Copyright © 2017. cikkpakk.hu
Minden jog fenntartva.
Image thumbnails by pagepeeker.com.Kedves Viktor, életemben nem szorongtam még így

 2017-01-04 19:44:36 -  1 -  Hír -  24per7.info

Nyílt levelet írt, és tett közzé a Facebook közösségi oldalon Szalay Kriszta színművésznő, amelyet Orbán Viktor miniszterelnöknek címzett. A háromgyermekes színész a levélben többek között egy pártsemleges szakmai kerekasztal létrehozását javasolja a kormányfőnek.

_dummy_9:58
1
Hipszterek figyelmébe: hol alapíts startupot?
A világ legdrágább irodabérletei és cégalapítási helyszínei - infografikával - nem csak hipsztereknek. Most megtudhatjuk, mi az ára a hipszterségnek. A kézműves kávék és a környékbéli művészmozik árát figyelmen kívül hagyva a számok alapján az jött ki, hogy London a "legdrágább", míg Szingapúr a "legolcsóbb" a legdrágábbak között, ha egy hipszter ott képzeli el hipszter startupjának hipszter jövőjét.
_dummy_9:03
1
ŰRKÖZPONT ÉPÜL KISVÁRDÁN… | Politikai Vélemények
Valahol, egy messzi távoli galaxisban, ahol álmodozó lótolvajok éltek egykoron, és a kukorica közt született Jánosokból lettek országgyűlési képviselők ismét nagyot álmodott a vezér – Paprika Jancsi.
_dummy_8:43
1
Orbán Viktor támadja egykori kenyéradóját, Soros Györgyöt
Az olimpiai pályázat visszavonásáról, az egészségügy finanszírozásáról, a kommunizmus áldozatairól, a paksi bővítésről szóló esetleges népszavazásról, valamint a külföldről támogatott szervezetekről…
_dummy_8:39
1
500 milliárd egyetlen közbeszerzéssel?! – Berkecz Balázs blogja | Politikai Vélemények
A Fidesz turbó fokozatra kapcsolt a közpénzek ellopásában: február 27-én jelent meg a Közbeszerzési Hatóság hivatalos lapjában, a Közbeszerzési Értesítőben egy felhívás “Keretmegállapodás az NFSI…
_dummy_8:39
1
Szigetvári a Fidesz leváltását az ellenzéki összefogásban látja | 24per7.info
A Fidesz leváltása egy közös nemzeti érdek, mert a Fidesz egy kisebbséget képvisel, és nem a nemzeti érdeket ebben az országban – jelentette ki az Együtt országos politikai tanácsa szombati alakuló…
_dummy_14:37
2
Nincs olcsó lakás? Vegyen kisebbet és használja ki okosan a teret!
Ha elsőre nem futja akkora lakásra, amekkorát szeretne, kisebben is elférhet, ha helytakarékos és többfunkciós bútorokat épít be. Sajnos a budapesti és az országos lakásárak is emelkednek - jobban mint a bérek. Ha más megoldás nincs, akkor bizony kisebb lakással kell beérni. Egy megfizethetőbb, 45-60 négyzetméteres lakásból is ki lehet hozni egy viszonylag tágas, mindenre elegendő életteret - akár egy négyfős család részére - néhány elengedhetetlen alapelv betartásával.
_dummy_21:58
1
Liberálisok: Az Orbán-kormány harmadjára is megfutamodott
Az információs szabadság szűkítése érdekében kitalált netadó és a vásárlási szabadságot korlátozó, versenyellenes vasárnapi boltzár után az olimpiai tervek mögül is kihátráltak a széles ellenállásnak köszönhetően. Nagy siker ez a civileknek és az őket támogató ellenzéki pártoknak.
_dummy_16:35
6
Ki a legszebb magyar politikusnő? – íme a válasz
_dummy_16:35
1
Liberálisok: támogatjuk az LMP népszavazási kezdeményezését
A Liberálisok üdvözlik és támogatják az LMP népszavazási kezdeményezését a paksi atomerőmű bővítésének megakadályozásáról. A Liberálisok, az LMP-hez és a Párbeszédhez hasonlóan kezdettől ellenezték a paksi bővítés terveit és tiltakoztak a titkosított magyar-orosz megállapodás ellen.
_dummy_16:34
2
Bősz Anett: Orbán Viktor ne stadiont építsen, hanem az emberek mindennapi problémáin enyhítsen
Stadion. 190 milliárdért. Egyetlen stadion sem került ennyibe Európában, de nálam jobban értesültek azt mondják, a világ legdrágább stadionja lesz ez. Az jut eszembe Orbán Viktorról, hogy pont úgy kezeli a költségvetést, mint azok az emberek a saját zsebüket, akik inkább vajas kenyeret esznek, de folyton státuszszimbólumokkal jelennek meg, talán éppen azért, hogy ne kelljen szembenézniük azzal, milyen sokféle módon szenvednek hiányt.
_dummy_16:34
1
Liberálisok: SZJA felajánlás 1+1% helyett legyen 2+2%, növeljük az önrendelkezés lehetőségét
Viszont a civilszervezetek Nemzeti Együttműködési Alapon (NEA - a CÖF-alapító Csizmadia Lászlóval az élén), valamint állami cégeken keresztüli támogatását szüntessék meg! Ne a kormány döntsön arról, hogy melyik civilszervezet kapjon forrást és melyik ne!
_dummy_16:33
1
Jogtudatosság 2. hete: a származás alapú diszkrimináció felszámolásáért emelik fel hangjukat a Liberálisok
A jogtudatosság hónapjának második hetében a származás alapú diszkrimináció felszámolásáért emelik fel szavukat a Liberálisok, és arra buzdítanak mindenkit, hogy ugyanígy tegyen.
_dummy_18:14
2
Így alázza Sváby Andrást Havas Henrik
Az ATV-hez igazoló Sváby András kritizálta a TV2 hírműsorát. Ő nyilatkozta: https://www.facebook.com/magyaratv/videos/1367717123295601/ “Igen, a TV2 hírszerkesztőséghez és hírműsoraihoz gyomor kell.
_dummy_15:04
2
Okosotthonok - mit tud az Alexa?
Az Amazon a kihívója a Google és az Apple smart home megoldásainak. A tech-cégek közötti verseny nem titkolt célja, hogy a felhasználókat minél inkább a saját oldalukra állítsák, és azok minél több időt töltsenek alkalmazásaikkal, szolgáltatásaikkal és eszközeikkel. Nemrég azonban egy új verseny is kezdetét vette a Szilícium-völgyben: személyi asszisztensek, illetve az okosotthonok vezérlése iránti verseny is nagy erőkkel zajlik.
_dummy_14:54
1
Lakberendező tervezte design-fürdőszobák mindenkinek
Ebben a fürdőszobában még az se zavar, ha látszik, hogy ülök a WC-n. Minimális alapterület, maximális helykihasználás, íme a legújabb trendek. A kis alapterület nem feltétlen kell, hogy zsúfoltsággal is járjon. Minimális alapterület, maximális helykihasználás. 10 designos, ugyanakkor praktikus fürdőszoba-megoldást kínálunk, telis-tele akár otthon is megvalósítható ötlettel.
_dummy_10:24
1
10 fontos idézet és 10 emlékezetes kép Göncz Árpádról – “mindannyiunk Árpi bácsijáról” | K. Toók László újságíró blogja
Göncz Árpád visszahozta a mosolyt a politika színpadára, és ott is tartotta egész elnöksége idején. A legszerethetőbb, legközvetlenebb politikus volt, akinek gondolatait nem csak elolvasni érdemes, de talán néhányat átvenni is, a saját életünkbe.
_dummy_6:53
3
Leszóltak föntről.. 2017., Magyarország
“Szürreális telefonhívást kaptam tegnap reggel. Erőteljesen nyomatékosították a kérést, hogy ne tartsam meg mai sajtótájékoztatómat.”
_dummy_6:48
1
10 fontos idézet és 10 emlékezetes kép Göncz Árpádról – “mindannyiunk Árpi bácsijáról” | Politikai Vélemények
Göncz Árpád visszahozta a mosolyt a politika színpadára, és ott is tartotta egész elnöksége idején. A legszerethetőbb, legközvetlenebb politikus volt, akinek gondolatait nem csak elolvasni érdemes, de…
_dummy_1:49
4
A fórumozók elég rendesen leírták, mi folyik a hegyeshalmi bordélyokban
Oké, hogy az osztrák konkurenciának videós bizonyítékai vannak a Kisalföld szerint, de aki kicsit kinyitja az internetet, az is talál egyet s mást.
_dummy_1:48
1
Az egyenlő házasság bevezetése óta csökkent az öngyilkossági kísérletek száma a tengerentúlon
Méghozzá a fiatalok körében. A tanulmány, amei ezt kimutatta, még azelőtt készült, hogy az egész országban engedélyezték az LMBTQ-emberek számára is a házasságkötést.
_dummy_19:38
1
Liberálisok: népszavazást kellett volna tartani az olimpiáról
A Liberálisok nem tartják jónak, hogy népszavazás helyett három ember, a kormányfő, a MOB elnöke és a főpolgármester döntött a budapesti olimpiai pályázat sorsáról - mondta Szabadai Viktor, a Magyar Liberális Párt budapesti választmányának elnöke sajtótájékoztatóján. A politikus szerint az emberek azért támogatták a népszavazási aláírásgyűjtést, mert szerettek volna ebben fontos kérdésben véleményt nyilvánítani.
_dummy_19:37
1
A származási alapon kirekesztettek jelentkezését várják a Liberálisok
A Magyar Liberális Párt (Liberálisok) a származási alapon kirekesztettek jelentkezését várja a következő egy hétben az Esélyt: egyenlőséget! címmel meghirdetett jogtudatossági hónapjuk keretében. Bősz Anett, az ellenzéki párt ügyvivője csütörtökön, Budapesten tartott sajtótájékoztatóján elmondta, a származás alapú diszkrimináció Magyarországon a roma társadalmat érinti a legjelentősebben.
_dummy_12:37
1
Liberálisok: a Kormány megsértődött az emberekre
Az olimpiai pályázat visszavonása valóban presztízsveszteség. A kínos ügyetlenkedés felelősei azonban az ország vezetői, akik 2010 óta mindent elkövetnek annak érdekében, hogy a magyar emberek ne dönthessenek maguk a fontos kérdésekről, legyen szó új alkotmányról, a vasárnapi boltzárról, a Liget-beruházásról, és most az olimpiáról.
www.origo.hu19:46
2
Közös döntés: visszalépünk az olimpiai pályázattól
Közös döntés: visszalépünk az olimpiai pályázattól
_dummy_17:34
1
Liberális szellemiségű újság alakult, Liberális Hírmondó néven
Facebook-on szerveződő liberális lap kezdte meg működését, Liberális Hírmondó címmel. A lap szerkesztői közölték, hogy egy szabad, demokratikus és fiatalos közösségi lapot szeretnének szerkeszteni, ahol a Magyar Liberális Párt híreit, valamint liberális újságírók, közírók és bloggerek írásait és véleményeit adják hírül. Elérhetőségük: facebook.com/liberalishirek
_dummy_17:03
1
Egy kártya mindenek felett - már a vasúti jegyek is az e-személyin
Az új típusú személyi igazolványra is fel lehet tölteni a vasúti bérletet, a szolgáltatást a Budapest-Pusztaszabolcs vonalon kísérleti jelleggel vezette be a MÁV-Start Zrt. Kazai Katalin, a MÁV-Start Zrt. értékesítési...
_dummy_17:00
2
Végre elkészülhet a BKK elektronikus jegyrendszere?
Jövő év januárjától jelenhetnek meg a budapesti tömegközlekedésben az elektronikus jegy- és bérletrendszer (RIGO). Az első készülékek idén áprilisban készülnek el, az engedélyezést és tesztelést követően a...
www.facebook.com16:07
2
Liberális Hírmondó| Facebook
Elindult a Liberális Hírmondó Facebook-os oldala. Mi egy demokratikus és szabad lapot szerkesztünk, ahol a Magyar Liberális Párt híreit, valamint liberális újságírók, közírók és bloggerek írásait és véleményeit közöljük, mert a jövő a liberalizmusé! Várunk szeretettel!
_dummy_15:56
5
Ha ez menne, Orbánék leváltása könnyű feladat volna
_dummy_19:25
4
Juszt László: Ezek Plagi Pali barátai, akikre bizton számíthat. Na ezt nem kérem.
Schmitt: “A jelenlegi helyzet egy talán soha vissza nem térő alkalom. Igenis van esélyünk, jó a pályázatunk, és a NOB-tagok, az én barátaim, kollégáim, akikkel 34 éve együtt dolgozom, ezt a pályázatot nagyon komolyan vették.”
_dummy_15:16
2
Liberálisok – LMP: hozzák nyilvánosságra Klaus Mangold szerződéseit
A mai napon Szent-Iványi István (Liberálisok) és Ungár Péter (LMP) közösen tájékoztatták a sajtót a Mangold-botrány újabb részleteiről. Korábban már mindketten felhívták a közvélemény figyelmét Klaus Mangold német üzletember, a Kreml lobbistája magyarországi tevékenységével kapcsolatos súlyos aggályokra, amelyek esetleges bűncselekmény gyanúját is felvetik.
_dummy_13:38
1
Csak a Jobbik szavazta le a politikusok béremelését
A Fidesz képviselői háromszor szavazták le a miskolciak fizetésemelését, a sajátjukét viszont elsőre megszavazták.
_dummy_13:17
1
9 túlélési tipp, ami valójában totál hülyeség
Ha valaha életveszélybe kerülnél a vadonban, akkor azt tanácsoljuk, hogy ezeket az elterjedt, ám téves túlélési módszereket felejtsétek el!
index.hu11:42
1
Ezrével jutnak hamis magyar személyazonossághoz ukrajnai csalók
Szegény kárpátaljaiak eladják a fénykép nélküli honosítási papírjaikat, amire magyar kormányhivatalokban futószalagon adják ki az útleveleket anélkül, hogy jobban megnéznék, ki is igényli azokat.
_dummy_10:55
2
Nem vicc! Életveszélytől óvhat meg, ha egy pénzérmét hagysz a fagyasztóban, mielőtt elindulsz otthonról!
Hétköznapi körülmények között, egyszerű tárgyaink, élelmiszereink is jelenthetnek életveszélyt ránk nézve. Érdemes tudnunk erről a veszélyről, és arról az egyszerű megoldásról, amivel elháríthatjuk azt!
itcafe.hu10:36
1
Az EU szakértői továbbra aggódnak a Windows 10 adatgyűjtése miatt
Az adatvédelmi szakemberek elismerik a Microsoft törekvését, de a januárban felkínált megoldást elégtelennek találják.
_dummy_8:19
2
Lovasroham Soros ellen
Lovas István a Demokrata című világlap égisze alatt elérkezettnek látta az időt, hogy szeretett vezérünket követve, aki ahogy mondani szokás: csontig benyalt Trumpnak, a tettek mezejére lépjen.
_dummy_7:52
1
Botka László: Az igazságos államért
Exkluzív: Botka László miniszterelnök-jelölt 168 órában megjelent írásának teljes változata! Nagy baj van a magyar társadalmi berendezkedéssel.
_dummy_19:08
2
Gátlástalanok kora – Gőg és demagóg fiai
Lezárult hát egy fejezet Magyarország rendszerváltás utáni történelmében. Ismét bebizonyosodott, hogy ez egy következmények nélküli és ezért nagy valószínűséggel jövőtlen ország.
_dummy_18:56
2
Nagycsoportos lett a CÖF! – Városi Kurir
„Higgyétek el nekem, az események után Brüsszelben máshogy néztek rám, Barosso elnök máshogy fogott kezet velem!” – tudatta országgal-világgal Fritz Tamás, visszaemlékezve Orbán hálás szavaira, a mára nagycsoportos ovis-korba érett Civil Összefogás maga-dicsőítő szülinapi rendezvényén.
_dummy_18:46
2
Nagy Károly, a Liberális Fiatalok elnökségi tagjának levele dr. Mezey Barnának, az ELTE rektorának
Tisztelt Rektor Úr! Örömmel értesültünk arról, miszerint az Ön által vezetett intézmény is elindítja a gender studies-t, azaz a társadalmi nemek tanulmánya szakot. Az ELTE Magyarország első egyeteme, többféle európai rangsorban évről-évre kiemelkedő helyet foglal el, diákjai közül számos neves jogász, politikus, tudós és közéleti ember került ki.
_dummy_18:45
1
Sermer Ádám, a Liberálisok ifjúsági szervezetének – LiFT elnökének leve Harrach Péterhez
Tisztelt Frakcióvezető Úr! Képviselőtársával, Rétvári Bencével együtt írta alá – jóllehet a megadott határidőn túl – az “Anya, Apa, Gyerekek – Európai Polgári Kezdeményezés a házasság és a család védelmében” című, a család fogalmát kirekesztő módon meghatározó európai polgári kezdeményezést.
_dummy_18:43
1
Esélyt – Egyenlőséget, elkezdődött a jogtudatosság hónapja
Bősz Anett a Magyar Liberális Párt ügyvivője, nem csak szépségével, de szakértelmével és rátermettségével is hódít a közéletben. A politikussal a párt által meghirdetett jogtudatosság hónapjáról beszélgettem. Céljuk a diszkrimináció felszámolása és szeretnék, ha mindenki tisztában lenne azzal, mit lehet és mit nem lehet vele megtenni.
_dummy_18:38
1
Fodor Gábor: Botka dönti el, mi legyen Gyurcsánnyal
Fodor Gábor nem foglalt egyértelműen állást a Gyurcsány Ferenccel való esetleges együttműködésről. A Magyar Liberális Párt elnöke a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában azt mondta: Botka László dolga eldönteni, hogy összefognak-e a volt miniszterelnökkel vagy sem.
_dummy_18:29
2
Az LMP üdvözli az Alkotmánybíróság döntését
A Lehet Más a Politika üdvözli az Alkotmánybíróság (AB) újabb döntését, amely a véleménynyilvánítás szabadsága és a sajtószabadság ügyében született.
_dummy_18:29
2
Botka László azt üzente – Varánusz
Kisebb csoda történt a hétvégén: egy emeszpés mondott valamit. Mármint nem csak beszélt, hanem tényleg mondott is valamit. Ritka pillanat ez az utóbbi időkben, érdemes foglalkozni vele egy kicsit.
_dummy_17:24
1
Robotadó: Gates felvetette, Európa már el is utasította
A Microsoft alapítója is úgy gondolja, a robotok térhódításának negatív társadalmi következményeit a megadóztatásukkal lehetne kezelni. Az EU-ban viszont éppen most került le a napirendről.
_dummy_12:36
1
Vigyázzon, kivel építtet stadiont vagy családi házat!
Januártól már nem csak a gépjárművek után kell kötelező felelősségbiztosítást fizetni, hanem az építőipari kivitelezésekre is. Januártól minden fővállalkozó építőipari kivitelezőnek felelősségbiztosítással kell rendelkeznie már a kivitelezési szerződés megkötésekor. A rendelet nemcsak a családi házak építésére, hanem a felújításokra is kiterjed. "Megkérdeztük a szakembereket, és azt találtuk, hogy a piaci biztosítási díjak irreálisan magasak. "
_dummy_12:26
1
Donald Trump jött és rögtön Arany Ház lett a Fehér Házból
Az Obama design természetesen nem maradhatot, a függönyöket bizony egytől egyig kicserélték. Az unalmas téglavörös aranyra változott. Donald Trump és a dekorációért felelős emberei a szőnyeget is lecserélték, az új szélét különösen strapabíróra csináltatták. Martin Luther King mellszobrának mennie kellett. Visszakerült viszont az Obama elnöksége alatt egy másik szobába áthelyezett Winston Churchill szobor.
_dummy_8:48
1
Szél: beteg embereket foszt meg a segélytől a kormány
A Lehet Más a Politika (LMP) társelnök-frakcióvezetője szerint beteg embereket foszt meg a segélytől a kormány.
_dummy_8:19
2
Juszt László: Mindenki többet ajánlott a Figyelőért, mint Schmidt Mária…
Mindenki többet ajánlott a Figyelőért, mint Schmidt Mária, de hogy ne lehessen belekötni, egy Ducsai Ákos nevű, vállalkozó szellemű úr cége volt a vevő, akitől Schmidt Mária két másodperc alatt vette át a Figyelőt.
_dummy_8:17
2
A világ 15 legveszélyesebb útja csak vasidegzetűeknek – az 5-ös nem gyerekjáték
Mi is pihentetőbb egy jó kis vidéki autókázásnál? Az ilyen utakon gyakran alig van forgalom és sok meglepetés is várhat minket. Ezek az utak a vidéki autóutak ellentettjei, kiver minket a veríték ha végig kell menni rajtuk.
_dummy_7:35
1
Talpra Magyar, hív az urna, meg ne válaszd Viktort újra!
Ismét egy vers az, ami “lájkok” ezreit eredményezte eddig a közösségi oldalakon…Bár nem egy Nemzeti Dal Petőfi Sándortól, de annak mintájára íródott…Olvassátok el!
_dummy_6:47
1
Orbán és a kompromat-kormány, no meg a maffia párt
Az orosz The Insider után az Átlátszó is két ütős cikket szánt Orbán Viktor és Pintér Sándor orosz kapcsolatainak.
_dummy_6:18
2
EGY MEGJEGYZÉS – Bádog – Bayer Zsolt blogja
Előbb a negatív szenzáció: „Egy salgótarjáni fideszes sajnálja, hogy nem sikerült Sándor Mária öngyilkossága
_dummy_6:11
1
Juszt László: Ami sok, az sok | Politikai Vélemények
Thomas Bach, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság elnöke az AP-nek nyilatkozva azt mondta: politikai célok vezérelték a budapesti olimpia ellenzőit, akik aláírásgyűjtésükkel komoly veszélybe sodorták a…
_dummy_5:12
1
Állatmesék | Politikai Vélemények
Ugye szeretik a meséket? Azokat, amelyekben az állatokat emberi tulajdonságokkal ruházzák fel. És azokat is, ahol az embereket hasonlítják egyes állatokhoz?  Nem úgy értem, hogy „te állat!”, mert ez…
_dummy_12:17
1
Már nyáron érkeznek a Kodak androidos tabletek!
A Kodak, hogy fenntartsa nevét egyre több cégnek ad lehetőséget, hogy licencelje márkanevét, és sorra jönnek ki a piros-sárga logós technikai eszközök. Így van ez most is, amikor az Archos-al együtt bejelentették, hogy 2017 nyarán már kézbe vehető a Kodak márkajelzéssel ellátott táblagép. Mit várhatunk a Kodak és Archos együttműködéséből születő tablettől? Kattints a cikkre!
_dummy_11:47
2
Ellenséges ügynökök járnak közöttünk? | CIVILHETES
Szám szerint 266151. Orbán Viktornak nagyon nem tetszhet, hogy a Momentum Mozgalom olimpia ellen szóló népszavazási kezdeménye sikeresebbnek bizonyult, mint ahányan az ő évértékelőjét képesek voltak ébren végighallgatni. Eddig a vitriolos él.
_dummy_11:46
2
MSZP: megvan a vezető és a vízió az Orbán-rezsim leváltásához | CIVILHETES
„Nincs már nekem olyan sok hátra a politikában. Én már ki vagyok fizetve. Minden nap, amit magas polcon töltök, az már csak ráadás" – ezt Orbán Viktor mondta több mint tíz évvel ezelőtt egy televíziós interjúban. Nos, kedves Viktor, valóban nincs már sok hátra. Lassan véget ér a ráadás is. - írja Újhelyi István.
_dummy_11:44
1
Hét indok, hogy a kormány miért vonja vissza a katonai gimnáziumokról szóló terveit | CIVILHETES
A Liberálisok felszólítják a kormányt, hogy azonnal vonja vissza a katonai gimnáziumokról szóló terveit!
_dummy_11:26
2
Világméretű járványra figyelmeztet Bill Gates
Szerinte arra a lehető leghamarabb fel kell készülni.
_dummy_11:04
2
Itt láthatod percről percre az első gólya útját és érkezését!
A madarat az Anatóliai-fennsíkon a magyarországi viszonyokat idéző hideg, nappal is tartós fagyok fogadták. Ennek ellenére jól halad és a hétvégén valószínűleg el is éri Európát.
_dummy_9:30
2
A lekezelt, megcsúfolt jövő idő, jelenné vált | Politikai Vélemények
Fanyar vigyor, vállhúzás, lekezelő félmosoly, ezek jutnak eszembe, ha visszagondolok arra, hogy mi volt a reakciója az ország felelőtlen urainak, amikor az elmúlt években bárhol, bármilyen…
_dummy_9:08
1
Eljött a liberálisok ideje | CIVILHETES
Nem mondok nagyot azzal a kijelentésemmel, hogy a 2018-as választás nem egy szimpla négyévenkénti urnalátogatás lesz, hanem egy korszakváltó voksolás is egyben. (K. Toók László szubjektív írása)
_dummy_9:06
2
Juszt László: Komolyan hiszi bárki, hogy majd a felcsúti “magánfocisulikitermeli” a világsztárokat? | Politikai Vélemények
Előrebocsátom, soha nem volt “focifan” – tehát lehet, hogy a véleményem némileg elfogult. Amióta pedig a “tesconapóleon” /by Bödöcs/ erőszakkal akarja megszerettetni velem, s ezért az én pénzemből is…
_dummy_16:52
1
2018-ban a Magyar Liberális Párt lesz a kormány– és korszakváltó erő | CIVILHETES
Nem mondok nagyot azzal a kijelentésemmel, hogy a 2018-as választás nem egy szimpla négyévenkénti urnalátogatás lesz, hanem egy korszakváltó voksolás is egyben.
index.hu20:33
1
Mégsem lesz visszaigényelhető a csok-önrész az szja-ból?
Rogán azt ígérte, hogy év elején bead egy ilyen javaslatot, de a minisztérium szerint most még inkább csak vizsgálnak meg értékelnek.
index.hu20:27
3
A Fidesz nem vállalhat be egy sikertelen népszavazást
A Momentum nem adott esélyt: annyi aláírást gyűjtött, hogy ki kell majd írni a népszavazást. A Fidesz máris távolítja magától az olimpiarendezés ügyét, nagy az esély, hogy gyorsabban ejtik a témát, mint a vasárnapi boltbezárás ügyét.
index.hu20:26
1
Álmomban nem gondoltam volna, hogy 200 ezer felett lesz
A Fidesztől mulasztás volt, hogy nem kérdezte meg az embereket, a Momentum megtette helyettük, és a Jobbikot is támogatásra hívják.
index.hu20:26
1
Sínen a népszavazás: 266 151 aláírást adott le a Momentum
Bőven több aláírást gyűjtött a Momentum a szükséges 138 ezernél. Üzentek Tarlósnak és Orbánnak is: gyávaság lenne visszavonni a pályázatot népszavazás nélkül.
index.hu20:25
1
Részletes vallomást tett a körúti robbantó
A hétfői kihallgatás után a Központi Nyomozó Főügyészség adhat tájékoztatást a vallomásról.
_dummy_20:23
2
A Momentum üzent Orbánnak: ne legyen gyáva a Fidesz, és hagyja, hogy népszavazás döntsön az olimpiáról
A mozgalom szerint most már gyávaság lenne az olimpiai pályázat visszavonása is.
_dummy_20:21
2
A Magyar Kétfarkú Kutya Párt hivatalos reakciója a 266 ezer leadott aláírásra: - 444
A Magyar Kétfarkú Kutya Párt hivatalos reakciója a 266 ezer leadott aláírásra: