H96 Pro+ teszt - tedd okossá a tévéd

Kínában elképesztő népszerűségnek örvendenek az úgynevezett TV Boxok. Ezek olyan filléres kütyük, melyek segítségével több mindenre használhatjuk tévénket. Szögezzük le azt már az elején, hogy ilyen okosítókat csak olyan tévékhez érdemes vásárolni, melyeken nincs USB csatlakozó (vagy csak szervizportként szolgál), nem kapcsolódik internethez, nem “smart”.

KATTINTS IDE A FOLYTATÁSHOZ
Itt a legnépszerűbb:
_dummy_15:57

Miért érdemel porcelán trónust Bill Gates? - Akkuk a jövőből

2

Az okosotthonok és okoskütyük megjelenésével egyre nagyobb energiaéhség is érkezett. A fejlesztők az akkumulátorok fejlesztésével párhuzamosan a hardverek fogyasztását is megpróbálják minimálisra csökkenteni, melynek értelemszerűen megvannak a korlátjai. A laptopok, okostelefonok, elektromos autók és egyéb kütyük áramellátásának problematikáját eddig a hagyományos akkumulátorok kapacitásának növelésével...

_dummy_12:10

SMA Watch 2 teszt - Vízálló okosóra állandóan aktív kijelzővel

17
hvg.hu12:01

Tudja, mi az a fidget spinner? Nem? Pedig hamarosan ön is meg fog őrülni érte

15
_dummy_07:26

Amazfit Pace teszt - olcsó okosóra, prémium funkciókkal

11
_dummy_07:10

Gearbest summer scorcher sale - join and Win Xiaomi Mi 6 Phone!

1

The preheat starting from June 7th at 10:00 (UTC+8), including Flash sale, pre-order deals for chillout savings, new buyers only, cool Add-ons, top brand store and oversea local warehouse. The main event starting from June 12th at 10:00 (UTC+8), including Flash sale, Pre-order flash sale, Hot selling from main categories, chilled coupons, top brand store, and cool Add-ons. In addition, there’s an interesting game from which customer can get a chance to win one Xiaomi mi 6: Each customer 20 chances everyday!

_dummy_07:38

Teszt: BlitzWolf BW LT1S asztali lámpa beépített USB töltővel

7
hvg.hu06:58

Jön a nyár, és a vízben is nyugodtan olvashat ezzel az e-könyv-olvasóval

1

Frissítette a Kobo vízálló e-könyvét, az új kiadás már sokkal tovább bírja a vízben, és összességében is erősebb is a korábbi modellnél. A víz-, illetve medenceparti olvasás mindig kritikus, a papíralapú könyvek épp úgy nem szeretik a vizet, ahogy elektronikus társaik. A Kobo az az e-könyv-olvasókat készítő cég, amelyik erre is gondol, és már korábban is volt vízálló olvasója, amelynek most kiadta...

_dummy_11:09

Kipróbáltuk az új őrületet, itt a Fidget Spinner

1

Nem, nem szoktunk minden hülyeséggel foglalkozni, annak ellenére, hogy a technológiai világban is akad jó néhány totál felesleges dolog. De amikor a Mammutban járkálva azt láttam, hogy egymás után három gyereknél is ott van a pörgettyű, amiről egyre többen beszélnek, akkor odaléptem az egyik anyukához és megkérdeztem, hogy hol kapható ez a cucc. Ő pedig készségesen válaszolt, rohantam is a boltba. Megvettem.

hvg.hu11:00

Látszólag semmi értelme az újfajta gyógyszeres doboznak, pedig elég hasznos tud lenni

8
prohardver.hu15:55

Amiko A4, egy magyar, androidos set-top box

8
_dummy_20:33

ASUS Blue Cave: végre egy szemrevaló router

4

Az otthoni hálózat kiépítéséhez mindenképpen szükséges egy router is, az okostelefonok korában ráadásul már olyan útválasztóra van szükség, ami vezeték nélkül is képes kommunikálni. A gond csak az, hogy a routerek nem túl szépek – ezért mindenki igyekszik elrejteni őket az asztal mögé, a polc tetejére, stb.

_dummy_07:02

Magicsee P3 360 fokos kamera teszt

8
_dummy_08:09

10 szenzációs találmány, ami elhozza neked a jövőt

7
index.hu12:11

Feltalálták a hangszóróként működő e-papírt

2

A felcsavarható eszköz a mozgásból nyer energiát. Felsorolni is nehéz, hogy mi mindenre jó a Michigan Állami Egyetemen feltalált elektronikus papír, amelyről olvasni ugyan nem tudunk, de hangosan felolvashatja nekünk a híreket, és arra is alkalmassá tehető, hogy szóbeli parancsokkal tudjuk vezérelni.

prohardver.hu11:25

Olcsó, sallangmentes 4K médialejátszó

12
_dummy_12:26

G1W-CB DVR autós kamera teszt

21
_dummy_11:29

Q3 okosóra teszt

20
_dummy_08:34

Vízálló e-book olvasóval bővített a Kobo

2

Sokan a mai napig a klasszikus könyvek szerelmesei és nem fogadják el, hogy az e-book olvasók bizony képesek átvenni a könyvek helyét, de abban igazuk van, hogy mindkét olvasási módnak megvannak a maga előnyei.

_dummy_08:17

Samsung Galaxy Tab S3 teszt

2

A táblagépek piaca mostanság egy igencsak szürke területté vált, pedig néhány éve még azoktól a jóslatoktól volt hangos az internet, melyek a klasszikus hordozható számítógépeket temették és a tabletekben látták a kategória jövőjét.

_dummy_11:35

Samsung Gear VR (2017) teszt - most már jó!

2

A Samsung Gear VR a Galaxy Note7 óta alapvetően egy tényezőben változott, ami a plusz kontroller. Ezt igazából már tavaly augusztusban meg kellett volna lépniük, de jobb később mint soha.

_dummy_09:38

Már rendelhető a Xiaomi okos sportcipője

1

A legtöbben már valószínűleg tudják, hogy a Xiaomi nem csak mobilokat gyárt, rengeteg egyéb termékük van a háztartási eszközöktől kezdve a járműveken át a ruházatig. A vállalat új sportcipője például múlt hónapban jelent meg Kínában, és most már Magyarországról is rendelhető.

_dummy_10:31

Fitbit Charge 2 aktivitásmérő teszt

20
+1 MEGLEPETÉS IDÉZET
a citatum.hu-tól:
Copyright © 2018. cikkpakk.hu
Minden jog fenntartva.
Hivatalos IttaHelye.hu utód 2009-2016.
Image thumbnails by pagepeeker.com.
info@cikkpakk.hu


Ingyenesen letölthető remek programok!
Steam játékajánló
Dancewave