Copyright © 2017. cikkpakk.hu
Minden jog fenntartva.
Hivatalos IttaHelye.hu utód 2009-2016.
Image thumbnails by pagepeeker.com.
info@cikkpakk.hu


Gearbest Autumn Sale
Online Stream


Itt a legnépszerűbb:
_dummy_16:48
11

Tanárt keresnek egy skóciai szigetre, a világ minden pontjáról várják a jelentkezőket

_dummy_16:29
1

Nőtt a rabszolgaság hivatalosan ismertté vált áldozatainak száma Nagy-Britanniában | Minden ami Anglia

A brit belügyminisztérium becslése szerint az országban 10-13 ezer áldozata lehet a modernkori rabszolgaságnak, míg világszerte 45 millió.

_dummy_14:57
1

Bokros Lajos: Kinek a pénzén utazott Orbán Viktor Rio de Janeiro-ba?

Természetesen az adófizetők pénzén. Csakúgy, mint kedvenc kegyencei, akiknek szintén ott a helyük az előkelő riói étteremben, amikor a magyar nemzet pénzét magángyomor megtöltésére kell elkölteni.

_dummy_14:38
1

A disznófejű fideszes nagyúr moslékot okádott | 24per7.info

"Malacfejeket kell tenni a magyar határkerítésre, amik majd távol tartják a muszlim migránsokat" - írja a Fidesz EP-képviselője, Schöpflin György a Twitterén.

_dummy_13:07
2

Hiba a CSOK-ban: nem gyerek a gyerek?

A 20 éves, középiskolás eltartott a CSOK elbírálásánál nem számít olyan gyermeknek, aki után felvehető a támogatás.

hvg.hu10:47
2

Nagy élményben lehet része: jelentősen megváltozik a Windows

A kevert valóságon (mixed reality), azaz a kiterjesztett és a virtuális valóság vegyítésén dolgozik a Microsoft. A Windows Holographic shell a jövő évi Windows-frissítéssel érkezik.

_dummy_09:03
7

Újszerű Kubatov-lista vagy ésszerű népszámlálás?

_dummy_08:39
1

VAS vagy LOVAG KERESZT….

A gonosz itt van köztünk, és egyre erősödik. A jók, vajon miért hallgatnak? Vagy az agymosás mégis csak sikeres volt?

_dummy_08:01
1

Kételyek közt…

Mindezek után, Lázár János “ünnepi” beszédét olvasva, még erősebb lett bennem a kétely, mert nem tudom eldönteni, hogy fenyegetve vagyok, vagy az ígéret köde az, amit látok?

_dummy_16:49
4

Mi a különbség Isten és Orbán Viktor között?-Isten nem akar Orbán Viktor lenni!

A Magyar Parlament lett az új Magyar Nemzeti Színház, ahol a képviselők bohózatokat, tragikomikumokat és drámákat adnak elő olyanformán, hogy a bennszülött magyarok a saját bőrükön érezzék utána is- ha vége van a felvonásnak.

_dummy_15:00
2

Ha Vágó István gyanúja beigazolódik, a legbrutálisabb cenzúra szemlélői vagyunk

A félreértések elkerülése végett: ezt a posztot nem Hofi, és főleg nem magam miatt írtam. Ennek a történetnek a főszereplője a hatalom, illetve az általa kitartott MTVA rettegése a múlt szereplőitől.

_dummy_14:52
1

London polgármestere a brit Munkáspárt vezetőjének leváltását sürgeti | Minden ami Anglia

A brit Munkáspárt élén álló Jeremy Corbyn leváltására és a másik jelölt, Owen Smith támogatására buzdította a párt új vezetőjének megválasztására jogosultakat London polgármestere.

_dummy_14:34
2

Nyílt levél a „nemzet kormányához” a nemzeti ünnep alkalmából | 24per7.info

A nemzetet szolgálni nem csak öltönyben lehet…főleg nem abban!

_dummy_14:18
2

Mit kapott Mengyi Roland a nejlonszatyorban? | 24per7.info

Nem nyugszunk bele a korrupcióba. Minden budai luxusvillában lakó fideszeseknek el kell majd számolnia a vagyonával: Farkas Flóriántól, a növekvő lakásokat feltaláló Rogán Antalig.

_dummy_13:54
1

Halálos tengeri baleseteket okozott a viharos időjárás Nagy-Britanniába | Minden ami Anglia

Négy halálos áldozatot követelt a viharos időjárás Nagy-Britannia partjainál - adta hírül a BBC. Egy hatéves fiú 13 esztendős bátyjával kajakozott Aberdeen partja mentén szombat délután, amikor egy hatalmas hullám elsodorta őket. Anyjuk és még két felnőtt - egy 25 esztendős nő és egy 28 éves férfi - a segítségükre sietett, ám a hatéves fiú és a 37 éves anya odaveszett.

_dummy_12:47
1

Magyarországon nincs szegénység (!), mégis a családok fele hitelből finanszírozza az iskolakezdést

a Fidesz kommunikációs szakemberei nap mint nap a magyar családok arcába hazudnak arról, hogy mennyire ingyenes az iskolakezdés.

_dummy_12:16
1

Angliában élek: Akármi is lesz, kíváncsian, erős akarattal állok elébe a munkakeresés gyönyöreinek. | Minden ami Anglia

Véleményem szerint belefektetett energiával, ambiciózus hozzáállással, és egy bizonyos fokú nyelvtudással idővel beérik a munka gyümölcse, kinek itt Angliában, kinek otthon.

pcforum.hu11:57
4

Még idén elkészül a DDR5 memória specifikációja

Még az idei év vége előtt elkészült a következő generációs DDR memóriák specifikációja - közölte az Intel a héten megtartott fejlesztői fórumán. A DDR5 technológia még az eddigieknél is több memória belezsúfolását teheti majd lehetővé a PC-kbe és szerverekbe, amiken gyorsabban is futhatnak majd tőle az alkalmazások.

_dummy_19:04
1

Gergő meg fog gyógyulni!

Most Gergő történetét mutatjuk be. Annak a kisfiúnak az életét, aki meg akar és meg is fog gyógyulni, ehhez azonban segítségre van szüksége.

_dummy_18:42
21

Mától jönnek az elrettentési célból uniformizált cigis dobozok | 24per7.info

_dummy_15:40
36

Rendkívüli hír: „Ször” Bayer Zsoltnak még nem olvadt le az arca

_dummy_13:03
1

Pintér nem cáfolt, ha meg tudják fizetni a bűnözők is kaphatnak letelepedési engedélyt hazánkban

Állítólag elítélt külföldi állampolgárok letelepedési engedélyhez jutottak azzal a módszerrel, hogy amolyan adóparadicsomként számon tartott államban bejelentkezett állandó lakosként, majd az ottani hatóságoktól beszerezte a letelepedéshez szükséges erkölcsi bizonyítványt.

_dummy_12:24
1

Elszakadunk a valóságtól – az Intel kezében a VR kulcsa?

A virtuális és a kiterjesztett valóság egyesítésén fáradozik a chipgyártó vállalat, miközben a gépi tanulás és a mesterséges intelligencia fejlődése is előtérbe kerül.

_dummy_11:30
1

Vágó István: Egyre gyakrabban olvasom, hogy az ellenzék nem csinál semmit…

Pedig leginkább azok tehetnének valamit, akik most a karosszékeikben háborognak. Felállhatnának, és elmehetnének a meghirdetett civil- vagy/és párt-tüntetésekre. Felszólalhatnának a lakókörnyezetükben tapasztalt visszaélések ellen.

_dummy_10:24
2

Bruck András: Pár kérdés az ellenzéki pártokhoz

A magyarok és az arabok közötti szimpátia sosem tűnt el…. Ezért számunkra az iszlám világból érkezett emberek nem fenyegetést jelentenek, hanem egy magas civilizáció képviselőiként üdvözöljük őket. És nem szégyellünk időnként tanulni sem tőlük

_dummy_08:54
2

Nem vagytok Európában!

Ő, a miniszterelnök, pedig egyetlen európai tagállam lakossága nem engedné meg, hogy a miniszterelnöke bohóckodást csináljon a demokráciából.

_dummy_20:50
1

Kitört a forradalom az Intelnél

Két fontos bejelentés érkezett a cégtől. Egy új technológiával gyorsabbá teszik az adatközponti kommunikációt. És ARM processzorokat fognak gyártani.

_dummy_18:14
1

Erősen ajánlott az agyhártyagyulladás és a vérmérgezés elleni védőoltás a továbbtanuló fiataloknak | Minden ami Anglia

10 esetből 1 halállal végződik, valamint hosszú távú egészségügyi problémákhoz vezethet, ha a fertőzést nem kezelik, de korai felismeréssel és antibiotikumos kezeléssel teljes felépülés várható.

_dummy_13:48
1

Valóban nincsenek pontos adatok arról, hogy hányan szavazhatnak október 2-án? | 24per7.info

Rengeteg újságcikk jelent már meg pro és kontra, hogy elmenjünk e vagy ne népszavazni 2016. október 2-án a kvótatörvénnyel kapcsolatban, illetve mi lenne erre a kérdésre a „ helyes” válasz. A népszavazást maga Orbán Viktor jelentette be februárban, és májusban „zöld utat” kapott a Kúriától is (miután a PM és a Liberálisok arra irányuló felülvizsgálati kérelmét, - miszerint lehet e egyáltalán a kérdésben népszavazást kiírni - kivizsgálták, és azt nem találták jogosnak).

_dummy_13:33
1

Brexit – bajban lehet az angol zöldség-gyümölcs piac

Máris kongatja a vészharangot Angliában a Brit Nyárigyümölcs Szövetség, pedig még el sem kezdődtek a tárgyalások az unióból történő kilépésről. Azzal fenyegetőznek, hogy áttelepítik ültetvényeiket más országokba, ha megszűnik a szabad munkaerő áramlás Nagy-Britannia és az Európai Unió között.

_dummy_09:05
1

Feketebetűs ünnep

Valamikor a nagy nemzeti ünnepeink - mint március 15, augusztus 20, október 23 - pirosbetűsök voltak. Az alkotmányosságról, a függetlenségről, a szabadságról, a hazaszeretetről, a jogállamiságról és a bizakodásról szóltak.

_dummy_07:45
1

Orbán Viktor utazásai a Föld körül

Hajdu Nóra, az Együtt külügyi szakpolitikusa még májusban adatokat kért ki a Külügyminisztériumtól Orbán Viktor hivatalos külföldi útjairól.

_dummy_14:25
1

Tájékoztató árat adtak ki az őszi kalászos vetőmagokra

A Vetőmag Szövetség sajtóközleménye szerint 89.600 forintban állapították meg az őszi kalászos vetőmagok tonnánkénti árát. Az ár nem fix, csupán segít előre kalkulálni a gazdáknak a várható költségekkel kapcsolatban. A vetőmagokból megfelelő mennyiség áll rendelkezésre kiváló minőségben, célszerű azonban mielőbb beszerezni a szaporítóanyagot.

_dummy_13:40
19

8 egyszerű tipp a betörők ellen

pcworld.hu19:00
1

ARM processzorokat fog bérgyártani az Intel

A 10 nanométeres lapkakészletektől indul a kapacitásának kiadása.

_dummy_13:29
1

Újra rajzik a gyapottok bagolylepke

Nincs megállás a növényvédelem terén, a gazdák újabb kártevő invázióval néznek most szembe. A növényeken ugyanis hemzsegnek a poloskák, valamint a különböző bagolylepke fajok is tömegesen rajzanak.

_dummy_12:59
1

A diktatúra sportja

Egy diktatúrában szándékosan elbutított országra még inkább igaz az a követelmény, hogy kenyér híján cirkuszt kell biztosítson a népnek.

_dummy_11:41
1

És akkor Harrach Péter leosztja a pápát

A lelkipásztor és a politikus hangsúlyai különbözőek, egyik a szenvedő emberrel azonosul, a másik a hazáját védi. Mindkettő jogos és indokolt – mondta Harrach Péter, a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) frakcióvezetője a Gondola.hu internetes portálnak Ferenc pápa migrációról szóló megnyilatkozásait értékelve kedden.

_dummy_19:50
1

Falat húznak a britek Calais-nál | Minden ami Anglia

Még júliusban döntötte el a brit kormány, hogy falat épít a La Manche csatorna túloldalán, attól tartva, hogy a Brexit-népszavazást követően megindul a szigetországba a migránsáradat. Miután az angolok kinyilvánították az EU-ból való kilépési szándékukat, hétszeresére emelkedett a Nagy-Britanniába bejutni kívánó menekültek száma.

_dummy_18:46
1

A terrorizmus támogatása miatt elítéltek egy radikális brit hitszónokot

Bűnösnek találta terrorizmus támogatásának vádjában a londoni központi büntetőbíróság Anjem Choudary radikális brit muszlim hitszónokot és társát, Mohammed Mizanur Rahmant. Forrás:BBC A két férfi ellen egy évvel ezelőtt emeltek vádat. Ügyükben július 28-án született ítélet, amelyet jogi okokból csak kedden ismertettek.

_dummy_17:07
1

Brit kémet fogtak Iránban | Minden ami Anglia

Ugyan enyhülés állt be az iszlám köztársaság és a nyugati hatalmak viszonyában, a Forradalmi Gárda azonban több kettős állampolgárt vett őrizetbe az utóbbi hónapokban. Az iráni ultrakonzervatívok attól tartanak, az atomegyezmény hatására nyugati befolyás alá kerül az ország társadalma.

_dummy_17:07
2

Újabb akció csak ma – kedvezményes viteldíjak mostantól éjfélig foglalhatók a wizzair.com oldalon. | Minden ami Anglia

WIZZ: 30 MILLIÓ UTAS AZ EGYESÜLT KIRÁLYSÁGBELI JÁRATOKON. A WIZZ AIR ÓRIÁSI 1 NAPOS AKCIÓVAL ÜNNEPEL*  

_dummy_17:07
1

Választás… Akarja-e?

A választásról, mint olyanról, nem nyitnék vitát, mert az olyan mint a kérdés feltevője. Orbán Viktor feltesz egy kérdést az alattvalóinak október 2.-án. Ne lepődj meg, nem az Országgyűlés döntötte el a kérdésfeltevést, hanem maga a nagyúr. Az ő döntése az Alkotmánybíróság döntése is, de még NVI döntése is.

itcafe.hu16:02
1

Az EU rászáll az üzenetküldőkre

A nem egyenlő versenyfeltételek miatt évek óta panaszkodó távközlési lobbi elérte a célját.

_dummy_16:13
1

Elindult az Otthon Melege Program

Mától adható be a családi házak energiahatékonysági korszerűsítési pályázata.

_dummy_13:33
1

Mi lesz veled magyar málna?

Évek óta tart a hazai málnaültetvények felszámolása. Míg a 90-es években egész családok tudtak nyaralni menni a leadott málnából származó összegből, mára már haszon sincsen a bogyós gyümölcsön. Ebből adódóan fokozatosan megszűnhet a málna ipari méretű termesztése és csak néhány hektár hobbiparcella árulkodhat a régmúlt idők nagy eredményeiről.

_dummy_13:19
1

Megint hitvány…

Hitványak leszünk, vagy magyarok? Ez a kérdés, válasszatok!

_dummy_12:21
1

Visszatértek a saría-járőrök, az önjelölt muzulmán vallásrendőrök Németországban? | Minden Ami Német

Az egész testet elfedő muzulmán női öltözék, a burka ugyan "szörnyű", de betiltása nem segíti a terror elleni harcot - mondta a német alkancellár egy vasárnapi interjúban.

_dummy_11:53
2

Most van elegem! | 24per7.info

Hogy miért sokalltam be? Mert nem azon kell már itt filózni, hogy szavazzunk vagy ne, és nem is azért, hogy Orbán és bandája mit hazudozik a menekültekkel kapcsolatban, vagy milyen körülmények vannak az egészségügyben, az iskolákban, vannak e dologi eszközök, vagy milyen a bérezés...

_dummy_10:43
1

Csúszhat a Brexit | Minden ami Anglia

A korábban jósoltnál egy évvel, 2019 végére csúszhat az Egyesült Királyság kilépése az Európai Unióból, mert a brit kormány nem áll készen a távozásról szóló tárgyalások megindítására.

_dummy_10:39
1

A brit kormány biztosítja a Brexit miatt kieső uniós támogatásokat | Minden ami Anglia

A brit kormány továbbra is biztosítja majd a mezőgazdaság, a felsőoktatás és a régiók számára a Brexit miatt kieső uniós támogatásokat - mondta a brit pénzügyminiszter szombaton újságíróknak. Philip Hammond szerint évente 4,5 milliárd font pótlásáról kell gondoskodnia az államnak, megjegyezte ugyanakkor azt is, hogy Nagy-Britannia Európai Unióból történő kilépésének konkrét időpontja "talán még odébb van"

_dummy_10:35
1

Nőtt az EU-ból való kilépéssel elégedetlenek aránya Nagy-Britanniában

Változott az ország európai uniós tagságról szóló népszavazás eredményének megítélése Nagy-Britanniában, és most már gyakorlatilag ugyanannyian mondják, hogy hiba volt a kilépésre szavazni, mint ahányan még mindig helyes döntésnek tartják - derül ki egy friss közvélemény-kutatásból.

_dummy_10:32
1

A németek többsége nem érzi magát biztonságban | Minden Ami Német

A Bild am Sonntag című lapban közölt adatok szerint a németek 56 százaléka úgy érzi, az állam nem nyújt megfelelő védelmet a bűnözés ellen. Egy évvel ezelőtt 54 százalék aggódott a közbiztonság miatt, 2014-ben pedig 48 százalék.

_dummy_16:04
1

A magasugrás eltűnt, a military népszerűvé vált

A lovas sportágak az 1900-as évtől kapnak szerepet az olimpiai játékokon. Eleinte még lovas magasugrással és távolugrással is találkozhatott a közönség, mára azonban egészen más sportágakat űznek a négylábúakkal hajtóik.

_dummy_13:52
1

A lakáskassza jó kiegészítője lehet a CSOK-nak

Az első fél évben harmadával nőtt az új lakáshitelek összege.

_dummy_13:15
13

Nyugodtan írassa a bérlőre a gázórát!

_dummy_11:51
2

A bérbeadás és -vétel legfontosabb tudnivalói

Az ügyvéd válaszol című rovatunk következik.

computerworld.hu11:50
50
_dummy_17:36
2

Egy fiatal nő vallomása: Miért hagytam el a hazám…örökre | Minden ami Anglia

Belegondoltam, hogy mi lesz, ha gyereket szeretnék? Hivatalosan 90 ezret kerestem ebből mennyit kapok majd anyaként? Mi lesz ha esküvőt szeretnék?

_dummy_13:15
2

A tetszhalott

Gyula nem csinált ügyet abból, hogy halottnak hitték, és letakarták... Kíváncsi lennék a doktornő képesítésére - vagy megszerzésének módjára -, mert halottnak nyilvánította Gyulát, és Ő feltámadt a halottaiból. Téves diagnózis volt…

_dummy_11:29
1

Matolcsy György fél, és ez sokba kerül az országnak | 24per7.info

Az MSZP szerint példátlanok és szükségtelenek a Matolcsy György vezette Magyar Nemzeti Bank (MNB) biztonsági kiadásai - mondta Burány Sándor, az MSZP frakcióvezető-helyettese kedden, a jegybank épülete előtt tartott sajtótájékoztatóján. Matolcsy György fél, és ez sokba kerül az országnak - fogalmazott a szocialista politikus.

_dummy_10:50
1

Hatósági ügy lehet ifjabb Knézy közvetítése

Ha már egyszer közszolgálat. A feljelentéseiről ismert Fidesz-tag a Médiatanácshoz fordult. 

_dummy_08:13
2

Cserépből készítettek napelemet, így nem rontják a ház esztétikáját. Zseniális ötlet!

A svéd napelemeket úgy szerelik fel, hogy közben nem rombolják a ház esztétikáját! Jól néznek ki, és hasznosak!

_dummy_08:11
1

Elhagyatott olimpiai helyszínek a világ minden tájáról

Most, hogy zajlik az olimpia, érdekes megnézni, mi lett a korábbi helyszínekkel. Kattints a folytatásért!

_dummy_05:31
1

Németországban őrizetbe vették az Iszlám Állam egyik feltételezett vezetőjét | Minden Ami Német

Németországban terrorgyanú miatt őrizetbe vettek egy férfit, akiről azt feltételezik, hogy az Iszlám Állam (IÁ) terrorszervezet egyik vezetője lehet.

_dummy_05:26
1

Átmászott egy férfi a Buckingham-palota kerítésén, őrizetbe vették | Minden ami Anglia

A 22 éves londoni férfi a hajnali órákban hatolt be a brit királyi család első számú londoni rezidenciájának kertjébe, a palotába azonban nem jutott be - közölték a hatóságok délután, hozzátéve, hogy a behatoló ittas volt.

_dummy_05:16
1

A republikánus elnökjelölt, Donald Trump újabb botrányt kavart félreértelmezhető megfogalmazásaival | 24per7.info

A republikánus elnökjelölt, Donald Trump ismét botrányt kavart egy félreértelmezhető megfogalmazásával, burkoltan demokrata ellenlábasa, Hillary Clinton elleni fellépésre szólítva a fegyvertartás híveit.

_dummy_19:42
2

A globális klímaváltozás "kiássa" a jég mélyére rejtett katonai bázist

Nem, ez nem egy James Bond film, ez a valóság: titkos katonai létesítmény pihen Grönland jege alatt. A gond csak az, hogy kezd leolvadni róla az álca.

_dummy_13:46
1

A British Museum bemutatja Dél-Afrikát és az afrikai kontinenst a mapungubwei arany szobraival | Minden ami Anglia

Először hagyja el Dél-Afrikát és az afrikai kontinenst a mapungubwei arany orrszarvúszobor, a gyarmatosítás előtti dél-afrikai civilizáció nyolcszáz éves jelképe, amely ősszel a British Museum egy nagyszabású tárlatán lesz látható Londonban. A patinás intézmény százezer év dél-afrikai művészetét mutatja be az október 27-én nyíló kiállításon.

computerworld.hu11:50
1

A londoni rendőrség még mindig Windows XP-t használ

Megállt az idő a Metropolitan Police-nél.

_dummy_11:42
1

Közhírré tétetik!

Közhírré tétetik, és kidoboltatik, hogy nemes, nemzetes alcsúti és felcsúti Orbán Viktor uram 2019-től Budapesten a székesfővárosban átalakíttatni méltóztatik a közigazgatást.

_dummy_17:57
1

Öngyilkos szembeszegülés | 24per7.info

A helyzet ugyanis az, hogy Orbán Viktornak semmit sem jelent egy a fentebb megjelölt nemzetközi szervezet, ezért számára teljesen mindegy az, hogy kit jelöljön oda főtitkárnak.

_dummy_16:19
16

“Rohadék migráns” vagyok vagy parazita sváb?

_dummy_15:58
1

Üres a ház, cincognak a … betörők

5+1 tipp a megelőzéshez.

_dummy_12:32
1

Az elmúlt öt évtized leghosszabb vasutassztrájkja kezdődött meg Délkelet-Angliában

Kormánytagok - köztük Amber Rudd belügyminiszter - pedig azzal vádolták a sztrájkolókat, hogy szándékosan kárt okoznak a brit gazdaságnak.