Itt a legnépszerűbb:
_dummy_12:04

Az adósokon segít az új végrehajtási törvény

2

Javul a bajba jutott hitelesek helyzete azzal, hogy adósságuk akkor is megszűnik, ha az ingatlant a tartozásnál alacsonyabb áron árverezik el. A kedden elfogadott végrehajtási törvény módosításával szigorodtak az ingatlan árverések szabályai is. A KDNP által benyújtott törvénymódosítási javaslat alapján az ingatlanokat a becsértékük 100%-án lehet csak árverezésre bocsátani...

_dummy_11:48

Eldugult a WC az albérletben - ki fizeti a költségeket?

2

Ha egyedül nem jártunk sikerrel, akkor sem a duguláselhárítót kell elsőként hívnunk, hanem a bérbeadót és a közös képviselőt. Innen lesz aztán bonyolult az ügy. Nincs kérdés, ha van erre vonatkozó megállapodásunk a tulajdonossal, akkor természetesen az ott rögzítettek alapján járjunk el.

pcforum.hu11:33

Elképesztő: TV-inken át is meg tud figyelni minket, autóinkba is be tud törni a CIA

2

Elképesztő leleplezést hajtott végre a héten a hasonló szivárogtatásairól ismert WikiLeaks oldal, miután nyilvánosságra hozott egy több ezer oldalas dokumentumot arról, hogy milyen kibereszközöket fejlesztett ki és használ a CIA. Ezek szerint az amerikai hírszerző ügynökség akár TV-inken keresztül is meg tud figyelni minket, autónkba történő távolról történő betöréssel pedig akár meg is gyilkolhat bárkit - persze balesetnek álcázva azt.

_dummy_12:48

Villa Skyfall - lélegzetelállító táj luxushangulatban

1

Ezt még James Bond is megirigyelné! Villa Skyfall a fényűző elegancia, a csodálatos táj, a természeti szépségek és a full luxus kedvelőinek.Páratlan látványban és kényelemben részesülhetnek, akik ellátogatnak a Skócia nyugati felvidékén található Villa Skyfall-ba. Ideális választás nászutasoknak, szerelmi búvóhelyre vágyóknak. Ugyan önellátó rendszerben működik, de ez a legkevesebb, ez a villa az év bármelyik részében páratlan élményt nyújt látogatóinak.

www.tozsdeforum.hu20:55

Hátul kullogunk a digitális világban

1

Magyarország a digitális gazdaság és társadalom fejlettségét mérő mutató szerint uniós összehasonlításban idén a 21. helyre csúszott vissza.

+1 MEGLEPETÉS IDÉZET
a citatum.hu-tól:
Copyright © 2018. cikkpakk.hu
Minden jog fenntartva.
Hivatalos IttaHelye.hu utód 2009-2016.
Image thumbnails by pagepeeker.com.
info@cikkpakk.hu


Ingyenesen letölthető remek programok!
Steam játékajánló
Online Stream