Gearbest Flash Sale, big sale promotion


Copyright © 2017. cikkpakk.hu
Minden jog fenntartva.
Hivatalos IttaHelye.hu utód 2009-2016.
Image thumbnails by pagepeeker.com.
info@cikkpakk.hu


Online Stream

Dancewave

11 tévhit, amit elhitetnek velünk a filmek. A hetediken megdöbbentem!
Alien: Covenant filmkritika – A kolónia neve: Halál
A függetlenség napja
2016 legjobb filmjei


Jack Reacher: Never Go Back – Itt az első előzetes

 2016-06-16 17:04:07 -  1 -  Film -  Mozi Mánia

Végre mozgásban a Jack Reacher: Never Go Back, igaz elég furán kapjuk az első képsorokat...

A cikk folytatása
_dummy_11:04
Ismét új szuperhős filmnek örülhetünk, csütörtöktől a mozikban tekinthető meg a Wonder Woman. A film előkészületei során pedig jó pár érdekesség történt, mi pedig ezeknek próbáltunk meg utánajárni, méghozzá a lehetséges színészek és rendezők, valamint a közel 20 éves előkészületi időszakából.
www.gamestar.hu13:12
A héten Jack Sparrow és Charlie Chaplin is visszatér a mozikba. Van még kérdés?
www.gamestar.hu10:40
A Spider-Man: Homecoming új trailere tele van eddig nem látott jelenetekkel, és néhány nagy meglepetéssel.
www.pcguru.hu10:01
Idén májusban kerül a mozikba az 5. Karib-tenger kalózai film, mi pedig eláruljuk, mennyire érdemes beülni rá a forró nyári napokon.
www.gamestar.hu12:38
Hat év után újra beülhetünk egy A Karib-tenger kalózai filmre, amivel, ha van egy kis szerencsénk, elbúcsúzhatunk a szériától. Ha nincs, úgy folytatódhat, ahogy valószínűleg senki nem szeretné.
_dummy_17:02
Várják a bicikli tulajdonosának jelentkezését.
_dummy_08:09
www.gamestar.hu11:17
A The Big Bang Theory legkedveltebb karaktere saját sorozatot kap, amiben gyerekkorát ismerhetjük meg.
www.gamestar.hu11:11
Ridley Scott savas vérű szörnyetege újfent beette magát a mozikba, de aki ódzkodik a horrortól, az nyugtathatja az idegeit egy magyar természetfilmmel is.
www.pcguru.hu10:49
Lassan negyven éve már, hogy Ridley Scott klasszikusa rémült sikolyokat szült az űr sötétjében, 2012-ben indított előzménytörténete pedig végre új fejezethez érkezett.
www.gamestar.hu08:37
Ez a visszatérések hete a mozikban: Arthur Király legendáját ismét feldolgozták, a Thor: Ragnarok rendezőjének korábbi filmje végre nálunk is bemutatásra kerül, és Goldie Hawnt újra nagyvásznon láthatjuk egy vígjátékban.
www.pcguru.hu10:33
Harmincöt év után folytatást kap a Blade Runner, az 1980-as évek kultikus sci-fi-je. A Blade Runner 2049 első, valódi előzetese remekül néz ki.
www.pcguru.hu10:33
Június 1-jén kerül a mozikba a DC moziuniverzum következő darabja, a Wonder Woman, ami most megkapta a végső trailerét.
www.gamestar.hu09:09
Végre bemutatkozott a Marvel egyik legjobban várt filmje, A galaxis őrzői vol. 2., amely nem sok teret hagyott a többi premiernek, de azért egy amerikai vígjáték így is befért mellé.
www.gamestar.hu09:09
Hiába az alacsony költségvetés, néhány rajongó minimális pénzből is minőségi kisfilmet tud összehozni. Összeszedtünk hatot, ami külön figyelmet érdemel.
Gearbest  promotion
_dummy_10:52
Az animációs filmek az elmúlt 20 évben igazi sikertörténetnek számítanak. Felváltották a klasszikus rajzfilmeket, ám a filmstúdiók ügyelnek arra, hogy a mesék története tanulságos, nevelő célzatú és valóban szórakoztató legyen.
www.gamestar.hu10:41
Mielőtt berobbannának a galaxis őrzői, még megnézhetjük Emma Watson és Tom Hanks új thrillerét, László Zsolt krimijét és a legújabb amerikai horrort is.
_dummy_16:46
Steve Niles a Remains és a Holt lelkek után egy rémisztő új antológia filmel kedveskedik a nézőknek. Ez a film alapja az emberi érzékekről szól, amiket egy őrült zeneszerző tesztel méghozzá olyan módszerekkel, amelyek megörjítik a művészeket.Miután egy ezzel foglakozó paranormál kutatócsoport hozzájut az erről szóló dokumentumfilmhőz, nagyon szörnyű dolgok veszik kezdetét ….
_dummy_16:42
A világ már sosem lesz jobb hely. Az élőhalottak hordái mindent elpusztítanak, és fogalmuk sincs róla, hogy őket meg azt a keveset, ami megmaradt a civilizációból, egyetlen óriásvállalat, az Umbrella irányítja.
_dummy_16:40
Két ember bujkál a Fehér Házban. Árnyékként osonnak végig a folyosókon, liftaknában húzzák meg magukat, a medence körül lapulnak. Az elnök az (Jamie Foxx), akit a CIA utolsó talpon maradt ügynöke (Channing Tatum) véd.........
_dummy_16:40
Öt egyetemista szilveszteri házibulira készül. Fogalmuk sincs róla, hogy odakint világszintű járvány üti fel a fejét. Mivel senki másra nem számíthatnak, elbarikádozzák magukat.
_dummy_16:39
Az Egyesült Államok nyomkövető rendszerei 550 km átmérőjű, gigantikus űrhajó közeledtét jelzik. A tévéhíradók a világ legnagyobb városai fölött lebegő óriási űrhajókról tudósítanak. Másnap az elnököt biztonságos helyre menekítik. A Washington D.C.-t ért támadást követően az egész országban úrrá lesz a káosz. Hamarosan nyilvánvalóvá válik, hogy az idegenek célja a Föld totális megsemmisítése. A világ összes hadserege készen áll, hogy felvegye a harcot a gonosz betolakodókkal szemben.
_dummy_16:39
Történetünk egy nyugdíjas évei előtt álló filozófia tanár és egy szabad szellemű fiatal francia nő különleges kapcsolatáról szól, akiket véletlenül hoz össze a sors egy buszon...........
_dummy_16:38
Tony Minot, az egykor zseniális zeneszerző állást kap Mr. Littlehill vállalatánál, az Intercorp toronyban.
_dummy_16:36
Fioravante, barátja Murray tanácsára elkezdi a világ legősibb mesterségét űzni, és végül olyasmit talál, amiről nem is tudta, hogy keresi. Murray gyönyörű bőrgyógyásza, Dr. Parker megemlíti, hogy szépséges barátnőjével, Selimával férfit keresnek egy édeshármashoz. .........
www.gamestar.hu10:33
Kritikusok által körbedicsért horrorfilm, a The Walking Dead Neganjének újabb ámokfutása, feszült magyar dráma és csajos amerikai thriller: ezekkel várnak titeket a héten a mozik.
www.gamekapocs.hu10:27
Dom és Letty épp Kubában töltik a mézesheteket, amikor egy titokzatos nő felbukkanása alaposan megkavarja a dolgokat. Toretto hátat fordít szeretteinek, a többiek pedig nem értik, miért lépett ismét a bűn útjára.
_dummy_10:25
Ezek a modoros gesztusok, vagy éppen ruhadarabok szinte a védjegyükké váltak, még a legnagyobb sztároknak is. A szemfülesebb filmrajongók már biztosan észrevették, hogy nem csak a hollywoodi rendezőknek, de a színészeknek is vannak beidegződéseik, amelyek majd’ minden filmjükben szeretnek szerepeltetni. Ez hozzájuk tartozik, ez az ő “aláírásuk”.
_dummy_10:24
Most kiderül, miért öltöztetik a Disney hercegnőket kékbe. Ariel, Hamupipőke, Jázmin hercegnő, Belle vagy Elza is mind-mind kék színekben pompáznak a mesékben. A karakterek különbözőek, mégis egy közös pont összetartja őket, hogy leghíresebb ruháik kékek.
www.nlcafe.hu10:45
_dummy_06:50
Alig pár perce futott be a Csillagok háborúja soron következő epizódjának legelső trailere, mely a Star Wars Celebration expón került bemutatásra.
_dummy_10:53
_dummy_21:50
Kicsit öregnek érezzük magunkat, de azért nagyon is érdemes volt végignézni, hogyan változtak a Forrest Gumptól kezdve a Gyűrűk Ura szereplői az évek során.
www.gamestar.hu11:16
Április első hetének filmfelhozatalában a Power Rangerek, a simlis öregek és a focizó magyarok uralják a terepet.
www.gamekapocs.hu11:14
65 millió évvel ezelőtt a Power Rangerek magukat feláldozva tudták csak megmenteni a Földet a teljes pusztulástól. A fenyegetés viszont nem szűnt meg. Vajon ki lesz az az öt kiválasztott, aki újra magára ölti a színes latexruhákat?
index.hu12:58
Nem a film volt rossz, hanem a botrány ártott, hogy Scarlett Johansson fehér létére japánt alakít.
_dummy_08:03
A legfrissebb hírek szerint a Paramount Pictures nem szeretné elengedni az alakváltó robotok történetét oly annyira, hogy már 14 filmötlet is pihen a stúdió egyik szobájában, melyekről Michael Bay mesélt.
www.gamestar.hu08:25
Bár kapunk egy Hupikék törpikék mesét, valamint egy új Kristen Stewart és Jessica Chastain-drámát is, a legtöbben mégis Scarlett Johansson újdonságára, a Páncélba zárt szellemre lesznek kíváncsiak a heti filmfelhozatalból.
www.gamekapocs.hu08:24
A távoli jövőben a kiberbűnözés mindennapos bűncselekménynek számít. A 9-es részleg speciális osztaga, élén az Őrnaggyal épp az egyik legveszélyesebb hacker után nyomoz, de közel sem biztos, hogy ő jelenti a legnagyobb fenyegetést.
_dummy_07:11
Alig néhány perce érkezett meg az idén nyáron a mozikba kerülő A majmok bolygója: Háború legfrissebb előzetese, mely ismét nagyon ütősre és izgalmasra sikeredett.
www.gamestar.hu10:04
_dummy_08:49
A Pókember filmek kapcsán sokan megjegyzik, hogy a Marvel-moziuniverzum egyik legemberközelibb alakjáról van szó, hiszen Peter Parker élete egyik filmben sem csak arról szólt, hogy behálózza a rossz fiúkat.
www.gamestar.hu13:19
Közeleg a nyár, kezd beindulni a premierszezon. Ezúttal a Disney egyik klasszikus meséje kapott élőszereplős feldolgozást, valamint egy könnyedebb zsarus vígjáték, a Bukós szakasz mellett bemutatkozik Jake Gyllenhaal és Ryan Reynolds sci-fi horrorja is.
www.gamestar.hu11:12
Ahogy egy frissen kiadott rajongói montázs tökéletesen megmutatja, a Zsivány Egyes készítői sem csak a történek tekintetében ügyeltek arra, hogy minél nagyobb összhangban legyen az előzményeket bemutató film az eredeti trilógiával.
www.pcguru.hu10:58
Az igaz szerelemről szól a klasszikus mese, A szépség és a szörnyeteg, melyből a Disney már csinált egy rajzfilmet, most pedig Emma Watsonnal a főszerepben egy élőszereplős látványmozival ostromolja szívünket. Lássuk, célba talál-e!
Gearbest  promotion
www.gamestar.hu10:51
Befutott a Transformers: Az utolsó lovag második előzetese, amiben bemutatkozik Izabella, Cade Yeager csapatának legfiatalabb segítője.
www.gamestar.hu12:11
Két teljesen eltérő stílusú filmre válthattok jegyet a héten, és ha ránk hallgattok, akkor Martin Scorsese sokat dicsért drámájára, valamint a legújabb nagyszabású magyar kalandfilmre is befizettek. A Doctor Strange DVD-ről már nem is beszélve.
www.pcguru.hu11:49
Volt egyszer egy mosolygós lány egy messzi-messzi galaxisban, aki egy robottal küldött el egy igen fontos üzenetet. Leiának hívták, polgári nevén Carrie Fishernek.
www.gamekapocs.hu11:12
Lapértesülések szerint a Warner rebootolná a Mátrixot, ráadásul a Wachowski-testvérek is kimaradhatnak a projektből. Ha minden igaz, Michael B. Jordant nézték ki a főszerepre a készítők.
_dummy_08:31
Itt a vasárnap, úgyhogy lehet lazítani, filmet nézni, moziba menni. Ám még mielőtt elővennétek a pattogatott kukoricát, próbáljátok ki tesztünket.
www.pcguru.hu07:53
www.gamestar.hu10:57
Újfent megismerhetjük a hatalmas King Kong eredettörténetét, de aki esetleg unja már a CGI-banánt, az beülhet Dragomán György könyvének adaptációjára, egy rockra koncentráló animációs filmre és egy romantikus drámára is Gemma Arterton főszereplésével.
_dummy_12:27
_dummy_11:29
Idén ősszel érkezik a mozikba a Warner Bros legújabb katasztrófa-sci-fi filmje, a Geostorm, mely megkapta első valóban látványos és izgalmas előzetesét.
_dummy_13:27
Így már nem is olyan nehéz eljátszani azt a szerepet.
index.hu12:39
Jön egy látványfilm King Kongról, az utolsó Farkas Hugh Jackmannel, Enyedi Ildikó Arany Medvét nyert szerelmes filmje, Martin Scorsese legújabb mozija és a félig ember, félig robot Scarlett Johansson. Ön melyik filmet várja a legjobban? Szavazzon a kedvencére!
www.gamestar.hu06:49
Március első hetének filmfelhozatalában Farkas uralja a terepet, de beülhetünk a Trainspotting folytatására is és megnézhetjük Liam Neesont szörnyként.
www.gamestar.hu06:48
A Disney-nél begyújtották a rakétákat és egy olyan előzetest tettek le az asztalra, ami után mind a 10 ujjukat megnyalják majd a rajongók.
www.gamekapocs.hu06:47
Több mint 25 éve már, hogy nem született új mutáns, az X-Men csapata pedig már rég a múlté. Logan és Xavier professzor a mexikói határ mentén bujkálnak, de egy nap felbukkan egy csendes kislány, aki miatt Rozsomák ismét kiereszti a karmait.
_dummy_16:15
Olyan ütemben bővül a 2017. évi filmes választék, hogy azt már képtelenség követni. Pedig még csak február vége van...
www.gamestar.hu13:05
www.pcguru.hu12:14
_dummy_11:14
Újabb magyar film kapott Oscar-díjat, a Mindenki rendezője és producere a legjobb rövidfilmért járó aranyszobrot vehette át hétfő hajnalban. Melyik budapesti iskola diákjai szerepelnek a Mindenkiben? Hol forgatták a legtöbb jelenetet?
_dummy_16:53
A stúdió tegnap éjszaka egy 5 perces videót tett közzé az interneten, melynek "Az utolsó vacsora" nevet adta, mielőtt a legénység teljes tagját hibernálják a hosszú út előtt.
_dummy_23:04
A mogyoró-meló 2. Pár hete már érkezett két angol nyelvű trailer, de most megérkezett A..
_dummy_17:04
Új fejezetet nyit a hazai televíziózásban a Comedy Central. A Viacom magyar humorcsatornája két egészestés..
_dummy_23:04
Deák Kristóf, Kurta Niké, Peller Anna és Hámori Gabriella korábbi díjazott alkotásokról mesélnek. A Paramount..
_dummy_13:04
Mi lenne, ha egy nap találkoznál valakivel, aki éjjelente ugyanazt álmodja, mint te? Enyedi Ildikó díjnyertes filmje...
www.gamestar.hu11:15
A héten rekordmennyiségű premierrel jelentkeznek a mozik, többnyire Oscar-esélyes alkotásokkal az élen, de akad könnyed vígjáték, parás thriller és egy belevaló magyar film is.
www.gamekapocs.hu11:11
Gotham történetének legnagyobb veszedelmével néz szembe, amikor Joker kiötli minden idők legmesteribb és legördögibb tervét. Batman természetesen résen van, de úgy néz ki, ezúttal segítségre is szüksége lesz.
_dummy_11:04
Elég sok a kétely a The Batman háza táján. Miután Ben Affleck bejelentette, hogy végül..
www.pcguru.hu10:51
Az Oscar-díjakra jelölt Oroszlán című filmben a Kelet rögvalósága és a nyugati jólét mítosza feszülnek egymásnak egy epikus és megható igaz történetben.
_dummy_06:59
A Zsivány Egyes alighanem a tavalyi év egyik leglátványosabb mozifilmje volt, amit részben el is vártunk azok után, hogy egy Star Wars mellékszálról beszélünk, ellenben azt kevesen tudják, hogy mégis mekkora munka volt abban, hogy ez a látvány megvalósulhasson.
_dummy_05:04
Logan Pénteken tartották a Logan világpremierjét, azonban a végleges verzió 3 perccel hosszabb lesz, így..
_dummy_23:04
Logan kritika Hugh Jackman tizenhét éven keresztül alakította a világ kedvenc mutánsát, most azonban a..