Itt a legnépszerűbb:
_dummy_16:22

Üzletviteli és marketing- kommunikációs tanácsadó – Debrecen

2

Toók László Flórián vagyok, debreceni vállalkozó. Üzletviteli és marketing– kommunikációs tanácsadóként nagyon fontosnak tartom, hogy minden meglévő és leendő kedves Ügyfelemnek olyan megoldásokat és lehetőségeket kínáljak, mely számukra a legjövedelmezőbb és legkorszerűbb.Tőlem az elcsépelt elméleti szavak helyett, kizárólag a gyakorlatban is működő terveket, technikákat és tanácsokat kap.

_dummy_07:49

Teljesen megújult a YouTube, még a logó is változott

1

A Google hivatalosan is bejelentette, hogy mobilon és asztali gépeken is új dizájn kapott a YouTube. A változás elég szembetűnő, nézzük mi is történt! Az egyik jelentős változás, hogy a Google lecserélte a YouTube logóját. A “Tube” rész mögötti piros háttér eltűnt, így egységes lett a szöveg, és elé került a piros jel egy Play gombbal. Ez persze még messze nem minden, ugyanis megújult az alkalmazás...

_dummy_07:47

Kínában hamarosan már csak akkor kommentelhetsz az interneten, ha igazoltad magad!

1

Bár sokan szidják a kínai diktatúra módszereit, ellenben akadnak azért követendő dolgaik, így például a kínai internetfelügyelet legújabb rendelkezése is több szempontból előnyös lenne bizonyos módosításokkal a nyugati társadalmakban. A CAC ugyanis úgy döntött, hogy októbertől már csak és kizárólag azok kommentelhetnek az interneten keresztül, akik korábban igazolták személyazonosságukat, vagyis az állam...

pcforum.hu10:17

Lelőtte fél Japánt az internetről a Google

1

Japán felhasználók milliói váltak képtelenné létfontosságú internetes szolgáltatások elérésére a hétvégén, miután a szigetország internetes infrastruktúrájának jelentős része egy ún. kommunikációs fekete lyukba került. A rendkívül kellemetlen eseményekért a felelős állítólag a Google volt, ami egy hibás hálózati protokollfrissítéssel bénította meg a japán internetet.

index.hu14:30

Hozzánk is megjött a Facebook Vaterája

1

A Facebook tavaly októberben indította el a Marketplace nevű új szolgáltatását, ezzel a közösségi oldalon belül létrehoztak egy saját online piacteret, ahol a felhasználóik egy központi felületen adhatnak-vehetnek egymás között bármit. Első körben még csak négy országban volt elérhető a szolgáltatás, de mától 17 új országban, köztük Magyarországon is elindul. A bevezetés nem előzmény nélküli itthon sem,...

index.hu19:07

A magyar a világ harmadik leggyorsabb mobilnete

2

A Speedtest.net a világ legismertebb netsebességmérő eszköze. Az oldalt működtető Ookla úgy döntött, hogy a világ internetének állapotáról felhalmozott masszív adatmennyiségből listát készít, hogy kidomborodjanak a globális netezés trendjei

_dummy_18:16

"Azt szolgáltatást add az Ügyfélnek, melyet magadnak is nyújtanál."

1

Reklám- és hirdetésszervezés, média-tanácsadás, interjúkészítés, PR-cikk készítés, Banner-készítés, weboldal készítés, honlapkészítés, arculattervezés, marketing stratégia kidolgozása, közösségi média kialakítása (Google+, Facebook, Instagram, Twitter) (...)

pcworld.hu10:10

Így keress a Gmailben méret alapján

2

Néhány kifejezés segítségével célzottan kutathatjuk fel a sok tárhelyet foglaló leveleket. A Google világelső a keresésben, remekül kutatja fel a tartalmakat, kiválóan szűri a spameket és az egyéb kéretlen leveleket. Természetesen a Gmail egyéb remek funkciókat is kapott, és nem túl meglepő módon olyan trükköket is tud, amelyekről talán kevesebben hallottak.

_dummy_17:28

Egy nagyon jó és olcsó kínai webáruház

36
logout.hu07:40

Spotify a Google Play Zene ellen

5
_dummy_19:26

Google Cégem – Lokális SEO ingyenes a vállalkozásoknak

2

A Google Cégem egy ingyenesen használható lehetőség a vállalkozások számára. A Google tehát már földrajzi alapon is igyekszik segíteni a felhasználóknak.A Google Pigeon (Galamb) algoritmusa a felhasználókhoz közeli helyekre fókuszál. Ez a frissítés 2014. július 24-én jelent meg és célja, hogy növelje a keresés helyi rangsorolását.

_dummy_15:21

Nagyjából rendben van itthon a netsemlegesség

2

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) első ízben adta ki a hálózatsemlegességről szóló jelentését. Ez alapján a hazai szolgáltatók körülbelül négyesre vizsgáztak.

_dummy_07:11

Tudod, mit jelentenek az ismert szólások és közmondások? Teszt

6
_dummy_18:21

Rotate4all – napi 0.16 USD

5
_dummy_10:15

Melyik agyféltekéd a domináns? Zseniális, egyperces tesztek

9
_dummy_15:55

Meta leírás készítése, de hol is a pontos helye?

2

A meta leírás jelentős szerepet tölt be keresőoptimalizálás során. Bár a találati listán lévő helyezést nem befolyásolja, rangsoroláskor nem veszi figyelembe a Google, még is azt javasolja, hogy legyen megfelelően kitöltve egyedi, saját tartalommal rendelkezzen.A keresőrobotok számos információt gyűjtenek össze az oldalról és a további aloldalaktól, ezek segítségével értelmezik a tartalmat.

_dummy_12:30

Kulcsszó kereső eszközök, 13 tipp hol keress kulcsszavakat

6
_dummy_19:27

Egyre többet vásárolunk online, már bankkártyával is

3

Ismét sikeres évet zárt a hazai online kiskereskedelem. 2016-ban 427 milliárd forintos forgalmat bonyolítottak le a magyar webshopok, ami a teljes hazai kiskereskedelmi forgalom több mint 5%-a. Az online szektor dinamikus bővülése nem meglepő, hiszen egyre többen és egyre nagyobb kosárértékben vásárolnak online – derült ki az eNET Internetkutató Kft. webáruházak körében végzett friss kutatásából, amelynek...

_dummy_13:51

Így turbózhatod fel a fotóalbumokat ezentúl a Facebookon

2

A Facebook ismét újított, forradalmasította a fotóalbumokat, és azok közös szerkesztését is. A HVG-n megjelent hír szerint ezentúl a fotók mellett videókat, bejelentkezéseket, szöveges posztokat is hozzáadhatunk az albumokhoz. Továbbá követhetjük az ismerősök galériáit, így értesítést kapunk, amint frissítik azokat.

_dummy_07:01

Nemsokára már helyettünk válaszol e-mailjeinkre a Gmail

6
_dummy_09:36

Új hangulatjelet vezetett be a Facebook

7
Copyright © 2017. cikkpakk.hu
Minden jog fenntartva.
Hivatalos IttaHelye.hu utód 2009-2016.
Image thumbnails by pagepeeker.com.
info@cikkpakk.hu


Gearbest Autumn Sale
Online Stream