Itt a legnépszerűbb:

Ha nincs okostévéd, vagy csak valami komolyabb megoldásra vágysz, mint a beépített, akkor érdemes egy pillantást vetned az új Vorke Z3-ra, amit erős hardverrel és rengetegféle csatlakozóval szereltek.

prohardver.hu15:55

Amiko A4, egy magyar, androidos set-top box

8
_dummy_20:33

ASUS Blue Cave: végre egy szemrevaló router

4

Az otthoni hálózat kiépítéséhez mindenképpen szükséges egy router is, az okostelefonok korában ráadásul már olyan útválasztóra van szükség, ami vezeték nélkül is képes kommunikálni. A gond csak az, hogy a routerek nem túl szépek – ezért mindenki igyekszik elrejteni őket az asztal mögé, a polc tetejére, stb.

_dummy_07:02

Magicsee P3 360 fokos kamera teszt

8
_dummy_08:09

10 szenzációs találmány, ami elhozza neked a jövőt

7
index.hu12:11

Feltalálták a hangszóróként működő e-papírt

2

A felcsavarható eszköz a mozgásból nyer energiát. Felsorolni is nehéz, hogy mi mindenre jó a Michigan Állami Egyetemen feltalált elektronikus papír, amelyről olvasni ugyan nem tudunk, de hangosan felolvashatja nekünk a híreket, és arra is alkalmassá tehető, hogy szóbeli parancsokkal tudjuk vezérelni.

prohardver.hu11:25

Olcsó, sallangmentes 4K médialejátszó

11
_dummy_12:26

G1W-CB DVR autós kamera teszt

21
_dummy_11:29

Q3 okosóra teszt

20
_dummy_08:34

Vízálló e-book olvasóval bővített a Kobo

2

Sokan a mai napig a klasszikus könyvek szerelmesei és nem fogadják el, hogy az e-book olvasók bizony képesek átvenni a könyvek helyét, de abban igazuk van, hogy mindkét olvasási módnak megvannak a maga előnyei.

_dummy_08:17

Samsung Galaxy Tab S3 teszt

2

A táblagépek piaca mostanság egy igencsak szürke területté vált, pedig néhány éve még azoktól a jóslatoktól volt hangos az internet, melyek a klasszikus hordozható számítógépeket temették és a tabletekben látták a kategória jövőjét.

_dummy_11:35

Samsung Gear VR (2017) teszt - most már jó!

2

A Samsung Gear VR a Galaxy Note7 óta alapvetően egy tényezőben változott, ami a plusz kontroller. Ezt igazából már tavaly augusztusban meg kellett volna lépniük, de jobb később mint soha.

_dummy_09:38

Már rendelhető a Xiaomi okos sportcipője

1

A legtöbben már valószínűleg tudják, hogy a Xiaomi nem csak mobilokat gyárt, rengeteg egyéb termékük van a háztartási eszközöktől kezdve a járműveken át a ruházatig. A vállalat új sportcipője például múlt hónapban jelent meg Kínában, és most már Magyarországról is rendelhető.

_dummy_10:31

Fitbit Charge 2 aktivitásmérő teszt

20
_dummy_13:33

37%-kal kevesebb energia kell a fűtéshez, ha ezt az eszközt használod

20
_dummy_07:15

Fitbit Blaze teszt - a mindent tudó társ

5
_dummy_20:25

Okos eszközök 30.000 Ft alatt, amikre azonnal vágyni fogsz! - otthonautomatika

15
_dummy_10:32

Visszatért a Tamagotchi!

3

A kilencvenes évek egyik legnagyobb gyerekjátékos őrülete túlzás nélkül a Tamagotchi volt, amiből hazánk sem maradt ki, így rengetegen nevelgettek kis virtuális lényeket, és elhalálozásuk esetén - merthogy erre is képesek voltak - komplett temetőkben helyezték őket végső nyugalomra.

_dummy_21:37

Íme a rejtélyes új Facebook gomb, funkciója - zizz.hu

3

A közösségi oldal néhány hete jelentette be, hogy elindítja az Explore nevű funkcióját, amit úgy úgy működik, mint az Instagram Discover-je, vagyis az eddigi kattintásaid, ismerőseid, lájkolt oldalak alapján ajánl neked különböző tartalmakat, amik érdekelhetnek.

_dummy_11:27

Samsung Galaxy Tab S3 teszt – megérte rá várni?

5
+1 MEGLEPETÉS IDÉZET
a citatum.hu-tól:
Copyright © 2018. cikkpakk.hu
Minden jog fenntartva.
Hivatalos IttaHelye.hu utód 2009-2016.
Image thumbnails by pagepeeker.com.
info@cikkpakk.hu


Ingyenesen letölthető remek programok!
Steam játékajánló
Online Stream