Itt a legnépszerűbb:
_dummy_17:22

Oszd meg Te is...Ez hallatlan! Akadjon a torkotokon a bögrétek” – nyílt levél az MTVA-nak

23
_dummy_14:37

Oszd meg Te is! MSZP: várhatóan sikeres lesz a népszavazási kezdeményezés

1

Élnek a környezetünkben sokan, akik ugyan változást szeretnének, elégedetlenek a 2010 óta történtekkel, de elmondták félnek, nem merik nevüket adni a lopásgátló népszavazáshoz.

_dummy_13:24

Hunexit | 24per7.info

1

Európa Blokk·Egy rövid időre még a most folyó futball Európa Bajnokságról szóló hírek is háttérbe szorultak, mikor kiderült, az Egyesült Királyság polgárai az Európai Unióból való kilépésük mellett döntöttek. Bár az eredmény szinte sokkoló, mégis azt azért vegyük észre, hogy a britek a kormányuktól egy tiszta, világos, és egyértelmű kérdést kaptak.

_dummy_12:28

Juncker: nem kezdhetnek tárgyalásokat Nagy-Britannia kilépési szándékának bejelentése előtt | Minden ami Anglia

1

"Nagyon súlyos órákat élünk, a brit referendum szárnyunkat szegte, de igyekszünk tovább repülni" - közölte Juncker

_dummy_12:09

Az Egyesült Királyság helyzetének újraszabályozása | Minden ami Anglia

2

Időrendben bemutatjuk annak a tárgyalási folyamatnak a főbb eseményeit, amelynek az volt a célja, hogy megállapodás szülessen az Egyesült Királyság Európai Unión belüli helyzetének újraszabályozásáról.

_dummy_10:48

Kint a bárány, bent a farkas?

1

Menni vagy nem menni: ez itt a kérdés. Mármint a kormány által elrendeltetett népszavazásra: "Akarja-e, hogy az Európai Unió az Országgyűlés hozzájárulása nélkül is előírhassa nem magyar állampolgárok Magyarországra történő kötelező betelepítését?"

pcforum.hu09:56

3 milliót kap, mert magától települt gépére a Windows 10

13
_dummy_19:45

Több ezren fogadták a válogatottat a Hősök terén

1

A magyar válogatottnak a franciaországi Európa Bajnokságon nyújtott teljesítményével elégedett több ezres tömeg fogadta a labdarúgó csapatot a budapesti Hősök terén hétfőn délután. A szurkolók megtöltötték a tér középső részét, illetve a rendőrség lezárta a Dózsa György utat is az ünneplés idejére.

_dummy_19:39

László Juszt: Gyurcsány Ferenc azt nyilatkozta….

2

Gyurcsány Ferenc azt nyilatkozta: “Egyszerre kell szolgálni a progresszió és a szociális felelősség ügyét, és ez Horn Gyula hagyatékának is tekinthető.” Úgy véli, “ha Magyarország egykori miniszterelnöke élne, a DK tagja lenne”

_dummy_19:28

Az amerikai Legfelső Bíróság megsemmisítette a texasi abortusztörvényt

1

Az Egyesült Államokban az alkotmánybíróság szerepét betöltő szövetségi Legfelső Bíróság semmisnek mondta ki hétfőn a Texas államban érvényben lévő, szigorított abortusztörvényt.

_dummy_19:01

Cameron: Nagy-Britanniában élő külföldi EU-állampolgárok életkörülményeiben nem lesznek “azonnali” változások. | Minden ami Anglia

1

A kormányfő élesen elítélte a Nagy-Britanniában élő külföldiek és kisebbségek - különösen a lengyel közösség tagjai és intézményei - ellen a népszavazás óta eltelt napokban elkövetett támadásokat, mondván: a brit kormány nem tűri a gyűlölet vezérelte bűncselekményeket.

_dummy_16:47

Hazudsz orbán! | 24per7.info

2

POLITIKUSOK! NEM SZÉGYELLITEK MAGATOKAT? NEM SZÉGYELLITEK KISZOLGÁLNI AZ ALKOTMÁNYOS PUCCSAL RENDSZERT VÁLTÓ, ÉS RENDET TEREMTŐ FASISZTA DIKTATÚRA MEGALKOTÓJÁT?

_dummy_12:57

Magyarország jobban teljesít….és mégis miben Viktor? Miben? | 24per7.info

2

Az elmúlt évek alatt azt láttuk, hogy egyre többen állnak a sorban. Szomorú látni,a kisgyermekes anyákat, a munkanélkülieket, az ESZOSZ károsultakat, a hajléktalanokat. Emberi sorsok, emberi tragédiák, tönkrement életek.

_dummy_12:40

Elköltöztetné Londonból az Európai Bankhatóságot (EBA) az Európai Unió | Minden ami Anglia

1

Az Európai Unió azt tervezi, hogy elköltözteti Londonból az Európai Bankhatóságot (EBA) a brit uniós tagságot elutasító népszavazást követően - közölték brüsszeli uniós források hétfőn

_dummy_12:28

DK: Kubatov kopaszai balhéztak a Közlekedési Múzeumnál?

1

Ismét kigyúrt kopaszok „rendeztek le” egy vitás helyzetet Budapesten, ezúttal a Közlekedési Múzeumot kordonozták el a Liget-projekt ellen tiltakozók elől.

_dummy_10:47

Felfüggesztette az MNB a Quaestor Alapkezelő tevékenységi engedélyét

1

Felfüggesztette a Quaestor Befektetési Alapkezelő Zrt. befektetési alapkezelésre és portfoliókezelésre vonatkozó tevékenységi engedélyét a Magyar Nemzeti Bank (MNB), a Quaestor-kártalanításban érintett befektetők érdekeinek védelme miatt ugyanakkor kivételt jelentenek a befektetési jegyek visszaváltásának fedezetét szolgáló eszközértékesítések, illetve a visszaváltás lehetőségéhez kapcsolódó kötelezettségek teljesítése.

_dummy_10:35

Brit pénzügyminiszter: erőteljes készenléti tervek készültek | Minden ami Anglia

1

A brit pénzügyminiszter szerint a kormány és a Bank of England - brit jegybank - már az EU-tagságról tartott népszavazás előtt erőteljes készenléti terveket dolgozott ki arra az esetre, ha a választók többsége a kilépésre voksol. George Osborne hétfő reggel olvasta fel nyilatkozatát, amelynek elsődleges célja a népszavazási eredmény ismertté válása után kialakult pánikszerű piaci hangulat enyhítése volt.

_dummy_08:37

Te is a csuklódon hordod a hajgumid? Jobb, ha gyorsan elfelejted ezt a szokást!

22
_dummy_08:36

Ez töltsd a mosógépbe, ha tiszta, és puha ruhákra vágysz! Mi is meglepődtünk mennyire hatékony!

34
_dummy_14:06

Másfél kilométeres dugó van az M1-esen

1

Az osztrák hatóságok ellenőrzése miatt torlódik a forgalom a hegyeshalmi határátkelőnél.

_dummy_14:01

Láttátok már Dwayne Johnson új filmbemutatóját? - Hírek

2

A Szikla ezúttal saját YouTube csatornáját igyekszik népszerűsíteni, nem túl szokványos módon

_dummy_12:50

London nem akadályozhatja meg az újabb függetlenségi népszavazást | Minden ami Anglia

1

London nem akadályozhatja meg az újabb skót függetlenségi népszavazást, ha ennek kiírásáról dönt a skót parlament - mondta vasárnap Nicola Sturgeon skót miniszterelnök. A vasárnap közzétett legújabb felmérések szerint a skót választók többsége immár Skócia függetlenségére voksolna. 

www.napi.hu12:17

Brexit-tanulságok: senki sincs biztonságban

1

Mostantól kijelenthetjük, hogy bármi olyasmi megtörténhet a világ politikai és gazdasági színpadán, amit a csütörtöki brit függetlenségi népszavazás előtt elképzelhetetlennek gondoltunk. Ez a Brexit számos tanulsága közül az egyik.

_dummy_12:12

Engedélyezték az emberi génkísérleteket

1

A Rekombináns DNS Tanácsadó Bizottság bólintott rá a kísérletekre.

_dummy_12:11

Soros: az EU menthetetlen

1

A brexit vitája és a menekültváság egymást erősítették. A befektető szerint az EU szétesésével mindenki veszítene.

_dummy_10:57

Drogot áruló brit állampolgárt fogtak el Budapesten | Minden ami Anglia

1

Őrizetbe vettek egy 26 éves brit állampolgárt, aki kábítószert árult egy fővárosi szórakozóhelyen szombaton - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon vasárnap.

_dummy_10:54

Orbán szerint Magyarország a rendet képviseli a rendetlenné váló Európában | 24per7.info

1

Orbán Viktor miniszterelnök vasárnap a Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE) Rendészettudományi Kara és Katasztrófavédelmi Intézete tisztavatási ünnepségén, a budai Várban azt mondta, hogy "Magyarország ma a rendet képviseli az egyre inkább rendetlenné váló Európában"

_dummy_09:04

Ha azt szeretnéd, hogy a fürdőszobád csillogjon, próbáld ki ezt a természetes házi készítményt!

14
_dummy_08:39
47
_dummy_21:53

Erről a 22 trükkről minden nőnek tudnia kell

14
_dummy_21:47
49
_dummy_20:10

Hogyan lett a Brexitből Brrr!…exit? | Minden ami Anglia

1

Alig telt el másfél nap azóta, hogy ismeri a világ az angol EU-referendum eredményét, miszerint a népszavazáson részt vevő állampolgárok az EU-ból való kilépés mellett tették le a voksukat, máris elindult az aláírásgyűjtés, hogy a népszavazást meg kellene sürgősen ismételni.

_dummy_14:12

Brüsszeli lapok szerint súlyos gazdasági és politikai következményekkel jár a britek kilépése

1

A brüsszeli lapok szombati elemzései szerint súlyos gazdasági és politikai következményekkel fog járni Nagy-Britannia távozása az Európai Unióból, az okozott károkat azonban egyelőre nem lehet pontosan felmérni.

_dummy_13:47

Brit rulett | Minden ami Anglia

1

Ma már egészen biztos az, hogy az Egyesült Királyság (UK) kilép az Európai Unióból, mert a június 23-i népszavazáson erről döntöttek a választók.

_dummy_20:19

A függöny legördült

1

Mit érdemel az a kormányfő, aki a saját, és udvari bolondjai érdekében másfél millió magyar állampolgárnak tesz keresztbe? Jöjjenek haza cselédnek, az úri kapcarongyok mellé! Mert még a kint lévők számát is elhazudják, mert már rég nem 500 ezer magyar van kint, hanem annak a háromszorosa.

_dummy_18:25

Totális ellentmondások a Brexittel kapcsolatban – mi lesz velünk, magyarokkal? | Minden ami Anglia

1

Jó volna elhinni, hogy a kint élő honfitársaink megtalálhatnák ezek után is a boldogulásukat akkor is, ha Magyarországon ez nem sikerült. Reméljük a legjobbakat, és persze Isten óvja a királynőt!

_dummy_17:51

A Fidesznél kétszínűbb bandát találni nem lehet: kiosztották Európát | 24per7.info

1

Európának le kell vonnia a Nagy-Britannia EU-tagságáról tartott népszavazás tanulságait – mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteki rendkívüli sajtótájékoztatóján, a brit referendumra reagálva.

_dummy_14:59

Brexit – Londoni elemzők: meredeken emelkedik a brit csődkockázati felár, recesszió jöhet | Minden ami Anglia

1

Példátlanul meredeken romlottak pénteken Nagy-Britannia államadós-kockázati mérőszámai, miután a brit EU-tagságról tartott népszavazáson a kilépést pártolók győztek. Londoni elemzői vélemények szerint jelentős az esélye annak, hogy a brit gazdaság egy éven belül recesszióba kerül.

_dummy_14:50

Magyarország veszített, Orbánt meg kell állítani ezen az úton | 24per7.info

1

Magyarország veszített. Így értékelte a Brexit tényét Tóbiás József, az MSZP elnöke, rámutatva: a brit döntés következményeként hazánkban lassulni fog a gazdasági növekedés, kevesebb uniós fejlesztési forrás érkezik és kérdéses, hogy mi történik azzal a 300 ezer honfitársunkkal, akik a szigetországban élnek és dolgoznak.

_dummy_14:21

Brexit – Hollande: a britek döntése súlyos próba elé állítja Európát | Minden ami Anglia

1

"Ez a kilépés, és ez az én meggyőződésem, összezavarja az értékrendeket és kollektív választ igényel" - hangsúlyozta Manuel Valls, aki szerint "túl sokáig hunytuk be a szemünket az európai népek figyelmeztetései és kétségei előtt".

_dummy_13:42

Brexit – DK: a kormányfő vonja vissza az őszi népszavazást! | 24per7.info

1

A Demokratikus Koalíció (DK) az őszi kvótareferendum visszavonását követeli a kormányfőtől, szerintük ugyanis az Magyarország uniós kilépéséhez vezet. Molnár Csaba, az ellenzéki párt ügyvezető alelnöke pénteki budapesti sajtótájékoztatóján tragikusnak nevezte .....

_dummy_11:39

Ki az a kocsis máté? | 24per7.info

1

"A panoptikumban összegyűltek a bukott liberálfasiszták, magyargyűlölők, drogosok, pénzmosók, szociális gengszterek, befáradt okoskodók, elzavart komcsik, bűnözők, idegbajosok és még néhányan. Meg persze voltak ott "független" civilek is.”

_dummy_11:26

Brexit – A kilépésre szavazott a többség – összefoglaló

2

Az eredmények szerint a választók 52 százaléka szavazott a kilépésre, 48 százalék a bennmaradásra. A brit választási bizottság a manchesteri városházán közölte, hogy a népszavazáson mintegy 33 és fél millióan vettek részt. A kilépésre több mint 17,4 millióan, a bennmaradásra 16,1 millióan voksoltak.

_dummy_09:56

David Cameron bejelentette távozását tisztségéből | Minden ami Anglia

1

Cameron közölte azt is, hogy távozási szándékáról péntek reggel tájékoztatta II. Erzsébet királynőt.

_dummy_08:27

Orbán: Brüsszelnek meg kell hallania az emberek hangját | 24per7.info

1

Tiszteletben kell tartani a britek döntését, mert minden nemzetnek joga van ahhoz, hogy a saját sorsáról ő maga döntsön

_dummy_08:18

ELDŐLT!!! Győzött a Brexit, többen akarják a kilépést, mint a bennmaradást. | Minden ami Anglia

1

.....a voksolás után nincs visszaút, nem képzelhető el, hogy a szavazók akaratával ellentétesen Nagy-Britannia mégsem hagyja ott az uniót.

_dummy_08:15

Így inkább ne csinálja!

1

Elrontott, félresikerült ingatlanos fényképeket válogattunk össze. Okuljunk belőlük!

_dummy_19:42

A viharos időjárás ellenére folyamatos a szavazás | Minden ami Anglia

1

Boris Johnson, London volt polgármestere, a kilépést pártoló tábor frontembere csütörtöki Twitter-üzenetében ugyanakkor annak a kívánságának adott kifejezést, hogy a csütörtöki nap legyen Nagy-Britannia "függetlenségi napja".

_dummy_17:48

Ébresztő! | 24per7.info

1

Amekkora lelkesedéssel napok óta vonulnak magyarok ezrei a francia nagyvárosok és Budapest utcáin, ugyanakkora elánnal kellene fellépnie az egész országnak az európai értékek hazánkban történő érvényesülésének érdekében is.

_dummy_16:38

5 otthonteremtési tanács beköltözéshez

1

Avagy, hogyan lesz ez így jó nekünk?

_dummy_12:23

TGM: Anglia és Európa | Minden ami Anglia

2

Akár bent marad Anglia, akár kilép, a katasztrófa megtörtént (s ebben Jo Cox munkáspárti képviselő meggyilkolása a „Britain First” jelszó jegyében csakugyan jelképes erejű), a hanyatlás megállíthatatlan. God save the Queen.

_dummy_11:07

Angliában mindenre fogadhatsz. Maradnak vagy kilépnek? | Minden ami Anglia

1

Egyre több helyen érhető el Anglia szerte a fogadás lehetősége, hogy a britek kilépnek, vagy maradnak az EU-ban. A mai napon az elemzők szerint teljes mértékben holtverseny van azzal kapcsolatban, hogy kilépnek, vagy maradnak.

_dummy_10:02

Juhász Péter: Elfogadta Polt Péter az ebéd invitációm | 24per7.info

2

Már fogalmazom a hivatalos választ. Addig te meg írd meg hozzászólásban, hogy téged melyik ügy zavar leginkább. Mit kérdezzek meg a nevedben tőle? És oszd meg, hátha vannak másoknak is kérdései Polthoz!

_dummy_09:16

Brit EU-népszavazás – Megkezdődött a voksolás | Minden ami Anglia

6
index.hu08:21

Amikor Kína hadat üzent a verebeknek

1

A háborút komoly áldozatok árán, de a madarak nyerték. 45 millió ember halt bele Mao őrült tervébe.

_dummy_17:25

A rasszizmus büdös lehelete | 24per7.info

1

Én nem kérek a rasszizmus bűzös leheletéből! Nem kérek a bezártságból, elzártságból és nem kérek a cseléd sorsból sem, amit szánnak nekünk!

_dummy_17:13

Juncker: nem lehet szó a tagsági feltételek újratárgyalásáról Londonnal

1

Nem kerülhet sor a tagsági feltételek újratárgyalására Londonnal, ha a britek a csütörtöki népszavazáson úgy döntenek, hogy kilépnek az Európai Unióból - figyelmeztetett Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke szerdán Brüsszelben, miután megbeszélést folytatott Christian Kern osztrák kancellárral.

_dummy_17:07

Az Európai Unió és Nagy-Britannia közötti légi közlekedést is befolyásolja, ha a britek kilépnek a közösségből

1

Az Európai Unió és Nagy-Britannia közötti légi közlekedést is befolyásolja fogja, ha a britek kilépnek a közösségből. - írta a Nemzeti Közlekedési Hatóság.

_dummy_15:15

Hogyan fogja érinteni a magyar gazdaságot a Brexit? | Minden ami Anglia

1

Nettó értelemben tehát mindenképpen valamennyit veszítene a magyar gazdaság is a kevesebb forrás, vagy magasabb költségek miatt.

_dummy_13:45

Kiadó albérlet helyett átverés!

2

Veszhet a kaució - új trükkös módszerre kell felkészülni.

_dummy_12:09

Ujhelyi: a Brexit után egy új korszakra ébredünk | Minden ami Anglia

1

„Akár győznek a kilépni akarók, akár a bennmaradás mellett érvelők kerülnek többségbe, egy másik Unióra fogunk ébredni”

_dummy_11:31

A vak komondort is utolérik – A bíróság nem tartotta tiszteletben a Fidesz kultúráját | 24per7.info

1

Másodfokon tíz hónap - két év próbaidőre felfüggesztett - börtönre változtatta a Balogh József fülöpházi (jelenleg független) polgármesterre, volt fideszes országgyűlési képviselőre súlyos testi sértés miatt 420 ezer forintos pénzbüntetést kiszabó elsőfokú ítéletet kedden a Kecskeméti Törvényszék.

_dummy_09:50

Hogyan is állunk CSOK-ügyben?

1

Eddig úgy tűnik, főleg használt lakásra igénylik a támogatást.

_dummy_19:51

Könyv letöltés ingyen: Ingyen lehet telefonálni a Viberrel bárhová

2

Ezen a héten korlátlanul és teljesen ingyen telefonálhatnak a magyar telefonszámmal regisztrált Viber-felhasználók.

_dummy_17:11

Cameron: az EU-tagság a gazdasági biztonság feltétele | Minden ami Anglia

1

A brit miniszterelnök szerint az EU-tagság mindenekelőtt Nagy-Britannia gazdasági biztonságát szolgálja, és a kilépés súlyos kockázatokat jelentene a brit családok megélhetésére, mivel munkahelyek kerülnének veszélybe.

_dummy_17:05

A méhek titokzatos életét megfigyelő program kezdődött Londonban

1

A Londoni beporzók nevű projekt célja, hogy megtalálják a méhek legkedveltebb helyeit, legkedveltebb virágjait a brit fővárosban

_dummy_16:30

Frenetikus siker a kisvasút 51 utasa | 24per7.info

2

A Telegraph szerint az EU is vizsgálódik a felcsúti kisvasút körül, mert felmerült a gyanú, hogy a magyar kormány nem megfelelően használta fel azt a 2 millió eurós forrást, amit a kisvasút építésére kaptak.

_dummy_12:01

Vadai Ágnes:Ugye nem fognak megsemmisülni a Spédernél lefoglalt hangfelvételek? | 24per7.info

1

A Magyar Nemzet információi szerint olyan hangfelvételeket foglalt le a rendőrség Spéder Zoltán érdekeltségeinél, amelyek vezető fideszes politikusokkal folytatott beszélgetéseket rögzíthetnek.

_dummy_11:52

Ha a mogyoróvajat eddig csak a kenyérre kented, most teljesen meg fog róla változni a véleményed!

2

A mogyoróvaj egy nagyon tápláló és egészséges étel, azonban ezenkívül más hasznos tulajdonságokkal is rendelkezik. Nem is gondolnád, mi mindenre használható még a világ egyik legfinomabb kencéje.

_dummy_11:22
86
_dummy_11:22

Vett egy rozsdás furgont és megcsinálta belőle a világ legjobb dolgát

25
_dummy_10:18

Soros György szerint meredeken gyengülne a font Brexit esetén | Minden ami Anglia

1

Érvelése szerint mindemellett figyelembe kell venni a nagyon magas brit folyómérleg-hiányt is, amely miatt Nagy-Britannia ma sokkal inkább függ a külső tőkebeáramlástól, mint történelme során bármikor.

_dummy_07:28

Hol a törvény, mi gátat szab?

1

Elözönlötték Marseilles és Budapest utcáit a lelkes szurkolók, és közöttük - egyáltalán nem megbújva! - a magyar nácik is... Ismerve a hazai bajnoki- és nemzeti válogatott meccsein az eddig még leginkább csak az ürességtől kongó stadionjaink lehangoló látványát, a Zember fia és lánya most csak hüledezik: nagy hirtelenjében vajon honnan bújt elő, és ugyan mitől kergült meg ez a tengernyi sok nép?

_dummy_07:21

Bokros Lajos: Önleleplezés | 24per7.info

2

Magyarország jobban teljesít - mondjátok Ti. Gyerekek, ne vicceljünk. És főleg: ne hazudjatok.

_dummy_06:55

A legnagyobb brit autógyárak és az angol labdarúgás felső osztálya is a brit EU-tagság mellett foglaltak állást | Minden ami Anglia

1

Az aláírók szerint ha Nagy-Britannia távozna az EU-ból, azzal elrettentené a befektetőket, munkahelyeket sodorna veszélybe, és az egész brit gazdaságot kockára tenné.

Copyright © 2017. cikkpakk.hu
Minden jog fenntartva.
Hivatalos IttaHelye.hu utód 2009-2016.
Image thumbnails by pagepeeker.com.
info@cikkpakk.hu


Gearbest Autumn Sale
Dancewave