AppleBiztonságBulvárEgészségEseményFilmFotóGoogleHardverHírHumorInternetJátékKépKözéletKütyüLinuxMicrosoftMobilvilágMozgásSzoftverTudományTVVideóZene

Copyright © 2017. cikkpakk.hu
Minden jog fenntartva.
Hivatalos IttaHelye.hu utód 2009-2016.
Image thumbnails by pagepeeker.com.
info@cikkpakk.hu


Gearbest Autumn Sale
Online Stream
Mától konvektorcsere: 80% vissza nem térítendő támogatás 20% önerő
Minden játékosát regisztrálni fogja a Szerencsejáték Zrt.


Kedves Viktor, életemben nem szorongtam még így

 2017-01-04 19:44:36 -  1 -  Hír -  24per7.info

Nyílt levelet írt, és tett közzé a Facebook közösségi oldalon Szalay Kriszta színművésznő, amelyet Orbán Viktor miniszterelnöknek címzett. A háromgyermekes színész a levélben többek között egy pártsemleges szakmai kerekasztal létrehozását javasolja a kormányfőnek.

KATTINTS IDE A FOLYTATÁSHOZ
Itt a legnépszerűbb:
 2016-12-30 06:37:32 -  40 -  Hír

A fűtési szezonban nem árt néhány szót ejteni a lakás ideális hőmérsékletéről, a megfelelő páratartalomról. Természetesen nem mindegy, hogy milyen helyiségekről és a család mely tagjairól van szó.

_dummy_17:58
1

Századvég szerint csökken a Jobbik szavazótábora

A Századvég szerint 2016-ban csökkent a Jobbik szavazótábora, 2015 őszén még 26 százalékon állt pártválasztók körében, 2016 végére viszont 19 százalékra csökkent támogatottsága.  

_dummy_12:14
1

2016 elvesztegetett év volt a 3-as metró felújításában

A Liberálisok elvesztegetett, tönkretett évnek tartják a 3-as metró felújítása szempontjából 2016-ot. Ha tavaly nem történt volna semmi ebben az ügyben, akkor is előrébb lennénk, mint most – mondta Szabadai Viktor, a Magyar Liberális Párt budapesti választmányának elnöke szerdai sajtótájékoztatóján.  

_dummy_12:04
1

Ki a közös a jobbikos ózdi polgármester diszkója és a móri mészárlás ügyeiben?

A média felkapja az ügyet, az interneten is olvasható, hogy számos jogi aspektusból is jogszabályt sértő a Páva diszkó közpénzen való üzemeltetése, ám a BAZ megyei rendőrök mégsem tesznek semmit.

_dummy_10:46
1

„A romlás virágai” – avagy minden, mi elveszti közpénz jellegét

Napvilágot látott, hogy Orbán Viktor a Puskás Akadémia épületegyüttesét, edzőit, szolgáltatásait ellenszolgáltatás nélkül veszi igénybe, mintha mi sem volna természetes ennél, hiszen – ahogy szól a klub közleménye – Orbán maga alapította az alapítványt, amely végül a Pancho arénát is megteremtette szülőfaluja számára.

_dummy_10:42
1

Megkezdődhetnek a 2018-as választásokra való felkészülések - 24per7.info

Ez az év a 2018-as választásokra való felkészülésről szól majd, a kormánypártok valószínűleg az eddigi kormányzati eredményeket fogják előtérbe helyezni a kampány során, ugyanakkor az ellenzéki pártok jelenleg felkészületlennek tűnnek a Nézőpont Intézet politológusa szerint.   Boros Bánk Levente az M1 aktuális csatorna szerda reggeli műsorában azt mondta, a decemberben mért pártpreferencia-adatok nem térnek el …

_dummy_10:27
2

A fogyasztóvédelem se fontos már a kormánynak!

A magyar kormány december 31-i hatállyal megszüntette a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóságot. Az NFH általános jogutódja a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium. Másodfokú ügyekben országos illetékességgel a Pest Megyei Kormányhivatal jár el, míg az elsőfokú hatósági fogyasztóvédelmi feladatkört a 197 területileg illetékes járási hivatal veszi át.

_dummy_05:23
1

Becsületes megtaláló keresi az ATM-ben hagyott pénz tulajdonosát | Hírkút.hu | #Pörög

Becsületes megtaláló járt a budapesti Fogarasi úti bevásárlóközpontban egy, a közösségi médiában megosztott történet szerint. Egy ATM-ben nagy összegű pénzt talált, de eszében sem volt eltulajdonítani.

_dummy_18:50
2

EGY HÍR TÁLALÁSA - Bádog

Az alábbi hír a 444 című portálon bukkant elő. Egy Herczeg Márk nevű „újságíró” jegyzi: „Egyre több gyereket szülnek diplomás nők Több gyereket szülnek a diplomás anyák, egyre kevesebb iskolázatlan nő hoz világra gyereket, és emelkedik a házasságon kívül születettek aránya – írja a Magyar Nemzet a Központi Statisztikai Hivatal Népesedési helyzetkép című kiadványára hivatkozva.

_dummy_16:37
2

Bal, - Bal, Bal - JOBB, - Bal...!

Menetelünk, mint egykoron sorkatona korunkban. Kapjuk a vezényszót, aztán, mint a birkák elindulunk. Birkák! Tényleg? Ma már ott tartunk, hogy a politikusok azt hiszik, hogy az emberekkel lehet játszani úgy, mint a marionett figurákkal? Sajnos, akadnak még embertömegek, akikre rá lehet mondani a birka jelzőt, mert csak a kolompra várnak.

_dummy_15:59
7

Nagyon szépen köszönöm Orbán Viktornak!

_dummy_13:11
1

7 pontban arról, hogyan legyél produktívabb.

Az új év remek alkalom a változtatásra. Tudom, nem akartok fogadalmat tenni, nem is ezt javaslom. Egyszerűen, ha szükségét érzitek, akkor jöhet a változás, változtatás. Hiába is igyekszünk, a mi napunk is csak 24 órából áll, elengedhetetlen, hogy ezt az időt igyekezzünk a legjobban beosztani.

_dummy_11:27
1

Hatalmas! Szóljon most egy lajstrom rólad, Európa szégyenfoltja! Ezt osztogasd a facebookon :)

Édes Viktor, drága vérem, szépen kérünk erre téged. Húzzál el a balfenéken, így segíts a magyar népen!

_dummy_11:11
1

Az év vicce Rétváritól: fontos cél volt, hogy az ország erősödését a nyugdíjasok is érezzék

A kormányzat fontos célja volt, hogy Magyarország erősödését a nyugdíjasok is érezzék – mondta hétfői budapesti sajtótájékoztatóján az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára.   Rétvári Bence felidézte: 2010-ben azt vállalta a Fidesz-KDNP-kormányzat, hogy minden évben megőrzi a nyugdíjak vásárlóértékét. Hozzátette: ezt a vállalást nemcsak megtartani, hanem növelni is sikerült.

_dummy_10:47
2

Nyílt válasz Köves Slomó rabbi nyílt válaszára

Tisztelt Köves Slomó Vezető Rabbi Úr! Magyarország második legerősebb pártjának elnökeként minden történelmi egyháznak és felekezetnek ünnepi üdvözletet küldtem. Így Önöknek is.

_dummy_10:18
1

Nagyot megy Mészáros Lőrinc, ahogy mondani szokás.

Nyár közepén került címlapokra a vagyonnyilatkozatából ügyesen kihagyott adriai luxusvillájával, néhány napja derült ki, hogy a balatonalmádi Ramada hotel megvásárlásával gyarapította szállodaláncát, csütörtökön pedig egy 4,5 millió eurót érő horvátországi jachton fotózták le.   A felcsúti Dan Bilzerian működésének fő szépséghibája, hogy a csodás mértékű gyarapodás és a páratlan üzleti sikerek valahogy egybeesnek annak a…

_dummy_09:46
1

EZT KOMMENTELTÉK A HÍRTV OLDALÁN … ÉS TÖBBEN EGYETÉRTETTEK EZZEL A VÉLEMÉNNYEL :

” – … azért kíváncsi lennék, ha nincs világválság, ha máshogy alakul és 100 ft lenne a CHF, mennyire igyekeznének az államnak, vagy másnak adni a “hibás termék” miatti nyereségüket…”

_dummy_09:45
1

Kik a nyilasok rejtélyes pártolói a hatóságoknál?

Enigma volt a neve  a fasiszta Németország második világháború idején, üzenetek titkosítására, rejtjelezésére használt híres berendezésének, aminek titkos tudásában a nácik annyira bíztak. Annak a háborúnak már vége, ám az újabb és újabb háborúk azóta is fel-fel tűnnek a horizonton, így a titkosírás ma sem ment ki a divatból. Sokan nem is hinnék, hogy Magyarországon…

_dummy_02:52
1

Zsidózva kidobták Gulyás Mártont egy budapesti étteremből | Hírkút.hu | #Pörög

A vlogger aktivista láthatóan feldúltan jelentkezett be élő videóban, miután elmondása szerint zsidózva kiküldték egy fővárosi étteremből.

_dummy_02:50
1

Visszautasítja a félbeszakított kaposvári diák, hogy tollba mondták volna a felszólalását | Hírkút.hu | #Pörög

Lapunknak nyilatkozva reagált az Országos Diákparlamentnek helyet adó Székesfehérvár önkormányzatának nyilatkozatára a félbeszakított diákként ismertté vált Somogy megyei gimnazista. Örül, ha nem lesz cenzúra, de visszautasítja a vádakat a pártbefolyásolásról.

_dummy_17:00
1

Igaz mese a leg-JOBBIK kamu politikai handabandáról

Hol volt hol nem volt, volt egyszer egy szélsőségesen nagy kamupárt. Ez a párt akkora nagy kamu volt, hogy hetedhét határban el sem tudták képzelni, hogy ekkora politikai kamu létezhet egyáltalán a Kárpátmedencében. Ez a párt azzal múlatta az időt, hogy néha napján lódított akkorát, hogy majd a csillagok estek le az égről a fene…

_dummy_10:49
32

A rántott hús 10 titka, amit a háziasszonyok 95%-a nem ismer!

_dummy_16:42
1

2016 – Aristo Blogol

„Tiktak, tiktak, tiktak, tiktak, tiktak, bizonybetegen fekszik a világ e vánkoson,e kőkemény istenkoponya vánkosánfekszik a vak világ betegen, ostobán,és óriási keble lázasan piheg. -” Babits Mihály: II. Indus. Lehet, Chestertonnak van igaza, aki úgy vélte, nem romlik a világ, csak a hírügynökségek dolgoznak egyre jobban, így aztán bőven elhozzák nekünk azokat a rossz híreket is,…

_dummy_13:00
1

Ezt olvasták nálunk a legtöbben 2016-ban

Fővárosunk legkedveltebb területeinek listája, ingatlanpiaci trendek és Budapest a külföldiek szemével - vajon szebbnek látják városunkat, mint mi?

_dummy_12:55
1

2016 legjei az albérletpiacról

Az év legolvasottabb, legérdekesebb írásai az albérletek világából, az olvasói megtekintések alapján rangsorolva.

_dummy_12:50
1

Trump behúzott még egy első helyet - év végi top 10

Az élen Trump, őt követi az 50 milliós cseresznyefa esete. Összeszedtük az év közben publikált írásaink közül a legolvasottabbakat.

_dummy_12:44
1

Zuhannak a londoni lakbérek - beütött a Brexit?

Egyre kevesebb külföldi bankvezető érkezik Londonba tartós kiküldetésre és ezt alaposan megszenvedi a londoni luxusingatlanok piaca is.

_dummy_12:42
1

CSOK dráma, kéziszótár ingatlanosokhoz, új trendek - az év legolvasottabb hírei

Íme, kigyűjtöttük az elmúlt év legolvasottabb cikkeit, melyet oldalunkon láthatott.

_dummy_07:01
18

Fontos változásokat hoz 2017 – itt a lista, amikről tudnod kell

sg.hu20:11
1

Saját kezükkel építenek optikai hálózatot brit parasztok

Egy brit gazda saját magán akart segíteni, de végül az erőfeszítéseiből egy mozgalom bontakozott ki.

www.napi.hu19:02
1

Jó hír a magyar egészségügyről: rengeteg mentőt vesz az OMSZ

Az opciós tételekkel együtt 193 darab, C-típusú mentőautót vásárolhat az Országos Mentőszolgálat 2017-2018-ban. A most kiírt közbeszerzés milliárdos nagyságrendű.

_dummy_18:26
1

A Fidesznek a bukások és a lebukások éve volt az idei

2016 a bukások és a lebukások éve volt a Fidesznek és a kormánynak, amely az oktatás területén szenvedte el a legnagyobb hasraesést. Kunhalmi Ágnes országgyűlési képviselő és pártunk fővárosi elnöke pénteken Budapesten tartott sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott, idén csúnyán lebuktak helikopterező politikusok, jachtozó Mészáros Lőrincek, közpénzen szeretőt tartó fideszes jegybankelnökök és a nemzetközileg körözött bűnözővel kokettáló…

_dummy_18:12
1

A Jobbik alelnöke szerint fontosabbak a kormánynak a piszkos pénzek, mint a nemzetbiztonság szavatolása. - 24per7.info

Z. Kárpát Dániel pénteki sajtótájékoztatóján azt mondta, Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter szerdai közléséből kiderült, hogy a kormányzat számára a piszkos pénzek megszerzése lényegesen fontosabb, mint a nemzetbiztonság szavatolása, hiszen továbbra is 60 milliárd forintos bevételre számít a kormányzat a letelepedési államkötvényekből.   Éppen ezért “hazudtak és ferdítettek is” annak érdekében, hogy a magyar társadalmat megnyugtassák, …

_dummy_16:40
1

Áder János, a fideszes pártkatona alkalmatlan köztársasági elnöknek

Áder János 2012-ig fideszes pártkatona volt, és köztársasági elnökként is az maradt. Az MSZP ezért alkalmatlannak tartja őt a legfőbb közjogi méltóságra. Áder János már öt éve bizonyítja, hogy képtelen ellátni a köztársasági elnök feladatait. Áder János személye és tevékenysége egyetlen percig sem egyesítette a magyar nemzetet. Áder János nem őrködik az államszervezet demokratikus működése…

_dummy_06:37
40

Így lehet több fokkal melegebb a lakásban teljesen ingyen!

_dummy_08:54
9

A háziasszonyok csupán 3%-a ismeri ezeket a trükköket. Te ismerted őket?

_dummy_08:53
2

18 divat trend a 2000-es évekből, ami ma már totál ciki

A divat rengetegszer vissza vissza tér pár év elteltével, reméljük a következő 18 trend soha nem fog visszatérni, mert így 10-20 év elteltével is totál ciki.

_dummy_19:45
2

Ötven éves a szovjet-magyar atompaktum: ez a paktum az a paktum

Fotó: LMP sajtó Éppen ötven éve, 1966. december 28-án köttetett meg a Paksi Atomerőmű megépítéséről határozó szovjet-magyar egyezmény, amely akkor évtizedekre betonozta be hazánk Oroszországtól való energetikai függőségét. Ez a megállapodás a maga idejében a magyar szuverenitás teljes hiánya miatt születhetett meg, amelyről többek között az országot megszállás alatt tartó szovjet hadsereg gondoskodott. Ötven évvel…

_dummy_18:48
1

Csődbe visz az év végéig néhány önkormányzatot a kormány?

Állítólag egy december 5-i kormányülésen megszületett az önkormányzatok rendkívüli támogatásai (lánykori nevén ÖNHIKI) ügyében a kormányzati döntés.

_dummy_18:47
2

Évvégi kormányzati pénzosztás mellett bedőlő önkormányzatok

A kormány gyors évvégi önkormányzati pénzosztásba kezdett, 40 milliárdot csoportosított át meglepő helyekről. Sok település kap aprópénzt járdafejlesztésre, de hatalmas milliárdok mennek Rogán, Lázár és Tiffán szívéhez közel álló önkormányzatoknak, miközben Pécs a csőd szélére kerülhet.  A Magyar Közlöny december 22-i tájékoztatása szerint 40 milliárdot vont el a kormány többek között a rokkantsági, rehabilitációs ellátások, a települési önkormányzatok egyes…

_dummy_18:47
1

Szijjártó elárulta, hogy miért állt ki Orbán Trump mellett - 24per7.info

A Die Welt című német konzervatív lap interjút közölt szerdán Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszterrel, “Fel kell hagynunk a bevándorlás inspirálásával” címmel. A miniszter a magyar-német kapcsolatokról szólva Magyarország legfontosabb gazdasági és politikai szövetségesének nevezte Németországot. Kifejtette, hogy a Magyarországon tevékenykedő 6000 német cég 300 ezer embernek ad munkát, a külkereskedelem 27 százaléka Németországgal bonyolódik …

_dummy_12:08
1

Lebuktál, Amerika! – Városi Kurir

Orbán nem először bújik civil szervezet bőrébe, és hozza a tőle megszokott formát, amennyiben az „amőboid” is egy forma. Úgy látszik, vannak olyan témák, kinyilatkoztatások, amik már a minden korrektséget zsigerből elvető vezér sem szeretne csak úgy, nyersen  az ország, és főleg a világ képébe vágni, így áthangszerelteti azokat „civiljei” hangjára. Mivel tudjuk, hogy van…

_dummy_12:02
5

Fidesz-kormány tehetségtelen és korrupt kormányzása nem hozott eredményeket

_dummy_07:45
9

16 bizonyíték, hogy már a jövőben élünk

index.hu05:59
1

George Michael legnagyobb slágerei

A szatirikus Club Tropicanától a szabadságot hirdető Freedom '90-en át az Amazing felnőtt popjáig.

_dummy_07:04
19

20 bámulatos tény a testedről, amelyről eddig nem is hallottál. A harmadikat felfogni is nehéz!

_dummy_07:04
1

11 példa arra, hogyan néz ki az, mikor egy perfekcionista dolgozik egy boltban

Ha már dolgozott a kereskedelemben, akkor ismeri az “árukihelyezés” kifejezést. Ez azt jelenti, hogy az árut szépen rendesen kirakjuk a pultra vagy polcra, de ez a 11 dolgozó ezt egy még magasabb szintre emelte.

_dummy_08:40
2

Végre! A kezében van! Az övé! Ezt nem veheti el tőle senki.

Már napok óta türelmetlen volt. Egyre csak számolta, előbb az órákat, majd a perceket. A tegnap már nagyon hosszúnak tűnt. Pedig mindent úgy csinált akkor is mint máskor. Reggel felkelt, kicsit még lustálkodott a takaró alatt minél később kelljen begyújtani.

_dummy_08:26
1

Köztük vagy? A kormány több mint 200 emberről kért ki adatot a Facebooktól... - 24per7.info

Nem csökkent a magyar kormányzati szervek “érdeklődése” a facebookozókkal kapcsolatban. Idén két emberről vészhelyzet miatt is kértek adatokat – írja a hvg.hu. A tavalyi év első félévében 224, az idei év első felében 230 facebookozóról kértek ki adatokat a magyar kormányzati szervek. Ezt összesen 186 adatkéréssel hozták össze a hatóságok, melyből a közösségi oldal üzemeltetői 87 …

_dummy_14:51
1

Vágó István: 888.hu gátlástalan cinizmussal gyalázza Botkát - 24per7.info

Most, hogy szóba került a neve, a 888.hu máris gátlástalan cinizmussal gyalázza Botkát.   A kormányszócső nagy bánatára épp Szegeden fogja a British Petrol 8 milliárd forint befektetéssel fejleszteni magyarországi szolgáltatói tevékenységét, de a szerző siet hozzátenni, hogy “Botka szokásához híven tülekedve, mindenkit félrelökve próbálja learatni a babérokat… A siker valóban a szegedieké, de az …

_dummy_14:24
1

Juszt László: Így karácsony előtt nem tudok hallgatni.

Az adónkból az elmúlt években minimum 2.000 milliárdot kaptak a papok – tudjuk – csak azért, hogy a szószékeket pártirodának használják.   Most megint egy kis apró csurgott be Kiss Rigó úr kasszájába. Karácsony előtt 10 milliárd. De milyen alapon? A 3 millió nyugdíjas összesen kapta ennek a háromszorosát.

itcafe.hu20:39
1

Történelmi jelentőségű határozatot hozott az Európai Bíróság

A ma kihirdetett döntés értelmében az EU tagállamaiban jogtalan a távközlési szolgáltatók kötelezése arra, hogy általánosan és válogatás nélkül őrizzék meg ügyfeleik tevékenységének adatait.

_dummy_19:24
2

Írd le nekünk, mi a legvérlázítóbb Liliputi Orbánban, majd küldd el neki üzenetben - 24per7.info

Persze szinte tudható, hogy szinte minden, de mi most arra lennénk kíváncsiak, hogy neked mi a legvérlázítóbb Orbán Viktorban. Kommentbe írd be, hogy mi, és küldj neki üzenetet rajtunk keresztül.     “Mikor állsz ki a nèp elè elmagyarázni hogy mièrt kell milliárdokèrt stadiont èpíteni? Mièrt kell milliárdokèrt a várba költöznöd? Mièrt kell közpènzből mèdiákat felvásárolni? …

hvg.hu17:49
1

Ingyenfuvar a kórházból - országos akcióvá növi ki magát az ötlet

Egy szegedi taxis kitalálta, azzal segít a szegényebb családokon, hogy a karácsonyi ünnepekre ingyen hazaviszi a gyereküket a kórházból, vagy ha ez nem megoldható, a szülőket viszi be. Az ötlet elkezdett terjedni, mára több mint 300 ember csatlakozott.

_dummy_14:31
2

Az igazság az, hogy kurva nagy baj van ebben az országban

Magyar állampolgárok! Ébredjetek! A politikai hatalom és az irányított és felügyelt média szándékosan manipulálja az állampolgárokat. Tisztázzunk nagyon fontos kérdéseket.   A kormányoknak nincs pénze és nem is volt! A mindenkori kormány a végrehajtó hatalom gyakorlásának központi szerve. Tehát nem rendelkezik saját tőkével! Az a pénz a magyar állampolgárok, az adófizetők pénze.

_dummy_14:25
1

Bruck András: Élet, irodalom, dzsihád

Nagyon régen, másfél-két éve nem írtam már az Élet és Irodalomba. Éveken át több-kevesebb rendszerességgel igen, aztán egyszer csak befejeztem, holott nem volt az egy rossz buli nekem. Erkölcsileg, anyagilag, hazaárulóilag. Itt, a fészen ugyan továbbra is írtam, de azért ez nem ugyanaz. A lépték, a mérték.  

_dummy_09:35
1

Milliók életét mentheti meg ez a különleges szalagkorlát

Egy kérdésünk van: miért csak most jutott ez valakinek az eszébe? Kattints a folytatásért!

_dummy_07:18
1

10 ajándék ötlet, ha biztosra akarsz menni egy nőnél karácsonykor

Nagyon nehéz évről évre újabb hasznos ajándékkal meglepni kedvesed, azonban vannak dolgok, amiből egy nő számára sohasem elég. A szépítkezéssel kapcsolatos ajándékoknak lehetetlen ellenállni, és higgyétek el, mindig örömmel vesszük őket. Az alábbi ötletek bármelyikével nyerő lehetsz a barátnődnél…

_dummy_16:17
1

Berlini merénylet - Rendőrfőnök: terrortámadás történt, a gyanúsított érintettségét nem sikerült bizonyítani - 24per7.info

A nyomozás első megállapításai szerint terrortámadás volt a hétfő este egy berlini karácsonyi vásárban kamionnal elkövetett tömeges gázolás. A 12 halálos áldozatot és 48 sebesültet követelő merénylettel összefüggésben őrizetbe vett, valószínűleg pakisztáni származású menedékkérő tagadja, hogy bármi köze lenne a bűncselekményhez, és érintettségét egyelőre nem is sikerült bizonyítani.   Klaus Kandt berlini rendőrfőnök kedden a …

_dummy_12:38
1

Kirúgták a félbeszakított diákról tudósító újságírót

​Kirúgták a Somogyi Hírlaptól a lap két, közismerten kormánykritikus újságíróját, Fónai Imrét és Vas Andrást. Ők írtak többek közt az én cikkem után az Országos Diákparlamentben félbeszakított felszólalóról, és a helyi civil kezdeményezésről a gumiégető ellen, valamint például egy szimpátiatüntetésről egy ellenzéki polgármester szerint.

pcforum.hu11:01
1

Minden, amit a karácsonyi ingyen-mobilozásról tudnod kell

[MTI] Ingyenesek lesznek egyes távközlési szolgáltatások a karácsonyi időszakban - közölték az MTI által megkérdezett szolgáltatók.

_dummy_07:38
1

Juszt László: mindenáron polgárháborút akarnak kirobbantani? - 24per7.info

“A kormány az országos lőtérfejlesztési program keretében a következő három évben 27 milliárd forintot ért 197 lőteret épít.Ezeknek nincs közük a hadsereghez, civil lőterek lesznek, közpénzből, ahol például a diákok is tanulhatnak lőni.”   Ilyen is volt már a magyar történelemben. Ha valaki nem emlékezne a Magyar Királyi Levente mozgalmat Horthy Miklós fővezérsége alatt hívta …

_dummy_07:26
1

A tömegbe hajtott egy kamion - 12 halott, 50 sérült, három magyar eltűnt...

12 ember halt meg és sokan megsebesültek hétfő este egy berlini karácsonyi vásárban, amikor a tömegbe hajtott egy teherautó – közölte a német főváros rendőrsége a Twitteren. Az eset Berlin nyugati részének központjában, Charlottenburg kerületben, a Kurfürstendamm sugárútnál történt, az egyik leghíresebb karácsonyi vásáron, röviddel 20 után.

hvg.hu16:25
1

3 napon át ingyen lehet majd telefonálni és netezni

A Telekom és a Telenor is háromnapos akciót hirdetett: az egyik szolgáltatónál a telefonálást mérik bő kézzel, a másiknál a mobilnetet számolatlanul.

_dummy_16:19
2

Friderikusz megmondja:

Friderikusz Sándor szerint folyamatosan nyomás alatt tartja Magyarországot az Orbán vezette Fidesz, a másik oldal pedig eközben a béke szent szabályai szerint próbál meg játszani. A műsorvezető úgy fogalmazott a Magyar Narancsnak adott interjújában, hogy a Fidesz szétlopja, szétcsalja, széthazudja Magyarországot, és szerinte robbanással ér véget majd ez a lázálom. A műsorvezető arról is beszélt, …

_dummy_16:18
1

Úristennek nem hagyják ott azt a parlamentet, ahol már fasiszta diktatúrát üzemeltetnek

Azt mondja az ellenzéki képviselő, amikor felróttam a kijövetelük mikéntjét (mert csak ki-be fognak járkálni, és az nem kijövetel), hogy a lengyel ellenzék meg benn maradt, és akkor nekem már sehogy sem jó?   Innen üzenem neki: Lengyelországban MÉG demokrácia van! Most vagy nem érti, vagy – ami rosszabb, ha – nem akarja érteni, hogy …

_dummy_14:42
1

Tulajdonképpen megszűnt az ATV - 24per7.info

Kívülnézetből még úgy tűnik, hogy él, hiszen a képernyő nem üres, egy darabig még úgy csinálnak majd, mintha politikai műsorokat szerkesztenének, Rónai Egon kicsit elfoglaltabb lesz, lehet, még kis pénz is leesik a többletmunkáért, Mészáros Antónia csillaga felragyog, Havas Henrik meg nyilván örül, hiszen kolléganője távozása talán feledteti a népi bölcsességet: aki tudja csinálja, aki …

_dummy_03:35
1

HÖK, képviselet, utánajárás

A HÖK-választásról szóló beszámolóm kapcsán többekkel beszéltem, vitáztam a kérdésről, röviden válaszolnék a legfontosabb felvetésekre. A műfaj továbbra is vélemény.

_dummy_03:34
1

HÖK-választás: a gyarló elsős azt se tudja, kik közül választhat

Így nem lehet választást tartani, hogy a jelöltektől tudom meg, mit kell csinálni. Vélemény.

_dummy_09:52
2

Változást hoz 2018 a politikai életben - 24per7.info

Az MSZP szerint a 2018-as választás változást hoz a magyar politikai életben – jelentette ki Molnár Gyula a párt országos választmányának ülése előtt tartott sajtótájékoztatóján szombaton Budapesten.   Az MSZP elnöke hozzátette, hogy az idei év a salgótarjáni polgármester-választás megnyerésével kezdődött a szocialisták számára és azzal végződik, hogy a fővárosban a közvélemény-kutatások szerint beérték a …

_dummy_09:43
2

10 álomszép hely a Földön, ahová egyszer az életben el kell utaznod

Ezeket az úti célokat vedd fel az álmaid listájára. Kattints a folytatásért!

_dummy_00:35
1

CÖF: nem a Fidesznek kampányolunk! | Hírkút.hu | #Pörög

Miután a Civil Összefogás Fórum elindította a Vona Gáborról és Gyurcsány Ferencről szóló kampányát, amely teljesen véletlenül pont beleállt a kormánykommunikációba, feltettem nekik pár kérdést, amire érkezett is tőlük válasz.

_dummy_00:34
1

Dokumentum: így utasítják a fideszes trollokat kommentelésre | Hírkút.hu | #Pörög

Semmit nem bíznak a véletlenre. A helyi fideszeseknek épp csak azt nem írják le, hogy kell megnyomni a lájk gombot.

_dummy_00:31
1

Gyertyát gyújtanak az oktatásért hétfőn Szegeden is

Hétfőn öt éve van új köznevelési törvény.

_dummy_13:20
1

Nekem egy bandita nem diktál... - 24per7.info

…és Neked?!  Olvasom, hogy : elfoglalták a parlament épületét…aztán meg látom, hogy nem nálunk. Miért, itt rend van? Ha azt olvasnám, hogy bebörtönözték a hazaárulókat, már az is időszerű lenne úgy 5-6 éve…mire várunk még?! Orbán először elvette a nyugdíjpénztári megtakarítást, 3000 milliárd forintot, te jó ég! Rettenetesen sok pénz, amiből orbán  récsöl és pistije …

_dummy_10:15
1

Juszt László: Honnan tudja ez az “újgazdag vasutas”???

„Izgalmas kérdés, de semmi jelentősége nincs. Magyarország még nem tart ott, hogy valakinek a kedveltségi mutatója döntse el, hogy lehet-e köztársasági elnök.”   “Itt van egy döntési folyamat, ebben nekem van szerepem, de ezt nem személyes természetű dolognak tartom, hanem kötelezettségnek, mert egy demokráciát valamilyen rendszerben működtetni kell” – mondta Orbán.