Itt a legnépszerűbb:
 2018-10-12 14:11:17 -  13 -  Hír  

Nemcsak az átlagember érzékeli úgy, hogy lépni sem tud a poloskáktól, de a rovarszakértők szerint is elözönlötték a Kárpát-medencét a délről és keletről származó kellemetlen rovarok. Legutóbbi, nem túl optimista kicsengésű cikkünkben összeszedtük, hogy mit érdemes tudni ezekről az invazív fajokról (főleg az ázsiai márványospoloska és a zöld vándorpoloska okoz gondot), honnan jöttek, hogyan szaporodhattak...

linuxmint.hu09:26

Az IBM megveszi a RedHat-et

2

A Red Hat weboldalán megjelent bejelentés értelmében az IBM 34 milliárd dollártért megvásárolja a üzleti Linux, hibrid felhő megoldások legnagyobb szállítóját a Red Hat-et. A legjelentősebb és legsikeresebb nyílt forráskodú és üzeti Linux szállító közleményében nyugtázta, hogy az IBM továbbra is támogatja a Red Hat nyílt szemléletű hozzállását, nyílt forráskodú fejlesztését, fejlesztési modellét, és a nyílt forráskodú közösségek támogatását.

_dummy_13:26

Spórolási titok: A 3.000 forintos szabály!

2

A legtöbb cikkemben olvashatsz arról, hogy szerintem a pénzügyi tudatosság a legfontosabb készség, amelyet érdemes lehet kifejlesztened magadban, ha gazdagságra vágysz. Ma egy olyan jelenséggel szeretnék foglalkozni, amely téged is nagy mértékben akadályozhat, ha nem figyelsz oda rá kellőképpen. A jelentős vagyonok felépítésének egyik legfőbb ellensége a meggondolatlan költekezés. Mindannyian voltunk már olyan...

_dummy_10:51

Elhunyt Paul Allen, a Microsoft alapítója

2

Még azelőtt hagyta ott a céget, hogy abból kifejlődött volna a ma ismert informatikai óriásvállalat. Korai részesedésének köszönhetően máig a világ 27. leggazdagabb embere, sportmecénás, technológiai befektető és jótékonysági projektek támogatója volt.Paul Allen 1953-ban született Seattle-ben, ahol a középiskolában ismerkedett meg a nála két évvel fiatalabb Bill Gatesszel.

index.hu14:11

Lángszóró vagy kaméleon? Tippek, trükkök poloskainvázió esetére

13
www.portfolio.hu11:31

Moszkva áramtalanítását gyakorolják a britek

1

A brit titkosszolgálat olyan kibertámadásokat gyakorol, amelyek a villamosenergia-rendszert célozva hatalmas áramszüneteket okozhatnak Moszkvában, miután korábban orosz hackerek több alkalommal intéztek támadást egyebek mellett a brit és az egyesült államokbeli energiarendszer ellen.

_dummy_20:21

Berlin is kibertámadásokkal vádolja Oroszországot

1

Nagy-Britannia és Hollandia után Németország kormánya is kibertámadásokkal vádolja az orosz vezetést. Steffen Seibert német kormányszóvivő nyilatkozata szerint csaknem teljesen biztos, hogy Moszkva megbízásából indultak a hazája ellen az utóbbi években intézett informatikai támadások.

_dummy_15:51

Ebből a garázsból indult 20 éve a Google

5
_dummy_09:14

ÉVOSZ: maradjon meg a lakásépítési kedv

1

Ha elfogadják a szakszövetség javaslatcsomagát, az ingatlanpiac tovább fejlődhet. A lakásépítési kedv 2020 utáni fenntartása érdekében az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége (ÉVOSZ) egy több pontból álló javaslatcsomagot jutatott el a kormányzatnak, amelyben az áfa-visszatérítés kiterjesztése is szerepel.

_dummy_09:05

Makovecz-remekmű fogja díszíteni Pesterzsébet látképét

2

Új református templom épül Budapesten a helyi gyülekezet számára. Szeptember 23-án tették le a jövőben a pesterzsébeti református közösség otthonául szolgáló templom alapkövét. A ma pont hét éve elhunyt Kossuth- és Ybl Miklós építész legutolsó terveit valósítják meg Budapesten.

index.hu10:33

Hogy lehet csalni a kaszinóban?

5
+1 MEGLEPETÉS IDÉZET
a citatum.hu-tól:
Copyright © 2018. cikkpakk.hu
Minden jog fenntartva.
Hivatalos IttaHelye.hu utód 2009-2016.
Image thumbnails by pagepeeker.com.
info@cikkpakk.hu


Ingyenesen letölthető remek programok!
Steam játékajánló
Dancewave