Itt a legnépszerűbb:
freewaresoftwarenews.blogspot.hu06:00

Google Chrome 52.0.2723.2 Dev MAGYAR (ingyenes internet böngésző program)

1

Ingyenes internet böngésző program FEJLESZTŐI verziója. Az internetes alkalmazásokat gyorsabbá, egyszerűbbé és biztonságossá teszi, miközben minimalista felületének köszönhetően nem zavar a böngészésben, automatikusan lefordítja a weboldalakat, megjeleníti a Kedvenc webhelyek miniatűrjeit, képes a Firefox könyvjelzőit importálni, támogatja a plugineket.

freewaresoftwarenews.blogspot.hu22:10

PrivaZer 3.0.2 MAGYAR Ingyenes a böngészés nyomait eltakarító program)

1

Ingyenes a böngészés nyomait eltakarító program. Segítségével törölhetjük az internetezés közben eltárolt összes információt, hogy nyomtalanul tudjuk számítógépünket használni. Törli az ideiglenes fájlokat, a böngészés előzményeit, minden személyes jellegű nyomot. Ezen kívül a programmal a belső, külső meghajtókról, USB-kulcsról, iPod-ról, SD kártyáról, hálózati tárolóról tudjuk véglegesen törölni az adatokat. A programnak van hordozható (installálást nem igénylő) verziója is.

freewaresoftwarenews.blogspot.hu22:06

XMedia Recode 3.3.1.8 MAGYAR (ingyenes multimédia konvertáló program)

2

Ingyenes multimédia konvertáló program, ami szinte az összes ismert audio és videó formátumot képes átalakítani. A program a következőket tudja: - videók szerkesztése, vágása, keretek készítése, fényerő, kontraszt, gamma, színárnyalat, telítettség, képméret megválasztása, nagyítás, Direct Stream Copy funkciók, kétmenetes kódolás, hangerő normalizálása, bitráta, felbontás állítása.

_dummy_17:44

Egy apró trükk: hogyan keressünk a Start menüben? | WindowsMix

2

A legegyszerűbb módja – böngészés helyett – a start menüben való keresésnek, hogy megnyomjuk a Start gombot, vagy kattintunk és beütjük a keresni kíván fájl, vagy állomány nevének kezdőbetűjét, mindegy, hogy nagy, vagy kisbetűvel írjuk. Lehet 0-9, vagy A-Z és *.

freewaresoftwarenews.blogspot.hu06:04

Mozilla Firefox Portable Edition 46.0.1 MAGYAR (ingyenes böngésző program)

9
freewaresoftwarenews.blogspot.hu05:59

Google Chrome 51.0.2704.36 Beta MAGYAR (ingyenes internet böngésző program)

4

Ingyenes internet böngésző program BÉTA verziója. Az internetes alkalmazásokat gyorsabbá, egyszerűbbé és biztonságossá teszi, miközben minimalista felületének köszönhetően nem zavar a böngészésben, automatikusan lefordítja a weboldalakat, megjeleníti a Kedvenc webhelyek miniatűrjeit, képes a Firefox könyvjelzőit importálni, támogatja a plugineket.

freewaresoftwarenews.blogspot.hu15:54

QTranslate 5.7.0.1 (ingyenes szövegfordító program)

2

Ingyenes szövegfordító program. A program a következőket tudja: - oda, vissza fordíttás, szöveg felolvasás, egérrel fordítás (az egérrel kiválasztott szöveget a program lefordítja), többféle fordító szolgáltatás (Google Translate, Microsoft Translator, Promt, Babylon,SDL FreeTranslation.com, Яндекс перевод) használata, stb, stb, stb. A programnak van hordozható (installálást nem igénylő) verziója is.

freewaresoftwarenews.blogspot.hu14:53

FileZilla Server 0.9.57 (ingyenes FTP szerver)

1

Ingyenes FTP szerver. Segítségével számítógépünket FTP szerverré alakítva megoszthatjuk fájljainkat más felhasználókkal. Felhasználókat, felhasználói csoportokat hozhatunk létre, korlátozhatjuk ezek jogait. Szabályozhatjuk a sávszélességet napra, órára beállítva, szűrhetjük az IP-ket, stb, stb, stb.

freewaresoftwarenews.blogspot.hu16:55

Glary Utilities 5.50.0.70 MAGYAR (ingyenes rendszerkarbantartó program)

3

Ingyenes rendszerkarbantartó program. A rendszer gyors működését, karbantartását, védelmét segíti. Haszontalan rendszerfájlokat, érvénytelen registry-bejegyzéseket, és internetnyomokat távolít el. Böngésző kiegészítőket kezel, és töröl, merevlemez hely kihasználhatóságát elemzi, duplikált fájlokat töröl. A programnak van Androidos verziója is.

+1 MEGLEPETÉS IDÉZET
a citatum.hu-tól:
Copyright © 2018. cikkpakk.hu
Minden jog fenntartva.
Hivatalos IttaHelye.hu utód 2009-2016.
Image thumbnails by pagepeeker.com.
info@cikkpakk.hu


Ingyenesen letölthető remek programok!
Steam játékajánló
Dancewave