Itt a legnépszerűbb:

Mutatunk egy remek alkalmazást, amely jól jöhet, ha éppen matekot gyakoroltok, és ellenőrizni szeretnétek a végeredményeteket. Csak egy telefon kell ahhoz, hogy minden matekfeladatot meg tudjatok oldani. Egyszerűen irányítsátok a kamerát egy matekfeladatra, és a Photomath varázsütésre megmutatja az eredményt, részletes, lépésről lépésre történő magyarázat...

_dummy_19:23

Ilyen lesz az iOS 11.3-ban a Battery Healt mód

1

Tegnap az Apple kiadta az iOS 11.3 bétájának következő verzióját a fejlesztőknek, az újdonságban már helyet kapott a korábban ígért Battery Healt béta változata. Úgy tűnik az Apple hű marad korábban megtett ígéretéhez, mely szerint a felhasználókra bízza, hogy belassítják-e készüléküket.

_dummy_11:07

Evolveo StrongPhone G2 teszt - üsd, vágd, kibírja!

1

Az Evolveo ugyan piacra dobott korábban normál okostelefonokat és táblagépeket, hamar rájöttek, hogy ebben a szegmensben nem sok babér fog teremni nekik. Gyorsan a strapamobilok felé fordultak, ez az az rés, amit még mindig nagyon kevés gyártó vesz komolyan, pedig igenis szükség lenne rá. Tesztalanyunk, az Evolveo StrongPhone G2 egy jól eltalált árazású termék lett, ami ugyan hardveresen nem váltja meg a világot,...

_dummy_19:49

Trendi külsővel érkezik a Nokia 7 Plus

1

Manapság előszeretettel használják a mobilgyártók a 18:9-es képarányt. A HMD Global kicsit kilóg a sorból, friss infók alapján a Nokia 7 Plus lesz az első ilyen készülékük.

_dummy_19:03

Jóval többe kerülhet a Galaxy S9 mint az elődje

2

Újabb pletyka kapott szárnya, az érkezőben lévő Samsung csúcsmobilok árcéduláját illetően illetően. Ahogy közeledünk a február 25-én megtartandó eseményhez, egyre jobban elárasztják az internetet a mobilokról szóló információk és képek.

_dummy_20:08

Súlyos gyártási hibával küzdenek egyes iPhone 7 modellek

2

Jóval több mint egy éve piacon van az iPhone 7, mégis csak most derült fény egy elég komoly gyári hibára. Már a megjelenés óta néhány régiókban problémák akadtak az iPhone 7 készülékekkel, mivel egyes modellek (kis százalékban) esetenként nem kapcsolódtak fel az adott mobilhálózatra. Ezért még korábban, vizsgálatot indított a cupertinói cég, melynek során megállapították, hogy egy gyártási hiba a ludas.

_dummy_19:57

Kivonulhat az LG az egyik legnagyobb piacról

1

Elég furcsa pletykák terjengenek az LG-ről, merészek a cég vezetői ha ezt valóban meglépik. Igen nagy veszteséget könyvelt el az LG mobil részlege a múlt év utolsó negyedévének pénzügyi eredményei alapján.

_dummy_07:39

LG V30 teszt - zene füleinknek

10
_dummy_06:42

OUKITEL K8000 teszt – Az üzemidő új bajnoka

6
_dummy_14:17

Magyar gyereknek appokból is a legalja jut

1

A gondos szülő alapvető elvárása, hogy az applikáció alkalmazkodjon a gyerek életkorához, oktasson, fejlessze a képességeit. Nem a mi hibánk, ha nem találunk ilyet. Egy friss nemzetközi tanulmány szerzőjének tanácsát kértük.

_dummy_11:44

Samsung Galaxy A8 (2018) teszt - a háromszemű

2

A Samsung idén az A-szériát is megreformálta. Először a Note-szériánál történt meg az, hogy kihagyták a 6-os számot, hogy a Galaxy S-szériával szinkronban legyen a számozás, most pedig ugyanezt megcsinálták az A-szériával is, nincs se A3, se A5, hanem csak az A8. Így, hogy nincs az előbb említett két modell, keletkezett egy kis piaci rés, amit szerintünk majd a J-szériával fognak befoltozni. Tavaly a Galaxy A5...

_dummy_11:26

Kamu Galaxy S9+ 30.000 Ft-ért? Kipróbáltuk!

8
_dummy_19:05

Felbukkant a Galaxy S9 Active

1

Ugyan még a Galaxy S9/S9 Plus-t sem mutatta be a Samsung, de most a széria strapabíró tagja is hallatott magáról. Az S9 modellek bemutatójára azért már nem kell olyan sokat várnunk, de a minden évben érkező Active azért még egy picit odébb van.

_dummy_18:32

Jutalmazza az Apple az egészséges életmódú iWatch tulajdonosokat

1

Egymást követő napok kihívását kell teljesítenünk ahhoz, hogy jutalomban részesítsen bennünket az Apple. A cég azt tervezi, hogy a szív hónapja alkalmából egy kihívást indít február 8. és 14. között, amikor is hét egymást követő napon kell teljesítenünk különböző fizikai kihívásokat.

_dummy_15:30

Újabb rekord negyedév az Apple-nél

1

A napokban az Apple közzétette negyedéves jelentését, amiben már benne vannak az ünnepi és az új iPhone-ok bemutatását követő időszak adatai.

_dummy_15:22

Két Honor mobil is Oreo frissítést kapott

4

Nagyjából két hete a Honor közzétett egy listát mely készülékikre várhatjuk az Oreo-t, egyes Honor 9 és Honor 8 Pro tulajoknál pedig már fel is ugrott a frissítést jelző értesítés.

_dummy_12:50

Huawei SuperCharge teszt - HuaweiBlog.hu

2

A Huawei leggyorsabb akkumulátor töltő technológiáját, a Huawei SuperCharge-ot teszteltük le, hogy megtudjuk milyen gyorsan tölthetjük fel a telefonunkat.

_dummy_20:22

Hihetetlen, de ez az alkalmazás még a legbonyolultabb matekpéldákat is megoldja

15
_dummy_20:00

Miniatűr Nokián dolgozik a HMD Global

2

Szinte nyilvánvaló volt, hogy az Andorid Go bemutatását követően több cég is piacra dob pár készüléket a platformmal. Most az elsők között tesz így a HDM Global is.

_dummy_06:47

Vernee M5 teszt - az alsó kategória császára?

8
_dummy_06:00

Itt az új, 4G-s Nokia 3310

1

A HMD bemutatta a Nokia 3310 legújabb verzióját, ami már a 4G hálózatokkal is megbirkózik, ráadásul Android alapú szoftver fut rajta. Az új kiadás nem csak LTE-támogatást kapott, de Wifi is van benne, sőt, még meg is oszthatjuk a netet hotspoton keresztül más eszközökkel, ami elég nagy előrelépés a korábbi modellekhez képest. Kapunk továbbá egy Yun OS nevű szoftvert, ami Androidon alapszik, de igen messze áll attól.

_dummy_19:30

Duplájára nőtt a sebesség az UFS 3.0 technológiának köszönhetően

2

Akár 23,2 GB/s is elérhető az UFS szabványnak köszönhetően. A mobiltelefonos tárolás gyakran figyelmen kívüli tényező a felhasználók körében. Egy készülék adott tárhelykapacitásán kívül nem igazán izgatja a felhasználókat, hogy az eszközben rejlő tároló mégis milyen sebességre képes.

+1 MEGLEPETÉS IDÉZET
a citatum.hu-tól:
Copyright © 2018. cikkpakk.hu
Minden jog fenntartva.
Hivatalos IttaHelye.hu utód 2009-2016.
Image thumbnails by pagepeeker.com.
info@cikkpakk.hu


Ingyenesen letölthető remek programok!
Steam játékajánló
Dancewave