre nem lehet pontosan felmérni.

_dummy_13:47

Brit rulett | Minden ami Anglia

1

Ma már egészen biztos az, hogy az Egyesült Királyság (UK) kilép az Európai Unióból, mert a június 23-i népszavazáson erről döntöttek a választók.

_dummy_20:19

A függöny legördült

1

Mit érdemel az a kormányfő, aki a saját, és udvari bolondjai érdekében másfél millió magyar állampolgárnak tesz keresztbe? Jöjjenek haza cselédnek, az úri kapcarongyok mellé! Mert még a kint lévők számát is elhazudják, mert már rég nem 500 ezer magyar van kint, hanem annak a háromszorosa.

_dummy_18:25

Totális ellentmondások a Brexittel kapcsolatban – mi lesz velünk, magyarokkal? | Minden ami Anglia

1

Jó volna elhinni, hogy a kint élő honfitársaink megtalálhatnák ezek után is a boldogulásukat akkor is, ha Magyarországon ez nem sikerült. Reméljük a legjobbakat, és persze Isten óvja a királynőt!

_dummy_17:51

A Fidesznél kétszínűbb bandát találni nem lehet: kiosztották Európát | 24per7.info

1

Európának le kell vonnia a Nagy-Britannia EU-tagságáról tartott népszavazás tanulságait – mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteki rendkívüli sajtótájékoztatóján, a brit referendumra reagálva.

_dummy_14:59

Brexit – Londoni elemzők: meredeken emelkedik a brit csődkockázati felár, recesszió jöhet | Minden ami Anglia

1

Példátlanul meredeken romlottak pénteken Nagy-Britannia államadós-kockázati mérőszámai, miután a brit EU-tagságról tartott népszavazáson a kilépést pártolók győztek. Londoni elemzői vélemények szerint jelentős az esélye annak, hogy a brit gazdaság egy éven belül recesszióba kerül.

_dummy_14:50

Magyarország veszített, Orbánt meg kell állítani ezen az úton | 24per7.info

1

Magyarország veszített. Így értékelte a Brexit tényét Tóbiás József, az MSZP elnöke, rámutatva: a brit döntés következményeként hazánkban lassulni fog a gazdasági növekedés, kevesebb uniós fejlesztési forrás érkezik és kérdéses, hogy mi történik azzal a 300 ezer honfitársunkkal, akik a szigetországban élnek és dolgoznak.

_dummy_14:21

Brexit – Hollande: a britek döntése súlyos próba elé állítja Európát | Minden ami Anglia

1

"Ez a kilépés, és ez az én meggyőződésem, összezavarja az értékrendeket és kollektív választ igényel" - hangsúlyozta Manuel Valls, aki szerint "túl sokáig hunytuk be a szemünket az európai népek figyelmeztetései és kétségei előtt".

_dummy_13:42

Brexit – DK: a kormányfő vonja vissza az őszi népszavazást! | 24per7.info

1

A Demokratikus Koalíció (DK) az őszi kvótareferendum visszavonását követeli a kormányfőtől, szerintük ugyanis az Magyarország uniós kilépéséhez vezet. Molnár Csaba, az ellenzéki párt ügyvezető alelnöke pénteki budapesti sajtótájékoztatóján tragikusnak nevezte .....

_dummy_11:39

Ki az a kocsis máté? | 24per7.info

1

"A panoptikumban összegyűltek a bukott liberálfasiszták, magyargyűlölők, drogosok, pénzmosók, szociális gengszterek, befáradt okoskodók, elzavart komcsik, bűnözők, idegbajosok és még néhányan. Meg persze voltak ott "független" civilek is.”

_dummy_11:26

Brexit – A kilépésre szavazott a többség – összefoglaló

2

Az eredmények szerint a választók 52 százaléka szavazott a kilépésre, 48 százalék a bennmaradásra. A brit választási bizottság a manchesteri városházán közölte, hogy a népszavazáson mintegy 33 és fél millióan vettek részt. A kilépésre több mint 17,4 millióan, a bennmaradásra 16,1 millióan voksoltak.

_dummy_09:56

David Cameron bejelentette távozását tisztségéből | Minden ami Anglia

1

Cameron közölte azt is, hogy távozási szándékáról péntek reggel tájékoztatta II. Erzsébet királynőt.

_dummy_08:27

Orbán: Brüsszelnek meg kell hallania az emberek hangját | 24per7.info

1

Tiszteletben kell tartani a britek döntését, mert minden nemzetnek joga van ahhoz, hogy a saját sorsáról ő maga döntsön

_dummy_08:18

ELDŐLT!!! Győzött a Brexit, többen akarják a kilépést, mint a bennmaradást. | Minden ami Anglia

1

.....a voksolás után nincs visszaút, nem képzelhető el, hogy a szavazók akaratával ellentétesen Nagy-Britannia mégsem hagyja ott az uniót.

_dummy_08:15

Így inkább ne csinálja!

1

Elrontott, félresikerült ingatlanos fényképeket válogattunk össze. Okuljunk belőlük!

_dummy_19:42

A viharos időjárás ellenére folyamatos a szavazás | Minden ami Anglia

1

Boris Johnson, London volt polgármestere, a kilépést pártoló tábor frontembere csütörtöki Twitter-üzenetében ugyanakkor annak a kívánságának adott kifejezést, hogy a csütörtöki nap legyen Nagy-Britannia "függetlenségi napja".

_dummy_17:48

Ébresztő! | 24per7.info

1

Amekkora lelkesedéssel napok óta vonulnak magyarok ezrei a francia nagyvárosok és Budapest utcáin, ugyanakkora elánnal kellene fellépnie az egész országnak az európai értékek hazánkban történő érvényesülésének érdekében is.

_dummy_16:38

5 otthonteremtési tanács beköltözéshez

1

Avagy, hogyan lesz ez így jó nekünk?

_dummy_12:23

TGM: Anglia és Európa | Minden ami Anglia

2

Akár bent marad Anglia, akár kilép, a katasztrófa megtörtént (s ebben Jo Cox munkáspárti képviselő meggyilkolása a „Britain First” jelszó jegyében csakugyan jelképes erejű), a hanyatlás megállíthatatlan. God save the Queen.

_dummy_11:07

Angliában mindenre fogadhatsz. Maradnak vagy kilépnek? | Minden ami Anglia

1

Egyre több helyen érhető el Anglia szerte a fogadás lehetősége, hogy a britek kilépnek, vagy maradnak az EU-ban. A mai napon az elemzők szerint teljes mértékben holtverseny van azzal kapcsolatban, hogy kilépnek, vagy maradnak.

_dummy_10:02

Juhász Péter: Elfogadta Polt Péter az ebéd invitációm | 24per7.info

2

Már fogalmazom a hivatalos választ. Addig te meg írd meg hozzászólásban, hogy téged melyik ügy zavar leginkább. Mit kérdezzek meg a nevedben tőle? És oszd meg, hátha vannak másoknak is kérdései Polthoz!

_dummy_09:16

Brit EU-népszavazás – Megkezdődött a voksolás | Minden ami Anglia

6
index.hu08:21

Amikor Kína hadat üzent a verebeknek

1

A háborút komoly áldozatok árán, de a madarak nyerték. 45 millió ember halt bele Mao őrült tervébe.

_dummy_17:25

A rasszizmus büdös lehelete | 24per7.info

1

Én nem kérek a rasszizmus bűzös leheletéből! Nem kérek a bezártságból, elzártságból és nem kérek a cseléd sorsból sem, amit szánnak nekünk!

_dummy_17:13

Juncker: nem lehet szó a tagsági feltételek újratárgyalásáról Londonnal

1

Nem kerülhet sor a tagsági feltételek újratárgyalására Londonnal, ha a britek a csütörtöki népszavazáson úgy döntenek, hogy kilépnek az Európai Unióból - figyelmeztetett Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke szerdán Brüsszelben, miután megbeszélést folytatott Christian Kern osztrák kancellárral.

_dummy_17:07

Az Európai Unió és Nagy-Britannia közötti légi közlekedést is befolyásolja, ha a britek kilépnek a közösségből

1

Az Európai Unió és Nagy-Britannia közötti légi közlekedést is befolyásolja fogja, ha a britek kilépnek a közösségből. - írta a Nemzeti Közlekedési Hatóság.

_dummy_15:15

Hogyan fogja érinteni a magyar gazdaságot a Brexit? | Minden ami Anglia

1

Nettó értelemben tehát mindenképpen valamennyit veszítene a magyar gazdaság is a kevesebb forrás, vagy magasabb költségek miatt.

_dummy_13:45

Kiadó albérlet helyett átverés!

2

Veszhet a kaució - új trükkös módszerre kell felkészülni.

_dummy_12:09

Ujhelyi: a Brexit után egy új korszakra ébredünk | Minden ami Anglia

1

„Akár győznek a kilépni akarók, akár a bennmaradás mellett érvelők kerülnek többségbe, egy másik Unióra fogunk ébredni”

_dummy_11:31

A vak komondort is utolérik – A bíróság nem tartotta tiszteletben a Fidesz kultúráját | 24per7.info

1

Másodfokon tíz hónap - két év próbaidőre felfüggesztett - börtönre változtatta a Balogh József fülöpházi (jelenleg független) polgármesterre, volt fideszes országgyűlési képviselőre súlyos testi sértés miatt 420 ezer forintos pénzbüntetést kiszabó elsőfokú ítéletet kedden a Kecskeméti Törvényszék.

_dummy_09:50

Hogyan is állunk CSOK-ügyben?

1

Eddig úgy tűnik, főleg használt lakásra igénylik a támogatást.

_dummy_19:51

Könyv letöltés ingyen: Ingyen lehet telefonálni a Viberrel bárhová

2

Ezen a héten korlátlanul és teljesen ingyen telefonálhatnak a magyar telefonszámmal regisztrált Viber-felhasználók.

_dummy_17:11

Cameron: az EU-tagság a gazdasági biztonság feltétele | Minden ami Anglia

1

A brit miniszterelnök szerint az EU-tagság mindenekelőtt Nagy-Britannia gazdasági biztonságát szolgálja, és a kilépés súlyos kockázatokat jelentene a brit családok megélhetésére, mivel munkahelyek kerülnének veszélybe.

_dummy_17:05

A méhek titokzatos életét megfigyelő program kezdődött Londonban

1

A Londoni beporzók nevű projekt célja, hogy megtalálják a méhek legkedveltebb helyeit, legkedveltebb virágjait a brit fővárosban

_dummy_16:30

Frenetikus siker a kisvasút 51 utasa | 24per7.info

2

A Telegraph szerint az EU is vizsgálódik a felcsúti kisvasút körül, mert felmerült a gyanú, hogy a magyar kormány nem megfelelően használta fel azt a 2 millió eurós forrást, amit a kisvasút építésére kaptak.

_dummy_12:01

Vadai Ágnes:Ugye nem fognak megsemmisülni a Spédernél lefoglalt hangfelvételek? | 24per7.info

1

A Magyar Nemzet információi szerint olyan hangfelvételeket foglalt le a rendőrség Spéder Zoltán érdekeltségeinél, amelyek vezető fideszes politikusokkal folytatott beszélgetéseket rögzíthetnek.

_dummy_11:52

Ha a mogyoróvajat eddig csak a kenyérre kented, most teljesen meg fog róla változni a véleményed!

2

A mogyoróvaj egy nagyon tápláló és egészséges étel, azonban ezenkívül más hasznos tulajdonságokkal is rendelkezik. Nem is gondolnád, mi mindenre használható még a világ egyik legfinomabb kencéje.

_dummy_11:22
86
_dummy_11:22

Vett egy rozsdás furgont és megcsinálta belőle a világ legjobb dolgát

25
_dummy_10:18

Soros György szerint meredeken gyengülne a font Brexit esetén | Minden ami Anglia

1

Érvelése szerint mindemellett figyelembe kell venni a nagyon magas brit folyómérleg-hiányt is, amely miatt Nagy-Britannia ma sokkal inkább függ a külső tőkebeáramlástól, mint történelme során bármikor.

_dummy_07:28

Hol a törvény, mi gátat szab?

1

Elözönlötték Marseilles és Budapest utcáit a lelkes szurkolók, és közöttük - egyáltalán nem megbújva! - a magyar nácik is... Ismerve a hazai bajnoki- és nemzeti válogatott meccsein az eddig még leginkább csak az ürességtől kongó stadionjaink lehangoló látványát, a Zember fia és lánya most csak hüledezik: nagy hirtelenjében vajon honnan bújt elő, és ugyan mitől kergült meg ez a tengernyi sok nép?

_dummy_07:21

Bokros Lajos: Önleleplezés | 24per7.info

2

Magyarország jobban teljesít - mondjátok Ti. Gyerekek, ne vicceljünk. És főleg: ne hazudjatok.

_dummy_06:55

A legnagyobb brit autógyárak és az angol labdarúgás felső osztálya is a brit EU-tagság mellett foglaltak állást | Minden ami Anglia

1

Az aláírók szerint ha Nagy-Britannia távozna az EU-ból, azzal elrettentené a befektetőket, munkahelyeket sodorna veszélybe, és az egész brit gazdaságot kockára tenné.

_dummy_05:52

Meg akarták ölni Donald Trumpot Las Vegasban

1

Nem ez az első alkalom, hogy a választási kampányban Donald Trump életére törnek. Idén márciusban, az ohiói Daytonában akarta megkéselni valaki a milliárdos üzletembert.

_dummy_05:41

Az oktatás ÉN vagyok!

1

A köznevelés rendszere átalakításának mostani lépései valójában nem az oktatásról szólnak, hanem a települési önkormányzatok további kiszorításáról a hatalomból. Kis lépések a hatalom koncentrációja terén.

_dummy_16:03

Komoly pénz van a strucctenyésztésben

1

Hazánkban már önkormányzati szinten is kezd elterjedni a strucctenyésztés. Az érdeklődés oka, hogy az utóbbi öt évben megduplázódott a strucchús iránti kereslet Nyugat-Európában, így aki ügyes, jó pénzt zsebelhet be a tenyésztéséből.

_dummy_14:57

Üzenjünk Brüsszelnek, hogy Anglia azért maradjon tag… | Minden ami Anglia

1

A magyar kormány Nagy-Britannia európai uniós tagságának megőrzése mellett érvelő hirdetést jelentetett meg hétfőn a brit sajtóban. A Daily Mail című konzervatív napilap hétfői kiadása által közölt egész oldalas hirdetés Orbán Viktor miniszterelnöknek a brit választókhoz szóló üzenetét tartalmazza.

_dummy_13:08

10+1 ok, amiért nem kopogtatnak az ajtaján

2

Itt leellenőrizheti, minden rendben van-e az Ön hirdetésével. Miért nincsenek érdeklődők a meghirdetett ingatlanra? Miért nem kelt el a ház, mikor az utcában már többet is eladtak azóta? Töprengés helyett, nézzük meg, mit tehetünk annak érdekében, hogy ez ne így legyen!

_dummy_12:56

Nyilvános: ennyi pénzünkbe került a telefonhajsza

2

A rendőrség nyolc hónapnyi titkolózás után végre elárulta, hogy mennyi pénzt fordított arra, hogy megtalálja az Orbán Viktor miniszterelnök lányának az esküvőjén ellopott két mobiltelefon tolvaját - írja az Átlátszó.

_dummy_12:56

“Valami bűzlik Dániában!”

1

Az Orbánhoz köthető emberek milliárdokat vesznek ki a cégeikből. Természetesen EU-s pályázatokból túlárazott számlákkal, így van miből. Nincs kenyérre valójuk? Netán még nincs a nevükön az egész ország tulajdoni lap szerint, és ahhoz kell a rengeteg pénz?

_dummy_05:57

Ha ilyent látsz, nehogy betedd a lábad a vízbe! (Kevesen tudnak erről a tengerparti veszélyről)

2

Sokan imádnak fürdeni a tengerben vagy az óceánban, de a legtöbb ember nem tudja, hogyan kell helyesen cselekedni vészhelyzetben. Legtöbben úgy vélik, hogy baleset csak akkor történhet, ha alkoholfogyasztás után megyünk fürdeni, azonban létezik egy másik veszély – a rip áramlat.

_dummy_19:27

Judi Dench Viktória királynőt alakítja Stephen Frears filmjében | Minden ami Anglia

1

Az Oscar-díjas Judi Dench Viktória királynőt alakítja Stephen Frears filmjében, amely a brit uralkodó és bizalmasa, Abdul Karim barátságát mutatja be. A Victoria and Abdul című történelmi dráma a Working Title és a BBC Film együttműködésével készül.

_dummy_07:54

Itt a fotel, amit úgy építesz meg magadnak, ahogy akarsz

1

Ennél menőbb ülő alkalmatosságot még nem láttunk. Kattints a folytatásért! A látottak szerint a találmány azt tudja, hogy könnyedén egymásba csúsztatható elemekből áll, rengetegből, amiből gyakorlatilag olyan dolgot raksz össze magadnak, amilyet csak akarsz.

_dummy_15:45

Itt a szó szerinti Portik jegyzőkönyv – Habony és Vajna is képben | 24per7.info

2

A 444.hu tette közzé azt a szó szerinti jegyzőkönyvet, amit Portik tárgyalásán jegyeztek le. Hihetetlen információk derülnek ki belőle.

_dummy_15:05

Elképesztő, hogy Rogán mennyire megbecsüli a médiát

7
_dummy_15:04

Meglepődött a péniszterelnök

2

Maga a péniszterelnök lepődött meg a legjobban azon, ahogy a Soros Gyuri bácsi no meg a háttérhatalmak ellenében, ezek az aranyfalábú focistáink már nem csak életszínvonalban, hanem végre a labdarúgás művészetének a gyakorlásában is utolérték Ausztriát.

_dummy_11:12

Áder dacol a hatalommal: visszaküldte a törvénymódosítót

1

Néha érhetnek minket meglepetések. Most például az, hogy Áder János nem bólogatott, mint a régi autók szélvédőjén a kutyafigura, hanem gondolkozott, mielőtt aláírt.

Copyright © 2017. cikkpakk.hu
Minden jog fenntartva.
Hivatalos IttaHelye.hu utód 2009-2016.
Image thumbnails by pagepeeker.com.
info@cikkpakk.hu


Gearbest Autumn Sale
Online Stream