Huawei Honor AM13 fülhallgató teszt

Megérkezett hozzánk a Huawei AM13 néven futó, Honor szériához szánt fülhallgató. Azoknak tudnám ajánlani, akik “emberi” áron választanának a középkategória tetejéről. A “jól is szóljon, de ne is legyen nagyon drága” ritka utópisztikus kategória egyik érdemes tagja.

KATTINTS IDE A FOLYTATÁSHOZ
Itt a legnépszerűbb:

Bár a Microsoft által két héttel ezelőtt kiadott Évfordulós Frissítés gond nélkül ment fel és működik a Windows 1-ek legtöbbjére, egyes konfigurációkon súlyos fagyásokat okozhat. Az erről szóló beszámolók már […] A Kiderült mitől fagy a Windows 10 évfordulós frissítése bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_21:17

Itt a Windows 98-as okosóra

7
www.pcguru.hu13:51

Ezt tudja az olcsó okosóra

11
_dummy_15:21

Nitecore Tip USB lámpa teszt – Drágán mért részegfény

6
_dummy_10:35

Ecocapsule - ezé az okostojásé lenne a jövő?

3

A hordozható miniotthonok gondolata viszonylag új keletű. Ma már ott tart a technika, hogy nem álom egy teljesen mobil és önfenntartó miniotthon. Sokak szerint ez lehet a jövő. Nincs szüksége sem ivóvízre, sem áramra, mivel mindent maga állít elő és még okos is. Elektromos rendszere három energiaforrással dolgozik, amiből kettő megújuló, illetve rendelkezik még egy akkumulátorral is. Egy ilyen okostojásért mintegy 24,5 millió forintot kell letenni az asztalra boldog tulajdonosának.

pcworld.hu14:48

Buta kütyük 2017-ben

5
hvg.hu08:47

5+1 kütyü, amit már nagyon várunk 2017-ben

12
_dummy_08:04

Kiszivárgott: Így fog kinézni az Windows új külseje

38
_dummy_09:04

Videón ahogy egy Tesla elkerül egy nagyon durva balesetet

13
_dummy_11:04

Új HD Audio Driver csomagot adott ki a Realtek

2

A Realtek a napokban új verziót adott ki legtöbb asztali és hordozható gépben is használt hangchipek vezérlőszoftverét tartalmazó meghajtócsomagjából. Az új HD Audio Audio Driver 2.80 a csomag első frissítését […] A Új HD Audio Driver csomagot adott ki a Realtek bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_09:57

G3 Pro okosóra teszt - NapiDroid

14
_dummy_15:04

Több felhasználót érint az új pénzlopó vírus, mint gondolták

2

[ESET] A Tesco Bank több ezer ügyfele esett nemrégiben a kiberbűnözők áldozatául az Egyesült Királyságban. A támadást az úgynevezett Retefe kártevő használatával hajtották végre a kiberbűnözők, amiről azonban kiderült, hogy […] A Több felhasználót érint az új pénzlopó vírus, mint gondolták bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_12:46

Chuwi Hi10 Pro táblagép teszt - Win10 és Remix OS egy helyen

5
_dummy_08:09

Az olcsó okos karkötő – Teclast H30 teszt

50
_dummy_11:04

Tölthető a HP nyomtatóira a patronblokkolást feloldó frissítés

4

A HP a héten végre letölthetővé tette honlapjáról nyomtatóihoz azt a korábban beígért frissítést, aminek telepítését követően utóbbiak ismét hajlandóvá válnak a harmadik felektől származó tintapatronokkal történő működésre is. A […] A Tölthető a HP nyomtatóira a patronblokkolást feloldó frissítés bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_11:36

HiMedia Q10 Pro médialejátszó teszt

23
_dummy_14:04

35 évvel ezelőtt adták ki az első IBM PC-t

2

Bár asztali számítógépeinket alapvetően rendkívül modern találmányokként tartjuk számon, valójában alapjaikban már nem annyira friss technológiát képeznek, mint azt a legtöbben gondolnák. Első képviselőjük és eredeti ősük, az IBM PC […] A 35 évvel ezelőtt adták ki az első IBM PC-t bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_09:04

Kiderült mitől fagy a Windows 10 évfordulós frissítése

96
_dummy_13:04

Kiderült: Így működik valójában a Pokemon Go

3

Gondolkodtál már azon, hogy hogyan kerül az a sok Pokemon az utcákra és mezőkre? Hát, így. Olvassa tovább… Kiderült: Így működik valójában a Pokemon Go Forrás: PC fórum A Kiderült: Így működik valójában a Pokemon Go bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_11:04

Meglepő és mulatságos: Egymásnak estek a zsarolóvírusok

2

Meglepő forrásból kaphatnak segítséget azok a felhasználók, akiknek adatait túszul ejtette egy zsarolóvírus – ha szerencséjük van. Sokszor pótolhatatlan dokumentumaik, képek és más anyagaik visszanyerésében ugyanis egy másik zsarolóvírus, illetve […] A Meglepő és mulatságos: Egymásnak estek a zsarolóvírusok bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

Copyright © 2017. cikkpakk.hu
Minden jog fenntartva.
Hivatalos IttaHelye.hu utód 2009-2016.
Image thumbnails by pagepeeker.com.
info@cikkpakk.hu


Gearbest Autumn Sale
Dancewave