Itt a legnépszerűbb:

Életmentő tudás Androidra, IPhone-ra. Szinte mindenkivel előfordult már, hogy tévedésből, meggondolatlanságból, vagy egy rossz mozdulatnak köszönhetően törölt egy sms-t, ami fontos adatokat, üzenetet, titkokat tartalmazott. Sőt, egy sms akár perdöntő bizonyíték is lehet!

_dummy_07:47

Trükk! Töröltél egy SMS-t? Így szerezheted vissza!

59
upfone.hu19:45

Remek árral köszönti a tavaszt a Honor 8 | Upfone techmagazin

4

Az 5,2 hüvelykes Full HD kijelzővel, 12 megapixeles dual kamerával és negyedik generációs ujjlenyomat-olvasóval felszerelt Honor 8 elegáns 2,5 dimenziós polírozott üvegtesttel rendelkezik, emellett hibrid autófókusz-rendszerrel és praktikus okosgomb funkcióval büszkélkedhet.

_dummy_13:09

Oukitel C5 Pro okostelefon teszt - A szegény ember aranya

53
upfone.hu22:27

Rendelj kínából kedvező áron: Gearbest kuponok

19
_dummy_11:24

Itt a méregdrága Nokia 3310 titánium házzal

10
_dummy_13:27

Strapabíró okostelefont mutatott be az Energizer

3

Az elemeiről és akkumulátorairól ismert Energizer bemutatott egy okostelefont. Végül is, ha van Kodak és Pepsi okosmobil, ugyan miért ne lehetne nekik is, nem igaz? Egy Energizertől valami méretes akkuval ellátott, masszív szerkezetet képzel az ember...

_dummy_21:15

Késsel estek neki az LG G6 hátlapjának

3

Habár egyelőre nem tudjuk, hogy mikor érkezhet meg hozzánk az LG G6, mint a gyártó legújabb csúcstelefonja, ellenben azt már igen, hogy az üveghátlappal ellátott készülék mennyire bírja a strapát.

_dummy_21:07

Így készült az LG G6 háttérképe

2

Az új csúcsmobilok kapcsán megszokhattuk már, hogy a gyártók a szoftveres környezet kapcsán is igyekeznek újat mutatni, így általában ezekkel a modellekkel mutatják be az új felhasználói felületüket, amelyek új háttereket is magukkal hoznak.

_dummy_14:32

20 perc alatt töltené 100%-ra mobilunkat a Meizu új technológiája

4

Hatalmas innováció eddig nem igazán fűződött a vállalat nevéhez, de amióta 2015-ben az Alibaba közel 600 millió dollárral szállt be az üzletbe, van miből fejleszteni és kísérletezni. Vélhetően egy több éves fejlesztési folyamat része a Meizu mCharge technológia is, amelyet nemrég mutatott be a gyártó.

upfone.hu10:46

Hoppá! Kiszivárgott a végleges Samsung Galaxy S8 képe

9
upfone.hu10:46

A Huawei bemutatta P10 és P10 Plus okostelefonokat

14
upfone.hu10:46

Március 1-jétől előrendelhető a dupla kamerás Honor 6X

4

Mától előrendelhető a Honor legújabb okostelefonja. A kedvező árú, elegáns megjelenésű Honor 6X-ben villámgyors ujjlenyomat-olvasó és hátoldali dupla kamera is helyett kapott – két olyan fejlesztés, amelyet eddig csak felső kategóriás készülékekben láthattunk.

+1 MEGLEPETÉS IDÉZET
a citatum.hu-tól:
Copyright © 2018. cikkpakk.hu
Minden jog fenntartva.
Hivatalos IttaHelye.hu utód 2009-2016.
Image thumbnails by pagepeeker.com.
info@cikkpakk.hu


Ingyenesen letölthető remek programok!
Steam játékajánló
Dancewave