Copyright © 2017. cikkpakk.hu
Minden jog fenntartva.
Hivatalos IttaHelye.hu utód 2009-2016.
Image thumbnails by pagepeeker.com.
info@cikkpakk.hu


Gearbest Autumn Sale
Dancewave


Ettől a Pokemon Go daltól te is berosálsz

A Pokemon “Gotta catch’em all!” című dalát vélhetően mindenki ismeri. Most, a Pokemon Go megjelenése alkalmból pár rajongó elkészítette a dal paródiáját. Olvasd tovább… Ettől a Pokemon Go daltól te […] A Ettől a Pokemon Go daltól te is berosálsz bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

KATTINTS IDE A FOLYTATÁSHOZ
Itt a legnépszerűbb:
_dummy_14:04
2

Sokkal biztonságosabb lesz a webes vásárolás Magyarországon

[MTI] Robbanásszerű növekedés előtt áll Magyarországon az e-kereskedelem, a kormányzat a rendelkezésre álló minden eszközzel garantálni fogja az interneten vásárló fogyasztók biztonságát – mondta Deutsch Tamás, a Digitális jólét programért […] A Sokkal biztonságosabb lesz a webes vásárolás Magyarországon bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

hvg.hu09:03
10

Ez a párna megoldja az alvási gondjait

www.pto.hu08:15
24

Beoplay H5 vezetéknélküli fülhallgató teszt

_dummy_13:04
1

Hallgasd meg a Trónok harca főcímzenéjét 64 floppy előadásában!

Miután elkészítette az ilyen eszközök kvázi de facto szabványos első zenéjének számító Star Wars főcímdalának, majd a Hawaii Five-O témájának és a Nirvana egy szintén igen ismert számának a feldolgozását, […] A Hallgasd meg a Trónok harca főcímzenéjét 64 floppy előadásában! bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_17:04
2

Így kell végigtolni a Doom-ot a legeslegnehezebb fokozaton

A nyár elején megjelent új Doom legnehezebb, ún. “Ultra-Nightmare” módját olyan nehézre csinálták a fejlesztők, hogy eredetileg még nekik sem sikerült benne kiadás előtt végigtolniuk a játékot. Bár azóta már […] A Így kell végigtolni a Doom-ot a legeslegnehezebb fokozaton bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_16:04
40

Zseniálisan brutális WC-papír adagolót fejlesztettek ki

_dummy_15:04
1

Röpködtek a mobil terabájtok a Balaton Sound-on

[Telekom] Az idei nyári fesztiválokon a tavalyinál jóval nagyobb adatforgalmat bonyolítottak a résztvevők, ahogy arra az előrejelzések alapján számítani lehetett. A Telekom VOLT Fesztiválon 2016-ban az előző évhez képest megduplázódott […] A Röpködtek a mobil terabájtok a Balaton Sound-on bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

hvg.hu07:49
16

Melege van? Ne bánja, itt a viselhető légkondi

_dummy_14:04
17

Ez a legabszurdabb drón, amiről valaha hallottál

hvg.hu08:43
1

Zseniális ötlet: itt a betűtípusok Shazamja

A nyomtatott betűtípusok felismerésében és későbbi számítógépes használatában segíthet az alábbi eszköz.

_dummy_13:04
1

Mozifilm készül a Minecraft-ből is

[MTI] A világszerte népszerű, kreatív Minecraft videojátékból is film készül: a Warner Bros. bejelentése szerint a produkció 2019 májusában kerül a mozikba. Az adaptáció tervezett bemutatását zsúfolt premieridőszakra időzítették: akkoriban […] A Mozifilm készül a Minecraft-ből is bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_17:04
1

Tizenhárom éve indult a magyar Wikipédia

[MTI] Tizenhárom éve indult el a Wikipédia online szabad enciklopédia magyar változata, amelynek jelenleg 1500 aktív szerkesztője van – mondta Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna pénteki műsorában. Olvasd […] A Tizenhárom éve indult a magyar Wikipédia bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_16:04
2

Autóba szerelt kütyütől lehet majd olcsóbb a járműbiztosítás

[MTI] Mobilhálózaton keresztül elérhető szolgáltatással, az autókba szerelt telematikai rendszer segítségével személyre szabott casco-biztosítási konstrukciókat dolgoz ki a K&H Biztosító a T-Systems Magyarország támogatásával, a biztosító a tesztidőszak végén, várhatóan […] A Autóba szerelt kütyütől lehet majd olcsóbb a járműbiztosítás bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_09:17
1

A Samsung bemutatta a microSD kártya utódját – 5x gyorsabb lett

Emlékeztek? Régen a Sony Ericsson készülékekbe még M2 típusú memóriakártyát kellett tenni, azóta persze már nem használják ezt a kártyát, ma már a legtöbb készülékben microSD kártya van. Mi lesz a …

_dummy_15:04
1

Utazás közben csapnak le a felhasználókra a hackerek

[Kaspersky] Alighogy leszálltunk a repülőről, már tűkön ülve keressük a lehetőséget, hogy internetkapcsolatra tegyünk szert. A Kaspersky Lab kutatása szerint utazásaink során türelmetlenségünk gyakran arra sarkall, hogy nem biztonságos Wi-Fi […] A Utazás közben csapnak le a felhasználókra a hackerek bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_14:04
1

Elhunyt Kálmán Rudolf villamosmérnök, matematikus

[MTI] Elhunyt Kálmán Rudolf villamosmérnök, matematikus, a modern rendszerelmélet tudományának kiemelkedő alakja. A Kálmán-szűrő “atyját” 86 éves korában, július 2-án érte a halál – közölte a Magyar Tudományos Akadémia kedden […] A Elhunyt Kálmán Rudolf villamosmérnök, matematikus bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_07:46
1

Ha ilyenünk van, soha nem felejtjük el bevenni a gyógyszert

Nem akármilyen robotra indult gyűjtés az Indiegogo-n. A cél ezúttal nem egy takarító vagy egy szórakoztató készülék megvalósítása, ennél sokkal hasznosabb területet fedne le a Pillo Labs. A startup ugyanis egy olyan eszközt leplezett le, amely otthoni gyógyszeresként folyamatosan felügyelné a család tagjainak gyógyszerbevitelét.

hvg.hu17:29
23

Egymilliós tévé 350 ezer forintból – teszt

_dummy_13:04
2

Megjelent a hosszan támogatott új Linux Mint 18 – Sarah

A Linux Mint csapat a hét elején nagy örömmel jelentette be, hogy megérkezett a Linux Mint soron következő, 18-as kiadása. A Sarah névre keresztelt új verzió az Ubuntu legújabb, áprilisban […] A Megjelent a hosszan támogatott új Linux Mint 18 – Sarah bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_17:04
1

Már a tetőt rakják fel az Apple új, UFO-alakú campusára

Az Apple új, UFO-alakú központjának építése jó ütemben halad – annyira, hogy egyes épületekre, illetve a főépület egyes részeire már a tetők elemeit rakják fel a munkások. Ez derül ki […] A Már a tetőt rakják fel az Apple új, UFO-alakú campusára bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

pcworld.hu08:32
1

Fából van az új okostelefon-hangszóró

A Trobla újdonsága felerősíti az okostelefonok hangszóróit.

_dummy_08:23
18

Xiaomi Mi Band 2 okoskarkötő teszt

_dummy_16:04
2

Még több ember számára lett biztonságosabb az internet

[Safer Internet] Az Európai Unió Safer Internet Programjának (SÍP) hazai konzorciuma összesítette a 2015-ös tevékenységét. A korábbi évekhez hasonlóan a konzorcium tavaly is kötetlen, játékos, interaktív formában hívta fel a […] A Még több ember számára lett biztonságosabb az internet bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_09:09
1

VR-ben jön az olimpia

A megfelelő felszerelés pedig jelen esetben a Samsung Gear VR szemüvege és a hozzá tartozó okostelefon lesz, az NBC tervei szerint ugyanis körülbelül 85 órányi anyagot fognak majd virtuális 360 fokban rögzíteni.

_dummy_14:04
11

Ingyenessé válnak, majd megszűnnek a kék számok Magyarországon

_dummy_13:04
1

Videón a Trónok harca legújabb évadjának számítógépes trükkfelvételei

Bár arra már korábban is többször mutattunk példát, hogy az alkotók a számítógépes grafika segítségével javítottak fel – vagy csak tették olcsóbbá – bizonyos jeleneteket a Trónok harc különböző epizódjaiban, […] A Videón a Trónok harca legújabb évadjának számítógépes trükkfelvételei bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_07:10
50
_dummy_17:04
1

Minden korábbinál gyorsabb microSD kártyát mutattak be

A SanDisk a héten jelentette be legújabb termékét: egy 256 GB-os microSD kártyát, ami szerinte a világ leggyorsabb ilyen mütyürjét képezi. A vállalat szerint az eszköz ezt a titulust azzal […] A Minden korábbinál gyorsabb microSD kártyát mutattak be bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_10:41
6

Logitech K780 Multi-Device: Billentyűzet bármilyen eszközhöz

hvg.hu10:36
1

Mutatunk egy bőröndöt, ami kinyitva egy kész iroda, székkel együtt

A japánok szeretik az extrém dolgokat, és ez néha az általuk gyártott termékeken is meglátszik. Például ezen a bőrönd-irodán is.

_dummy_16:04
2

Elképesztő: Ventilátorral lophatók el adatok és jelszavak

[G Data] Azt gondolhatnánk, hogy nem lehet jelszavakat ellopni egy olyan számítógépről, ami nincs hálózatba kötve, és még az USB portjai is le vannak tiltva. Az izraeli Ben-Gurion Egyetem szakemberei […] A Elképesztő: Ventilátorral lophatók el adatok és jelszavak bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

hvg.hu08:39
2

Ez már majdnem légdeszka: felpattantunk egy iHoverre – teszt

Lebegni ugyan még nem tud, de olyan szépen siklik, mintha nem is lenne kereke. Kipróbáltuk az iHovert, amiben ráadásként még Bluetooth és sztereó hangszóró is van. Kortól és nemtől függetlenül hatalmas élményt jelent

_dummy_15:04
2

Összehajtható elektromos biciklit ad ki a Xiaomi

A nálunk elsősorban mobiltelefonjairól ismert, az utóbbi időben azonban számos egyéb jellegű termékkel is megjelenő Xiamoi a héten újabb piac felé nyit. A cég ugyanis most kezdi meg QiCycle nevű […] A Összehajtható elektromos biciklit ad ki a Xiaomi bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

hvg.hu09:05
1

Jön az iPad Mini olcsóbb alternatívája, hasonló jellemzőkkel

Az „i-eszközök” nem tartoznak az olcsó játékszerek közé, éppen ezért sok gyártó az árfegyvert alkalmazva próbál hasonló specifikációjú eszközzel az Apple és rendszere alá kínálni.

hvg.hu09:04
1

1 érintés, és ezen az asztalon nem hűl ki a vacsora

Sőt, a sör sem melegszik fel ezen az okosasztalon, amely optimális hőmérsékleten tartja a meleg ételeket és a hideg frissítőket is.

pcworld.hu10:24
2

Már webkamerának tűnő PC is kapható

Windows 10 is jár az Atom processzoros TVPRO HD6i mellé.

_dummy_09:35
1

Saját hardvert készít a Kodi

Na nem arról van szó, hogy a Kodi programozói hirtelen fröccsöntő-gépeket vagy CNC marókat vásároltak volna: a csapat a Flirccel közösen tervezett egy olyan apró házat, amely a Raspberry B+, 2 és 3 mikrogépekhez használható.

_dummy_09:30
2

Vásárolj táblagépet olcsón

Az oldalra ellátogatva rögtön a legelején 4 táblagéppel találkozunk melyek alacsony áruk miatt vannak kiemelve. Ám ez nem minden, hisz a GearBest mindegyik tablet árából még lefarag hogyha beírjuk az általuk adott kuponkódot. Lássuk közelebbről ezeket a gépeket:

logout.hu09:23
13

Windows 10 tablet Kínából

hvg.hu09:15
1

Pizza 90 másodperc alatt? Egy sci-fibe illő új sütő megcsinálja

Több mint egymillió dollárt gyűjtöttek össze arra a hordozható kemencére, amellyel másfél perc alatt elkészíthető egy pizza.

_dummy_08:45
1

11 őrült japán kozmetikai eszköz... (akkor sem próbálnám ki, ha a legcsúnyább lennék a földön)!

Hihetetlen, hogy egyes hölgyek meddig képesek elmenni annak érdekében, hogy megváltozzon a külsejük. Ebben a cikkben bemutatunk 11 szokatlan kozmetikai eszközt, amit a japánok használnak. Te melyiket próbálnád ki ezek közül?

_dummy_13:04
2

Újabb magyar városokban lett elérhető a 300 megabites mobilinternet

[Telekom] A Telekom 8 kelet-magyarországi megyeszékhelyen és 5 további városban elérhetővé tette az akár 300 Mbit/sec névleges letöltési sebességű mobilinternet szolgáltatást. Ezzel a 4G+ (LTE-Advanced) technológiára, azaz a jelenleg hazánkban […] A Újabb magyar városokban lett elérhető a 300 megabites mobilinternet bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_17:04
1

Szinte minden Androidot megfertőzni képes kártevő terjed

Biztonsági kutatók arra hívják fel a figyelmet, hogy egy minden korábbinál veszélyesebb kártevő kezdte el fenyegetni az Androiddal működő eszközöket. A Godless nevű vírus ugyanis a Google rendszerét futtató táblagépek […] A Szinte minden Androidot megfertőzni képes kártevő terjed bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_15:04
2

Így védekezz a villámok ellen – Teszt: APC Essential SurgeArrest 6

Itt a nyár, süt a nap és sajnos néha jönnek a hirtelen érkező zivatarok is. Ezek, bár frissítőként hatnak a felforrósodott környezetre, gyakran heves villámokat is hoznak magukkal, amelyek bizony le is csapnak valahova.

hvg.hu07:26
7

Ha alacsonyabb villanyszámlát szeretne, ez a kütyü sokat segíthet

hvg.hu07:26
2

Megcsinálták mindenki titkos vágyát: itt az ágy, ami magától beágyaz

Ez az ágy minden reggel megspórol nekünk egy percet és némi energiát azzal, hogy magától beágyaz.

_dummy_14:04
1

Átverés volt a menekültcsónakok keresésére szolgáló app

A napokban kiderült, hogy minimum egy PR stunt, de lehet, hogy adathalász program volt az a mobilos alkalmazást, ami azt ígérte: lehetőséget ad a felhasználók számára, hogy segítsenek megakadályozni menekültek […] A Átverés volt a menekültcsónakok keresésére szolgáló app bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_12:11
1

Rezeg a pólód, ha gólt rúgtunk

Egészen új szintre emeli (süllyeszti?) a foci élvezetét a Wearable Experiments cég Football Fan Shirt nevű pólója, amely beépített rezgőmotorjaival fizikailag is „átélhetővé” teszi a focimeccseket.

pcworld.hu12:07
1

Így találkozik a Game Boy és az Android

Decemberben érkezik a Smart Boy, amely támogatja a Game Boy kazettákat.

pcworld.hu06:20
2

Így találkozik az elektronikus tinta és a kotta

Az e-tintát használó GVIDO nagyszerű megoldás lehet zenészeknek.

_dummy_17:04
19

Kiirtja a kéretlen programokat a Windows 10 új segédeszköze

hvg.hu08:48
1

Foglalt a keze? Így kezelheti a szájával a kameráját

Egy Kickstarter-projekt megoldhatja a kamerázás problémáját elfoglalt kezek esetén.

_dummy_12:15
11

18 elmebeteg kütyü, amely megkönnyíti az életed

ipon.hu07:04
1

Szenzorokkal ellátott edzőcipő a Lenovótól

A Lenovo a Vibrammal (és az Intellel) közösen hozott kalap alá egy olyan futócipőt, ami viselhető kiegészítős funkciókat lát el.

_dummy_08:26
2

11 szuper találmány azoknak, akik gyűlölik a hőséget

Neked melyik kellene ezek közül? Kattints a folytatásért!

_dummy_17:04
1

Filmszerűnek ígérkezik az új Spiderman videójáték

Egészen elképesztőnek tűnik annak az új Spiderman játéknak a grafikája, amit a Sony frissen jelentett be az E3 alkalmából. Annyira, hogy a játék trailere simán elmenne valamelyik múltbéli Pókember film […] A Filmszerűnek ígérkezik az új Spiderman videójáték bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_07:38
2

Felében gördeszka, felében bicikli. Íme a járgány, ami megváltoztatja a közlekedést!

A kis guruló deszkák, rollerek, vagy a pedál nélküli biciklik nagyon megkönnyítik a városi a közlekedést. Kezdetben csak jó mókának tűnhet, de, ha kipróbáljuk reggeli csúcsforgalomban, rájöhetünk munkába menni igenis élvezet.

hvg.hu07:32
2

Van már olyan villanykörte, ami segít elaludni

A természetes fények esti változásának hangulatát idézik az új okosizzók. Az elalvást segítő éjszakai móddal bővítette nemrég a Hue okosizzói, illetve a hozzájuk tartozó alkalmazás funkcionalitását a Philips.

_dummy_15:04
1

Összekapcsolják a magyar közigazgatás informatikai rendszereit

[MTI] A Magyarországon egymástól elkülönülten működő 300 informatikai szakrendszert 2018-ig összekapcsolják, ami a vállalkozások versenyképessége, a hatékonyság, és gyorsaság érdekében kulcskérdés – mondta a Miniszterelnökség területi közigazgatásért felelős államtitkára egy […] A Összekapcsolják a magyar közigazgatás informatikai rendszereit bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_14:08
2

OLCSÓ GAMER EGÉR | Trust GTX 25 bemutató, unboxing, teszt | TECH TIPPEK | REFPLAY

Érdekel egy olcsó gamer egér ami kb 3000Ft? Gameplay, videószerkesztés és átlagos felhasználás mellett tesztelve! Trust GTX 25 bemutató, unboxing, teszt | TE...

_dummy_14:04
2

Szuperkompakt multifunkciós nyomtatót mutott be a HP

[HP] Újgenerációs, multifunkciós, vezeték nélküli kapcsolatra képes DeskJet All-in-One nyomtatókat mutatott be a HP. Az újratervezett HP DeskJet 3720 feleakkora, mint a kategória más készülékei , komoly nyomtatási, szkennelési és […] A Szuperkompakt multifunkciós nyomtatót mutott be a HP bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

logout.hu08:16
8

Teclast X10 3G: a nagyképű jóképű tablet

_dummy_07:31
1

Okos fogkefét mutatott be a Philips

Manapság egyre több háztartási eszközt próbálnak meg integrálni egy okos rendszerbe, így néhány éven belül tényleg megvalósulhat a komplett okos otthon terve, melyet sokan szívesen alkalmaznának, ám ez egyelőre még igen drága mulatság.

_dummy_13:04
1

Indul a Blocks összelegózható okosórájának gyártása

Miközben a Google fél évtized után is még csak szerencsétlenkedik és úgy tűnik, hogy egy teljesen használhatatlan formában dobja majd végül piacra összelegózható okostelefonját, egy másik, a koncepciót az okosórákra […] A Indul a Blocks összelegózható okosórájának gyártása bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_17:04
1

Reklámnézéssel lesz csökkenthető a mobilszámla a Tesco-nál

Miközben egyes őrült szolgáltatók – saját vesztükbe rohanva – hálózati szintű reklámszűrés aktiválását tervezgetik, a Tesco mobilos üzletága egy ezzel éppen tökéletesen ellentétes modellt vezet be. A cég ugyanis plusz […] A Reklámnézéssel lesz csökkenthető a mobilszámla a Tesco-nál bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

logout.hu08:07
15

Chuwi Hi10: a meglepően jó kínai tablet

_dummy_16:04
1

Nagyon királyul néz ki új előzetesében a Battlefield 1

Bár a Battlefield sorozat legújabb, rendhagyó sorszámmal érkező következő részéhez már egy hónappal ezelőtt mutattunk egy előzetest, akkor még nem lehetett tudni, hogy – legalább részben – a játékból készült […] A Nagyon királyul néz ki új előzetesében a Battlefield 1 bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_16:46
143
_dummy_15:04
2

Nagyon komoly lett az ASUS új, vezeték nélküli fejhallgatója

Az ASUS még múlt hónap közepén jelentette be, hogy egy új vezeték nélküli fejhallgatóval bővíti Republic of Gamers termékcsaládját – amelyről most megérkezett a videó is. Az új Strix Wireless […] A Nagyon komoly lett az ASUS új, vezeték nélküli fejhallgatója bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_14:04
2

Ez a legjobb Overwatch-bemutató, amit valaha láttál

A május végén kiadásra Overwatch-ot már az első hétben több, mint 7 millióan vásárolták meg – így nem csoda, hogy a net tele van a játékról szóló videókkal. Éppen ezért […] A Ez a legjobb Overwatch-bemutató, amit valaha láttál bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

hvg.hu08:39
2

47 millió forintos díjat nyert a különleges magyar mesekönyv

Hazai győzelem született a régió legnagyobb startup versenyén: 23 ország 148 startupja közül a mesekönyvek forradalmasítására vállalkozó BookR Kids nyerte meg a fődíjat.

hvg.hu08:37
1

Zajos helyen hallgatna zenét? Itt van rá a megoldás

Egy egyszerű, de frappáns ötlet lehetővé teszi, hogy ott is hallgathassanak zenét, ahol egyébként védeni kell a fület az erős zajtól.

_dummy_04:04
14

Napi humor: Így néz majd ki az életed robotokkal

pcworld.hu12:08
2

Vezetékek nélkül működik a Samsung Gear IconX fülhallgatója

Drága, de cserébe teljesen vezeték nélküli a Samsung újdonsága. Vezeték nélküli fej-és fülhallgatóból manapság már nincs hiány, a Samsung azonban egy igazán különlegessel állt elő a Gear IconX keretében.