Itt a legnépszerűbb:

Meglepő felfedezést tett egy szerencsés hardverrajongó, akiknek már kezébe került az Intel által éppen csak pár napja hivatalosan bejelentett Core i9 lapkák egyik példánya. Az új processzor szétszedése során ugyanis észrevette, hogy annak fedőlapja alá az Intel egy rádióazonosító (RFID) chipet is elrejtett - egyelőre ismeretlen okkal.

pcworld.hu10:48

VGA-t vennél? Felejtsd el!

8
www.pcguru.hu10:08

Hardver – így válassz magadnak egeret

1

A játékos legjobb barátja az egér, különösen az olyan játékokban amelyek gyorsaságot és pontosságot kívánnak meg. Mi alapján válasszunk? Mielőtt nekilátnánk a rágcsálóválasztás rejtelmeinek boncolgatásához, először egy kis történelem (nem ússzátok meg nyári szünet alatt sem, hehe). Az egér elődjét, a trackballt 1946-ban találta föl...

logout.hu10:36

GABA PIO, a monitorba építhető PC

1

Egy olyan terméket szeretnék bemutatni nektek, amiről szinte semmilyen írásos vagy egyéb részletes tesztet nem lehet fellelni a világhálón. Egy GABA PiO E221EMG-D típusú, LED háttérvilágítással rendelkező TN+Film paneles monitort, aminek a hátuljába lehet a PC komponenseket beépíteni (max. mATX méretben).Több típus van ebből a modellből, de eltérés csak a hátoldalon van.

pcworld.hu12:26

Már soha nem lesz olcsó az SSD?

2

Tavaly megugrottak az SSD-árak, és az elmúlt félévben is inkább felfelé, mintsem lefelé vándoroltak. Van még remény, hogy karácsonykor ismét lesz olcsó tároló vagy szokjunk hozzá a méregdrága tárolókhoz?

pcforum.hu12:20

Rejtett ujjlenyomatolvasó van a Microsoft új billentyűzetében

2

A Microsoft a héten egy olyan új billentyűzetet mutatott be, amelynek használatával egy rendkívül kényelmetlen nyűgtől szabadulhatnak meg a felhasználók. A Modern Keyboard With Fingerprint ID ugyanis egy ujjlenyomat-olvasóval is rendelkezik, ami szükségtelenné teszi, hogy a felhasználó újra és újra begépelje jelszavát a bejelentkezéshez.

www.hwsw.hu17:51

Keskeny kávával jön az új Razer Blade Stealth

2

Már 13,3 hüvelykes változatban - és idei hardverrel - is elérhető a Razer Blade Stealth ultrabookja, változatlan készülékház mellett. A notebookhoz természetesen idén is hozzácsaphatjuk a gyártó külső GPU-s kiegészítőjét.

prohardver.hu19:09

Új Sound Blaster a Creative-tól

2

A most bejelentett hangkártya felsőkategóriás komponensek és LED-ek segítségével próbál majd vásárlókat szerezni.

index.hu13:15

A Logitech feltalálta a tényleg használható gémeregeret

2

Az eddigieknél sokkal hatékonyabb és használhatóbb vezeték nélküli egeres megoldást mutatott be a Logitech G, a számítógépes kiegészítőket gyártó svájci cég gémereknek szánt brandje – írja a Verge. A hagyományos vezeték nélküli egerek nagy hátránya, hogy lemerülnek, méghozzá az ezekben használatos elemek korlátai miatt inkább előbb, mint utóbb.

prohardver.hu10:31

Mi újság a hardverpiacon?

4

Processzorhűtőket, nagy monitorokat, gamer notebookokat és más érdekességeket találtunk a hazai boltokban.

_dummy_14:36

Processzor hűtő cseréje

13
pcforum.hu11:33

Új rekord: 7.5 GHz-re húzták fel az Intel egyik csúcsprocesszorát

2

Bár az Intel és az AMD processzorainak üzemi frekvenciái az utóbbi időkben már kvázi gyári paraméterek mellett is megközelítik, illetve meghaladják az egykor elképzelhetetlennek számító 4 GHz-es határt, a közelében sincsenek annak, amit a Gigabyte laborjában sikerült egy csapatnak elérnie. Ők ugyanis nem kevesebb, mint 7.5 GHz-re húztak fel sikeresen egy chipet - ezáltal mindjárt négy korábbi világrekordot is megdöntve.

prohardver.hu14:12

Hardverek a kánikulában

11
pcforum.hu15:55

Nagyon furcsa dolgot találtak az Intel új Core i9 processzorában

16
+1 MEGLEPETÉS IDÉZET
a citatum.hu-tól:
Copyright © 2018. cikkpakk.hu
Minden jog fenntartva.
Hivatalos IttaHelye.hu utód 2009-2016.
Image thumbnails by pagepeeker.com.
info@cikkpakk.hu


Ingyenesen letölthető remek programok!
Steam játékajánló
Dancewave