Gearbest Flash Sale, big sale promotion


Copyright © 2017. cikkpakk.hu
Minden jog fenntartva.
Hivatalos IttaHelye.hu utód 2009-2016.
Image thumbnails by pagepeeker.com.
info@cikkpakk.hu


Online Stream

Dancewave

Hamisan fordították le a Röszkénél tüntető menekült vallomását – az ügyben vádat emeltek
A kormány legfőbb migránsügyi szakértője eltévedt az Európai Unióban
Feltöltőkártyás vagy? Még másfél hónapod van, hogy ne szűnjön meg az előfizetésed!
20 ezer forintos adót vethetnek ki a kutyádra


Fuckbook, a sötét oldal barátja

 2010-05-03 21:59:43 -  257 -  Közélet -  Mesant

„Ha a rövidebb utat választod, a gonosz kezébe kerülsz. A sötét oldal nem hatalmasabb, de simább, könnyebben járható” – Yoda.

A cikk folytatása
_dummy_12:37
_dummy_11:40
Újabb, 50 millió forint értékű felújítás kezdődik Debrecen legnagyobb szociális intézményében, a Pallagi úti idősek házában - mondta a város polgármestere a helyszínen sajtótájékoztatón szerdán.
_dummy_10:21
Meg kell védeni azokat az eredményeket, amelyeket a 2010-es kormányváltás óta elértek - mondta Deutsch Tamás Szendrőben, a nemzeti konzultációval kapcsolatban tartott lakossági fórumon szerdán mintegy száz ember előtt.
_dummy_09:39
DEBRECENI HÍRHATÁR - A holokauszt roma áldozataira emlékeznek vasárnap a Nemzeti Színházban
_dummy_18:39
DEBRECENI HÍRHATÁR - LMP: itt az ideje befejezni a hazug propagandát a CEU ügyében
_dummy_18:37
A Demokratikus Koalíció levélben kéri fel a baloldali pártok vezetőit, hogy ne csak a saját, hanem közvetlen hozzátartozóik, köztük gyermekeik vagyonnyilatkozatát is hozzák nyilvánosságra.
_dummy_15:41
Az MSZP szerint hazudik a magyar kormány, nem is akarja megoldani a CEU ügyét.
_dummy_14:17
Ezt mondja Róna Péter, aki szerint a kormányfő jelenleg éppen erre készíti fel a magyarokat.
_dummy_13:00
Szembekerülhet egymással, vagy osztozkodhat a helyi rádiók piacán Andy Vajna és Habony Árpád a következő hónapokban.
_dummy_11:56
Gyurcsány Ferenc, volt miniszterelnök közösségi oldalán nyilvánította részvétét a terrortámadás elszenvedőinek.
_dummy_11:13
A Wikileaks alapítója akkor őrizhette volna meg a nimbuszát, ha portálja hasonló vehemenciával szivárogtatott volna például Oroszországról is.
_dummy_10:21
A gyermeket vállaló családok támogatásának növeléséről tárgyal szerdai ülésén a kormány - közölte a Miniszterelnökséget vezető miniszter kedden Székkutason.
_dummy_09:21
A Minority SafePack jó lehetőség arra, hogy tükröt tartsunk Brüsszel elé, hogy ne csak a bevándorlókkal foglalkozzon, hanem az őshonos kisebbségekkel is.
_dummy_09:14
A magyaroknak maguknak kell rendelkezniük arról, hogy kikkel és milyen formában élnének együtt - jelentette ki a parlament gazdasági bizottságának fideszes elnöke kedden a Bács-Kiskun megyei Kerekegyházán.
_dummy_07:34
Szerinte a teljesítmény, a szakmaiság helyett egyedül a párttagkönyv számít.
Gearbest  promotion
_dummy_07:32
A Fidesz leszavazta a 13. havi nyugdíj bevezetését kezdeményező szocialista indítványt az Országgyűlés népjóléti bizottságában kedden.
_dummy_07:31
"Egyúttal emlékeztetünk arra - ez ugyanis ki fog maradni az avató beszédekből -, hogy a lézerközpont helyszínét és a hivatalos pályázatot még a Gyurcsány-kormány jelölte ki és indította el. A mai ünnepi pillanat is annak a nyolc évnek a gyümölcse."
_dummy_07:29
"Még hány ártatlan európai embernek kell meghalnia, hogy Brüsszel megváltoztassa elhibázott bevándorláspolitikáját?"
_dummy_07:28
Nemzetbiztonsági tekintetben nemcsak a technika, hanem a humán erőforrás is fontos.
_dummy_07:26
Az Opimus Group Nyrt. közvetett módon 6 százalékos részesedést szerez a Kall Ingredients Kft.-ben, amelynek cége, a Tiszapüspöki Gabonafeldolgozó az európai izocukorpiacot akarja letarolni.
_dummy_11:08
Átadták a Móricz Zsigmond Irodalmi Alkotói Ösztöndíjakat a pályázat idei győzteseinek hétfőn a Petőfi Irodalmi Múzeumban.
_dummy_11:06
A Belügyminisztérium parlamenti államtitkára szerint ezért most még inkább szükség van arra, hogy kiálljunk Magyarország érdekeiért.
_dummy_11:05
Észtországgal mindig is kitűnő és szoros volt Magyarország kapcsolata - értékelt Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn az Országházban, miután észt kollégájával tárgyalt.
_dummy_11:03
Az árfolyamgát programban korábban részt vevő adósok 40 százalékánál 6-8 ezer forinttal emelkedik a havi törlesztőrészlet - derül ki a jegybank elnökének írásos válaszából, amely a parlament.hu oldalon olvasható.
_dummy_10:59
Az embereket elsősorban a migráció kérdése foglalkoztatja - mondta Zsigmond Barna Pál, Újpest alpolgármestere, korábbi csíkszeredai főkonzul hétfőn a nemzeti konzultációról szervezett országjárás újpesti állomásán.
_dummy_10:57
A kormány az Európai Unió tagjaként kívánja látni Magyarországot a jövőben is, sőt egy jobb, erősebb EU tagjaként - jelentette ki Kövér László hétfőn Keszthelyen.
_dummy_19:13
A vizsgálat szerint az OFA Nonprofit Kft. nem biztosította a pályázat összhangját a kiírással, és a mentorálás során nem a kellő körültekintéssel járt el.
_dummy_18:24
Az írásbeli vallomást a kirendelt fordítóirodának dolgozó vádlott úgy fordította le magyarra, hogy közben az eredeti szöveg több mint felét megváltoztatta.
_dummy_17:53
Szél Bernadett úgy látja, a magyar kormány nem az emberek véleményét kéri ki, inkább Vlagyimir Putyin orosz elnöktől kérdezi meg, "merre van az előre".
_dummy_16:12
A kutatóközpont az egyetlen európai tudományos nagyberuházás, amely Magyarországon épül.
_dummy_15:57
Ha úgy látják, hogy a nyugat-balkáni útvonal Romániába tevődik át, akkor kiterjesztik a határvédelmet és elkezdik építeni a kerítést a magyar-román határon is.
_dummy_15:48
A szocialisták minden erejükkel meg fogják akadályozni, hogy bezárjon a szórakozóhely.
_dummy_15:45
Hiába jelentette ki már sokszor az LMP, hogy nem működik együtt az MSZP-vel a választáson, a Magyar Nemzet úgy tudja, a szocialista párt a háttérben újra próbálkozik.
_dummy_11:04
A Civilek szabadság – a mi szabadságunk! – a demokrácia alapja.
_dummy_11:03
Orbán Viktor és a Fidesz leginkább csak a hazai pályán játssza a nagymenő forradalmárt.
_dummy_11:02
_dummy_08:36
A Fidesz szerint a Soros-hálózat minden eszközzel, így például tüntetések szervezésével próbál nyomást gyakorolni a magyar bevándorláspolitikára.
_dummy_07:55
Magyarország kormánya nem tartja be azokat a játékszabályokat, amelyek alapján ezt az országot európai országnak lehet tekinteni.
_dummy_19:18
A gazdagabbak tovább gazdagodhatnak, a szegények alibiből kapnak némi könyöradományt, a többiek pedig le vannak szarva: így néz ki a jelenlegi állami lakáspolitika.
_dummy_19:09
Az LMP az egykulcsos személyi jövedelemadó helyett bevezetné a több sávos adózást.
_dummy_19:08
Ha így haladunk, nyolc év alatt egymillióan hagyják el az országot "a Fidesz bűnei miatt."
_dummy_19:07
A tüntetésszorzatot az Oktatási Szabadságot és a Nem maradunk csendben csoport szervezi.
_dummy_19:05
Képzelje el, hogy amikor életében először hallott a Csillagok háborújáról, akkor úgy mesélték volna el, hogy nem mondják ki az űr, a jedi vagy az Erő szavakat.
_dummy_19:04
Szobrot állítottak Horthy Miklósnak a Fejér megyei Kálozon, a magántulajdonban levő Zichy-Széchenyi-kastély parkjában szombaton.
_dummy_19:04
A budapesti szemétszállítás hónapok óta veszélyben van, mert Tarlós István főpolgármester alatt az FKF is elveszítette a bevételeit, amelyet már a tavaly létrehozott állami "nemzeti kukaholding" szed be
Gearbest  promotion
_dummy_19:03
A Párbeszéd olyan országot szeretne építeni ahol „mindenki számít, amely mindenki közös otthona tud lenni.
_dummy_19:02
Az LMP támogatja a Minority SafePack kisebbségvédelmi európai polgári kezdeményezést - mondta Ungár Péter, a párt elnökségi tagja szombati budapesti sajtótájékoztatója után telefonon az MTI-nek.
_dummy_19:01
Rétvári Bence szombaton telefonon elmondta, cél az, hogy minden család a közelben, lehetőleg azon a településen, ahol él, óvodai férőhelyhez jusson.
_dummy_19:00
A Mensáros László Alapítvány idén Csikos Sándornak, Janka Barnabásnak és Kovács Andrásnak ítélte oda az alapítvány névadójáról elnevezett díjat.
_dummy_20:37
Elutasítják a kormány civileket megbélyegző és diszkriminatív törvényjavaslatát.
_dummy_20:36
Több városban is tüntetnek vasárnap a lex CEU és a civiltörvény ellen.
_dummy_20:35
Korózs Lajos, aki az Országgyűlés népjóléti bizottságának alelnöke is, azt mondta, az MSZP nem megy el szó nélkül amellett, hogy ma Magyarországon emberek százezrei élnek nyomorban.
_dummy_20:33
Ez itt nem a „monnyonle”-műfaj újabb opusza. Ha politikai knock out is az Európai Parlament döntése, Orbán nem fog lemondani.
_dummy_20:32
Az Andy Vajna tévévásárlását hitelező MKB bank bebiztosította magát: óvadéki jogot szerzett a tavaly 7 milliárdos veszteséggel zárt TV2 Média Csoport Zrt. minden részvényére.
_dummy_20:31
Orbán Viktor szerint az európai értékek nem Brüsszelben, hanem az európai polgárok szívében vannak.
_dummy_20:29
A miniszterelnöki megbízott a Család=Erőforrás című tanácskozáson arról beszélt, hogy köszönettel tartoznak a 102 éves múltú magyar védőnői szolgálat csaknem ötezer dolgozójának.
_dummy_20:28
A szocialisták szerint Botka László lehet méltó kihívója Orbánnak.
_dummy_20:27
Az ellenséges szexizmus úgy tünteti fel a nőket, mint akik képtelenek politikai hatalom megtartására, míg a jóindulatú szexizmus racionalizálni tudja, miért jó a nőket a háziasszony szerepében tartani.
_dummy_20:25
Miközben évek óta komoly gondot okoz a magyar gazdaságnak az elvándorlás, a külföldi munkavállalás családokat szakít szét, egy most publikált nagyszabású kutatás szerint a folyamat nem ért véget.
_dummy_20:24
Egyértelműen csak a köztévét, továbbá a Mészáros Lőrinc érdekeltségei közé tartozó Echo Tv-t azonosítják kormányzati képernyőként.
_dummy_20:23
Hiába jelentett fel az Állami Számvevőszék a 2014-es országgyűlési választás után egy sor kamupártot, mert eltapsolták a 200-300 milliós költségvetési támogatásukat, az ügyészség az elmúlt hónapokban csendben leállította a már előrehaladott nyomozásokat.
_dummy_20:22
A Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) sajtófőnöke szerint lehet amerikai-magyar megállapodást kötni a Közép-európai Egyetemről (CEU), hiszen több ilyen egyezmény létezik a két ország kormánya között.
_dummy_20:21
Kubatov szerint, folyamatos támadások érik Brüsszelben a magyar kormány bevándorlással, rezsicsökkentéssel, munkahelyteremtéssel vagy éppen adókkal kapcsolatos politikáját.
www.piacesprofit.hu11:25
A magyar lakosság 33%-a egyáltalán nem fér hozzá az internethez, de aki igen, az sem a közösségi médiában lóg.
_dummy_15:44
itcafe.hu17:00
Észtország kiemelkedő jelentőségű fejlesztéseiről az IT café is többször beszámolt, s mivel hallatlanul tanulságos mindaz, amit náluk végigvittek, érdemes pár mondatban összefoglalni, amit a tavaly ősszel megválasztott Kersti Kaljulaid, aki az állam első nő elnöke, a szimpóziumon elmondott.
_dummy_09:36
Ha erre a törvényjavaslatra rábólintanak, újabb dolog jön, amiért fizethetsz. Kattints a folytatásért!
_dummy_19:40
Simicska Lajos zsebében van a Jobbik és ő irányítja a pártot - mondta Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója kedden az M1 aktuális csatornának.
_dummy_11:17
Az alkotmányjogász szerint a rendszer mozdíthatatlannak tűnik, de egy apróság miatt is meginoghat.
_dummy_15:47
Orbán egy ezrelék esélyt sem ad ellenfeleinek, belülről gyakorlatilag leválthatatlan.
_dummy_17:33
A tévében nap, mint nap rengeteg főzőműsort találhatsz, melyekben különlegesebbnél különlegesebb ételeket készítenek, de van, amiről egyik műsorban sem beszélnek. Milyen az, amikor egy nő állandó időhiányban szenved, és mégis naponta meleg ételt készít a családjának
index.hu18:51
_dummy_15:56
index.hu20:01
_dummy_09:10
Magabiztos anyukák, válaszoljatok! Honnan tudod, hogy jól neveled a gyerekedet?