Kínai kézbe kerül az Opera

Az akvizíció után a norvég vállalat nem tűnik el teljesen, de régi fényét végérvényesen elveszti. Mindeközben az eredeti Opera-szellemiség feltámasztásán dolgozik az egyik alapító.

KATTINTS IDE A FOLYTATÁSHOZ
Itt a legnépszerűbb:
_dummy_19:16

Tovább csökken a rezsi

1

Ezzel valójában ugyanúgy lenézik - jobban mondva: hülyének nézik - a magyar állampolgárt, mint a folyamatos rezsicsökkentős propagandával, aminek a tetején a rezsiszámlák kiemelt „megtakarítás” sorai a HAB!...

_dummy_18:43

Bosszút akart állni egy barátja haláláért a Würzburg mellett egy vonaton elkövetett baltás-késes támadás tettese

1

Bosszút akart állni egy barátja haláláért a Würzburg mellett egy vonaton elkövetett baltás-késes támadás tettese - mondta kedden Würzburgban az ügyben indított nyomozást irányító ügyész. Erik Ohlenschlager, a bambergi ügyészség vezetője sajtótájékoztatón elmondta, hogy a 17 éves afgán fiatalember múlt szombaton tudta meg, hogy Afganisztánban meghalt egy barátja.

_dummy_16:41

PSFN: kezdődik a Quaestor-ügyfelek Saxo Banknál lévő vagyonának kiadása | 24per7.info

1

Megkezdődik a Saxo Banknál, mint letétkezelőnél elhelyezett ügyfélvagyon kiadása a Quaestor Értékpapír Zrt. ügyfeleinek - tette közzé a Pénzügyi Stabilitási és Felszámoló Nonprofit (PSFN) Kft. kedden a honlapján.

_dummy_15:10

Kezdődik az albérlet boom?

9
_dummy_15:02

18 furcsán sikerült kutyasétáltatás, ami nem úgy sült el, ahogy azt várták

1

Mindegyik kutyus egyedi, speciális igényekkel rendelkezik. Ezt vagy tiszteletben tartják a gazdik és akkor nagyban megkönnyítik az együttélést a kis kedvencükkel, vagy ellene szegülnek és akkor valami igazán fura, bizarr történet alakul majd ki ebből a kapcsolatból.

_dummy_15:00

Ez a trükköt minden nőnek ismernie kell! Szálljunk harcba a vízkővel, csupán 2 dolog szükséges hozzá!

3

Mennyi időt töltesz azzal, hogy próbálsz megszabadulni a makacsul ragaszkodó vízkőtől? A legtöbb nő órákig sikálja a fürdőszobát, és a konyhát, mégis fél eredményt ér csak el. Ráadásul közben egy csomó vegyszert szívunk be.

_dummy_13:44

Egy apró szikra és már ég a búzatábla

1

Gőzerővel folynak a betakarítási munkálatok az ország egész területén. Nem elég azonban az aratásra és a minél kisebb termésveszteségre koncentrálni, a tűzvédelemmel is foglalkozni kell. A kombájnok képesek nagy tüzeket okozni az aratás alatt álló területeken.

_dummy_12:58

A török elnök puccsa sikerrel járt | 24per7.info

1

Július 15-én a török hadsereg egy kisebb csoportja államcsínyt-kísérletet hajtott végre Recep Tayyip Erdoğan államfő rendszere ellen. Az államcsíny elbukott.

_dummy_12:50

Juhász Péter: Baján elcsalhatták a választást. Feljelentést tettem.

1

Baján elcsalhatták a választást. Feljelentést tettem. Érdekes, hogy az egyébként a népessége szempontjából fogyó városban a választások idején 1500-zal többen lettek. 6 éve folyamatosan csökkent a lakosság száma, de érdekes módon 2014-ben 1400-zal többen lettek, mint az előző évben, majd a következőben megint 1600-zal kevesebben. Mi lehetett olyan vonzó éppen 2014-ben Baján, hogy egy évre visszafordult a tendencia?

_dummy_12:06

Vigyázz Viktor, a kőbalta nagyobbat üt!

1

A Fidesz ugyanis mindent visszaszorít, lenyom, betilt vagy megbüntet, ami egy kicsit is előremutató, amely lépést tart a technológia és így a világ fejlődésével.

_dummy_11:55

Magyarország sokat profitálhat a 2018-as EU-Kína turisztikai évből

1

Nagy fejlődési lehetőség előtt áll a magyar turisztikai szektor, ha sikerül kihasználni a kínai turizmusban rejlő lehetőségeket. Ebben érdemi előrelépést jelenthet a 2018-as „EU-Kína turisztikai év”.

_dummy_11:46

Kilépjünk az EU-ból, hogy csökkenjenek az ingatlanárak?

1

A Brexit megszavazása után két héttel 43%-kal esett a forgalom Londonban.

_dummy_09:59

68 éves korában meghalt Somló Tamás a sikeres dalok szerzője.

1

Sikeres dalok szerzője. A legismertebbek: Álomarcú lány; Ülök a járdán; Valamit mindig valamiért; Boogie a zongorán; Primadonna; Nagyon kell, hogy szeress; Annyi mindent nem szerettem még.

_dummy_09:35

Terrorizmus elleni harc: az európaiak 82%-a nagyobb szerepet szán az EU-nak | 24per7.info

1

Európa több ízben is megtapasztalta az utóbbi időben, hogy mit jelent a terrorfenyegetettség, jelenleg az európaiak többsége szerint a terrorizmus elleni harc kell, hogy legyen az elsőszámú prioritás az EU számára. Az Eurobarometer felmérésében a válaszadók 82%-a komolyabb fellépést vár az Uniótól.

_dummy_09:23

Juszt László: A magyar költségvetés egyenlő az irányított kapitalizmussal.

1

A magyar költségvetés egyenlő az irányított kapitalizmussal. A piaci sikert nem a piac, nem a valódi versenyképesség határozza meg, hanem a miniszterelnök és köre.

_dummy_07:52

Jóváhagyta a brit parlament az önálló brit nukleáris csapásmérő erőt hordozó tengeralattjáró-flotta megújítását. | Minden ami Anglia

1

Nagy többséggel jóváhagyta a brit parlament az önálló brit nukleáris csapásmérő erőt hordozó tengeralattjáró-flotta megújítását.

_dummy_14:03

Átlagosan indult a kajsziszezon – meddig eshetnek az árak?

1

A meleg időjárás megtette hatását, sorra kezdenek érni a finomabbnál finomabb gyümölcsök. Jelenleg a kajszibarack érik intenzíven, a nagybani piacokon már kapható a hazai termés. A jelenlegi árak az előző 3 év átlagától nem térnek el. Kérdés – ha folytatódik a trend – meddig csökkenhet a lekvárnak és pálinkának is elsőrangú gyümölcs ára a piacokon?

_dummy_09:06

Rogán elismételte Kósa Lajos ostobaságait | 24per7.info

2

Rogán Antal is csatlakozott a terrorizmus és a menekültválság közé egyenlőségjelet tevő fideszes fasiszta hazudozók sorába. Rogán szerint minél több lesz a bevándorló, annál nagyobb a terrorveszély.

_dummy_07:45

Hogyan mondjam el?

2

Most értettem meg, amit eddig mondott Virág elvtárs, így már értem.

_dummy_16:47

Vágó István: “ha fontos az állásuk, ezt hagyják abba”

38
_dummy_15:40

LINCSELÉS A BOSZPORUSZON...Oszd meg! Ez történik körülöttünk! :(

9
_dummy_14:53

Diákparlament az oktatás jelenlegi helyzetéről.

1

21. századi oktatási rendszerért és az érintettekkel való érdemi párbeszédért küzdöttünk az elmúlt hónapokban tanárainkkal, szüleinkkel együtt. Márciusban elfogadtuk az 52 pontunkat, majd júniusban átadtuk őket Balog Zoltán miniszternek.

_dummy_14:25

Tarjányi Péter: Ne gondolja senki, hogy valójában tetszik az EU-nak és az USA-nak Erdogan politikája.

1

Ezért mondtam már hónapok óta, Törökország EU csatlakozása kapcsán, hogy óvatosan, kellő távolságtartással kellene az ilyen hatalommal egyeztetni.

_dummy_10:40

Cseh Pétert videóüzenete Orbán Viktorhoz! Oszd meg, hagy jusson el hozzá

32
_dummy_10:11

Juszt László: QUAESTOR-ÜGY

2

A milliárdokat zabáló foci is előkerült Tarsoly perén” - írja a Magyar Nemzet.

_dummy_09:48

Bokros Lajos: Csak a bojkott!

2

Még egyszer: ami a gyalázatos kvóta-népszavazást illeti, a demokratikus ellenzék számára nem elképzelhető más válasz, csak a bojkott. Elmondtuk: „Aljas kérdésre nincs jó válasz”.

_dummy_09:33

Az EU választás elé

2

Nem hiába született a terror törvénye, és nem hiába vannak bevetve olykor-olykor a kopaszok, és nem hiába van ez a nagy militarizálás a kormány részéről...

_dummy_08:11

Zseniális DIY-technikák szülőktől, amik megkönnyítik a gyereknevelést

10
_dummy_08:11

Ne dobd ki a cipősdobozt! Fantasztikus, mennyi mindenre jó lehet!

2

Még egy indok, ami­ért ér­de­mes új cipőt be­sze­rez­ned! Gyűjtsd az üres do­bo­zo­kat, mert nem­csak szép, de hasz­nos hol­mi­kat ké­szít­hetsz be­lő­lük. Mu­tat­juk a leg­jobb öt­le­te­ket! Fillérekből ötletes és hasznos dolgokat készíthetsz. Pár hozzávaló, egy kis kézügyesség és szuper...

www.nlcafe.hu06:51

6 szuper módszer a hatékony portalanításhoz

20
www.nlcafe.hu06:51

5 trükk, amitől a lakásod igazi otthonná válik

8
_dummy_19:03

Vita London és Skócia között a skót függetlenségről | Minden ami Anglia

1

Theresa May kijelentette ugyanakkor azt is, hogy hajlandó meghallgatni a Skócia által előterjesztett "opciókat", és szeretné teljes mértékben bevonni a skót kormányt a brit EU-tagság megszűnésének feltételeiről tartandó majdani tárgyalássorozat előkészítésébe.

_dummy_18:40

Ennél durvábbat nem olvastunk az elmúlt években: felfüggesztették a papot Habony miatt

12
_dummy_15:46

A jó dinnye kiválasztásának 3 fő szempontja

2

A dinnye a nyár egyik legkelendőbb finomsága: hűsítő, ízletes - egy jó görögdinnye egészen felüdíti az embert. Most elárulunk három apró trükköt, amivel sikerül majd mindig kiválasztani a legjobb minőségű dinnyét.

_dummy_12:19

A nizzai terrortámadás nyomán a hatóságok “áttekintik” a Londonban érvényes biztonsági intézkedéseket | Minden ami Anglia

1

Sadiq Khan részletek nélkül hozzátette, hogy a csütörtök esti nizzai terrortámadás nyomán elrendelte a londoni biztonsági intézkedések áttekintését.

_dummy_10:41

Tarjányi Péter: Terrortámadás történt Nizzában.

2

Bár nem vállalta még egyetlen terrorszervezet sem magára az akciót a legnagyobb esélyt az ISIS általi végrehajtásra adom.

_dummy_10:11

Lecsaptak a terroristák Nizzára – Több mint 80 halott és egy magyar sérült (Megrázó képek és videók) | 24per7.info

2

Ez lett az eredménye annak a terrorista támadásnak, ami Nizzában történt , mikor egy teherautó a tömegbe hajtott.

www.hwsw.hu21:07

Megcsapta a Seagate-et az SSD-k sikere

1

Több ezer alkalmazottjától kénytelen megválni a Seagate a merevlemezek iránti kereslet folyamatos, nagy mértékű csökkenése miatt. Az okok között a PC-piac gyengélkedése is ott van, de a fő problémát sokkal inkább az SSD-k egyértelmű térnyerése jelenti.

_dummy_17:33

Így tapossa földbe a Fidesz a külföldön élő magyarokat - Segíts egy megosztással!

16
_dummy_17:33

Kubatov Gábor az ügyvédjéhez futott árulkodni Vágó István kiírása miatt

22
_dummy_16:11

Indul az albérletboom! Mi szóltunk!

2

Hamarosan kiderül, kit hova vettek fel és akkor elindul az albérletkeresők viadala.

_dummy_11:52

Juszt László: Kérdések György Péterhez.

2

Ha a kopasz verőembereket lecserélik hosszú hajú verőemberekre, vagy akár női kommandósokra, akkor minden rendben?

_dummy_09:05

Miért tűri a rendőrség a verőemberek terrorját?

15
_dummy_08:51

Élőláncot von a parlament köré és kampányt indít a DK

1

Gréczy Zsolt, a DK szóvivője szerdán az MTI-nek azt mondta, hogy az Orbán-kormány ki akarja vezetni Magyarországot az Európai Unióból. Szavai szerint a Demokratikus Koalíció tisztában van azzal, hogy az október 2-ai “álnépszavazás” ennek a sorsdöntő, Magyarország számára végzetes lépésnek az előkészítése.

_dummy_07:55

Pénzéhes vagy, nem testvér..!

1

Aljas, hátba támadása TESTVÉRNEK, ROKONNAK, BARÁTNAK ez a NÉPSZAVAZÁS! Kapjátok a pénzt zsák számra. Viszitek, nyakra, főre a mi ADÓ FORINTJAINKAT, éltek vissza azzal, hogy KETTŐS ÁLLAMPOLGÁRSÁGOT kaptatok.

_dummy_19:42

Bokros Lajos: Züllött kormány lezüllött országot csinált hazánkból

16
_dummy_16:19

Brexit – Befejezte miniszterelnöki tevékenységét David Cameron | Minden ami Anglia

1

Cameron a politikától azonban nem búcsúzik, Oxfordshire megyei választókörzetét továbbra is képviseli az alsóházban.

_dummy_15:47

Így se csinálja!

1

Újabb elrontott, félresikerült ingatlanos fényképek - közkívánatra!

_dummy_12:56

Rendben van ez így?

2

"Mint a pestis járvány, olyan mértékben, és annyira sebesen terjed az erőszak és a szegénység, a kiszolgáltatottság és a félelem..." Oszd meg Te is!

_dummy_12:35

Újabb népszavazás lehet a kilépési feltételekről? | Minden ami Anglia

1

Az Eurasia alapeseti előrejelzési forgatókönyve az, hogy May legkorábban 2016 végén, de inkább csak 2017 elején jelenti be a kilépési mechanizmus elindítását, mivel előbb ki akarja alakítani tárgyalási stratégiáját, és felméri, hogy milyen megállapodásra számíthat Brüsszel és az EU-társállamok részéről.

_dummy_12:34

Klíma családi házban

2

Mielőtt klimatizálni kezdenénk, mint minden jó beruházás vagy építkezés előtt, a legfontosabb az alapos tervezés.

_dummy_10:16

Vágó István: Az Alkotmánybíróság szerint Orbán házánál nem lehet tüntetni. | 24per7.info

1

Az Alkotmánybíróság szerint Orbán házánál nem lehet tüntetni. Emlékeztetőül:

_dummy_07:20
81
_dummy_18:30

Utolsó kabinetülését tartotta Cameron, szerdán átadja a miniszterelnöki tisztséget Theresa Maynek | Minden ami Anglia

1

E menetrend alapján várhatóan szerda délutánra új miniszterelnöke lesz az Egyesült Királyságnak Theresa May személyében.

_dummy_18:19

Megnyugtató hivatalos nyilatkozat az Uniós munkavállalók jogairól | Minden ami Anglia

1

A közlemény leszögezi, hogy a brit kormánynak egyedüli szándéka, hogy biztosítsa továbbra is az uniós jogot az országban élő munkavállalók számára, és senkit nem fog távozásra kényszeríteni.

_dummy_18:18

Bank of England-kormányzó: a banknak kötelessége volt a kockázatokra figyelmeztetni | Minden ami Anglia

1

A Bank of England kormányzója szerint a brit jegybanknak kötelessége volt felhívnia a figyelmet a brit EU-tagságról tartott népszavazás előtt a referendumból eredő gazdasági és pénzügyi kockázatokra.

_dummy_18:09

Quaestor – Ügyész: Tarsoly Csaba ellentmondást nem tűrő vezető volt a bűnszervezetben | 24per7.info

1

Az ügyész szerint Tarsoly Csaba az általa létrehozott és irányított bűnszervezet határozott fellépésű, ellentmondást nem tűrő vezetője volt, aki a cégcsoport valamennyi cégének vagyonát saját vagyonának tartotta és a legnagyobb természetességgel akként is kezelte.

_dummy_17:44

A kormány új gyülekezési törvényt készít elő - Ezt oszd meg!!!

8
itcafe.hu14:44

Félmilliárd forintot loptak egy hétvége alatt

2

Harmincnégy bankautomatát fosztott ki a három férfi. Társuk egy malware volt.

_dummy_11:10

Egyre kevesebbet tévéznek a 25 éven alatti britek | Minden ami Anglia

1

Tavaly egy átlagos néző naponta három órát és 26 percet tévézett.

_dummy_11:03

Uniós biztos: a magyar népszavazás nem fogja elrettenteni az EU-t migrációs politikájától | 24per7.info

1

A magyar kvótareferendum nem fogja elrettenteni az Európai Uniót migrációs politikájától, függetlenül attól, hogy a magyarok elítélik-e azt - hangsúlyozta Dimitrisz Avramopulosz,

_dummy_08:30

Az Egyesült Királyság Theresa May vezetésével fog kilépni az Európai Unióból!? | Minden ami Anglia

1

Andrea Leadsom, energiaipari államtitkár a Konzervatív Párt egyik lehetséges vezető- és miniszterelnök-jelöltje tegnap váratlanul visszalépett a Theresa May-jel folytatott versenytől.

_dummy_19:23

Szigetvári Viktor: Orbán Viktor téved

4

Orbán Viktor hétfői cikkében, amelyet a német Frankfurter Allgemeine Zeitungba írt, az Európai Unió válságáért Brüsszelt hibáztatta. A magyar miniszterelnök azt követelte, hogy növeljék a nemzetállamok hatáskörét a közös intézmények rovására.

_dummy_18:42

Kiszivárgott egy levél Orbán Viktortól Észak-Korea vezetőjének - Oszd meg te is!

40
_dummy_17:59

Európában maradni – Európában tanulni

2

Ha a referendum sikeres lesz, akkor Magyarország még egy lépést tesz afelé, hogy kilépjen az EU-ból és akkor a magyar fiataloknak olyan programok sem állnak majd a rendelkezésére, mint például az Erasmus....

_dummy_17:35

Orbán már a kilépésre buzdítja az EU tagállamait – Ősszel távolmaradással kell megbuktatni az EU-ellenes politikát

2

A DK mindenkit arra kér, hogy maradjon távol az októberi EU-ellenes álnépszavazástól. A távolmaradás is szavazat, aki távol marad, az Magyarország EU-ban maradására szavaz.

_dummy_13:40

Brexit – Andrea Leadsom visszalépett, Theresa May az egyetlen jelölt | Minden ami Anglia

1

Visszalépett hétfőn a kormányzó brit Konzervatív Párt vezetőválasztási kampányának egyik jelöltje, Andrea Leadsom energiaipari államtitkár.

_dummy_13:28

Juszt László: Egy nap két hír | 24per7.info

1

A társaságok ügyfelenként 74–89 ezer eurót nyernek, ami jelenlegi árfolyam mellett 23–27,6 millió forint jutalékot jelent kötvényenként.

_dummy_09:53

Ligethétvége

1

Amikor a munkások - BMV logós munkaruhában - kijöttek az osb-lapokból felállított kerítést megerősíteni, próbáltunk beszélgetni velük…

_dummy_07:40

Bin Laden fia bosszúval fenyegeti az Egyesült Államokat

1

A vélhetően most 25 éves Hamza bin Laden - akinek holléte nem ismeretes - további terrortámadásokat helyezett kilátásba az Egyesült Államok területén

_dummy_21:01

Theresa May vs. Andrea Leadsom…Ki lesz Cameron utódja?

1

Igaz, még csak két fordulón vagyunk túl, ami a brit kormányzó párt, a Konzervatív Párt új vezetőjének megválasztását illeti, de az eredmények ismeretében nagyon úgy fest, hogy 26 évvel Margaret Thatcher után ismét női miniszterelnöke lesz az Egyesült Királyságnak.

_dummy_19:29

Kőrözés! Keressük együtt! | 24per7.info

2

A pénzek eltűntek, és azok, akikkel együtt csinálták a simliket, most aggódhatnak.

_dummy_18:59

Barangolás Skóciában – Gretna Green és Dumfries & Galloway

1

Itt a nyár! Ebben a csodás évszakban nemcsak nyaralni megyünk szívesen, hanem ilyenkor kötik a legtöbb házasságot. Igaz, Skóciában csak „elméleti” nyárról beszélhetünk, mégis van egy sokak által ismert kis a falu, ahol a szerelmesek ma is szívesen esküsznek örök hűséget.

_dummy_18:04

Juszt László:

1

A probléma elfedésére bevezették a primitív közmunkát, ami nem old meg semmit és nem nyit utat senkinek sehová. De időhúzásra, lenyugtatásra egy darabig megfelelt.

_dummy_17:52

Lendvai Ildikó: Szálljatok el, jómadarak! Hasta la Vista.

1

A pletykák szerint 1500 forintos órabérrel lehet toborozni "bunyós munkára" erre vállalkozókat.

Copyright © 2017. cikkpakk.hu
Minden jog fenntartva.
Hivatalos IttaHelye.hu utód 2009-2016.
Image thumbnails by pagepeeker.com.
info@cikkpakk.hu


Gearbest Autumn Sale
Dancewave