Itt a legnépszerűbb:

Az android telefonokon jelentkező képernyőfedvény probléma részletes ismertetése és képes megoldási útmutató Samsung, LG, Sony, Huawei stb. telefonokhoz.

pcforum.hu12:27

Kinyírja a vissza nem adott Galaxy Note 7-eseket a Samsung

13
mobilarena.hu08:49

UMi Diamond - csiszolatlan gyémánt

4

Olcsón kínál nyolcmagos, masszív fémkeretes mobilt az UMi, amely kamerákból csak az alapszintet, memóriából viszont igazán kövéret kapott ahhoz képest, hogy mennyibe kerül.

_dummy_11:44

5 filléres mobil Kínából

23
_dummy_08:19

Ezek 2016 legjobb androidos alkalmazásai

38
logout.hu08:03

Oukitel U7 Plus teszt

17
_dummy_08:16

Tudtad? Többet hazudsz, ha iPhone-t veszel!

2

Egy kis túlzással teljesen haszontalan, legfeljebb csak egy mosolyra okot adó kutatást hozott nyilvánosságra a CNET csapata, miután a brit Lincoln és Lancaster Egyetemek tudósai megállapították, hogy az iPhone-tulajdonosok jellemzően többet hazudnak, mint mások.

_dummy_12:43

Xiaomi Mi VR: eljött a 4k ideje - Magyar Android Portál

4

VR. A hang, amit azok az autók mondanak, amik annyira gyorsak, hogy az “oooom”-ot már nem is hallod. Meg persze virtuális valóság. Jelen állapotában antiszoc viselkedés, kizárod a világot, de basszus, baromi jó móka tud lenni. Az alapvető megoldás, ha VR-ra vágysz, jó sokáig a Google Cardboard, és az arra hajazó filléres cardboardok voltak — aztán …

logout.hu07:24

Meizu M3s - fémes olcsóság

8
_dummy_08:07

SwiftKey témák ingyen

2

A SwitfKey mögött álló fejlesztői csapat örömmel jelentette be a hírt, hogy a mai naptól fogva mind Android mind pedig iOS alatt, a billentyűzethez tartozó témák ingyenessé váltak.

_dummy_07:31

LG V10-em van, biztosan kell rá tokot vennem?

1

Ha valóban érdekel, hogy milyen körülmények között milyen védelemre van szüksége okostelefonodnak, szívesen elmondjuk, mire kell figyelned és milyen LG V10 tokok közül válogathatsz.

_dummy_07:49

Star Wars mobilt dobnak piacra Japánban

1

Manapság egyáltalán nem ritka, hogy egy játékhoz, filmhez vagy más, nagy közönségtáborral rendelkező alkotáshoz különleges promóciókat kapunk a technológia világából, nemrég pedig Japánban mutatkozott be érdekes mobil.

_dummy_06:47

Huawei Nova teszt – csak nőknek?

10
_dummy_07:53

Már képek is érkeztek a fényes fekete Galaxy S7-ről

2

A Samsung idén nagyon erősen kezdett, majd a Note 7 bemutatásával tovább erősített, viszont a lángoló csúcsmobil elrontotta az egész évet, amit apróbb trükkökkel próbálnak még megmenteni a dizájnerek és marketingesek.

+1 MEGLEPETÉS IDÉZET
a citatum.hu-tól:
Copyright © 2018. cikkpakk.hu
Minden jog fenntartva.
Hivatalos IttaHelye.hu utód 2009-2016.
Image thumbnails by pagepeeker.com.
info@cikkpakk.hu


Ingyenesen letölthető remek programok!
Steam játékajánló
Dancewave