Itt a legnépszerűbb:
_dummy_11:33

Unaloműző, vigasztaló vásárlás? Ne tedd!

1

Mindenkinek vannak jobb, és rosszabb napjai, ezzel nem vagy egyedül. Vagy úgy érezheted, a helyzeted kilátástalan, egyszerűen hiába is töröd a fejed, sehogy sem találsz megoldást, esetleg épp annyira unatkozol, hogy nem tudsz magaddal mit kezdeni. Ilyenkor egyet nem szabad tenni: vásárolni.

_dummy_11:02

12 rossz szokás, amiben többé nem szabadna hinnünk

1

Mindenkinek vannak rossz szokásai, amelyekről tudjuk, hogy nem tesznek nekünk jót. Viszont vannak olyan berögzült “hagyományaink”, amelyekről nem is sejtjük, hogy árthatnak nekünk. Ezek olyan alapvető dolgok, amelyekről mindig is azt hittük, hogy jó szokások, valójában viszont feleslegesek, sőt...

www.hwsw.hu20:28

Jól halad a nagyvállalati Windows 10-átállás

1

Bő másfél éve, azaz a Windows 10 rajtja óta gőzerővel halad a rendszer bevezetése a vállalati környezetekben. Ebben Magyarország sincs lemaradva, de nálunk picit más okok miatt döntenek a bevetés mellett a szervezetek.

_dummy_22:52

Életrajzi film készül Madonnáról

1

Blonde Ambition címmel életrajzi film készül a Universal filmstúdióban Madonnáról - értesült a Variety.com. A stúdió Elyse Hollander Blond Ambition című forgatókönyvének jogait vásárolta meg. Tavaly ez a forgatókönyv vezette a hollywoodi "feketelistát" - azoknak a forgatókönyveknek a listáját, amelyekből nem készült film.

_dummy_22:49

Exkluzív interjút adott az RTL-nek az Oscar-díjas Jamie Foxx |

1

Ha nevesíteni lehetne a lazaságot, jó eséllyel Jamie Foxx-nak hívnák. A világ egyik legsikeresebb színésze már hónapok óta Budapesten forgat, és mindvégig kifejezetten kereste a nyilvánosságot. Volt, hogy egy szál alsónadrágban napozott a havas budai hegyekben, máskor a magyar fociválogatottal parolázott, most pedig egy élő rádióműsor meghívását fogadta el. Aztán exkluzív interjút adott az RTL-nek. (...)

_dummy_20:34

Négy évet kapott a mentőápolót megkéselő fiatal

1

Négy év, fiatalkorúak fogházában letöltendő szabadságveszésre és négy év közügyektől eltiltásra ítélte első fokon a Fővárosi Törvényszék azt a vádlottat, aki még 2015 novemberében kábítószer hatása alatt megkéselt egy mentőápolót.

_dummy_20:28

Ferenc ppa: a bke hrnkeknt megyek Egyiptomba

1

A muzulmán és a keresztény közösségekhez intézett videóüzenettel köszöntötte Egyiptom lakosságát Ferenc pápa az észak-afrikai országban pénteken és szombaton esedékes látogatása előtt. (...)

_dummy_15:16

Mindent bele! - Épülhet a következő stadion

5
_dummy_09:01

9 nélkülözhetetlen tipp, amely egy nap megmentheti az életed

2

Világunk bármennyire is gyönyörű és sokoldalú, sajnos sok veszélyt is tartogat. Bár abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy mifelénk nem dúlnak háborúk és nincs állandó terrorveszély, ennek ellenére bármikor váratlan, kellemetlen helyzetben találhatjuk magunkat. Ilyenkor jó, ha megjegyzünk néhány alapvető trükköt és tippet, amely talán az életünket is megmentheti egyszer.

_dummy_15:03

Az ország, ahol annyira nem ismerték a kólát, hogy ráírták a címkére, hogy finom

1

Talán egyesek tudják, hogy a neves kóla eredetileg pont nem arról szólt, hogy a terméket már logó nélkül is felismerjük, annyira ezzel kelünk-fekszünk. Ausztráliában találták ki, és pont azzal a céllal, hogy az igen rossz eladási számokat növeljék (ami egyébként láss csodát, be is jött). Azt azonban nem nagyon tudjuk, hol nem árulnak egyáltalán kólát, egyáltalán van-e ilyen hely?

hvg.hu11:15

Olyan funkció jön a Chrome-ba, ami bedöntheti a fél internetet

6
+1 MEGLEPETÉS IDÉZET
a citatum.hu-tól:
Copyright © 2018. cikkpakk.hu
Minden jog fenntartva.
Hivatalos IttaHelye.hu utód 2009-2016.
Image thumbnails by pagepeeker.com.
info@cikkpakk.hu


Ingyenesen letölthető remek programok!
Steam játékajánló
Online Stream