Copyright © 2017. cikkpakk.hu
Minden jog fenntartva.
Hivatalos IttaHelye.hu utód 2009-2016.
Image thumbnails by pagepeeker.com.
info@cikkpakk.hu


Gearbest Autumn Sale
Online Stream


Falat húznak a britek Calais-nál | Minden ami Anglia

Még júliusban döntötte el a brit kormány, hogy falat épít a La Manche csatorna túloldalán, attól tartva, hogy a Brexit-népszavazást követően megindul a szigetországba a migránsáradat. Miután az angolok kinyilvánították az EU-ból való kilépési szándékukat, hétszeresére emelkedett a Nagy-Britanniába bejutni kívánó menekültek száma.

KATTINTS IDE A FOLYTATÁSHOZ
Itt a legnépszerűbb:
_dummy_18:46
1

A terrorizmus támogatása miatt elítéltek egy radikális brit hitszónokot

Bűnösnek találta terrorizmus támogatásának vádjában a londoni központi büntetőbíróság Anjem Choudary radikális brit muszlim hitszónokot és társát, Mohammed Mizanur Rahmant. Forrás:BBC A két férfi ellen egy évvel ezelőtt emeltek vádat. Ügyükben július 28-án született ítélet, amelyet jogi okokból csak kedden ismertettek.

_dummy_17:07
1

Brit kémet fogtak Iránban | Minden ami Anglia

Ugyan enyhülés állt be az iszlám köztársaság és a nyugati hatalmak viszonyában, a Forradalmi Gárda azonban több kettős állampolgárt vett őrizetbe az utóbbi hónapokban. Az iráni ultrakonzervatívok attól tartanak, az atomegyezmény hatására nyugati befolyás alá kerül az ország társadalma.

_dummy_17:07
2

Újabb akció csak ma – kedvezményes viteldíjak mostantól éjfélig foglalhatók a wizzair.com oldalon. | Minden ami Anglia

WIZZ: 30 MILLIÓ UTAS AZ EGYESÜLT KIRÁLYSÁGBELI JÁRATOKON. A WIZZ AIR ÓRIÁSI 1 NAPOS AKCIÓVAL ÜNNEPEL*  

_dummy_17:07
1

Választás… Akarja-e?

A választásról, mint olyanról, nem nyitnék vitát, mert az olyan mint a kérdés feltevője. Orbán Viktor feltesz egy kérdést az alattvalóinak október 2.-án. Ne lepődj meg, nem az Országgyűlés döntötte el a kérdésfeltevést, hanem maga a nagyúr. Az ő döntése az Alkotmánybíróság döntése is, de még NVI döntése is.

itcafe.hu16:02
1

Az EU rászáll az üzenetküldőkre

A nem egyenlő versenyfeltételek miatt évek óta panaszkodó távközlési lobbi elérte a célját.

_dummy_16:13
1

Elindult az Otthon Melege Program

Mától adható be a családi házak energiahatékonysági korszerűsítési pályázata.

_dummy_13:33
1

Mi lesz veled magyar málna?

Évek óta tart a hazai málnaültetvények felszámolása. Míg a 90-es években egész családok tudtak nyaralni menni a leadott málnából származó összegből, mára már haszon sincsen a bogyós gyümölcsön. Ebből adódóan fokozatosan megszűnhet a málna ipari méretű termesztése és csak néhány hektár hobbiparcella árulkodhat a régmúlt idők nagy eredményeiről.

_dummy_13:19
1

Megint hitvány…

Hitványak leszünk, vagy magyarok? Ez a kérdés, válasszatok!

_dummy_12:21
1

Visszatértek a saría-járőrök, az önjelölt muzulmán vallásrendőrök Németországban? | Minden Ami Német

Az egész testet elfedő muzulmán női öltözék, a burka ugyan "szörnyű", de betiltása nem segíti a terror elleni harcot - mondta a német alkancellár egy vasárnapi interjúban.

_dummy_11:53
2

Most van elegem! | 24per7.info

Hogy miért sokalltam be? Mert nem azon kell már itt filózni, hogy szavazzunk vagy ne, és nem is azért, hogy Orbán és bandája mit hazudozik a menekültekkel kapcsolatban, vagy milyen körülmények vannak az egészségügyben, az iskolákban, vannak e dologi eszközök, vagy milyen a bérezés...

_dummy_10:43
1

Csúszhat a Brexit | Minden ami Anglia

A korábban jósoltnál egy évvel, 2019 végére csúszhat az Egyesült Királyság kilépése az Európai Unióból, mert a brit kormány nem áll készen a távozásról szóló tárgyalások megindítására.

_dummy_10:39
1

A brit kormány biztosítja a Brexit miatt kieső uniós támogatásokat | Minden ami Anglia

A brit kormány továbbra is biztosítja majd a mezőgazdaság, a felsőoktatás és a régiók számára a Brexit miatt kieső uniós támogatásokat - mondta a brit pénzügyminiszter szombaton újságíróknak. Philip Hammond szerint évente 4,5 milliárd font pótlásáról kell gondoskodnia az államnak, megjegyezte ugyanakkor azt is, hogy Nagy-Britannia Európai Unióból történő kilépésének konkrét időpontja "talán még odébb van"

_dummy_10:35
1

Nőtt az EU-ból való kilépéssel elégedetlenek aránya Nagy-Britanniában

Változott az ország európai uniós tagságról szóló népszavazás eredményének megítélése Nagy-Britanniában, és most már gyakorlatilag ugyanannyian mondják, hogy hiba volt a kilépésre szavazni, mint ahányan még mindig helyes döntésnek tartják - derül ki egy friss közvélemény-kutatásból.

_dummy_10:32
1

A németek többsége nem érzi magát biztonságban | Minden Ami Német

A Bild am Sonntag című lapban közölt adatok szerint a németek 56 százaléka úgy érzi, az állam nem nyújt megfelelő védelmet a bűnözés ellen. Egy évvel ezelőtt 54 százalék aggódott a közbiztonság miatt, 2014-ben pedig 48 százalék.

_dummy_16:04
1

A magasugrás eltűnt, a military népszerűvé vált

A lovas sportágak az 1900-as évtől kapnak szerepet az olimpiai játékokon. Eleinte még lovas magasugrással és távolugrással is találkozhatott a közönség, mára azonban egészen más sportágakat űznek a négylábúakkal hajtóik.

_dummy_13:52
1

A lakáskassza jó kiegészítője lehet a CSOK-nak

Az első fél évben harmadával nőtt az új lakáshitelek összege.

_dummy_13:15
13

Nyugodtan írassa a bérlőre a gázórát!

_dummy_11:51
2

A bérbeadás és -vétel legfontosabb tudnivalói

Az ügyvéd válaszol című rovatunk következik.

computerworld.hu11:50
50
_dummy_17:36
2

Egy fiatal nő vallomása: Miért hagytam el a hazám…örökre | Minden ami Anglia

Belegondoltam, hogy mi lesz, ha gyereket szeretnék? Hivatalosan 90 ezret kerestem ebből mennyit kapok majd anyaként? Mi lesz ha esküvőt szeretnék?

_dummy_13:15
2

A tetszhalott

Gyula nem csinált ügyet abból, hogy halottnak hitték, és letakarták... Kíváncsi lennék a doktornő képesítésére - vagy megszerzésének módjára -, mert halottnak nyilvánította Gyulát, és Ő feltámadt a halottaiból. Téves diagnózis volt…

_dummy_11:29
1

Matolcsy György fél, és ez sokba kerül az országnak | 24per7.info

Az MSZP szerint példátlanok és szükségtelenek a Matolcsy György vezette Magyar Nemzeti Bank (MNB) biztonsági kiadásai - mondta Burány Sándor, az MSZP frakcióvezető-helyettese kedden, a jegybank épülete előtt tartott sajtótájékoztatóján. Matolcsy György fél, és ez sokba kerül az országnak - fogalmazott a szocialista politikus.

_dummy_10:50
1

Hatósági ügy lehet ifjabb Knézy közvetítése

Ha már egyszer közszolgálat. A feljelentéseiről ismert Fidesz-tag a Médiatanácshoz fordult. 

_dummy_08:13
2

Cserépből készítettek napelemet, így nem rontják a ház esztétikáját. Zseniális ötlet!

A svéd napelemeket úgy szerelik fel, hogy közben nem rombolják a ház esztétikáját! Jól néznek ki, és hasznosak!

_dummy_08:11
1

Elhagyatott olimpiai helyszínek a világ minden tájáról

Most, hogy zajlik az olimpia, érdekes megnézni, mi lett a korábbi helyszínekkel. Kattints a folytatásért!

_dummy_05:31
1

Németországban őrizetbe vették az Iszlám Állam egyik feltételezett vezetőjét | Minden Ami Német

Németországban terrorgyanú miatt őrizetbe vettek egy férfit, akiről azt feltételezik, hogy az Iszlám Állam (IÁ) terrorszervezet egyik vezetője lehet.

_dummy_05:26
1

Átmászott egy férfi a Buckingham-palota kerítésén, őrizetbe vették | Minden ami Anglia

A 22 éves londoni férfi a hajnali órákban hatolt be a brit királyi család első számú londoni rezidenciájának kertjébe, a palotába azonban nem jutott be - közölték a hatóságok délután, hozzátéve, hogy a behatoló ittas volt.

_dummy_05:16
1

A republikánus elnökjelölt, Donald Trump újabb botrányt kavart félreértelmezhető megfogalmazásaival | 24per7.info

A republikánus elnökjelölt, Donald Trump ismét botrányt kavart egy félreértelmezhető megfogalmazásával, burkoltan demokrata ellenlábasa, Hillary Clinton elleni fellépésre szólítva a fegyvertartás híveit.

_dummy_19:42
2

A globális klímaváltozás "kiássa" a jég mélyére rejtett katonai bázist

Nem, ez nem egy James Bond film, ez a valóság: titkos katonai létesítmény pihen Grönland jege alatt. A gond csak az, hogy kezd leolvadni róla az álca.

_dummy_13:46
1

A British Museum bemutatja Dél-Afrikát és az afrikai kontinenst a mapungubwei arany szobraival | Minden ami Anglia

Először hagyja el Dél-Afrikát és az afrikai kontinenst a mapungubwei arany orrszarvúszobor, a gyarmatosítás előtti dél-afrikai civilizáció nyolcszáz éves jelképe, amely ősszel a British Museum egy nagyszabású tárlatán lesz látható Londonban. A patinás intézmény százezer év dél-afrikai művészetét mutatja be az október 27-én nyíló kiállításon.

computerworld.hu11:50
1

A londoni rendőrség még mindig Windows XP-t használ

Megállt az idő a Metropolitan Police-nél.

_dummy_11:42
1

Közhírré tétetik!

Közhírré tétetik, és kidoboltatik, hogy nemes, nemzetes alcsúti és felcsúti Orbán Viktor uram 2019-től Budapesten a székesfővárosban átalakíttatni méltóztatik a közigazgatást.

_dummy_17:57
1

Öngyilkos szembeszegülés | 24per7.info

A helyzet ugyanis az, hogy Orbán Viktornak semmit sem jelent egy a fentebb megjelölt nemzetközi szervezet, ezért számára teljesen mindegy az, hogy kit jelöljön oda főtitkárnak.

_dummy_16:19
16

“Rohadék migráns” vagyok vagy parazita sváb?

_dummy_15:58
1

Üres a ház, cincognak a … betörők

5+1 tipp a megelőzéshez.

_dummy_12:32
1

Az elmúlt öt évtized leghosszabb vasutassztrájkja kezdődött meg Délkelet-Angliában

Kormánytagok - köztük Amber Rudd belügyminiszter - pedig azzal vádolták a sztrájkolókat, hogy szándékosan kárt okoznak a brit gazdaságnak.

_dummy_08:20
1

Bokros Lajos: Őszinteség, vagy butaság? | 24per7.info

Orbán Viktor kijelentette, azt szeretné, ha Donald Trump nyerné meg a novemberi elnökválasztást az Egyesült Államokban. A magyar miniszterelnök őszinteségét nagyra értékeljük. Nem csodálkozunk a kijelentés tartalmán sem.

_dummy_08:15
1

Fél ázsiai nép miniszterelnöke vagyok – mondta egykoron Orbán Viktor

Legyen végre vége a MÉDIÁBAN is a gonoszságnak. és megértést, tisztességet akarok, követelek!. Bár ezt, néhány képviselőjükről még feltételezni sem tudom!

_dummy_07:23
10

Kényszerből megyünk ki Angliába: Simai Dalma története

_dummy_07:15
2

Az a szag, csak azt tudnám feledni…-Hullaszag terjengett a János kórházban | 24per7.info

Orbán, Erdogan jó barátja, meg minden féket elvesztett már. A törvényeket meghozta, listája van, ha úgy hozza a helyzet, használni is fogja.

_dummy_06:45
22

33 csináld magad projekt, amibe sosem szabadott volna belevágni.

_dummy_14:39
2

“Nekem bejött Anglia” – Így legyél zéró angoltudással az élet császára! | Minden ami Anglia

Miki írása nem hagyott nyugodni, mert tele volt közhelyekkel néha már nagyon hazugság szerű volt az egész írás. Valószínű, hogy kormány rendelésre készült és egy vitya bértollnok írta, de az is lehet, hogy Miki csak egy nagy lúzer és tényleg igaz a történet.

_dummy_14:25
5

A Fidesz szétverte az egészségügyet, de elmúltnyócévezik, amikor Tukacs István kérdőre vonja emiatt

_dummy_12:32
7

Gondoltad volna? | 24per7.info

_dummy_10:41
67
www.napi.hu10:08
23

Ennek nem fog örülni a kormány - vele fizettetnék meg az internet-hozzáférést

_dummy_08:05
2

Olimpiai program - a teljes lista

Könnyedén áttekinthető, és természetesen jelölve azok a sportesemények is, ahol magyar versenyző indul.

_dummy_16:02
1

A hallgatóknak van egy jó meg egy rossz hírünk...

A rossz, hogy mocskos drága az albérlet; a jó, hogy egyre többet fizetnek a cégek a diákmunkáért.

_dummy_14:13
1

Bajban a dinnyések és a gabonások is – padlón vannak az árak!

Mozgalmas hét áll mögöttünk, sok információ látott napvilágot támogatásokról és agrárprogramokról. Megkezdődött az öntözésfejlesztési pályázatok benyújtása, a nyúltenyésztők is plusz pénzhez jutnak, valamint az aratás is befejeződött – kinek több, kinek kevesebb sikerrel.

_dummy_08:48
1

Ingatlan értékbecslés - mikor, miért és hogyan?

El akarom adni, de nem áron alul. Honnan tudom, mennyit ér az ingatlanom?

_dummy_08:41
1

Fontos! Ha Németországban jársz, ne szexelj állatokkal! | Minden Ami Német

Két magánember kérelmet nyújtott be azért, hogy változtassanak a törvényeken, mert szerintük alkotmányellenes az állatokkal szexelést tiltó törvény.

_dummy_08:40
1

A Colosseumnál és a Vatikánnál is a legmagasabb fokú készültséget léptették életbe.

A rendkívüli terrorkészültség miatt ismét szigorú biztonsági intézkedések léptek életbe az olasz fővárosban, ahol a Vatikán védelmét a pápai államot övező városfalakra is kiterjesztették és három biztonsági zónákra osztották fel a római belvárosban levő korzót. A kiemelt biztonsági intézkedéseket Nicolo D’Angelo a római idegenrendészet parancsnoka rendelte el.

_dummy_08:39
1

A mostani terrorhullám felkészületlenül érte a németeket | Minden Ami Német

Európának 5-10 éves időtávban gondolkodva kell kitűznie azt a célt, hogy visszaállítja a korábbi biztonságos életformáját. Ez azonban nagyon hosszú és kemény küzdelem lesz – mondta Horváth József biztonságpolitikai szakértő, a katonai elhárítás volt főigazgató-helyettese a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában.

_dummy_06:34
2

A köszönés illemszabálya: ki köszön először, kinek?

Jómagam úgy gondolom, maximálisan tudatában vagyok a köszönési szabályoknak és betartom őket – valamint a gyerekeimet is erre tanítom. Sőt, én vagyok az a muci, aki ha kell, ha nem, inkább mosolyogva köszönget, mert annyira paródiába illő az arcmemóriám, hogy az csoda, ha egy nap keményebb meló után

_dummy_15:05
7

CSOK - épülnek az új házak és nő a 10+10 iránti kereslet

_dummy_14:04
1

90 millióval több támogatás jár a nyúltartóknak

Nem sokat hallunk a nyúlágazatról az utóbbi időben, most azonban jó hírek érkeztek a nyúltartókat érintő támogatásokról. A Földművelésügyi Minisztérium ugyanis 90 millió forintos többlettámogatást nyújt az állattartóknak.

_dummy_11:48
1

Mi fizetünk Rogán haverja után?

A kormányváltás után gondoskodni kell arról, hogy ilyen tolvajlás, ami az elmúlt hat évben folyt, még egyszer ne fordulhasson elő – figyelmeztetett szerdai sajtótájékoztatóján Bárány Balázs.

_dummy_11:39
1

Nyíltan a kivándorlásról – ezzel a cikkel nem leszek népszerű | Minden ami Anglia

500 ezer külföldön élő magyar. Mondhatni, hogy eltűnt egy nagyváros a hazánkból, ennyien mentek máshova, hogy boldoguljanak.

hvg.hu10:01
45
_dummy_08:50
1

Egy ember meghalt, öten megsebesültek egy londoni késelésben | Minden ami Anglia

Egy nő meghalt, öt ember megsérült, amikor szerda este egy férfi késsel támadt rájuk London központjában a Russell Square-en, írja a BBC. A városban csütörtök reggel a támadás miatt nagyobb a rendőri jelenlét a szokásosnál, többek közt fegyveres rendőrök láthatók az utcákon.

_dummy_08:33
2

Csúcson a lakásárak

Nagyot nőttek a használt lakások árai.

_dummy_18:29
2

Európa toronymagasan vezet az online kalózkodásban

Annak ellenére, hogy egyre több legális szolgáltatás válik elérhetővé, az online kalózkodás továbbra is burjánzik. Mint már korábban beszámoltunk róla, a kalózkodást figyelemmel követő MUSO cég  felmérést készített 14 ezer illegális tartalmat megosztó oldalról és megdöbbentő, 141 milliárd oldallátogatást regisztráltak csupán 1 év leforgása alatt.

_dummy_14:55
1

Terrorizmus – Németországban kis mértékben csökkent Angela Merkel támogatottsága | Minden Ami Német

A hatóságok szerint a würzburgi és az ansbachi eset iszlamista terrortámadás lehetett, a müncheni vérengzés pedig valószínűleg az elkövető szélsőjobboldali, rasszista meggyőződésére vezethető vissza.

_dummy_13:11
1

“Futni, elbújni, telefonálni” – ez a teendő terrortámadás esetén | Minden ami Anglia

A londoni hatóságok arra figyelmeztetik a városlakókat, hogy egy esetleges terrortámadás veszélye nagyon is valós. Cselekvési tervet adtak ki ilyen esetekre. A brit médiumok naponta foglalkoznak egy esetleges terrortámadással.

_dummy_12:54
1

Terrorizmus – Londonban nem számítanak merényletre, de növelik a fegyveres rendőrök számát | Minden ami Anglia

A szerdai bejelentéssel kapcsolatban Sadiq Khan azt mondta: "fontos biztosítani a londoniakat arról, hogy a...

_dummy_12:41
1

Magyarország ismét vonzó a külföldnek

Erős a közép-európai és a magyarországi befektetési ingatlanpiac.

_dummy_11:26
2

Döntésképtelenné tett ország | 24per7.info

Egy nem egészen 10 milliós lélekszámú országot, miután a benne élők közül 4 millió a szegény, és amelyből közel 1 millió a külföldre kényszerült gazdasági menekült, azt a saját életének alakítása szempontjából nyugodtan nevezhetjük döntésképtelennek.

_dummy_10:44
1

Holnap indulunk nyaralni!

Nyaraláskor jelentősen megnő a lakásbetörések száma. A nyári megérdemelt pihenést nagyon el tudja rontani, ha a tulajdonos távollétében hívatlan látogatók állítanak be az ingatlanba és elviszik az értékeket. A közösségi média elterjedésével egyenes arányban megnőtt a betörések lehetőségének kockázata is.

index.hu08:01
2

Egy kutyaév nem is hét emberév

Gyakran hallani, hogy a kutyák életkorát viszonylag egyszerű kiszámolni: csak meg kell szorozni a leélt (emberi) éveiket héttel, és már is megtudjuk, házi kedvencünk mekkora matuzsálem. Kis igazság van a történetben: a kutyák tényleg gyorsabban öregszenek, mint az emberek, nem is élnek 80 évig, de a képlet egyszerű szorzásnál jóval bonyolultabb.

_dummy_07:07
16

Hogyan készülnek ezek a mindennapi dolgok? Sosem gondoltad volna!

index.hu19:38
1

143 ezer felhasználónak nem megy a Freemail

Több mint két hete. A levelek viszont nem vesztek el, 57 terabájtnyi adatot állítanak vissza.

_dummy_18:04
1

Már hideg húslevest sem kapnak a magyar betegek… | Minden Ami Német

Hideg élelmet biztosít a betegeknek az esztergomi Vaszary Kolos Kórház augusztus 1-jétől várhatóan egy hétig, miután az intézmény szerződést bontott az élelmezést eddig biztosító Hungast Zrt.-vel

_dummy_18:03
1

Németországban július végéig 655 bűncselekmény történt menekültszállások ellen | Minden Ami Német

Németországban július végéig 655 bűncselekmény történt menedékkérőket ellátó intézmények ellen a szövetségi bűnügyi hivatal (BKA) kedden közölt adatai szerint.

_dummy_16:30
1

Megnyílt a látogatók előtt Károly herceg londoni rezidenciája | Minden ami Anglia

Megnyitotta kapuit a látogatók előtt Károly brit trónörökös londoni rezidenciája, a Clarence House, amelynek egyes helyiségeit - köztük a herceg legkedvesebb családi fotóival és ritka műalkotásokkal díszített nappaliját - augusztusban először tekinthetik meg az érdeklődők.

_dummy_16:07
19

Megszületett a legdurvább fröcsögés, amit Bayer Zsolttól olvastál (18+) | 24per7.info