Itt az új, ingyenes Asphalt játék

Az Asphalt Xtreme után a Gameloft elérhetővé tette androidra és iOS-re legújabb autós játékát, az Asphalt Street Storm Racing-et. A grafika jól néz ki, a játék élvezhető, ezt bizonyítják az eddig érkezett értékelések is. A játék alapvetően gyorsulási versenyeken alapszik, pont mint a CSR Racing. Kipróbálhatod a legerősebb, legegzotikusabb autókat, gyorsuld le a másikat és zsebeld be a nyereményt.

KATTINTS IDE A FOLYTATÁSHOZ
Itt a legnépszerűbb:

Olyan játékokhoz zsebelhettek be fordítást, mint a Quantum Break, a Stardew Valley és a Tales from the Borderlands. Legutóbb tavasszal jelentkeztünk olyan fordításokkal, mint az Assassin's Creed Rogue és a Call of Duty: Ghosts, de elérkezett az idő, hogy bemutassunk egy újabb adag magyarítást.

pcworld.hu10:41

Xbox One X vs. PS Pro: megéri a 100 dollár különbség?

4

Most, hogy már tudjuk a Project Scorpio végleges nevét és árát, érdemes átgondolni, milyen konzolt veszünk legközelebb. Például abból a szempontból, hogy megéri-e az egyik 100 dollárral többért. A Microsoft szemszögéből az Xbox One X 499 dolláros ára teljesen rendben van. Végül is, itt a 4K a nyakunkon, már nem lehet tévét vagy normális gamer monitort hirdetni "csak" full HD-vel, aztán meg ott a tény, hogy milyen...

www.gamekapocs.hu10:28

NBA Playgrounds teszt

2

Végéhez ért az NBA idei szezonja, a Golden State Warriors simán bedarálta a Cleveland Cavalierst. Azért ezek után sem maradunk kosárlabda nélkül, igaz, nem az NBA Playgrounds lesz az új NBA Jam. Ha NBA-játékról van szó, akkor az elmúlt éveket kizárólag a komolyabb hangvételű NBA 2K-sorozat uralta.

www.gamestar.hu07:25

DiRT 4 teszt - a ralizás újra szórakoztató

2

A DiRT Rally jó volt, de a hardcore versenyzőket célozta. A DiRT 4 már ismét az alkalmi játékosoknak szól, de nem csak emiatt lehet nagyon szeretni. Bevallom, először kételkedtem abban, hogy a DiRT 4-nek jelenleg van létjogosultsága, ugyanis a sorozat egyel korábbi része, a DiRT Rally még elég fiatal.

www.gamekapocs.hu15:32

Tekken 7 teszt

3

Utolsó nagy megmérettetésére készül a Mishima-klán, a King of Iron Fist Tournament legújabb fordulója húszéves családi viszály végére tehet pontot. Megérkezett a Tekken 7. Két évvel a japán játéktermi premier után a Bandai Namco végre kiadta a Tekken 7 lemezes változatát. A sorozat legújabb felvonása idén júniusban PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra látogatott el, felfrissült külsővel, teljesen új és...

www.gamestar.hu15:21

MXGP3 - The Official Motocross Videogame teszt - nyakig sárban

3

A MXGP motokrossz-széria legújabb darabja új grafikus motorral, esővel, sárral és teljes erőbedobással dübörgött be. Alaposan fel kellett kötnie a gatyót az olasz Milestone-nak, hogy feledtetni tudja motokrosszsorozata menthetetlenül középszerű tavalyi epizódját. A MXGP3 - The Official Motocross Videogame olyan merész ígéretek kíséretében készült el, mint a dinamikusan változó és a látásviszonyokat drasztikusan...

www.pcguru.hu15:18

Overwatch – A kínaiak szőröstül-bőröstül elcsórták

1

Made in China, ez tuti rá van írva a Hero Mission hátuljára, ami egy az egyben az Overwatch, csak ebben van birodalmi rohamosztagos és Rambo is. Imádni-való a kínai fantázia, vagy inkább annak hiánya. De sebaj, hátrányukat leleményességgel és ügyes másolási képességgel küzdik le, így születnek az olyan remek termékek, mint az Abidas vagy éppen a mobiltelefonokra fejlesztett Hero Mission.

www.gamestar.hu06:43

Persona 5 teszt - csalogassuk elő a bennünk élő tinit!

1

A Persona 5 egy olyan patinás JRPG, ami morális dilemmákban sem szűkölködik, és képes teljesen magával ragadni az embert. Fura egy alkotás jelen tesztünk alanya, nem vitás, és aki nem ismeri az amúgy híres sorozatot, eleinte csak kapkodja majd a fejét. Ahogy az lenni szokott, a Persona is egy amolyan spinoff, lazán kapcsolódik a Japánban nagy népszerűségnek örvendő Megami Tensei szériához.

www.pcguru.hu06:42

Witcher 3 – Már belső nézetből is harcolhatunk

2

A Witcher 3 belső nézetes módja már egy ideje elérhető, de az alkotója most egy újabb, csiszoltabb változattal állt elő.SkacikPL majdnem egy évvel ezelőtt állt elő a The Witcher 3: Wild Hunt belső nézetes módjával, de akkor harc közben még nem lehetett használni ezt a látásmódot. Mivel nagyon sokan szerették volna, hogy Geralt szemszögéből vívhassuk meg a kardcsatákat, az alkotó úgy döntött, megvalósítja ezt...

www.gamestar.hu10:43

Train Mechanic Simulator 2017 teszt - ha megáll a vonat, a szívem majdnem megszakad

5
www.gamestar.hu12:07

Újabb játékokhoz készült magyar felirat

9
www.pcguru.hu07:48

Far Cry 5 – Minden lopott benne?

3

Végre megnézhettük, hogy milyen lesz a Far Cry 5. Viszont egyes elemi ismerősek lehetnek más játékokból. Például a legújabb Ghost Recon részből.

www.gamekapocs.hu13:11

Így néz ki PC-n a Vanquish

5
www.gamestar.hu07:18

Mass Effect: Andromeda teszt - száz óra a szomszéd galaxisban

4

Megjelenéskor kapott hideget-meleget a Mass Effect franchise legújabb tagja: sokan felültek a gyűlöletvasútra még azelőtt, hogy kipróbálták volna, másoknak szimplán csalódást okozott. Olvassátok el a mi, patchek utáni véleményünket is az Andromedáról.

www.gamekapocs.hu09:06

Sniper: Ghost Warrior 3 teszt

9
index.hu10:05

Ennyire valósághű Star Wars-játékot még nem láttunk

3

Leesett az állunk, a mod úgy néz ki, mint egy film. Elsőre úgy tűnhet, hogy a Star Wars sorozat következő részéből szivárgott ki néhány képkocka, de erről szó sincs, az alábbi képek csak egy ismert videojátékból lettek lementve. A Battlefront számítógépes verziójának a grafikáját módosította az egyik rajongó, Martin Bergman, és ő készítette a látványos képeket (itt még több látható).

www.gamekapocs.hu10:04

Dark Souls III: The Ringed City teszt

5
www.gamekapocs.hu11:23

Megérkezett a Call of Duty: WWII első előzetese

2

Az Activision az első trailer társaságában hivatalosan is megerősítette, hogy november első hetében jelenik meg a Call of Duty: WWII. A premiert megelőzi majd egy privát bétateszt, amiben a játékot előrendelők vehetnek majd részt.

www.gamekapocs.hu09:08

Hivatalos: második világháborús lesz új Call of Duty

3

Immáron hivatalos, hogy a Call of Duty idén visszatér a második világháborúba. A hivatalos honlapon elindult visszaszámlálás szerint négy nap múlva egy livestream keretében rántják le a leplet a WWII alcímű fejezetről.

+1 MEGLEPETÉS IDÉZET
a citatum.hu-tól:
Copyright © 2018. cikkpakk.hu
Minden jog fenntartva.
Hivatalos IttaHelye.hu utód 2009-2016.
Image thumbnails by pagepeeker.com.
info@cikkpakk.hu


Ingyenesen letölthető remek programok!
Steam játékajánló
Online Stream