Itt a legnépszerűbb:
 2016-07-29 08:28:22 -  52 -  Hír

Vannak dolgok, amik a férfiak számára teljesen természetesek, viszont a nők egyáltalán nem értik, miért van ez. Hiába, a férfiak egészen máshogy állnak a világhoz, és mivel nem bonyolítják túl az életet, a nők sosem fogják megérteni őket. És fordítva. :)

_dummy_15:44

Juhász Péter: Ahogy már mondtam, bepereltem a Fideszt…

1

Ahogy már mondtam, bepereltem a Fideszt egy közleményük miatt. Azt állították, hogy alkoholtól dülöngélve, és hogy plakátot rongáltam. Se ez, se az nem volt igaz.

_dummy_15:43

Juszt László: “Európa jól áll, feltéve, ha nem hagyjuk szétverni.”

1

Nem árt olykor kitekinteni a kormányzat folyamatos hazudozásainak kulisszái mögül, és tényeket is megismerni. Európa nincs semmilyen válságban és nem szakad le.

_dummy_15:22

Ingatlanpiaci tendenciák

1

Horváth Gyula ingatlanszakértőt kérdeztük, mi várható, merre tartanak az árak, meddig nő még a kereslet.

_dummy_13:48

Illuminátus fővezér vagy Európát összetartó vezető?

2

A kérdés, hogy mit gondolnak minderről a németországi magyarok?

_dummy_12:01

Váratlanul elhalasztották a döntést az új brit atomerőmű felépítéséről

1

London emellett lehetővé akarja tenni egy kínai tervezésű atomerőmű felépítését egy másik helyszínen, a kelet-angliai Bradwell nukleáris létesítményében. Ha e beruházás is megvalósul, ez lenne az első teljesen kínai tervezésű nukleáris energiatermelő létesítmény Nyugaton.

_dummy_10:24

Vágó István: “KOLLEKTÍV BŰNÖSSÉG”

2

Az sokak számára nyilvánvaló, hogy a kormány egyik plakátjának ez a szövege: "Tudta? Brüsszel egy városnyi illegális bevándorlót akar Magyarországra telepíteni" nettó hazugság

_dummy_08:36

Ingyen lakást bérelni? Lehetséges!

1

A világ legnagyobb önfenntartó lakókomplexumát adták át Fremantle városában, Ausztráliában.

_dummy_08:28
52
_dummy_18:49

A németek többsége szerint megbukott Angela Merkel menekültpolitikája

1

Németországban a lakosság többsége szerint megbukott Angela Merkel kancellár menekültpolitikája - mutatta ki egy csütörtökön ismertetett felmérés.

_dummy_18:22

Brexit – Theresa May: London az év végéig nem kezdi meg a kilépési tárgyalásokat

1

Az Egyesült Királyság ez év végéig nem kezdi meg az Európai Unióból (EU) való kilépési tárgyalásokat az ötvenedik cikkely alapján - jelentette ki Theresa May, az Egyesült Királyság miniszterelnöke csütörtökön Pozsonyban.

_dummy_16:51

Ansbachi robbantás – Merkel kilencpontos terrorellenes csomagot terjesztett elő

1

"Nem mondtam, hogy egyszerű ügy lesz, amelyet könnyen elintézünk" - mondta Angela Merkel.

_dummy_16:14

Zseniális tanácsok a németországi munkakereséshez

18
_dummy_16:12

Németországban élsz, és beteg vagy? Szíjjál füvet! | Minden Ami Német

2

A német kormány beterjesztett egy javaslatot, ami engedélyezné a kannabisz gyógyászati célú fogyasztását.

_dummy_16:02

Ansbachi robbantás – Bajor belügyminiszter: felső határt kell bevezetni a menekültek befogadásában | Minden Ami Német

2

A biztonság megőrzése és az integráció sikere érdekében évi 200 ezer főben kell korlátozni a befogadható menekültek számát Németországban - mondta a bajor belügyminiszter

_dummy_15:46

Újmagyar életpálya modell

1

Hamarosan célba ér a Viktátor!

_dummy_12:54
42
computerworld.hu11:44

Perelik a Microsoftot a Windows 10 miatt

20
_dummy_07:16

Biden szerint Trump szenzációhajhász és veszélyes a nemzetbiztonságra | 24per7.info

1

Szerinte a republikánus elnökjelölt tönkretenné az amerikai középosztályt, és veszélybe sodorná az Egyesült Államok nemzetbiztonságát is.

_dummy_06:56

Müncheni lövöldözés – Ámokfutás előkészítésének gyanúja miatt őrizetbe vettek egy kiskorút Németországban | Minden Ami Német

1

Ámokfutás előkészítésének gyanúja miatt őrizetbe vettek egy kiskorút, aki kapcsolatban volt a müncheni lövöldözés elkövetőjével - közölte szerdán a németországi Ludwigsburg rendőrkapitánysága. A közlemény szerint a 15 éves gyereket ...

_dummy_06:31

Kommunikáció óh!!! | 24per7.info

2

Miért nem kommunikáljátok a saját gazemberségeiteket? Nem unjátok még brigantik?

_dummy_06:19

NVI: nem lesz népszavazás az állami földek privatizációjáról – Nyert a fidesz? | 24per7.info

1

Nem lehet népszavazást kiírni az állami földek privatizációjáról, mert nem lesz meg a szükséges 200 ezer hiteles aláírás az MSZP kezdeményezéséhez - mondta a Nemzeti Választási Iroda (NVI) elnökhelyettese

_dummy_20:00

SocietasTV | A leendő magyar egyetemisták külföldön képzelik a jövőt – Pont Ott Party 2016

2

A SocietasTV csapata az eredményváró helyszínén volt, ahol arról kérdezte a fiatalokat, Magyarország vagy külföld. Stábunk meglepő válaszokat kapott.

_dummy_19:29

Sokkoló valóság a bevándorlás mögött (Csak erős idegzetűeknek - videó és kép)

2

Az összes hír, amit Magyarországon látsz a bevándorlásról eltörpül a valódi probléma mellett. Szánalmassá és nevetségessé válik minden felháborodás a szemetelésen, a menekülők viselkedésén. Szánalmassá válunk, hiszen a legnagyobb problémán nem háborodunk fel.

_dummy_19:16

Ha létezik mágia, hát átkozottak legyetek! | 24per7.info

1

Mindenki, aki szerves része ennek a folyamatnak, hogy gyermekek, idősek az utcára kerülhetnek banki tartozás miatt, rendőri intézkedés során, az, ha léteznek természetfeletti erők: átkozott legyen!

_dummy_17:17

Pajtából a Parlamentbe: Interjú Blazovich Tímeával

3

Alakulásukat követően tizenötezer szimpatizánst tudhatott már magáénak a Blazovich Tímea nevével fémjelzett párt, a Földművelők-Gazdálkodók és az Új Élet Rendszerváltó Pártja, vagyis az FGRP.

_dummy_16:22

Nagy sláger idén a Rubin

1

Nem a drágakőre, sokkal inkább a dinnyefajtára kell gondolni. Bár még csak 2-3 éve vetette meg gyökerét magyar földön, mára 1000 hektáron termesztik a gazdák – nagy sikerrel!

_dummy_13:18

Német sajtó Magyarországról | Minden Ami Német

1

A német sajtó Orbán Viktor kormányfő és Christian Kern osztrák kancellár budapesti találkozójával, a németországi támadásokkal és Donald Trump elnökjelöltté választásával kapcsolatban foglalkozott Magyarországgal.

_dummy_12:58

Valamit elhallgatnak a német hatóságok? | Minden Ami Német

1

Németországban az elmúlt 10 évben két ilyen ámokfutás is volt, amelyben “bukott, megkeseredett”, nem migrációs háttérrel rendelkező diákok voltak az elkövetők

_dummy_12:41

Brexit – Brüsszel Michel Barniert nevezte ki a kilépési tárgyalások vezetésére

1

Michel Barnier volt francia külügyminisztert, volt uniós biztost nevezte ki szerdán az Európai Bizottság arra, hogy előkészítse, illetve vezesse a tárgyalásokat az Egyesült Királyságnak az Európai Unióból történő kiválására, amelyről a szigetország népszavazáson döntött.

_dummy_12:26

Tűrhetetlenek a magyar jövedelmi viszonyok! | 24per7.info

17
_dummy_12:14

Köz és magán beszerzések

1

A közbeszerzés kérdéseinek újrarendezése fontos kormányzati célkitűzés volt. A Jó Állam mindig szerette az olyan megoldásokat, amelyek azt a látszatot keltik, hazánkban minden rendben van.

_dummy_09:00

Albérlet vagy kollégium?

1

Egyszerűnek tűnik a kérdés, de a válasz már nem annyira az.

_dummy_18:42

Európa keményen vissza fog vágni! | Minden Ami Német

1

Hinnünk kell abban, hogy ezt az aljas bűnszervezetet velejéig ki fogják irtani az országaink határain belül, és kívül is egyaránt.

_dummy_17:26

Mi van a brit gazdasággal? Negatív betéti kamatok lehetőségére figyelmeztette üzleti ügyfeleit két brit bank | Minden ami Anglia

2

Ez 87 havi mélypont: a brit feldolgozóipari és szolgáltatási szektor kompozit BMI-indexe 2009 áprilisa, a globális pénzügyi válság mélypontja óta nem volt ilyen alacsony.

_dummy_17:11

Kapcsolat van az agy tinédzserkori fejlődése és a mentális betegségek között | Minden ami Anglia

1

Kapcsolat áll fenn az agy tinédzserkori fejlődése és a mentális betegségek kialakulása között - állítják brit szakemberek, akik azt is megállapították, hogy az összetett gondolkodással és a döntéshozatallal összefüggő agyterületek változnak a legtöbbet a kamaszévek alatt.

_dummy_16:56

Nyilvánosságra hozta az NVI a népszavazási aláírások ellenőrzésének szempontjait | 24per7.info

1

Nyilvánosságra hozta a Nemzeti Választási Iroda (NVI) a népszavazási kezdeményezések aláírásgyűjtő íveinek ellenőrzési szempontjait.

_dummy_16:40

Vágó István: Néhány érdekes név arról a listáról, melyen a Trumpot támogatók szerepelnek | 24per7.info

1

Néhány érdekes név arról a listáról, melyen a Trumpot támogatók szerepelnek (Orbán az egyetlen hivatalban lévő miniszterelnök, legalábbis amíg Chuck Norrist nem választják meg valahol :-) ):

_dummy_16:22

Energiatakarékos ház tervezése

1

Az energiatakarékos épület a benne lakók szempontjából gazdaságosabb. Olcsóbb üzemeltetést, a környezet szempontjából pedig kisebb szén-dioxid kibocsátást, azaz kevesebb légszennyezést jelent, ami népegészségügyi és ökológiai szempontból is egyre jobban érvényesítendő alapkövetelménnyé válik.

_dummy_15:46

Lázár lova

1

Kétséget kizáróan Lázár János jó lóra tett, amikor felpattant Rapcsák mögé a nyeregbe. Elegáns ruhája, jól fésült frizurája, gunyoros, esetenként cinikus mosolya nem hagy kétséget afelől, hogy biztos a helye az új elitben.

_dummy_14:46

Kiemelt figyelmet érdemelnek a száraz területek

1

Mintegy 2 milliárd ember. Ennyien élnek úgynevezett száraz területen a világon. A helyzetük nem könnyű, főleg hogy 90 százalékuk fejlődő országokban él. Az aszályok és az elsivatagosodás miatt sokkal nagyobb figyelmet érdemelnének.

_dummy_14:41

Szeretnénk gratulálni Kósa Lajosnak, amiért önként ugrott Kálmán Olga darálójába! | 24per7.info

1

Úgy kezdődött, hogy interjút adott Kósa Lajos, a Fidesz frakcióvezetője az ATV-ben Kálmán Olga műsorában. Ezzel még nem is lenne baj, de azért valljuk be, láttunk már a műsor történetének folyamán olyan eseteket, ahol nem távozott a meghívott vendég vidáman a vérmes műsorvezetőtől.

_dummy_06:46

27 olyan konyhai tanács, hogy eldobod az agyad!

22
_dummy_05:58

Amerikai elnökválasztás – Obama féltestvére Donald Trumpra szavaz | 24per7.info

1

Obama elnök féltestvére a republikánus jelöltre, Donald Trumpra szavaz majd novemberben, mert nem elégedett a testvére teljesítményével - derül ki egy hétfőn megjelent lapinterjúból.

_dummy_19:53

Orbán az alkotmánybíróságot használja fel a magyarok kirekesztésére | Minden ami Anglia

1

Ha csak a jogi vetületét nézzük, azt mondhatjuk, hogy a kettős szavazatok elkerülése érdekében indokolt lehet a levélben szavazás tilalma.

_dummy_18:30

Brexit – Skót miniszterelnök: különböző opciókat kell megvizsgálniuk az Egyesült Királyság nemzeteinek | Minden ami Anglia

2

"Ezért ha azt mondják nekünk, hogy ennek ellenére ki kell lépnünk (az EU-ból), az olyan lenne, mintha azt mondanák, hogy a mi nemzetünk szava nem számít"

_dummy_17:04

Itt a bosszú a Brexit miatt? A franciák lezárták a határt

32
_dummy_12:12

A menekülthullám megállításával nem csökken az erőszak és a terrorizmus | 24per7.info

1

A menekülthullám megállításával nem csökken az erőszak és a terrorizmus

_dummy_11:50

Közel 6200 gyűlölet-bűncselekmény történt Nagy-Britanniában a Brexit óta | Minden ami Anglia

2

Brit rendőrség állítása szerint, közel 6200 gyűlölet-bűncselekmény történt Nagy-Britanniában a Brexit óta.

_dummy_06:12

Brexit – Brit pénzügyminiszter: Nagy-Britannia szabadkereskedelmi megállapodást kötne Kínával

2

Nagy-Britannia széleskörű szabadkereskedelmi megállapodás lehetőségéről kezdett megbeszéléseket Kínával - mondta vasárnap a brit pénzügyminiszter.

_dummy_06:01

Egy héten belül négy véres esemény Németországban (Videó)

2

A bajor belügyminisztérium által is szándékosnak minősített esemény egy ember halálát okozta, és legalább 12 sérült is van. A rendőrség közlése szerint a robbantás áldozata a merénylő.

index.hu20:28

Tudatosan rövidítik meg az izzók élettartamát

2

A jelenség nem új, egy évszázada is így váltottak az ezerórás izzóra a tartósabbakról. Most a ledes izzók piacán történik hasonló.

_dummy_12:44

Juhász Péter: Hírt hamisított az MTI a Fidesz szerint. | 24per7.info

1

Történt ugyanis, hogy még a 2014-es önkormányzati kampány idején a Fidesz kiadott egy közleményt az MTI-n keresztül, amiben azt hazudják, hogy plakátot rongáltam, és mindezt drogosan. Bepereltem őket.

_dummy_12:35

Orbán már nem dakota mondásokat puffogtat, hanem szerinte mi vagyunk a dakoták

1

Orbán is így lehetett az indián közmondásaival, amiket évek óta beépít a beszédeibe. Most viszont olyannyira beleélte magát, hogy egy undorító odamondással üzent Obamának, miszerint az indiánok mi vagyunk.

_dummy_10:06

Ujhelyi István: Tusványos a cinizmus fellegvára lett | 24per7.info

1

Tusványos elmúlt évtizedeit átlapozva különösen beszédes az emlék, hogy a programsorozat első eseményét a Fidesz még a brit Szociál-Liberális Demokratákkal közösen szervezte. Azóta a világ és a Fidesz liberális értékei is nagyot fordultak.

_dummy_08:40

Lendvai Ildikó: Orbán Tusványoson | 24per7.info

1

"Ha a demokrácia-építést helyezzük előtérbe olyan térségekben, ahol ennek sikere rendkívül kétséges, akkor...instabilitást fogunk okozni."

_dummy_21:48

Leállították a KickAssTorrent(KAT) oldalt, a kár óriási

2

Az mindenkinek a személyes ügye és világnézete hogy hogyan gondolkodik a Torrent oldalakról és azok használóiról de a mai gyász hírünk hogy KAT -ot lelötte a hatóság. Dátum: 07-23-2016 Írta: Aaron

_dummy_15:36

Gyávák vagytok Béláim!!!

1

Láttad a Legényanya című filmet? (Röviden: egy faluban minden férfit Bélának hívnak, és mindegyik Béla egy kicsit ütődött. Majd születik közéjük egy Józsi, mert egy nő megunta a Bélák töketlenkedését…)   Ülj le egy hűvös sarokba, és próbáld összeszedni a történelmi tanulmányaidból rád ragadt példákat, Te nagyon magyar és Te is, aki a pártoknak hiszel!

_dummy_15:00

Juhász Péter:Én azért akarom leváltani Orbánt, mert… | 24per7.info

1

Ne nevezz politikusnak, ha akkor nem lehetek ember. Ezt kérem a beszélgetés vége alapján. Ugyanis előbb szeretnék ember maradni, mint bármit elérni a politikában. Nem azért tárom fel Rogán Antal bűncselekényeit, és nem azért fogjuk megbuktatni Orbán Viktort, hogy nekik rossz legyen.

_dummy_14:37

NYT: kigyulladt és a levegőben darabokra esett az egyiptomi gép

1

A lezuhanása előtti pillanatokban tűz ütött ki a pilótafülkében, vagy annak közvetlen közelében, ezt követően pedig még a levegőben darabokra esett szét az Egyptair egyiptomi légitársaság 66 emberrel a fedélzetén májusban a Földközi-tengerbe zuhant utasszállítója - mondták a katasztrófa okainak kivizsgálásával foglalkozó egyiptomi bizottság tagjai a The New York Times című amerikai napilapnak

_dummy_14:19

Orbán Viktor kivezetné Magyarországot az Európai Unióból | 24per7.info

1

Az MSZP elnöke Magyarország szempontjából helytelennek nevezte, hogy Orbán Viktor elköteleződött Donald Trump amerikai republikánus elnökjelölt mellett.

_dummy_13:42

Cameron bevándorlási engedményeket kért Merkeltől a népszavazás előtt

1

David Cameron volt brit miniszterelnök az EU-tagságról tartott júniusi népszavazás előtt nem sokkal megpróbálta rávenni Angela Merkel német kancellárt egy olyan nyilatkozat támogatására, amelyben Berlin, Párizs és az Európai Unió más vezetői engedményeket helyeztek volna kilátásba az unión belüli szabad mozgás alapelvében arra az esetre, ha Nagy-Britannia az EU tagja marad.

hvg.hu09:53

Boltokban is lehet majd PayPallal fizetni

1

A PayPal megállapodást kötött a Visával, így kártyás fizetéskor a PayPal-számlájukat is használhatják majd a vevők az üzletekben.

_dummy_15:48

A sátán évtizede…!

16
_dummy_15:36

Kvótabojkott

1

Ennek jó kiinduló pontja a Liget. Hajrá Fiatalok! Vegyétek magatokhoz a stafétát, zavarjátok el a mai politikusbűnözőket, legyetek ti ennek az országnak az új politikusai, hozzátok létre az új pártjaitokat, csináljátok meg végre az új rendszerváltozást!

_dummy_14:54

Citromlevet cseppentett az ablakpárkányra, ezt te is ki fogod próbálni!

2

A citrusfélék legismertebbike csakis a citrom. Ma általános alapanyag a gasztronómiában, hiszen húsételek elkészítése mellett több desszert, süti készül citromosan. Nem beszélve a citromos teáról, limonádéról.

_dummy_13:58

A hatékony fejlesztő 7 szokása

2

Jó kódot írni kevesebb időbe telik, mint gondolnád, most kiderül, hogyan csinálják a profik. (Egy tipp: kezdetnek jó, ha lusta vagy.)

_dummy_08:10

Deviánsok

1

A magyar kormány menekültek elleni tevékenysége, megtetézve egy majdani népszavazással ellenük, az nem deviáns?

_dummy_08:08

Habony Árpád az az ember, akire ha rákérdezel, kirúgnak

1

Ahogy látjuk, az újjáteremtő erő, az Evangélium, Jézus, Isten, vagy ki tudja még, milyen entitás jelenti összességében a „Habonyi kérdést.” Ezt a kérdést azonban nem tesszük fel, főleg papként, ugyanis akkor egészen más tanításokhoz fordulunk, és nem pedig Jézus szívében keressük az igazságot. Különös dolgok ezek…

pcworld.hu20:24

Befejeződik a képmagnók gyártása

1

Július végétől talán nem készülnek többé VCR-ek.

_dummy_15:10

Kasita ingatlanok

1

A forradalmi mobil otthon - ilyenek lesznek a jövő lakásai?

itcafe.hu15:08

Letartóztatták a KickassTorrents alapítóját

1

Még egy kicsit üldögélhet a lengyel börtönben, de már készül a kiadatási kérelem. Várhatóan USA felé tartó útja után hosszas magány várja.

itcafe.hu15:07

A franciák dühösek a Windows 10 adatgyűjtése miatt

1

A Microsoft három hónapos ultimátumot kapott arra, hogy az operációs rendszert úgy alakítsák át, hogy megfeleljen az adatvédelmi előírásoknak.

_dummy_08:49

Albérletárak Budapesten

1

Mit, mennyiért és hogy? Avagy így költözünk mi - vidékről a fővárosba.

_dummy_08:19

Trócsányi: a társadalmi elvárásoknak megfelelő gyülekezési törvény készül

1

A miniszter rögzítette: a jogalkotó nem veheti el a jogalkalmazó, jelen esetben a rendőrség, bíróság kenyerét: nem mondhatja meg előre, hogyan döntsön, nem is ez a cél.

_dummy_07:50

Vágó István: Csodás álmom volt. Megnyertük a választást.

1

Volt a fiókomban néhány vetélkedőötletem, azokat betettem az offshore-ba, majd a sugárzási jogot rendes pénzért megvásároltattam a tévémmel.

Copyright © 2017. cikkpakk.hu
Minden jog fenntartva.
Hivatalos IttaHelye.hu utód 2009-2016.
Image thumbnails by pagepeeker.com.
info@cikkpakk.hu


Gearbest Autumn Sale
Dancewave