Itt a legnépszerűbb:
computerworld.hu19:24

Amit az USB-C-ről tudni kell

11
_dummy_09:40

Rekordot döntött a Seagate: legújabb HDD-jük gyorsabb, mint egy olcsóbb SSD

2

A Seagate a héten bemutatta legújabb merevlemezét, melyet már a HAMR-technológiára építettek fel, érdekessége pedig nem más, minthogy 480 MB/s-os adatátviteli sebességre képes a 3,5 hüvelykes kialakítás és a 7200-as fordulatszám mellett. Ez a teljesítmény pedig rekordnak számít, hiszen a 480 MB/s-os adatátviteli sebességre eddig csak SSD-k voltak képesek, ezáltal a Seagate HDD-je képes felvenni a versenyt akár...

ipon.hu10:27

Világrekorder Seagate HDD 480 MB/s-os sebességgel

1

A Seagate egy nem mindennapi merevlemezt mutatott be az Open Compute Summit alkalmával. Az újdonság egy prototípus, ami már a HAMR (Heat-Assisted Magnetic Recording) adatrögzítési eljárást alkalmazza, egy helyett pedig két karon foglalnak helyet író és olvasó fejei, így kétszer nagyobb adatátviteli sávszélességet nyújthat, mint a ma kapható leggyorsabb 7200 RPM-es üzleti merevlemezek.

_dummy_11:33

Mi a különbség a GPT és az MBR között, amikor merevlemezeket particionálunk?

2

Amikor Windows 8 és 10 rendszereken formázás után partíciókat szeretnénk létrehozni egy merevlemezen, akkor a rendszer mindig felteszi nekünk a kérdést, hogy GPT (GUID Partition Table) vagy MBR (Master Boot Record) partíciós struktúrát szeretnénk használni. Az átlag felhasználó számára ez a kérdés közel sem egyértelmű.

computerworld.hu16:04

Kompromisszumok kizárva: A Toshiba visszavág

2

Az ABC Datának köszönhetően visszatértek a Toshiba notebookok a magyar piacra, méghozzá rögtön a felső kategóriában indítanak olyan extrákkal, amilyenekről eddig nem is álmodtunk.

sg.hu10:43

Csökkennek az SSD-árak

7
prohardver.hu10:20

Márciusi hardverkínálat

4

Monitorokból, notebookokból és processzorokból is hoztunk pár akciós modellt, de találtunk mindenféle érdekes kiegészítőt is.

ipon.hu11:23

Cooler Master CPU hűtő két toronnyal és két ventilátorral

2

A Cooler Master egy új processzorhűtőt mutatott be, ami dupla tornyos felépítésének és két légkeverőjének köszönhetően kiválóan kiválthatja a kompakt folyadékhűtő szetteket, hiszen hasonló hűtőteljesítményt nyújt. A gyártó előnyként emeli ki továbbá, hogy az újdonságnál nem kell aggódni a hűtőközeg szivárgásától és a szivattyú meghibásodásától – ezek az aggályok a kompakt folyadékhűtő szetteknél gyakran szerepelnek az aggodalmak sorában.

ipon.hu14:50

37 hüvelykes LG monitor IPS alapokon, 24:10-es képaránnyal

1

Az LG egy óriási monitorral rukkolt elő, ami több szempontból is érdekes. Alapját egy 37 hüvelykes képátlójú, 24:10-es képarányú IPS panel adja. A szokatlan képarány miatt a felbontás is rendhagyó egy picit, hiszen 3840 x 1600 pixeles értéket képvisel, amihez hasonlót eddig nem igazán láthattunk. Ráadásul a panel még hajlított...

prohardver.hu17:11

Ajánlatok tavasz elejére

5
+1 MEGLEPETÉS IDÉZET
a citatum.hu-tól:
Copyright © 2018. cikkpakk.hu
Minden jog fenntartva.
Hivatalos IttaHelye.hu utód 2009-2016.
Image thumbnails by pagepeeker.com.
info@cikkpakk.hu


Ingyenesen letölthető remek programok!
Steam játékajánló
Dancewave