Hivatalos a GoPro első saját négyrotoros drónja, a Karma

A hét elején a GoPro hivatalosan is leleplezte a cég első saját drónját, aminek érkezését a PC Fórum már tavaly decemberben előre jelezte. A Karma alapjaiban a klasszikus kadvropter dizájnt […] A Hivatalos a GoPro első saját négyrotoros drónja, a Karma bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

KATTINTS IDE A FOLYTATÁSHOZ
Itt a legnépszerűbb:

A HTPC vagy médialejátszó kérdést sokan mindig azzal rendezték le, hogy igazán jó katalógust és minden formátumra kiterjedő – és persze jól is működő – formátumtámogatást csak számítógép segítségével lehet összehozni.

_dummy_14:04

Pofonegyszerűen törhető az iPhone-ok titkosítása

1

Bár az év elején hónapokig ment a szájkarate az FBI, az Apple és aztán később más technológiai cégek között is egy terrorista iPhone-jának feltörésének ügyében, valójában a hatóságok gyorsan rövidre […] A Pofonegyszerűen törhető az iPhone-ok titkosítása bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_14:04

Hivatalos: Október 4-én jön a Google új Pixel mobiltelefonja

1

A Google hétfőn a fent látható videó közzétételével jelentette be, hogy mához képest kerek két hét múlva új okostelefonokat – és talán táblagépeket – fog bemutatni. Ezek esetében azokról a […] A Hivatalos: Október 4-én jön a Google új Pixel mobiltelefonja bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_08:04

Hihetetlen: Feltalálta és most levédetné a papírszatyrot az Apple

1

Az Apple a lekerekített ikonok és a lapos, téglalap alakú telefonok után a közelmúltban egy újabb fantasztikus találmánnyal örvendeztette meg az emberiséget, amiért az örökre hálás lehet majd neki. A […] A Hihetetlen: Feltalálta és most levédetné a papírszatyrot az Apple bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_17:04

Kritikus sebességgel meszelték le a Vissza a jövőből autóját

1

Meglehetősen furcsa magyarázatra kényszerült a közelmúltban egy 55 éves brit férfi, akit a rendőrök gyorshajtás miatt “meszeltek le” egy essex-i közúton. Mindennek oka az volt, hogy Nigel Mills egy a […] A Kritikus sebességgel meszelték le a Vissza a jövőből autóját bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_12:04

Ezerszer gyorsabb, 1 terabites internetet mutatnak be

1

Német kutatók ezen a héten fogják Münchenben demonstrálni azt azt új kommunikációs megoldást, aminek segítségével az eddigi leggyorsabbnál is ezerszer gyorsabb internetes kapcsolatok lesznek kiépíthetők. Az új, “Probabilistic Constellation Shaping” […] A Ezerszer gyorsabb, 1 terabites internetet mutatnak be bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_12:04

Alapos ellenállóképességi tesztvideó érkezett az iPhone 7-hez

1

Azt, hogy egy-egy újabb csúcsmobil felbukkanását követően tömegével jelennek meg a videók, amikben a legkülönbözőbb módon brutalizálják a méregdrága készüléket a youtuberek, már megszokhattuk mostanra. Az, amivel a fenti videó […] A Alapos ellenállóképességi tesztvideó érkezett az iPhone 7-hez bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_12:04

Elképesztően pici játéktermi gépet csináltak

1

Bár a játéktermi gépek nevének hallatának általában valamilyen közel embernagyságú és még véletlenül sem hordozható szerkezetekre gondolunk, valójában a modern technológiának köszönhetően ezek a masinák ennél sokkal kisebb méretben is […] A Elképesztően pici játéktermi gépet csináltak bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_12:03

Pokémon GO egy Android okosórán

1

A Pokémon GO hamarosan elérhető lesz iWatch-ra, de már most is van olyan okosóra, amin elindul a játék. Mutatjuk videón!

_dummy_16:04

Végre kiderült mi lett a jack-aljzattal az iPhone 7-ben

1

Az Apple a héten végre megkezdte a hónap elején bejelentett új iPhone 7 modelljei forgalmazását, amely alkalomból az iFixIt munkatársai – sokéves hagyományt őrizve – mindjárt darabokra is kapták az […] A Végre kiderült mi lett a jack-aljzattal az iPhone 7-ben bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_16:04

Ilyen volt az érdeklődés az iPhone 7 startja iránt

1

Bár azt, hogy az Apple által a hónap elején bemutatott legújabb iPhone még a korábbi almás rajongók többségét sem érdekli nagyon, már előre tudni lehetett. De még így is meglepő, […] A Ilyen volt az érdeklődés az iPhone 7 startja iránt bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_11:04

Botrányos: Világszerte egyszerre "romlottak el" a HP nyomtatói

10
_dummy_11:04

Elképesztő: A valóságban is megépítették a Transformer-eket

10
hvg.hu09:18

Ezt nézze: egy ilyen, apró kütyüt szerelnek a bankautomatákba, hogy ellopják a pénzét

2

Több amerikai ATM-nél már megtalálták azt az eddig ismeretlen kütyüt, ami leolvassa és tárolja a kártya mágnescsíkján lévő adatokat.

_dummy_14:04

Elképesztően szép lesz a Call of Duty: Infinite Warfare

3

A héten az Activision újabb trailert adott ki a Call of Duty sorozat nem sokkal karácsony előtt érkező új részéhez, ami igen ismét meggyőzőre sikerült – legalábbis ami a grafika […] A Elképesztően szép lesz a Call of Duty: Infinite Warfare bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_14:04

Mától Magyarországon is kapható az iPhone 7

1

Ma 0 órától már Magyarországon, a Telekom honlapján is le tudják adni az érdeklődők lehet előrendelésüket az iPhone frissen bemutatott 7-es sorozatára és Apple Watch Series 1 készülékekre. A szolgáltató […] A Mától Magyarországon is kapható az iPhone 7 bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_09:04

Rájöttek hogyan lehet visszarakni a jack-aljzatot az iPhone 7-re

8
hvg.hu07:36

Ha ön is mindig babrál valamit, akkor ezt önnek találták ki: dől rá a netezők pénze

1

Van, aki csak úgy tud koncentrálni a feladatára, ha közben babrál valamit. Miért ne legyen ez a valami egy dizájnos kis kocka? A netezők körében elképesztő sikere van.

_dummy_18:04

Lovaspornót találtak az iOS 10 új üzenőfunkciójában

2

Az már eddig is elég egyértelműnek tűnt, hogy az iPhone 7 és az iOS 10 múlt heti bejelentése, illetve bevezetése nem a legsikeresebb ilyen eseményként fog bevonulni az Apple történelme. […] A Lovaspornót találtak az iOS 10 új üzenőfunkciójában bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_13:04

Ingyen tölthető le az utóbbi évek legjobb autóversenye, a The Crew

2

A Ubisoft a héten egy újabb játékot tett ingyenesen letölthetővé bárki számára a cég alapításának 30. évfordulóját ünneplő programja keretében. Az előző hónapokban hasonló apropóból kiadott letöltésekkel szemben a most […] A Ingyen tölthető le az utóbbi évek legjobb autóversenye, a The Crew bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_13:04

Nem érdekli az embereket az új iPhone 7

7
_dummy_13:04

Őszinte reklámot kaptak az Apple új Ear Pods dugói

1

Bár már több mint egy hét eltelt azóta, hogy az Apple bemutatta az iPhone 7-et és azzal együtt új vezeték nélküli fülhallgatóit, a jelek szerint a közönség nem tudja túltenni […] A Őszinte reklámot kaptak az Apple új Ear Pods dugói bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_13:04

Előbb dobhatja piaca a Samsung a Galaxy S8-at

1

Bár a Samsung már Galaxy sorozata legutolsó csúcsmodelljét is a megszokottnál némileg előbb – április helyett már márciusban – piacra dobta, a széria következő tagját még ennél is korábban mutathatja […] A Előbb dobhatja piaca a Samsung a Galaxy S8-at bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

pcworld.hu10:59

Tabletet szeretnél? Két választásod van

19
_dummy_17:04

Újabb kiemelkedő magyar siker az adatmentésben

2

[Kürt] A nem menthető esetek újragondolása, a közös kutatómunka és az egyedi fejlesztések vezettek oda, hogy a KÜRT itthoni mérnökei a cég német leányvállalatával, a Műegyetemen működő EFI-labs csapatával, valamint […] A Újabb kiemelkedő magyar siker az adatmentésben bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_12:04

Nagyon durva: Így robban fel egy Galaxy S7 egy nő kezében

4

Ritka eseményt sikerült a napokban rögzítenie egy brit kávézó kamerájának. Azt kapta le ugyanis, amint egyszer csak használat közben, minden látható ok nélkül kigyullad és elkezd füstölni egy Samsung Galaxy […] A Nagyon durva: Így robban fel egy Galaxy S7 egy nő kezében bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_12:04

Elindult a YouTube Community, a Google Facebook-gyilkos fejlesztése

1

Kedden a Google hivatalosan is bejelentette a YouTube azon közösségi bővítését, aminek érkezéséről a PC Fórum már múlt hónap végén beszámolt. Az eredetileg Backstage néven emlegetett, a jelek szerint azonban […] A Elindult a YouTube Community, a Google Facebook-gyilkos fejlesztése bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

hvg.hu08:12

Szinte hihetetlen, de az ujjával telefonálhat

4

Ez már valóban a sci-fik világát idézi: akár az ujjunkkal telefonálhatunk egy kickstarteres kampány eszközével.

hvg.hu08:11

Erre a kis (akció)kamerára rá is ülhet, akkor sem lesz baja – teszt

9
hvg.hu07:53

Remek magyar találmány: itt a biciklis kütyü, aminek minden kerékpáron helye van

2

A SmartGrip egy olyan markolat, mellyel a teljesen hagyományos biciklik is felokosíthatók. A kütyü adott helyzetben a kerékpáros életét is megmentheti.

_dummy_16:04

Hologramokkal helyettesíti a szereplőket a filmekben a Microsoft szemüvege

2

A Microsoft a héten HoloLens szemüvege felhasználói számára elérhetővé tette Actiongram nevű technológiáját, ami egy érdekes új alkalmazási lehetőségét nyitja meg a különleges kütyüknek. A szoftver ugyanis lehetővé teszi korábban […] A Hologramokkal helyettesíti a szereplőket a filmekben a Microsoft szemüvege bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_16:04

Kiderült hogyan működne a Google-adó Magyarországon

2

[MTI] A digitális vállalatoknak is ki kell venniük a részüket a közteherviselésből, ahogyan bárki másnak – jelentette ki Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter szombaton Pozsonyban az európai uniós (EU) tagállamok pénzügyminiszterei […] A Kiderült hogyan működne a Google-adó Magyarországon bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_11:04

Nagyon különleges kilincset csináltak 3D-s nyomtatással

1

Bár a 3D-s nyomtatást leggyakrabban a más módon is legyártható tárgyak kópiáinak olcsóbb vagy legalábbis gyorsabb előállítására használják fel, legérdekesebb alkalmazási módját mégis az képezi, amikor olyan szerkezeteket hoznak létre […] A Nagyon különleges kilincset csináltak 3D-s nyomtatással bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_15:04

Alkalmatlan volt a terrorizmus elleni harcra az amerikai megfigyelés

1

[MTI] Edward Snowden szerint a terrorszervezetek nem tőle értesültek az általa kiszivárogtatott titkosszolgálati megfigyelési módszerekről. Az Oroszországban élő Snowden, az amerikai Nemzetbiztonsági Ügynökség (NSA) egykori alkalmazottja az elmúlt években titkos […] A Alkalmatlan volt a terrorizmus elleni harcra az amerikai megfigyelés bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_15:04

Újabb magyar gimnázium kapott digitális okostantermeket

1

[MTI] A tanulást és a tanítást segítő interaktív digitális okostantermeket adtak át pénteken Kisvárdán. A Bessenyei György Gimnáziumban megtartott eseményen részt vett Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszter és Facskó István, […] A Újabb magyar gimnázium kapott digitális okostantermeket bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_15:04

Napi humor: Üdvözöljük az iPhone 7-vásárlókat 2014-ben!

2

Vízállóság, 12 megapixeles kamera, sztereó hangszórók, hangfelismerő alkalmazások, értesítések a záróképernyőn és keresés a fotók között. A 2016-os iPhone 7 és a 2014-ben megjelent Nexus 6 legfőbb újdonságai. Utóbbin ráadásul […] A Napi humor: Üdvözöljük az iPhone 7-vásárlókat 2014-ben! bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_15:04

Csodaszép új előzetest kapott a Mass Effect: Andromeda

1

Bár azt, hogy a hármas része vége ellenére folytatódni fog a Mass Effect sorozat, már egy ideje tudni lehetett, mindeddig egyetlen képkockát sem nagyon lehetett látni a játékból. A napokban […] A Csodaszép új előzetest kapott a Mass Effect: Andromeda bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_10:04

Itt az első videó a Google új Pixel okostelefonjáról

1

Bár a Google hivatalosan csak egy hónap múlva fogja leleplezni új Pixel telefonját, az Android Authority-nek köszönhetően már most tudhatjuk, hogy nagyjából mire is lehet számítani a készülék október elejei […] A Itt az első videó a Google új Pixel okostelefonjáról bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_10:04

Nagy baj lehet az Apple önvezető autójával

1

Bár az Apple hivatalosan még el sem ismerte önvezető saját autó kidolgozását célzó “Titan” kódnevű projektje létezését, a legújabb hírek szerint lehet, hogy erre már soha nem is fog sor […] A Nagy baj lehet az Apple önvezető autójával bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_07:42

RHA MA750i fülhallgató teszt – csiszolt gyémánt

2

Az elmúlt pár héten egy RHA MA750i volt a társam a mindennapokban, ami a gyártó legjobb fülhallgatója. Mikor a kezembe vettem, egy igazán impozáns dobozzal találtam magam szemben és már akkor tudta…

_dummy_09:04

Megint kegyetlenül bepalizták az Apple-rajongókat

2

Az, hogy a Apple-termékek vásárlóinak jelentős része a vallásihoz hasonló fanatizmus súlyos tüneteit mutatja, közismert és több tanulmány által is igazolt tény. Elvakultságuk elképesztő szintje újra és újra megdöbbentő, de […] A Megint kegyetlenül bepalizták az Apple-rajongókat bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_12:04

Az Apple-ön röhög a fél világ az iPhone 7 és az Ear Pods miatt

2

Alig pár órával az Apple szerda esti tájékoztatóját követően a netet ellepték az Apple friss bejelentéseivel kapcsolatos mémek. A net ugyanis így reagált a cég által a szóban forgó eseményen […] A Az Apple-ön röhög a fél világ az iPhone 7 és az Ear Pods miatt bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_12:04

Egyre több magyar akar okosotthont magának

2

[Cordia] Budapesten és a nagyobb vidéki városokban közel százezren tervezik új építésű lakás vásárlását a következő öt évben – derül ki a Futureal-csoporthoz tartozó Cordia Magyarország lakásfejlesztő és az Ipsos […] A Egyre több magyar akar okosotthont magának bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_12:04

Kiderült mikortól lesz kapható Magyarországon az iPhone 7

1

[Telekom] A Telekom szeptember 23-tól elkezdi az Apple legújabb termékeinek, köztük az eddigi legjobb és legfejlettebb iPhone készülékeknek, az iPhone 7-nek és iPhone 7 Plusnak a forgalmazását. Olvassa tovább… Kiderült […] A Kiderült mikortól lesz kapható Magyarországon az iPhone 7 bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_12:04

Elképesztő pénzekbe kerülnek a zsarolóvírusok a vállalkozásoknak

1

[Kaspersky] A Kaspersky Lab Corporate IT Security Risks 2016 kutatása szerint az elmúlt évben egy zsaroló vírus támadás átlagosan 99 000 amerikai dollárba, átszámítva több, mint 27 millió forintba került […] A Elképesztő pénzekbe kerülnek a zsarolóvírusok a vállalkozásoknak bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_16:04

Videókban mutatja be az iPhone 7 és 7 Plus újdonságait az Apple

1

Mint arról már tegnap részletesen beszámoltunk, az Apple szerdán hivatalosan is leleplezte okostelefon-sorozata legújabb generációját. Az új iPhone 7 és 7 Plus modellekhez nem sokkal bemutatásuk után a cég pár […] A Videókban mutatja be az iPhone 7 és 7 Plus újdonságait az Apple bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_11:04

Elképesztő: Így fertőzi meg a kormányzati kémprogram a gépedet

17
_dummy_11:04

Hivatalosan is bejelentette a Sony a PlayStation 4 Pro-t

2

A Sony szerdán nagyszabású Meeting rendezvénye keretében hivatalosan is bejelentette három évvel ezelőtt kiadott PlayStation 4 konzolja egy frissített és felturbózott változatát. Az új PlayStation 4 Pro nevet viselő játékgép […] A Hivatalosan is bejelentette a Sony a PlayStation 4 Pro-t bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_01:04

Itt az iPhone 7 és a 7 Plus – és minden, amit tudnod kell róluk

1

Az Apple szerdán este hivatalosan is bemutatta iPhone készüléksorozata idei fő frissítését. A bemutató a PC Fórum olvasói számára érdemi meglepetéssel nem nagyon szolgálhatott, hiszen mi korábban már gyakorlatilag mindent […] A Itt az iPhone 7 és a 7 Plus – és minden, amit tudnod kell róluk bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_20:04

Megkerüli az Android védelmét egy új pénzlopó vírus

1

[Kaspersky] A Kaspersky Lab szakértői a Gugi trójai bankvírus olyan módosított változatát fedezték fel, amely meg tudja kerülni az új Android 6 biztonsági rendszerét. A módosított trójai arra kényszeríti a […] A Megkerüli az Android védelmét egy új pénzlopó vírus bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_20:04

Megkerüli az Android védelmét egy új pénzlopó vírus

1

[Kaspersky] A Kaspersky Lab szakértői a Gugi trójai bankvírus olyan módosított változatát fedezték fel, amely meg tudja kerülni az új Android 6 biztonsági rendszerét. A módosított trójai arra kényszeríti a […] A Megkerüli az Android védelmét egy új pénzlopó vírus bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_15:04

Segít a testsúly megtartásában a Samsung új okosöve

1

A napokban elkezdődött a Kickstarteren a pénzgyűjtés egy olyan okosöv gyártásának a beindítására, ami azt ígéri, hogy segít egy egészéges életmód megőrzésében, illetve kialakításában. A Welt Belt mögött valójában a […] A Segít a testsúly megtartásában a Samsung új okosöve bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_15:04

Felújított változat jön az eredeti Duke Nukem 3D-ből

1

A GearBox a héten jelentette be, hogy hamarosan egy felújított változatot ad ki a kereken két évtizeddel ezelőtt megjelent, eredeti Duke Nukem 3D játékból. A 20th Anniversary World Tour alcímet […] A Felújított változat jön az eredeti Duke Nukem 3D-ből bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_10:04

Idő előtt leplezte le az iPhone 7-et az Apple

1

Az Apple kedden véletlenül (?) idő előtt leleplezte hivatalosan csak a mai nap végén bemutatásra kerülő új okostelefonjait. A cég webshopjában ugyanis rövid időre felbukkantak az iPhone 7, illetve iPhone […] A Idő előtt leplezte le az iPhone 7-et az Apple bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_10:04

Hivatalos a világ első Android 7.0 Nougat-os mobilja, az LG V20

1

Az LG kedden hivatalosan is bejelentette V20 nevű csúcsmobilját, ami amellett, hogy prémium kategóriás készülékként eleve kiemelkedő sajátosságokkal rendelkezik, még egy különlegességgel is büszkélkedhet. Ő ugyanis a világ első olyan, […] A Hivatalos a világ első Android 7.0 Nougat-os mobilja, az LG V20 bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_07:11

Oittm Realsound teszt - Bluetooth hangszóró 360 fokos LED fénnyel

9
_dummy_19:04

Itt a Zen Watch 3, az ASUS első kerek Zen okosórája

4

[ASUS] A berlini IFA 2016-ra időzített ASUS sajtórendezvényen Eric Chen, az ASUS alelnöke lépett az emelvényre, hogy bemutassa a ZenWatch viselhető eszközök családjának legújabb tagját, az Android Wear™ platformra épülő […] A Itt a Zen Watch 3, az ASUS első kerek Zen okosórája bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_19:04

Tripla érzékelőtechnológiával jönnek a Sony új Xperia telefonjai

1

[Sony] A Sony Mobile a napokban bemutatta az X szériás okostelefonok két új lenyűgöző tagját. A februári MWC-n bemutatott víziók folytatásaként a zászlóshajó Xperia XZ és a prémium Xperia X […] A Tripla érzékelőtechnológiával jönnek a Sony új Xperia telefonjai bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_14:04

Meglepő: Feltámasztja Linux-on futó Flash-t az Adobe

1

Az Adobe kellemes meglepetéssel szolgált a Linux-felhasználók számára, miután a héten új verziót adott ki Flash Player nevű bővítménye a nyílt forrású rendszer alatt futó, független (NPAPI-s) változatából. A lépés […] A Meglepő: Feltámasztja Linux-on futó Flash-t az Adobe bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_14:04

Új, AM4-es asztali processzorokat jelentett be az AMD

2

Az AMD a héten egy rakás új, asztali gépbe szánt integrált processzor kiadását jelentette be. Az új Bristol Ridge sorozatba tartozó chipekben közös, hogy mind a cég A-sorozatát bővítik, de […] A Új, AM4-es asztali processzorokat jelentett be az AMD bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_14:04

Átverés: Mégis maradnak a roaming-díjak az EU-n belül is

1

Bár tavaly ilyenkor vélhetően nagy örömmel fogadta szinte minden magyar (is), hogy hamarosan teljesen megszűnnek a roaming-díjak az Európai Unióban, most kiderült, hogy korai volt a medve bőrére inni. A […] A Átverés: Mégis maradnak a roaming-díjak az EU-n belül is bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_18:04

Kiszivárgott az Nvidia még az eddigieknél is olcsóbb új videókártyája

1

Bár az Nvidia idén bejelentett új, 10-es sorozatú GeForce kártyái már eleve jóval szerényebb árcímkével érkeztek, mint elődeik, a cég még egy ezeknél is kedvezőbb árú videókártya kiadását készíti elő. […] A Kiszivárgott az Nvidia még az eddigieknél is olcsóbb új videókártyája bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_18:04

Négy év börtönt kapott a hírhedt romániai hacker

1

[MTI] Az Egyesült Államokban 52 hónapi börtönre ítélték a magát Guccifernek nevező, romániai számítógépes bűnözőt, aki betört több amerikai politikus számítógépes rendszerébe. Olvassa tovább… Négy év börtönt kapott a hírhedt […] A Négy év börtönt kapott a hírhedt romániai hacker bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_18:04

Illegálissá nyilvánította a hálózati szintű reklámblokkolást az EU

1

Miután a közelmúltban egy perben egy német bíróság illegálisnak nyilvánította az Adblock Plus-t gyártó Eyeo Gmbh üzleti modelljét, a napokban egy másik ügyben is az orrára koppintott egy európai hatóság […] A Illegálissá nyilvánította a hálózati szintű reklámblokkolást az EU bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_13:04

Hivatalos: kukázza moduláris okostelefon-projektjét a Google

1

A Google a hét végén hivatalosan is megerősítette a nem sokkal korábban felbukkant pletykát, ami szerint “kukázza” moduláris okostelefon létrehozását célzó projekjét. A Project Ara nem váltotta be a hozzá […] A Hivatalos: kukázza moduláris okostelefon-projektjét a Google bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_13:04

Minden kiderült a Google új Pixel XL telefonjáról

1

Bár a Google hivatalosan csak a egy hónap fogja bemutatni a készüléket, a napokban kiderült, hogy milyen hardverrel is fog érkezni a cég első, immár nem Nexus márkanév alatt megjelenő […] A Minden kiderült a Google új Pixel XL telefonjáról bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_13:04

Szerdán jelenthetik be a Grand Theft Auto VI-ot

1

Bár a Grand Theft Auto legutolsó, ötös részével máig rendkívül sokan játszanak, a rajongók legtöbbje már szívesen látná a széria egy újabb folytatását. Most úgy tűnik, hogy ezt napokon belül […] A Szerdán jelenthetik be a Grand Theft Auto VI-ot bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_17:04

Szokatlan dologra kényszerültek az orosz csúcshackerek

1

[Kaspersky] A nyár elején a Kaspersky Lab segitségével olyan gyanúsítottakat tartóztattak le, akik a Lurk csoport tagjai voltak, akik több, mint 45 millió dollárt loptak számos orosz cégtől és banktól. […] A Szokatlan dologra kényszerültek az orosz csúcshackerek bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_12:04

Véd a hackerek ellen a Philips új monitorja

1

[Philips] A vezető technológiai vállalatként, valamint a Philips Monitors licenc tulajdonos márkapartnereként ismert MMD számos innovációt mutat be szakemberek és otthoni felhasználók számára egyaránt a 2016. szeptember 2. és 7. […] A Véd a hackerek ellen a Philips új monitorja bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_20:04

A világ legnagyobb 21:9-es UltraWide monitorát mutatta be az LG

1

[LG] A 21:9-es képarányú monitorok szegmensében három éve piacvezető LG Electronics (LG) két új 21:9-es UltraWide monitort mutat be a berlini IFA közönségének. Nagy betekintési szög, élénk, dinamikus színek és […] A A világ legnagyobb 21:9-es UltraWide monitorát mutatta be az LG bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_15:04

Új jelentést ad a 3D-s nyomtatásnak a Xerox printere

1

A Xerox a napokban demózta egy olyan printerét, ami teljesen új jelentéssel vértezi fel az egyébként igen elterjedt 3D-s nyomtató fogalmát. A szerkezet ugyanis az ez a kifejezés alatt értett […] A Új jelentést ad a 3D-s nyomtatásnak a Xerox printere bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_11:36

HiMedia Q10 Pro médialejátszó teszt

21
pcworld.hu11:27

Mi van egy powerbankben?

1

Egyszerű, mégis hatalmas segítség, mindenki használja, de azt már kevesen tudják, miféle ördögi szerkezet rejtőzik odabent - szétszedtünk egy powerbanket, hogy megmutassuk, mi ment meg a lemerült mobiltól.

ipon.hu11:23

Nagy felbontás ki méretben, íme a PocketBook Touch HD

4

A PocketBook ezúttal egy 6 hüvelykes ebook olvasóval rukkolt elő, ami igencsak nagy pixelsűrűség mellett dolgozik majd.

_dummy_10:04

30 év után új, modern házat kap a Commodore 64

1

Kerek három évtizeddel az utolsó ráncfelvarrás – a 64C verzió – megjelenését követően idén karácsonykor új külsőt kap minden idők legnépszerűbb otthoni számítógépe, a Commodore 64. Egy német cég ugyanis […] A 30 év után új, modern házat kap a Commodore 64 bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

www.itextreme.hu21:07

A Panasonic bemutatta az új, egyedülálló hangélményt és kompakt kialakítást nyújtó SC-UX100/102 zenelejátszó rendszert

4

A 300 W-os kimenő teljesítmény mellett az SC-UX100/102 új fejlesztésű hangszórói átütő erejű és egyensúlyban tartott basszust nyújtanak

Copyright © 2017. cikkpakk.hu
Minden jog fenntartva.
Hivatalos IttaHelye.hu utód 2009-2016.
Image thumbnails by pagepeeker.com.
info@cikkpakk.hu


Gearbest Autumn Sale
Dancewave