Itt a legnépszerűbb:

Bár nem véletlenül van az USB-vel csatlakozó eszközökhöz egy olyan parancs, amellyel biztonságosan le lehet választani a kütyüt a laptopról vagy számítógépről - de tényleg fontos ez? Mi történik akkor, ha csak egyszerűen kihúzza a pendrive-ot, és nem vesződik a leválasztgatással? Szakértők szerint nagy valószínűséggel semmi, de a Macbookoknál érdemes azért vigyázni.

pcforum.hu14:43

Durva: A jelenlegi negyedére eshet vissza az SSD-k ára

12
www.hwsw.hu19:14

Itt az Nvidia legújabb grafikus architektúrája, a Turing

1

Megérkezett az Nvidia legújabb grafikus mikroarchitektúrája, a Turing, ezzel együtt pedig az arra épülő első termékek is bemutatkoztak. A Santa Clarai-i székhelyű chiptervező vadiúj fejlesztése számos újítást vezet be a Pascalhoz és a Voltához képest. Az Nvidia viszonylag felületes bemutatója alapján a tervezők célkeresztjében elsősorban a ray tracing, illetve a gépi tanulásos végrehajtás továbbfejlesztése állt, az új mikroarchitektúra ugyanis számos ezekre irányuló funkciót vezet be.

pcforum.hu15:11

Bejelentette új, brutálisan erős videókártyáit az Nvidia

3

Az Nvidia hétfőn végre leleplezte régóta várt új, Turing kódnevű GPU-architektúráját, illetve az azokon alapuló első grafikus kártyáit. A cég szerint az újgenerációs adaptereket - amik közül a legbrutálisabbon nem kevesebb, mint 48 GB (!) memória található - kifejezetten a valós-idejű sugárkövetéses (raytracing) megjelenítés támogatására és felgyorsítására fejlesztették ki.

prohardver.hu19:37

Dinnyeérlelő ajánlatok

3

Ezen a héten processzorok, gamer perifériák, noteszgépek, házak és még Threadripperre készült hűtő is került ajánlónkba.

prohardver.hu16:39

Új hónap, új ajánlatok

5
_dummy_16:47

Tényleg le kell választania a pendrive-ot, mielőtt kihúzza?

33
pcworld.hu11:25

Hiány után túltermelés lesz memóriából

1

Ha mostanában akarsz RAM-ot vásárolni, egyrészt kissé lassabban találsz valóban készleten levőt, ráadásul a hiány miatt drágább is a megszokottnál. Jövőre viszont teljesen megfordulna a helyzet.

prohardver.hu20:36

Júliust lezáró ajánlatok

8
prohardver.hu14:30

Szórakozás kint és bent

3

Ebben a változékony időben szabadtéri és szobai szórakozásra csábító hardvereket, notebookokat és kütyüket gyűjtöttünk össze.

_dummy_12:18

Két terabájt: itt az új BarraCuda SSD

6
index.hu06:46

Olcsón megúszható az SSD-s gyorsítás

31
+1 MEGLEPETÉS IDÉZET
a citatum.hu-tól:
Copyright © 2018. cikkpakk.hu
Minden jog fenntartva.
Hivatalos IttaHelye.hu utód 2009-2016.
Image thumbnails by pagepeeker.com.
info@cikkpakk.hu


Ingyenesen letölthető remek programok!
Steam játékajánló
Dancewave