Gearbest Easter promotion


Copyright © 2017. cikkpakk.hu
Minden jog fenntartva.
Hivatalos IttaHelye.hu utód 2009-2016.
Image thumbnails by pagepeeker.com.
info@cikkpakk.hu
11 titkos részlet a Szépség és a Szörnyetegben, amit eddig tuti nem vettél észre
Már töltik a torrent mesterei az Oscar-esélyes filmeket a netre
Üdvözöljük Norvégiában! film (2016)
Brazilok előzetes – 2017 legjobb magyar vígjátéka?


GameStar Filmajánló - Páncélba zárt szellem és Hupikék törpikék: Az elveszett falu

 2017-04-02 08:25:39 -  3 -  Film -  zzEPG

Bár kapunk egy Hupikék törpikék mesét, valamint egy új Kristen Stewart és Jessica Chastain-drámát is, a legtöbben mégis Scarlett Johansson újdonságára, a Páncélba zárt szellemre lesznek kíváncsiak a heti filmfelhozatalból.

Tovább a teljes cikkhez
_dummy_16:46
1
Dermesztő Látomások – 5. Rettegésérzés
Steve Niles a Remains és a Holt lelkek után egy rémisztő új antológia filmel kedveskedik a nézőknek. Ez a film alapja az emberi érzékekről szól, amiket egy őrült zeneszerző tesztel méghozzá olyan módszerekkel, amelyek megörjítik a művészeket.Miután egy ezzel foglakozó paranormál kutatócsoport hozzájut az erről szóló dokumentumfilmhőz, nagyon szörnyű dolgok veszik kezdetét ….
_dummy_16:42
1
A kaptár – Utolsó fejezet
A világ már sosem lesz jobb hely. Az élőhalottak hordái mindent elpusztítanak, és fogalmuk sincs róla, hogy őket meg azt a keveset, ami megmaradt a civilizációból, egyetlen óriásvállalat, az Umbrella irányítja.
_dummy_16:40
1
Az elnök végveszélyben
Két ember bujkál a Fehér Házban. Árnyékként osonnak végig a folyosókon, liftaknában húzzák meg magukat, a medence körül lapulnak. Az elnök az (Jamie Foxx), akit a CIA utolsó talpon maradt ügynöke (Channing Tatum) véd.........
_dummy_16:40
1
A társadalomellenes
Öt egyetemista szilveszteri házibulira készül. Fogalmuk sincs róla, hogy odakint világszintű járvány üti fel a fejét. Mivel senki másra nem számíthatnak, elbarikádozzák magukat.
_dummy_16:39
2
A függetlenség napja
Az Egyesült Államok nyomkövető rendszerei 550 km átmérőjű, gigantikus űrhajó közeledtét jelzik. A tévéhíradók a világ legnagyobb városai fölött lebegő óriási űrhajókról tudósítanak. Másnap az elnököt biztonságos helyre menekítik. A Washington D.C.-t ért támadást követően az egész országban úrrá lesz a káosz. Hamarosan nyilvánvalóvá válik, hogy az idegenek célja a Föld totális megsemmisítése. A világ összes hadserege készen áll, hogy felvegye a harcot a gonosz betolakodókkal szemben.
_dummy_16:39
1
Mr. Morgan utolsó szerelme
Történetünk egy nyugdíjas évei előtt álló filozófia tanár és egy szabad szellemű fiatal francia nő különleges kapcsolatáról szól, akiket véletlenül hoz össze a sors egy buszon...........
_dummy_16:38
1
A torony
Tony Minot, az egykor zseniális zeneszerző állást kap Mr. Littlehill vállalatánál, az Intercorp toronyban.
_dummy_16:36
1
Bérgavallér
Fioravante, barátja Murray tanácsára elkezdi a világ legősibb mesterségét űzni, és végül olyasmit talál, amiről nem is tudta, hogy keresi. Murray gyönyörű bőrgyógyásza, Dr. Parker megemlíti, hogy szépséges barátnőjével, Selimával férfit keresnek egy édeshármashoz. .........
www.gamestar.hu10:33
1
GameStar Filmajánló - Tűnj el!, Desierto és 1945
Kritikusok által körbedicsért horrorfilm, a The Walking Dead Neganjének újabb ámokfutása, feszült magyar dráma és csajos amerikai thriller: ezekkel várnak titeket a héten a mozik.
www.gamekapocs.hu10:27
1
Halálos iramban 8 filmkritika
Dom és Letty épp Kubában töltik a mézesheteket, amikor egy titokzatos nő felbukkanása alaposan megkavarja a dolgokat. Toretto hátat fordít szeretteinek, a többiek pedig nem értik, miért lépett ismét a bűn útjára.
_dummy_10:25
1
9 színész, akik minden filmjükben ugyanazt csinálják
Ezek a modoros gesztusok, vagy éppen ruhadarabok szinte a védjegyükké váltak, még a legnagyobb sztároknak is. A szemfülesebb filmrajongók már biztosan észrevették, hogy nem csak a hollywoodi rendezőknek, de a színészeknek is vannak beidegződéseik, amelyek majd’ minden filmjükben szeretnek szerepeltetni. Ez hozzájuk tartozik, ez az ő “aláírásuk”.
_dummy_10:24
1
Tudtad? Ezért viselnek a Disney hercegnők mindig kék ruhát
Most kiderül, miért öltöztetik a Disney hercegnőket kékbe. Ariel, Hamupipőke, Jázmin hercegnő, Belle vagy Elza is mind-mind kék színekben pompáznak a mesékben. A karakterek különbözőek, mégis egy közös pont összetartja őket, hogy leghíresebb ruháik kékek.
www.nlcafe.hu10:45
2
A Rendőrakadémia szereplői akkor és most
Tudtad, hogy eredetileg bizony nem Steve Guttenberg kapta volna Mahoney szerepét? És azt tudod, hogy az első rész melyik ikonikus szereplője hunyt el 2001-ben, alig 50 évesen? Nézd meg, hogy mi lett a Rendőrakadémia szereplőivel! Az akkor és most képek között egy-egy érdekességet is elrejtettünk.
_dummy_6:50
1
Itt a Star Wars: Az utolsó Jedi első hivatalos előzetese
Alig pár perce futott be a Csillagok háborúja soron következő epizódjának legelső trailere, mely a Star Wars Celebration expón került bemutatásra.
_dummy_10:53
5
11 titkos részlet a Szépség és a Szörnyetegben, amit eddig tuti nem vettél észre
_dummy_21:50
1
Híres filmek szereplői akkor és most
Kicsit öregnek érezzük magunkat, de azért nagyon is érdemes volt végignézni, hogyan változtak a Forrest Gumptól kezdve a Gyűrűk Ura szereplői az évek során.
www.gamestar.hu11:16
2
GameStar Filmajánló - Power Rangers, Brazilok és Vén rókák
Április első hetének filmfelhozatalában a Power Rangerek, a simlis öregek és a focizó magyarok uralják a terepet.
www.gamekapocs.hu11:14
1
Power Rangers filmkritika
65 millió évvel ezelőtt a Power Rangerek magukat feláldozva tudták csak megmenteni a Földet a teljes pusztulástól. A fenyegetés viszont nem szűnt meg. Vajon ki lesz az az öt kiválasztott, aki újra magára ölti a színes latexruhákat?
index.hu12:58
2
Megvan a Páncélba zárt szellem bukásának oka
Nem a film volt rossz, hanem a botrány ártott, hogy Scarlett Johansson fehér létére japánt alakít.
_dummy_8:03
2
Még 14 Transformers film jöhet
A legfrissebb hírek szerint a Paramount Pictures nem szeretné elengedni az alakváltó robotok történetét oly annyira, hogy már 14 filmötlet is pihen a stúdió egyik szobájában, melyekről Michael Bay mesélt.
Gearbest  promotion
www.gamestar.hu8:25
3
GameStar Filmajánló - Páncélba zárt szellem és Hupikék törpikék: Az elveszett falu
Bár kapunk egy Hupikék törpikék mesét, valamint egy új Kristen Stewart és Jessica Chastain-drámát is, a legtöbben mégis Scarlett Johansson újdonságára, a Páncélba zárt szellemre lesznek kíváncsiak a heti filmfelhozatalból.
www.gamekapocs.hu8:24
2
Páncélba zárt szellem filmkritika
A távoli jövőben a kiberbűnözés mindennapos bűncselekménynek számít. A 9-es részleg speciális osztaga, élén az Őrnaggyal épp az egyik legveszélyesebb hacker után nyomoz, de közel sem biztos, hogy ő jelenti a legnagyobb fenyegetést.
_dummy_7:11
1
Itt A majmok bolygója: Háború legfrissebb előzetese
Alig néhány perce érkezett meg az idén nyáron a mozikba kerülő A majmok bolygója: Háború legfrissebb előzetese, mely ismét nagyon ütősre és izgalmasra sikeredett.
www.gamestar.hu10:04
5
Tomb Raider film - itt vannak az első hivatalos képek Lara Croftról
_dummy_8:49
2
Befutott a Pókember - Hazatérés legújabb előzetese
A Pókember filmek kapcsán sokan megjegyzik, hogy a Marvel-moziuniverzum egyik legemberközelibb alakjáról van szó, hiszen Peter Parker élete egyik filmben sem csak arról szólt, hogy behálózza a rossz fiúkat.
www.gamestar.hu13:19
1
GameStar Filmajánló - A szépség és a szörnyeteg, Bukós szakasz és Élet
Közeleg a nyár, kezd beindulni a premierszezon. Ezúttal a Disney egyik klasszikus meséje kapott élőszereplős feldolgozást, valamint egy könnyedebb zsarus vígjáték, a Bukós szakasz mellett bemutatkozik Jake Gyllenhaal és Ryan Reynolds sci-fi horrorja is.
www.gamestar.hu11:12
2
Ezért illik tökéletesen az első Star Wars elé a Zsivány Egyes
Ahogy egy frissen kiadott rajongói montázs tökéletesen megmutatja, a Zsivány Egyes készítői sem csak a történek tekintetében ügyeltek arra, hogy minél nagyobb összhangban legyen az előzményeket bemutató film az eredeti trilógiával.
www.pcguru.hu10:58
2
A szépség és a szörnyeteg filmkritika
Az igaz szerelemről szól a klasszikus mese, A szépség és a szörnyeteg, melyből a Disney már csinált egy rajzfilmet, most pedig Emma Watsonnal a főszerepben egy élőszereplős látványmozival ostromolja szívünket. Lássuk, célba talál-e!
www.gamestar.hu10:51
3
Transformers: Az utolsó Lovag - az új trailerben megismerjük a csapat legifjabb tagját
Befutott a Transformers: Az utolsó lovag második előzetese, amiben bemutatkozik Izabella, Cade Yeager csapatának legfiatalabb segítője.
www.gamestar.hu12:11
1
GameStar Filmajánló - Kincsem és Némaság
Két teljesen eltérő stílusú filmre válthattok jegyet a héten, és ha ránk hallgattok, akkor Martin Scorsese sokat dicsért drámájára, valamint a legújabb nagyszabású magyar kalandfilmre is befizettek. A Doctor Strange DVD-ről már nem is beszélve.
www.pcguru.hu11:49
2
Könyvajánló – A hercegnő naplója
Volt egyszer egy mosolygós lány egy messzi-messzi galaxisban, aki egy robottal küldött el egy igen fontos üzenetet. Leiának hívták, polgári nevén Carrie Fishernek.
www.gamekapocs.hu11:12
3
Rebootolnák a Mátrixot
Lapértesülések szerint a Warner rebootolná a Mátrixot, ráadásul a Wachowski-testvérek is kimaradhatnak a projektből. Ha minden igaz, Michael B. Jordant nézték ki a főszerepre a készítők.
_dummy_8:31
2
Ezt a tesztet ki kell próbálnotok: felismeritek a filmeket plakátjuk egy részletéből?
Itt a vasárnap, úgyhogy lehet lazítani, filmet nézni, moziba menni. Ám még mielőtt elővennétek a pattogatott kukoricát, próbáljátok ki tesztünket.
www.pcguru.hu7:53
6
A szerelem története filmkritika
www.gamestar.hu10:57
2
GameStar Filmajánló - Kong: Koponya-sziget, A fehér király és Rock csont
Újfent megismerhetjük a hatalmas King Kong eredettörténetét, de aki esetleg unja már a CGI-banánt, az beülhet Dragomán György könyvének adaptációjára, egy rockra koncentráló animációs filmre és egy romantikus drámára is Gemma Arterton főszereplésével.
_dummy_12:27
5
A filmtörténet 12 legjobb női karaktere
_dummy_11:29
1
Megérkezett a Geostorm katasztrófafilm első előzetese
Idén ősszel érkezik a mozikba a Warner Bros legújabb katasztrófa-sci-fi filmje, a Geostorm, mely megkapta első valóban látványos és izgalmas előzetesét.
_dummy_13:27
3
10 film, amiben a színészek valóban egymásba szerettek.
Így már nem is olyan nehéz eljátszani azt a szerepet.
index.hu12:39
4
Tíz film, amit látni kell tavasszal
Jön egy látványfilm King Kongról, az utolsó Farkas Hugh Jackmannel, Enyedi Ildikó Arany Medvét nyert szerelmes filmje, Martin Scorsese legújabb mozija és a félig ember, félig robot Scarlett Johansson. Ön melyik filmet várja a legjobban? Szavazzon a kedvencére!
www.gamestar.hu6:49
1
GameStar Filmajánló - Logan, Szólít a szörny és T2 Trainspotting
Március első hetének filmfelhozatalában Farkas uralja a terepet, de beülhetünk a Trainspotting folytatására is és megnézhetjük Liam Neesont szörnyként.
www.gamestar.hu6:48
1
A Karib-tenger kalózai 5 - nagyot üt a legújabb trailer!
A Disney-nél begyújtották a rakétákat és egy olyan előzetest tettek le az asztalra, ami után mind a 10 ujjukat megnyalják majd a rajongók.
www.gamekapocs.hu6:47
4
Logan - Farkas filmkritika
Több mint 25 éve már, hogy nem született új mutáns, az X-Men csapata pedig már rég a múlté. Logan és Xavier professzor a mexikói határ mentén bujkálnak, de egy nap felbukkan egy csendes kislány, aki miatt Rozsomák ismét kiereszti a karmait.
_dummy_16:15
4
Hogyan válasszuk ki a megnézendő filmet?
Olyan ütemben bővül a 2017. évi filmes választék, hogy azt már képtelenség követni. Pedig még csak február vége van...
www.gamestar.hu13:05
5
GameStar Filmajánló - John Wick: 2. felvonás, A régi város és Tékasztorik
www.pcguru.hu12:14
5
T2 Trainspotting filmkritika - Soha nem növünk fel
_dummy_11:14
2
Nyolc dolog, amit nem tudtál az Oscar-díjas magyar filmről, a Mindenkiről
Újabb magyar film kapott Oscar-díjat, a Mindenki rendezője és producere a legjobb rövidfilmért járó aranyszobrot vehette át hétfő hajnalban. Melyik budapesti iskola diákjai szerepelnek a Mindenkiben? Hol forgatták a legtöbb jelenetet?
_dummy_16:53
3
Nézd meg az Alien: Covenant 5 perces prológusát
A stúdió tegnap éjszaka egy 5 perces videót tett közzé az interneten, melynek "Az utolsó vacsora" nevet adta, mielőtt a legénység teljes tagját hibernálják a hosszú út előtt.
_dummy_23:04
2
A mogyoró-meló 2. – Itt a szinkronos előzetes
A mogyoró-meló 2. Pár hete már érkezett két angol nyelvű trailer, de most megérkezett A..
_dummy_17:04
4
Saját filmekkel készül február 30-ára a Comedy Central
Új fejezetet nyit a hazai televíziózásban a Comedy Central. A Viacom magyar humorcsatornája két egészestés..
_dummy_23:04
1
Mától magyar hírességekkel hangol a Paramount Channel az Oscar-díjátadóra
Deák Kristóf, Kurta Niké, Peller Anna és Hámori Gabriella korábbi díjazott alkotásokról mesélnek. A Paramount..
Gearbest  promotion
_dummy_13:04
4
Testről és lélekről magyar film (2017)
Mi lenne, ha egy nap találkoznál valakivel, aki éjjelente ugyanazt álmodja, mint te? Enyedi Ildikó díjnyertes filmje...
www.gamestar.hu11:15
2
GameStar Filmajánló - Az egészség ellenszere, Pofoncsata, Oroszlán, Holdfény és Arany
A héten rekordmennyiségű premierrel jelentkeznek a mozik, többnyire Oscar-esélyes alkotásokkal az élen, de akad könnyed vígjáték, parás thriller és egy belevaló magyar film is.
www.gamekapocs.hu11:11
1
LEGO Batman - A film kritika
Gotham történetének legnagyobb veszedelmével néz szembe, amikor Joker kiötli minden idők legmesteribb és legördögibb tervét. Batman természetesen résen van, de úgy néz ki, ezúttal segítségre is szüksége lesz.
_dummy_11:04
2
Egyszerűen senki nem akar Batman filmet rendezni
Elég sok a kétely a The Batman háza táján. Miután Ben Affleck bejelentette, hogy végül..
www.pcguru.hu10:51
1
Filmkritika – Oroszlán
Az Oscar-díjakra jelölt Oroszlán című filmben a Kelet rögvalósága és a nyugati jólét mítosza feszülnek egymásnak egy epikus és megható igaz történetben.
_dummy_6:59
1
Elképesztő videó készült arról, hogyan készültek a Zsivány Egyes vizuális effektjei
A Zsivány Egyes alighanem a tavalyi év egyik leglátványosabb mozifilmje volt, amit részben el is vártunk azok után, hogy egy Star Wars mellékszálról beszélünk, ellenben azt kevesen tudják, hogy mégis mekkora munka volt abban, hogy ez a látvány megvalósulhasson.
_dummy_5:04
1
Logan – Deadpool is szerepel a végleges verzióban?
Logan Pénteken tartották a Logan világpremierjét, azonban a végleges verzió 3 perccel hosszabb lesz, így..
_dummy_23:04
1
Logan kritika – Pozitívak ez első visszajelzések
Logan kritika Hugh Jackman tizenhét éven keresztül alakította a világ kedvenc mutánsát, most azonban a..
_dummy_23:04
1
Mel Gibson rendezheti az Öngyilkos osztag 2-öt
Öngyilkos osztag 2 Az Öngyilkos osztag a tavalyi első rész sikertelensége ellenére is folytatódik, a..
_dummy_11:04
2
Széttörve 2 – Samuel L. Jackson nyilatkozott a folytatásáról
Széttörve 2 Az utóbbi években megjelent néhány borzalmas filmjével, mint például az Esemény vagy az..
_dummy_23:04
3
Kezdődik a Predator forgatása! – Schwarzenegger visszatér?
Nagyon régóta vártunk már rá, de a Predator végre készen áll a forgatás megkezdésére. Shane..
_dummy_23:04
3
Holdfény kritika
Holdfény kritika Barry Jenkins második nagyjátékfilmje az idei év egyik legnagyobb szenzációja, az Oscar-díj egyik..
www.origo.hu18:25
1
Itt A szürke ötven árnyalata 3 első ízelítője
Itt A szürke ötven árnyalata 3 első ízelítője
_dummy_17:04
1
John Wick 2. felvonás – Így nyerhetsz élménylövészetet
John Wick 2. felvonás játék John Wick 2017. február 23-tól visszatér, a visszavonult bérgyilkos története..
_dummy_11:04
1
Íme a Star Wars VIII magyar alcíme
Star Wars VIII végleges magyar alcíme Némi zavar volt érezhető az Erőben, de végre kiderült..
_dummy_11:04
1
Mia Goth mindent bevállal egy szerep kedvéért
Az Egészség ellenszere című új Gore Verbinski film női főszereplője civilben is képes hajmeresztő dolgokat véghezvinni. Három hónappal ezelőtt például
_dummy_23:04
2
Farkas mégis szerepel a Deadpool 2-ben?
Deadpool 2 Farkas legújabb kalandja, a Logan – Farkas (Logan) egyben az utolsó is lesz..
_dummy_17:04
2
Így néznek ma ki a Harry Potter-filmek sztárjai
Harry Potter Az első Harry Potter-film 2001-ben varázsolt el minket. A Harry Potter és a..
_dummy_11:04
2
Star Wars: Az utolsó Jedi – Ezek a karakterek lesznek az első előzetesben?
Star Wars: Az utolsó Jedi A Disney és a Lucasfilm eddig nem sok információt engedett..
_dummy_11:04
1
Már forog a Jurassic World 2 – Két webcím spoilerezi a történetet?
Jurassic World 2 Londonban már forgatják a Jurassic World 2-t, erről maga a rendező, A.J...
_dummy_11:04
4
Rég nem szerelem – Itt a magyar előzetes
Rég nem szerelem A SCOPE100-győztes After Love című film Rég nem szerelem címmel kerül a..
_dummy_10:04
2
Csak egy dolog miatt utasíthatták vissza a gyönyörű filmsztárt
Scarlett Johansson színésznőt szerette volna a rendező filmjének főszerepére, de a producer nemet mondott. Ennek egyetlen oka van: az, hogy
_dummy_10:04
1
Shakespeare VS. Suli?
Jessica Chastainnak a hallhatatlan író művei sokkal fontosabbak voltak annál, hogy az iskolapadot koptassa. Annyira utálta a gimnáziumot, hogy...
_dummy_23:04
1
Csábítás magyar előzetes – Nyáron érkezik az izgalmas regény adaptációja
Csábítás magyar előzetes Magyar előzetest kapott a Csábítás (The Beguiled). A történet szerint az amerikai..
_dummy_17:04
1
Az egészség ellenszere kritika
Az egészség ellenszere kritika Február 16-tól egy egyedi, gyönyörű képekben gazdag horror, Az egészség ellenszere..