Itt a legnépszerűbb:
_dummy_12:27

Rendervideón az új Samsung csúcsmobil a Galaxy Z Flip

1

A múlt hétvégén még azt lehetett hallani, hogy Galaxy Bloom néven érkezik a Samsung következő hajlítható mobilja. Most több forrás azt állítja a Galaxy Z Flip megnevezés lehet a befutó. A LetsGoDigital-tól érkezett egy elég részletes rendervideó, nézzük mire számíthatunk.

_dummy_17:39

Kiderült melyik a legnépszerűbb hajlítható mobil a piacon

5
_dummy_19:01

Befutott az első kép a Xiaomi új csúcsmobiljáról

1

A Xiaomi Mi 10 és Mi 10 Pro várhatóan februárban mutatkozik majd be Barcelonában, a Mobil Világkongresszuson. Az elmúlt időszakban több hír is érkezett a kínai cég legújabb csúcsmobiljairól, mivel a bemutató is egyre közeledik sejthető volt, hogy az első valós fotóra sem kell sokat várni.

_dummy_18:03

Kicsit drága lesz a két legújabb Samsung mobil

3

A Samsung múlt hónapban bemutatta a 2020-as Galaxy A széria első két tagját a Galaxy A51-et és az A71-et. Hamarosan Európába is megérkezik a két újdonság, ennek örömére kaptunk három elég érdekes stílusú promóciós videót és az is kiderült mennyibe fognak kerülni.

_dummy_17:37

Hamarosan jön a Xiaomi új csúcsmobilja, kiszivárogtak a specifikációk is - GSMring

2

Idén sem megy üres kézzel a Xiaomi az MWC-re, ha a tavalyi forgatókönyvet vesszük alapul, akkor valószínűleg a Mi 10 mobilokat viszik majd Barcelonába. Elvétve már lehetett hallani a Xiaomi Mi 10 és Mi 10 Pro-ról, és az is biztos volt, hogy Snapdragon 865-tel jön majd mindkét mobil. Most a többi specifikációról is érkezett hír és a várható árról is jött infó. Egy Weibo-n közzétett kép szerint a sima Mi 10...

_dummy_16:51

Huawei P40 Pro: Hét kamera lett. Maradhat? - GSMring

1

OnLeaks-nek köszönhetően már láthattunk néhány rendert a Huawei P40 és P40 Pro-ról, azok sajnos elég sötétek voltak, most a 9TechEleven-től is érkezett egy kép, ami már jóval több részletet fed fel a Huawei márciusban debütáló csúcsmobiljáról.

_dummy_11:36

TOP 10 okostelefon 2019-ben

6
_dummy_16:28

Itt vannak 2020 legjobban várt csúcsmobiljai (1.rész)

2

Évről-évre egyre több csúcsmobillal jelentkeznek a gyártók, 2020-ra is rengeteg telefont várunk, amikből egy fél tucat februárban a Mobil Világkongresszuson, vagy közvetlenül előtte fog bemutatkozni. Időrendi sorrendben összeszedtük milyen készülékek várunk leginkább 2020-ban.

_dummy_16:28

Oppo Realme 5 Pro: Négy kamera és korrekt hardver megfizethető áron

4

Pénztárcánktól függően, a belépő kategóriától egészen a felsőkategóriáig találunk találunk több Oppo mobilt is, de mind közül talán a Realme 5 Pro tűnik a legjobb vételnek. A készülék egyik ütőkártyája a baráti árcédula, csupán 63.522 Forintot kérnek érte, ami specifikációk ismeretében egyáltalán nem mondható soknak.

+1 MEGLEPETÉS IDÉZET
a citatum.hu-tól:
Copyright © 2018. cikkpakk.hu
Minden jog fenntartva.
Hivatalos IttaHelye.hu utód 2009-2016.
Image thumbnails by pagepeeker.com.
info@cikkpakk.hu


Ingyenesen letölthető remek programok!
Steam játékajánló
Online Stream