Itt a legnépszerűbb:

Processzor hűtő cséréjére szántam el magam, mert a régi hűtő, bár gyári Intel, de kisteljesítményű, ráadásul a többszöri pasztázás alkalmával megállapítottam, hogy a műanyag rögzítés a végét járja.

ipon.hu21:14

Új ASUS hálózati kártya 10 GBASE-T támogatással

1

Az ASUS egy új hálózati kártyát mutatott be, ami már támogatja a néhány hónapja bejelentett 2,5 GBASE-T és 5 GBASE-T szabványokat, ezzel együtt pedig a 10 GBASE-T szabványban rejlő lehetőségek kiaknázására is képes, így igazán időtálló befektetésnek tűnik.

pcworld.hu10:48

VGA-t vennél? Felejtsd el!

8
www.pcguru.hu10:08

Hardver – így válassz magadnak egeret

1

A játékos legjobb barátja az egér, különösen az olyan játékokban amelyek gyorsaságot és pontosságot kívánnak meg. Mi alapján válasszunk? Mielőtt nekilátnánk a rágcsálóválasztás rejtelmeinek boncolgatásához, először egy kis történelem (nem ússzátok meg nyári szünet alatt sem, hehe). Az egér elődjét, a trackballt 1946-ban találta föl...

logout.hu10:36

GABA PIO, a monitorba építhető PC

1

Egy olyan terméket szeretnék bemutatni nektek, amiről szinte semmilyen írásos vagy egyéb részletes tesztet nem lehet fellelni a világhálón. Egy GABA PiO E221EMG-D típusú, LED háttérvilágítással rendelkező TN+Film paneles monitort, aminek a hátuljába lehet a PC komponenseket beépíteni (max. mATX méretben).Több típus van ebből a modellből, de eltérés csak a hátoldalon van.

pcworld.hu12:26

Már soha nem lesz olcsó az SSD?

2

Tavaly megugrottak az SSD-árak, és az elmúlt félévben is inkább felfelé, mintsem lefelé vándoroltak. Van még remény, hogy karácsonykor ismét lesz olcsó tároló vagy szokjunk hozzá a méregdrága tárolókhoz?

pcforum.hu12:20

Rejtett ujjlenyomatolvasó van a Microsoft új billentyűzetében

2

A Microsoft a héten egy olyan új billentyűzetet mutatott be, amelynek használatával egy rendkívül kényelmetlen nyűgtől szabadulhatnak meg a felhasználók. A Modern Keyboard With Fingerprint ID ugyanis egy ujjlenyomat-olvasóval is rendelkezik, ami szükségtelenné teszi, hogy a felhasználó újra és újra begépelje jelszavát a bejelentkezéshez.

www.hwsw.hu17:51

Keskeny kávával jön az új Razer Blade Stealth

2

Már 13,3 hüvelykes változatban - és idei hardverrel - is elérhető a Razer Blade Stealth ultrabookja, változatlan készülékház mellett. A notebookhoz természetesen idén is hozzácsaphatjuk a gyártó külső GPU-s kiegészítőjét.

prohardver.hu19:09

Új Sound Blaster a Creative-tól

2

A most bejelentett hangkártya felsőkategóriás komponensek és LED-ek segítségével próbál majd vásárlókat szerezni.

index.hu13:15

A Logitech feltalálta a tényleg használható gémeregeret

2

Az eddigieknél sokkal hatékonyabb és használhatóbb vezeték nélküli egeres megoldást mutatott be a Logitech G, a számítógépes kiegészítőket gyártó svájci cég gémereknek szánt brandje – írja a Verge. A hagyományos vezeték nélküli egerek nagy hátránya, hogy lemerülnek, méghozzá az ezekben használatos elemek korlátai miatt inkább előbb, mint utóbb.

prohardver.hu10:31

Mi újság a hardverpiacon?

4

Processzorhűtőket, nagy monitorokat, gamer notebookokat és más érdekességeket találtunk a hazai boltokban.

_dummy_14:36

Processzor hűtő cseréje

12
pcforum.hu11:33

Új rekord: 7.5 GHz-re húzták fel az Intel egyik csúcsprocesszorát

2

Bár az Intel és az AMD processzorainak üzemi frekvenciái az utóbbi időkben már kvázi gyári paraméterek mellett is megközelítik, illetve meghaladják az egykor elképzelhetetlennek számító 4 GHz-es határt, a közelében sincsenek annak, amit a Gigabyte laborjában sikerült egy csapatnak elérnie. Ők ugyanis nem kevesebb, mint 7.5 GHz-re húztak fel sikeresen egy chipet - ezáltal mindjárt négy korábbi világrekordot is megdöntve.

prohardver.hu14:12

Hardverek a kánikulában

11
+1 MEGLEPETÉS IDÉZET
a citatum.hu-tól:
Copyright © 2018. cikkpakk.hu
Minden jog fenntartva.
Hivatalos IttaHelye.hu utód 2009-2016.
Image thumbnails by pagepeeker.com.
info@cikkpakk.hu


Ingyenesen letölthető remek programok!
Steam játékajánló
Online Stream