Itt a legnépszerűbb:

Egy tucat olyan, termelékenységet javító widgetet gyűjtöttünk össze, amit valóban érdemes mobilunk kezdőoldalára költöztetni.

hvg.hu19:47

Mi a gond a magyar mobilnettel?

5
_dummy_15:04

Apró, de fontos frissítést adott ki a Waze

3

A Waze egy rendkívül praktikus, hasznos navigációs alkalmazás. Írtunk már róla mi is.Most pedig tovább fejlődött, növelve az autózás biztonságát, csökkentve a balesetek számát.Figyelmeztet a vasúti átjárókraA világ minden pontján számos baleset történik a vasúti átjárókban, valamiért egész…

www.origo.hu22:09

Egyedülálló dologra képes ez a magyar autós app, sokakat megmenthet

5
computerworld.hu12:26

Svájci bicskák androidosoknak

18
hvg.hu18:37

Szegeden él? Önt is érintheti a Digi mai bejelentése

8
_dummy_10:04

Megújult a mobilos Android Auto

6
_dummy_09:58

Pénzmenedzser alkalmazás direkt gyereknek tervezve

3

A több mint tízmillió ügyféllel rendekező Revolut globális pénzügyi platform bevezette Magyarországon a Revolut Junior szolgáltatást. Ez pedig direkt egy 7-17 éves gyerekek, illetve szüleik számára kifejlesztett pénzmenedzsment applikáció.

www.hwsw.hu14:52

Új mobilnet-opció jött a Telekomhoz

14
www.napi.hu10:51

Változás a mobilozásban - ennek sokan örülni fognak

11
_dummy_09:01

Akár 30 ezer forinttal is többet fizethetünk jövőre a csúcsmobilokért

1

Évről-évre többet fizetünk a felsőkategóriás mobilokért, ez alól talán az Apple volt most az egyetlen kivétel, mivel a cupertinóiak nem emeltek árat. Androidos vonalon viszont már olyan, mintha kötelező lenne az áremelés, és egy friss infó alapján jövőre sem ér majd minket meglepetés ezen a téren.

_dummy_09:00

Július 2-án jönnek a Honor megfizethető mobiljai

1

Hetek óta érkeznek a hírek a Honor 30 Lite-ról és a Honor X10 Max-ról. Megjelenési dátumot még csak az utóbbihoz kaptunk, de most kiderült, hogy ugyanazon a napon leplezik le a Honor 30 Lite-ot is.

www.origo.hu15:11

Lezárhatóvá válhat a Messenger app

3

Rengeteg a Messengert használó számára érdekes újítást tesztel a Facebook, a jelek szerint a jövőben ujjlenyomat-olvasáshoz, arcfelismeréshez, vagy PIN megadásához lesz köthető a csevegőapp feloldása.

computerworld.hu16:36

Szuperradír került a Facebookba

9
www.origo.hu16:30

Átküldhetőek a facebookos képek a Google Fotókba

3

Rendkívül lassan, de végre eredményeket produkál a Google, a Facebook, a Microsoft, és a Twitter által még 2018-ban alapított Data Transfer Program. A kezdeményezés keretében a techcégek vállalást tettek arra, hogy megkönnyítik a szolgáltatásaik közt a felhasználói adatok átvitelét, ezzel jelentősen megkönnyítve a közülük többet is használók, vagy köztük váltani kívánók dolgát.

www.hwsw.hu20:00

Jöhetnek a mobilokba épített hőmérők

6
_dummy_11:08

Mesterséges intelligencia készíti a Hírstart új podcastját

5
_dummy_17:33

Reagált a Huawei az USA újabb szankcióira

8
_dummy_17:33

Megérkezett az olcsó 5G-s mobilokba szánt Dimensity 820

2

A MediaTek bemutatta legújabb rendszerchipjét, a Dimensity 820-at, amit főként megfizethető 5G-s mobilokba szánnak.Természetesen az előző generációhoz képest javult a CPU és a GPU teljesítménye, négy Cortex-A76 és négy Cortex-A55 maggal küldi harcba a MediaTek az újdonságot, a grafikai feladatokért pedig Mali-G57 GPU felel.

www.hwsw.hu11:50

Kipróbálható a HungaroControl drónapplikációja

2

Bár a teljesen online alapokra helyezett engedélyeztetéstől még messze vagyunk, elkészült a magyar légtérirányításért felelős HungaroControl Zrt. kifejezetten drónpilótáknak szánt applikációja, mely biztonságosabbá, és később vélhetően egyszerűbbé is teszi a drónreptetést.

_dummy_15:29

Egy teljesen új funkciót kap a Facebook

2

Látva a Zoom sikerét a Facebook is gyorsan belefogott egy hasonló platform fejlesztésébe. A Messenger-en már tudunk videóhívás indítani, de hamarosan akár 50 fő is rész vehet egy ilyen beszélgetésben.

+1 MEGLEPETÉS IDÉZET
a citatum.hu-tól:
Copyright © 2018. cikkpakk.hu
Minden jog fenntartva.
Hivatalos IttaHelye.hu utód 2009-2016.
Image thumbnails by pagepeeker.com.
info@cikkpakk.hu


Ingyenesen letölthető remek programok!
Steam játékajánló
Dancewave