Itt a legnépszerűbb:
 2018-08-30 20:34:40 -  17 -  Hír  

Az Európai Unióban nemrég véget ért online felmérése rámutatott, hogy az uniós polgárok nagy többsége nem igazán híve a tavaszi és őszi óraátállítgatásoknak. Most már minden jel arra utal, hogy az EU megszünteti ezt a gyakorlatot. Az Euractiv már a dátumot is sejti.

www.portfolio.hu11:31

Moszkva áramtalanítását gyakorolják a britek

1

A brit titkosszolgálat olyan kibertámadásokat gyakorol, amelyek a villamosenergia-rendszert célozva hatalmas áramszüneteket okozhatnak Moszkvában, miután korábban orosz hackerek több alkalommal intéztek támadást egyebek mellett a brit és az egyesült államokbeli energiarendszer ellen.

_dummy_20:21

Berlin is kibertámadásokkal vádolja Oroszországot

1

Nagy-Britannia és Hollandia után Németország kormánya is kibertámadásokkal vádolja az orosz vezetést. Steffen Seibert német kormányszóvivő nyilatkozata szerint csaknem teljesen biztos, hogy Moszkva megbízásából indultak a hazája ellen az utóbbi években intézett informatikai támadások.

_dummy_10:42

Instant időhurok - a jet lag

2

Egy leküzdhetetlennek látszó probléma a hosszú repülőutak utáni kimerültség. Sok minden közrejátszhat a tünetek erősségében, és mindenképp jó előre felkészülni. Minden egyben, amit a jet lag-ről tudni kell.

_dummy_15:51

Ebből a garázsból indult 20 éve a Google

5
_dummy_09:14

ÉVOSZ: maradjon meg a lakásépítési kedv

1

Ha elfogadják a szakszövetség javaslatcsomagát, az ingatlanpiac tovább fejlődhet. A lakásépítési kedv 2020 utáni fenntartása érdekében az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége (ÉVOSZ) egy több pontból álló javaslatcsomagot jutatott el a kormányzatnak, amelyben az áfa-visszatérítés kiterjesztése is szerepel.

_dummy_09:05

Makovecz-remekmű fogja díszíteni Pesterzsébet látképét

2

Új református templom épül Budapesten a helyi gyülekezet számára. Szeptember 23-án tették le a jövőben a pesterzsébeti református közösség otthonául szolgáló templom alapkövét. A ma pont hét éve elhunyt Kossuth- és Ybl Miklós építész legutolsó terveit valósítják meg Budapesten.

index.hu10:33

Hogy lehet csalni a kaszinóban?

5
_dummy_15:55

Nem csak a műanyag szatyrokra jön a szigorítás

1

Jelentős szigorítást tervez az Innovációs és Technológiai Minisztérium, 2019 július elsejétől megnövelnék az eldobható műanyag zacskók és más egyszer használatos műanyagok termékdíját, 2021. január 1-től pedig teljesen betiltanák azokat. A Greenpeace szintén emellett kampányol, eddig 120 ezren írták alá a petíciót.

_dummy_05:55

Forrdalmian új kutya és macska vitamin komplex

2

Mitől különleges és miben különbözik a többi vitamintól a Multivit mega c komplex? 100%-ban természetes összetevőket tartalmaz, így a vitaminok megfelelő felszívódása biztosított. Speciális antioxidánsok és gyógygomba kivonatok bizonyítottan jótékony hatással van a kutya vagy macska szervezetére, a megelőzésen felül a pontosan adagolt vitaminokkal együtt segítenek bizonyos betegségek leküzdésében. További információ a vitamin komplexről a weboldalon!

_dummy_18:37

Fontos üzenetet küldött Ferenc pápa

1

Közös fellépésre szólította fel az embereket az óceánok műanyagszennyezése ellen Ferenc pápa, aki az elmúlt években számtalanszor emelte fel szavát az ember által előidézett globális felmelegedés megállításáért.

www.portfolio.hu11:17

Eldőlt: vége lesz az óraátállításnak

11
www.napi.hu20:34

Kiderült: ekkor lehet az utolsó óraátállítás

17
_dummy_04:02

Poci kutya epilepszia szerű fejremegésének sikeres kezelése

1

3 éves ivartalanított fiú spániel kutya epilepszia szerű fejremegésének sikeres kezelése 100%-ban természetes állatgyógyászati készítményekkel. (Energyvet Etovet, Korovet, Cytovet, Probiovet, Annovet) Esetleírás videóval, a kutyus gyógyulásáról. A honlapon további esetleírások és sikeres gyógyulások!

itcafe.hu11:36

Elhunyt a Számítógép-építő

2

Többek között a hőskorban folytatott szervező tevékenysége folytán a mérnöknek igen sokat köszönhet a magyar számítógépes közösség.

pcforum.hu12:07

Átugorhatatlan reklámok fogják elárasztani a YouTube-ot hamarosan

1

A youtube-ozóknak érdemes lélekben felkészülniük arra, hogy hamarosan a megszokottnál többet kell majd várniuk, mielőtt elkezdhetik nézni kedvenc tartalmaikat. A videómegosztó oldal ugyanis bejelentette, hogy jövő héttől kezdődően átugorhatatlan reklámok megjelenésére lehet majd számítani gyakorlatilag bármilyen videó lejátszása előtt.

+1 MEGLEPETÉS IDÉZET
a citatum.hu-tól:
Copyright © 2018. cikkpakk.hu
Minden jog fenntartva.
Hivatalos IttaHelye.hu utód 2009-2016.
Image thumbnails by pagepeeker.com.
info@cikkpakk.hu


Ingyenesen letölthető remek programok!
Steam játékajánló
Online Stream