Itt a legnépszerűbb:
 2018-02-07 16:29:03 -  13 -  Hír  

[MTI] Szerzői jogsértéssel vádol a Fővárosi Főügyészség egy férfit, aki negyvenmillió forintot keresett azzal, hogy jogvédett műveket tett jogellenesen hozzáférhetővé az interneten - közölte a fővárosi főügyész kedden az MTI-vel.

_dummy_21:04

10-ből 9 ember mérlegelné egy alternatív meghajtású kocsi beszerzését

1

A magyar autósok negyede nyitott az elektromos autó vásárlásra; a szakértői becslések szerint az év végére már 5000 felett lehet az elektromos autók száma Magyarországon – közölte az Ipsos az MTI-hez csütörtökön eljuttatott közleményében, amelyet legfrissebb felméréséről adott ki. 10-ből 9-en mérlegelnék egy alternatív meghajtású kocsi beszerzését

_dummy_12:40

Otthon a vidéki fiataloknak

1

11 milliárd forint összeggel támogatják a vidéki fiatalok lakhatását. A vidéki fiatalok otthonteremtését és családalapítását segíti elő 66 településen az összesen 11 milliárd forint összértékű Esély otthon elnevezésű program.

_dummy_12:39

A főváros hálójába kerülhet a Bálna

1

Megbeszélések folynak a Bálna épületének értékesítéséről.A Fővárosi Közgyűlés szerdán felhatalmazta Tarlós István főpolgármestert, hogy tárgyaljon a kormánnyal a Bálna Budapest Kereskedelmi és Kulturális Központ állam részére történő értékesítéséről.

_dummy_12:39

Növekedésnek indulnak a lakásárak

1

Előrejelzések szerint akár 10%-kal is megnövekedhetnek az ingatlanárak. A lakásárak tavalyhoz hasonlóan az idén is országosan 5-10 százalékkal nőhetnek, a fővárosban ennél nagyobb, míg a kisebb településeken inkább 5 százalékos átlagos növekedés várható.

_dummy_11:20

Mint egy posztapokaliptikus film nyitánya: Fokváros víz nélkül marad

6
_dummy_12:32

Díjnet: Egyre többen fizetik a közüzemi számláikat online

3

Évről évre egyre többen fizetik be elektronikusan a közüzemi számláikat, tavaly a befizetési tranzakciók száma 33 százalékkal mintegy 4,4 millióra emelkedett a Díjneten, a rendszeren keresztül kifizetett számlák összege éves átlagban havi 3,5 milliárd forint volt, az elmúlt év utolsó hónapjaiban már elérte a havi 4 milliárd forintot - közölte a cég az MTI-vel. Az elmúlt évben csaknem 10 százalékkal, 608 ezerre...

pcforum.hu12:39

Meltdown/Spectre-biztos processzorokat fog kiadni hamarosan az Intel

1

Az Intel még az idei évben ki fogja adni az első olyan processzorokat, amik a cég megfogalmazásában "immúnisak" lesznek az év elején ismertté vált veszélyes Meltdown/Spectre sebezhetőség-párosra. Ezt maga a chipgyártó elnöke, a hibák kapcsán belsős kereskedés gyanújába keveredett Brian Krzanich jelentette be csütörtökön egy, befektetőknek tartott tájékoztató keretében belül.

_dummy_12:11

5 jel, hogy teljesen lenyűgözted a főnöködet - Ha ezt tapasztalod, nemcsak elégedett veled, de kedvel is

2

A munkahelyén általában mindenki törekszik arra, hogy kedvelje a főnöke, és, ha nem is baráti, de jó viszonyt alakítson ki vele. A felettes viselkedéséből azonban nem mindig olyan egyszerű kiolvasni, hogy mit gondol a beosztottakról, ki az, akivel elégedett, és ki az, akivel kevésbé. Van olyan vezető, akinél nem kérdés, hogy kiket zárt a szívébe, de talán többen vannak, akik igyekeznek nem kimutatni azt, hogy milyen...

_dummy_16:13

Amikor a víz értékesebbé válik, mint az arany

5
_dummy_15:47

Újra emelkedik a benzin ára szerdán | Debmedia Online Magazin

2

Emeli bruttó 2 forinttal a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken a Mol Nyrt., a gázolaj ára nem változik – értesült piaci forrásokból szerdán az MTI. Az emeléssel a benzin átlagára literenként 365 forintra nő. (...)

divany.hu12:09

Így kérj fizetésemelést a profik szerint

4

Nem egyszerű magasabb bért kiharcolni magunknak, de jobb esélyeid vannak, ha megtanulsz alkudozni. Íme pár trükk. A szándék már megvan, de még nem tudod, hogyan vágj bele? A Huffington Post megkért pár szakértőt, ugyan mondják el, hogyan érdemes megkérni a főnököt arra, hogy emeljen a fizetéseden. Az érvelést biztosan nem úszod meg, és lehet, hogy nem marad más lehetőség, váltani kell.

_dummy_14:31

Reszkess, Kasszás Erzsi, közeleg a vég! Forradalom kezdődött a boltokban

2

Mindig tudtuk, hogy eljön ez a nap, de azért mégis okoz némi borzongást: Seattle-ben megnyílt a világ első olyan boltja, ahol nincs bevásárlókocsi, kosár, nincsenek pénztárak és így pénztárosok sem - bemegyünk, összeszedjük, ami kell, aztán hazasétálunk. Persze nem a bolti tolvajok paradicsomát hozták létre, egyszerűen csak beköszöntött a 21. század - vagy legalábbis egy érdekes kísérlet egy olyan hétköznapi rutin megújítására, mint a bevásárlás.

_dummy_12:46

Láttunk már ilyet - mire hasonlít a bitcoin mánia?

8
_dummy_11:49

6800 magyar fiók belépési adatai lettek nyilvánosan elérhetőek

2

2018.01.14-én a Pastebin.com weboldalon 6 832 db magyarországi felhasználói fiók adatait hozta nyilvánosságra egy felhasználó, az email fiókokhoz tartozó jelszavakkal együtt. Jelenleg nem ismert, hogy mely oldal vagy oldalak adatbázisa került nyilvánosságra, de a kiszivárogtatott adatok között több állami és önkormányzati email cím jelszó páros szerepel. - közölte a Nemzeti Elektronikus Információbiztonsági...

+1 MEGLEPETÉS IDÉZET
a citatum.hu-tól:
Copyright © 2018. cikkpakk.hu
Minden jog fenntartva.
Hivatalos IttaHelye.hu utód 2009-2016.
Image thumbnails by pagepeeker.com.
info@cikkpakk.hu


Ingyenesen letölthető remek programok!
Steam játékajánló
Online Stream