Félbehagyott mérnöki megoldások

Hogyan válik feleslegessé egy épület? Miért nem használjuk már ezeket a hatalmas tereket vagy miért nem fordítunk energiát arra, hogy visszarángassuk őket a valóságba? Erre próbál választ találni a Discovery Channel legújabb műsora, a Félbehagyott Mérnöki megoldások.

KATTINTS IDE A FOLYTATÁSHOZ
Itt a legnépszerűbb:
 2017-03-20 16:50:33 -  40 -  TV  

Még a lazább erkölcsűek számára is arcpirítóan pikáns jelenetekkel startol ma este az RTL Spike saját gyártású valóságshow-ja, a Pumpedék.

_dummy_19:25

A történelem 5 legemlékezetesebb államcsínye

6
_dummy_18:30

Széll Tamás újra a TV Paprikán

1

Folytatódik a TV Paprika Bocuse d’Or sorozata, amely a 2016-os világraszóló európai győzelemtől a 2017-es lyoni döntőig tartó szakaszt mutatja be.

_dummy_10:31

Így ünnepli a Paramount Channel a költészet napját

1

Április 11, a magyar költészet napja alkalmából a Paramount Channel − Boldizsár Péterrel karöltve − két különleges promó videót készített a filmcsatornán aktuálisan látható filmek és egy sorozat néhány jelenetének felhasználásával.

_dummy_16:44

Légimentők az Everesten

1

A Discovery Channel új sorozata, a Légimentők az Everesten, a helikopteres mentők felelősségteljes és veszélyes munkáját mutatja be testközelből.

_dummy_17:04

Ókori hajócsodák világába kalauzol a DoQ

2

A DoQ Honnan származik? című dokumentumfilmje a hajóépítés bölcsőjébe, Görögországba repíti a nézőket és bemutatja korunk tengerjáróinak ókori elődeit, a háromevezős görög gályáktól kezdve a szürakuszai teherhajóig.

_dummy_19:37

Június 5-én indul a Fear the Walking Dead 3. évada

2

A Fear the Walking Dead június 5-én folytatódik, hajnali 3 órakor (egy időben az amerikai bemutatóval), eredeti nyelven, majd ugyanaznap este 22:00 órakor már magyar szinkronnal követhető az új évad minden izgalma.

_dummy_17:37

Áprilisban jön az Outcast második évada

1

Robert Kirkman ördögűzős sorozata új évaddal folytatódik, az Outcast második évadát a magyar FOX számos országot megelőzve, világszinten az elsők között tűzi műsorára.

_dummy_11:56

Indul A Kerék – A túlélő-show

17
+1 MEGLEPETÉS IDÉZET
a citatum.hu-tól:
Copyright © 2018. cikkpakk.hu
Minden jog fenntartva.
Hivatalos IttaHelye.hu utód 2009-2016.
Image thumbnails by pagepeeker.com.
info@cikkpakk.hu


Ingyenesen letölthető remek programok!
Steam játékajánló
Online Stream