Copyright © 2017. cikkpakk.hu
Minden jog fenntartva.
Hivatalos IttaHelye.hu utód 2009-2016.
Image thumbnails by pagepeeker.com.
info@cikkpakk.hu


Gearbest Autumn Sale
Online Stream


Itt a legnépszerűbb:
 2017-08-22 13:06:44 -  20 -  Hír

Sajnos akármennyire is kényelmesnek terveznek egy cipőt, gyakran előfordul, hogy nem passzol a lábra, és itt-ott kidörzsöli a bőrt, vagy éppen vízhólyagokat okoz. Nem is beszélve a hegyes orrú darabokról, amik sokszor vágják a lábfejet, és fájdalmas sebeket okoznak. Bár sokan erre esküsznek, mégsem túl hatásos, ha a lakásban egy-két órán át sétálgatva próbálod betörni az új cipődet, és az sem igazán jó...

pcforum.hu17:27
2

Kvantumszámítógépekbe szánt chipet mutatott be az Intel

Az Intel a héten egy olyan új chipet mutatott be, ami alapvetően tér el a cég által eddig gyártott lapkáktól. Ez a lapka ugyanis nem a hagyományos számítógépek elveit követve dolgozik, hanem a kvantumszámítógépekben történő felhasználásra lett tervezve.

www.vg.hu17:13
1

Stabilnak tűnik a hagyományos számítógépek piaca

A prognózisoknál jóval kisebb 0,5 százalékos csökkenéssel stabilizálódott a harmadik negyedévben a hagyományos számítógépek világpiaci forgalma az amerikai International Data Corporation (IDC) informatikai és távközlési piackutató vállalat legfrissebb elemzése szerint.

www.portfolio.hu16:05
1

A HP a világ legnagyobb számítógépgyártója

   Kevesebb személyi számítógépet adtak el a harmadik negyedévben a világban, mint egy évvel korábban - ezt mutatják az IDC és a Gartner legfrissebb statisztikái is. De legalább a Google Chromebookjainak eladásai emelkedtek az iskolakezdési szezonban és a HP is növelni tudta értékesítéseit.

index.hu21:12
2

Kipróbáltam a 340 millió forint állami támogatással fejlesztett emailt

Ön is kipróbálhatja, itt, tök ingyen. Illetve dehogy ingyen, már fizetett érte, csak nem vette észre. A jelentős szellemi értéket tartalmazó piacképes szolgáltatás ugyanis 340 millió forint állami támogatást kapott. Nézzük, mit kapunk a (köz)pénzünkért:

www.hirado.hu20:25
1

Még nem foglaltak a nevek az új magyar ingyenes levelezőrendszeren – ma indult

Levélben küldhető óriásfájlokat, reklámmentességet és magyar nyelvű ügyfélszolgálatot adnak.

itcafe.hu15:22
13

Elindult az Onbox, az új magyar levelezőszolgáltatás

www.portfolio.hu13:54
1

Megszerezte Észak-Korea a legfrissebb amerikai háborús terveket

235 gigabájtnyi, nagyrészt titkosított katonai dokumentumot szereztek meg észak-koreai hackerek Dél-Koreától - ismerte el Szöul. Kim Dzsongun emberei megszerezték többek közt az Egyesült Államok és Dél-Korea hadműveleti terveit is, melyben részletesen leírják, hogy győznék le Phenjant, ha háborúra kerülne sor Észak-Koreával.

_dummy_22:06
1

Toók Üzleti Tanácsadó Iroda - Online üzleti tanácsadás

Az online tanácsadás nagyon hasznos szolgáltatás tud lenni, mikor az adott vállalkozásnak hirtelen és azonnal van szüksége gyors és megbízható segítségre. A tanácsadás történhet interneten keresztül (Messenger, Skype, Viber, vagy a weblapom jobb alsó sarkában található élő chat gombbal), vagy akár telefonon keresztül is. A beszélgetés során egyeztetjük az alapvető kérdéseket, problémákat, valamint a megoldási... (...)

_dummy_22:06
1

Biztosításközvetítői hatósági képzés indul Debrecenben és Miskolcon

(...) A képzés során megszerezhető ismeretek: A képzés résztvevője: - megismeri a pénzügyi piacok szereplőit, intézményrendszerét, a biztosítási piac szereplőit és működését, hatóságokat, szervezeteket. - megismeri a biztosításközvetítéshez kapcsolódó alapfogalmakat, elsajátítja a pénzügyi matematikai alapfogalmakat. - megismeri a biztosításközvetítéshez kapcsolódó általános jogszabályokat és az...(...)

_dummy_21:45
1

Az Ön vállalkozása is lehet olyan sikeres mint a Heinz, a Gillette, vagy akár a Coca Cola? A válasz: IGEN!

A legnagyobb világmárkák is elindultak valahogyan... Mielőtt vállalkozás indításba fogunk, érdekes olvasgatni, hogyan indultak a mai nagy márkák, milyen úttörő ötlet vagy marketing fogás pattant ki Heinz vagy Gillette fejéből... (...)

_dummy_21:44
1

Ingatlanközvetítő és értékbecslő tanfolyam indul Debrecenben és Miskolcon

Az Ingatlanközvetítő szakképesítés munkaterületének rövid leírása: Ingatlanok (házak, lakások, telkek, stb.) adásvételét és cseréjét közvetíti; lakásokat és nem lakás céljára szolgáló helyiségeket, telkek bérbeadását közvetíti a feladatok ellátása érdekében az ingatlanokat felkutatja és azok forgalmi értékbecslését elvégzi; az ügyletek lebonyolításához szükséges dokumentációk, okiratok (...)

_dummy_20:42
2

Toók László Flórián egyéni vállalkozó, üzletviteli, üzletfejlesztési és marketing tanácsadó

Toók László Flórián vagyok, debreceni vállalkozó. Üzletviteli és üzletfejlesztési, valamint marketing tanácsadóként segítek a hozzám forduló cégeknek és vállalkozásoknak céljaik megvalósításában. Nagyon fontosnak tartom, hogy minden meglévő és leendő kedves Ügyfelemnek olyan megoldásokat és lehetőségeket kínáljak, mely számukra a legjövedelmezőbbek és legkorszerűbbek.

www.facebook.com20:35
1

Toók Üzleti Tanácsadó Iroda - Facebook

"Mindig legyél tisztességes! Ez majd sok embernek örömet okoz, a többi pedig megdöbben." (Mark Twain)

_dummy_20:32
1

Toók Üzleti Tanácsadó Iroda

Vállalkozóként nagyon fontosnak tartom, hogy minden meglévő és leendő kedves Ügyfelemnek olyan megoldásokat és lehetőségeket kínáljak, mely számukra a legjövedelmezőbb és legkorszerűbb.

_dummy_20:27
1

Toók Üzleti Tanácsadó Iroda - Kapcsolatfelvétel

Amennyiben szeretne értesülni az aktualitásokról, akciókról és kedvezményekről, valamint az új szolgáltatásokról küldje el a "HÍRLEVÉL" szót a szöveg alatti űrlapon keresztül, ezzel regisztrálva e-mail címét, amire minden héten megkapja a legfrissebb információkat. A hírlevélre való feliratkozás díjmentes.

_dummy_20:26
1

Toók Üzleti Tanácsadó Iroda - Üzletfejlesztési tanácsadás

Az üzletfejlesztési tanácsadás során összehangolom azokat a területeket, mely a hatékonyság, az innováció és a hosszú távú célok elérésének érdekében fontosak. Ilyen terület például az ügyfél elégedettség, az értékesítés, a HR, a marketing, a menedzsment, az üzlet működése, de ha tágabb értelemben vesszük, akkor a társaság egésze és piaci környezete.Minden cég és vállalkozás számára ajánlom (...)

_dummy_20:25
1

Toók Üzleti Tanácsadó Iroda - Marketing tanácsadás

Az egyik leghatékonyabb marketing rendszer, a marketingkommunikáció, mely egy olyan kommunikációs rendszer, mely lehet eladásösztönző, image építő, vagy közcélú. Továbbá lehetnek rövidtávú (promóciós vagy taktikai célú), vagy hosszú távú (stratégiai célú) jellegűek. Főbb részei a termékreklám, márkareklám, szervezeti reklám (pl.: vállalkozások, cégek, szervezetek). Két befogadója lehet, az ún. B2C (...)

_dummy_20:25
1

Toók Üzleti Tanácsadó Iroda - MNB hatósági képzések

A Magyar Nemzeti Bank által kiadott, a hatósági vizsga letételét igazoló tanúsítvánnyal,szakirányú felsőfokú iskolai végzettséggel,vagy középfokú végzettséggel és szakképesített bankreferensi szakképesítéssel,banki, befektetési termékértékesítői szakképesítésselbefektetési tanácsadói szakképesítésselbanki szakügyintéző szakképesítéssel,pénzügyi szakügyintézői (...)

_dummy_20:17
1

Toók Üzleti Tanácsadó Iroda - Ingatlanos tanfolyamok

Az Ingatlanközvetítő szakképesítés munkaterületének rövid leírása: Ingatlanok (házak, lakások, telkek, stb. ) adásvételét és cseréjét közvetíti; lakásokat és nem lakás céljára szolgáló helyiségeket, telkek bérbeadását közvetíti a feladatok ellátása érdekében az ingatlanokat felkutatja és azok forgalmi értékbecslését elvégzi; az ügyletek lebonyolításához szükséges dokumentációk, okiratok (...)

sg.hu19:40
2

Schleswig-Holstein száműzi a Microsoft termékeit

A német szövetségi tartomány a jövőben a nyílt forráskódú megoldásokra akar építeni és hosszú távon teljesen leváltaná a kereskedelmi szoftvereket.

index.hu16:18
1

Készülnek még Ikarusok Budapesten

Ami a vasútmániásoknak az istvántelki főműhely, az lehet a buszőrülteknek az egykori budapesti Ikarus-gyár egyik még meglévő csarnoka Mátyásföldön.

_dummy_12:12
1

Az atomfegyverek betiltásáért küzdő szervezet kapta a Nobel-békedíjat

Az atomfegyverek betiltásáért küzdő nemzetközi civil szervezet, az ICAN kapja idén a Nobel-békedíjat – jelentette be pénteken Oslóban a norvég Nobel-bizottság elnöke, Berit Reiss-Andersen

hvg.hu17:58
9

Az oroszok behúztak Észak-Koreába egy internetkábelt

prohardver.hu11:09
1

Elhunyt az Intel legendás vezére

Az Intel egyetlen nem mérnök végzettségű irányítója rajta hagyta keze nyomát a vállalaton, meghatározó alakja volt cégnek, melyet nyolc éven át vezetett.

index.hu11:01
1

Az oroszok is adnak netet Észak-Koreának

Észak-Koreába egészen mostanáig kizárólag Kínából vezetett internetkábel, ami kiszolgáltatottá tette az országot. Vasárnaptól viszont már van egy második opciójuk is: Oroszországból is kapnak internetet – írja az Engadget a FireEye nevű amerikai kiberbiztonsági cég közlése és korábbi sajtóhírek alapján.

sg.hu20:50
1

DoS-támadásokat rendelt el Észak-Korea ellen Donald Trump

Az amerikai elnök az akcióval észak-koreai hackerakciókra reagált, illetve előzött meg.

_dummy_14:43
2

20 éves a Freemail

A legismertebb hazai levelezőrendszer pontosan 20 éve áll szolgálatban, hogy felületet biztosítson az egyszerű és gyors levélküldéshez. Közel 3 millió felhasználó, napi 15 milliós levélforgalom – ezek a számok határozzák meg az október 2-án születésnapját ünneplő Freemailt.

_dummy_12:33
1

Kéményellenőrzés, ha ingyen van, akkor jöhet

Mióta ingyenes lett a kéményseprés, több kéményt tudnak ellenőrizni a kéményseprők és sok olyan házba is bejutnak, ahol évtizedek óta nem járt szakember.

_dummy_12:20
1

Repül a Bálna, repül a Bálna...

11 milliárd a minimális vételára. Még, még, még, még, még, ennyi nem elég! A Bálna Budapest Kereskedelmi és Kulturális Központ nyílt pályázati eljárás útján történő értékesítéséről döntött a Fővárosi Közgyűlés.

_dummy_10:39
1

Elindult a jelentkezés a Havi egy főzés tanfolyamra! - Havi egy főzés

Újra lehet jelentkezni a Havi egy főzés tanfolyamra! Kinek ajánlott a Havi egy főzés tanfolyam?  Azoknak, akik szeretnének ők maguk megfőzni a családnak, de soha semmire nem marad idejük, folyamatosan rohannak egyik helyről a másikra,  

hvg.hu16:11
4

Megint leszakadt egy jégtömb az Antarktiszról, most egy fél budapestnyi

Felgyorsulhat a Déli-sark jegének olvadása, miután egy 266 négyzetkilométeres terület szakadt le az Antarktiszról. Nagyon úgy tűnik, hogy továbbra is megállíthatatlanul fogy az Antarktisz jege.

_dummy_09:28
1

Megenyhülnek az albérlet-támogatás feltételei

Sokan a szigorú feltételek miatt nem vették igénybe az idén januártól elérhető albérlet-támogatást - nyiltkozta a BDO.A cég közleményében emlékeztetnek, hogy mind a fővárosban, mind a többi nagyvárosban megugrottak az albérletárak.

_dummy_16:23
2

Az egész világ szégyene, ami ezzel a néppel történik

Ezreket öltek meg, százezrek menekülnek az etnikai tisztogatások elől Mianmarban, miközben a világ „mély aggodalmát” fejezi ki, de nem tesz semmit. Egy Budapesten élő fotós megmutatja a világnak a rohingya nép szenvedését.

_dummy_16:36
1

Cukkinis szilvás gombóc - Havi egy főzés

Pár héttel ezelőtt Betti a csoportjában ajánlott egy szilvás gombóc receptet, amit cukkiniből készítettek el. Rögtön felkeltette az érdeklődésemet, mert a szilvás gombóc nálunk nagy kedvenc, és a kisfiam a cukkinit amúgy is csak krémlevesként hajlandó megenni. Elkészítettem, és rögtön nagy kedvenc lett. Az elkészítéséről készítettem egy rövid videót is:

_dummy_16:36
3

Cukkini fagyasztása - Havi egy főzés

Bár szinte egész évben lehetőséged van cukkinit vásárolni, mégis arra biztatlak, hogy fagyaszd le. Akár nyersen, akár megfőzve teszed, sokkal gyorsabban fel tudod használni.  Havi egy főzés 1. tipp: Ha nyersen szeretnéd a cukkinit lefagyasztani

hvg.hu15:23
4

Napokon belül aktiválják azt az 6600 km hosszú kábelt, melyen 160 terabites sebességgel jön a Facebook

Elkészült az Észak-Amerikát és Európát összekötő vízalatti kábel, amelyen a Facebook, a Microsoft és a Telefónica szolgáltatásai ömlenek ezután át, másodpercenkénti 160 terabites sebességgel.

_dummy_11:33
1

Tényleg Budapesten éri meg leginkább lakást venni és kiadni?

Körkép az európai és hazai lakásárváltozásokról, az albérletben élők arányáról, a hozamokról, a hitelkamatokról, ingatlanfejlesztésekről.

_dummy_12:09
6

Mától konvektorcsere: 80% vissza nem térítendő támogatás 20% önerő

_dummy_12:07
1

Budapesten 12, vidéken 8 évnyi teljes átlagjövedelem kell egy 75 nm-es lakáshoz

Életszerűbben, ha a pesti és az országos átlagjövedelem harmadát minden hónapban félretesszük, akkor 36, ill. 24 év alatt jutunk önerőből lakáshoz.

_dummy_10:45
1

Budapesten a legkedvezőbb a hitelkörnyezet Európában

Budapest, Bukarest és Varsó kínálja Európában a legjobb hitellehetőségeket hitelfelvevőknek és hitelnyújtóknak egyaránt.A CBRE által kifejlesztett elemzési rendszer 20 európai ingatlanpiacon vizsgálja a hitelfelvételi kondíciókat.

hvg.hu16:49
12

Minden játékosát regisztrálni fogja a Szerencsejáték Zrt.

_dummy_07:34
1

Amszterdami zöldház, ki látott már ilyet?

Első pillantásra olyan, mint egy lebombázott amerikai irodaház, amit visszahódított a természet. Jobban megnézve, eszelősen jó!

www.origo.hu20:57
2

Megemelte Magyarországot az észak-koreai robbantás - a Sas-hegy gyomrában jártunk

Szeptember 3-án hidrogénbombát robbantott Észak-Korea. A robbantás utáni földmozgást Magyarországon is lehetett mérni. Bejutottunk a Sas-hegy gyomrában található szeizmológiai állomásra, ahol a volt második világháborús alagútrendszerben most a rengéseket mérik.

_dummy_11:52
1

Emlékeznek még a KST-re? Na, ilyen a NOK is, csak nagyban

Kinek jó a vakszerencsére bízott, kontrollálhatatlan lakásvásárlás? Szakértőinket kérdeztük.

_dummy_08:53
1

Honnan lehet tudni, hogy még mindig tovább nőnek az ingatlanárak?

A magyar ingatlanpiac szereplői a legoptimistábbak a régióban egy felmérés szerint. Ez jó hír a befektetőknek, viszont nem jó az otthonteremtőknek.

index.hu11:54
2

Az első számítógépes bug legendája

Manapság magyarul is gyakran mondjuk, hogy a számítógépen bugos egy program, hogy ha hibát találunk a működésében. Az viszont kevésbé ismert, hogy honnan ered ez a kifejezés, és mióta illetik az angol bogár jelentésű szóval a programhibákat.

_dummy_12:15
8

Ettől a 6 szótól tudat alatt megbízhatatlannak látnak mások - Kerüld őket a munkahelyeden

_dummy_19:34
1

Hackerek szállták meg az energetikai rendszereket

Szerte a világon ellenőrzésük alá vonták a különböző elektromos hálózatokat a vélhetően orosz származású támadók.

_dummy_12:32
2

Kitették Trumpot a Fehér Házból

Na, nem örökre, csak két hétre, míg felújították a kecót. Ilyen volt, ilyen lett. Idén augusztusban kezdték el az Obama elnöksége alatt elfogadott felújítást.

_dummy_14:41
1

Ezért ne vegyél előre csomagolt leveszöldséget - Havi egy főzés

Még évekkel korábban végeztem egy kísérletet, amit most újra megismételtem: vásároltam egy csomag, előre csomagolt leveszöldséget, és megnéztem, megéri-e megvásárolni? Minden éremnek két oldala van, ezért szeretnék pro és kontra is érveket felsorolni. Megéri előre csomagolt leveszöldséget vásárolni, mert: több fajta zöldség van benne kis mennyiségben. Aki csak kis adag levest szeretne készíteni, annak nem...

_dummy_13:45
1

Sütőtök fagyasztása - Havi egy főzés

Sajnos bármennyire nem vártuk, megérkezett az ősz. Becsengettek, elkezdődött az iskola, és tegnap este felénk már igazi esős őszi idő volt. Ha pedig ősz, akkor itt van a sütőtök szezonja! Gyerekként nem igazán rajongtam értem, de a gyerekek születése óta sokszor készítek. A kisfiam oda volt érte. Az elsők között a sütőtököt vezettük be nála, és nagy kedvence lett. Olyannyira, hogy nem volt olyan étel, amit ne...

_dummy_13:35
1

Miért szeretem a munkámat? Mert segíthetek másoknak!

Imádok főzni. Szerintem csodálatos, amikor a különböző alapanyagokból összeáll valami új, egy finom és különleges étel. Szeretem látni a családom arcán, hogy ízlik nekik amit alkottam, ugyanakkor azt is, hogy a munkámmal, a főzési technikámmal segíthetek másoknak. Nekem hatalmas örömet jelent, hogy a havi egy főzéssel segíteni tudok azoknak a családanyáknak, akik néha már az alvásidejükből vesznek el, hogy a...

computerworld.hu16:36
1

Felhőszolgáltató csomópont épül Európában

Az Aruba Global Cloud Data Center csúcstechnológiás komplexuma teljesen hibatűrő, mindenben eleget tesz a legszigorúbb, 4-es fokozatú minősítés követelményeinek, miközben a működéshez szükséges energiát megújuló erőforrásokból állítja elő.

_dummy_12:01
1

Ahol gyár állott, most közösségi központ lesz a mohácsi Duna-parton

Elhagyott gyártelepekből szórakoztató és közösségi centrumot alakítanak ki Mohácson.A beruházás a Duna-part melletti csaknem 1,2 hektáros, használaton kívüli ipari területen fog megvalósulni, amelyen műemlék épületek is vannak - közölte a város polgármestere az MTI-vel.

_dummy_11:02
2

bővül az elektromos autók vásárlásának támogatási köre

Bővül az elektromos autók vásárlásának támogatási köre és adminisztratív könnyítések is életbe lépnek a környezetbarát közlekedés ösztönzése érdekében - mondta Lepsényi István, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) gazdaságfejlesztésért és -szabályozásért felelős államtitkára kedden Budapesten, sajtótájékoztatón. Az államtitkár az ELMŰ-ÉMÁSZ új, elektromos autókból álló flottájának...

_dummy_11:01
1

Nőni fog a mobiltelefonok eladása, de az Android és az iOS marad csak talpon

Az elkövetkező öt évre a okostelefon értékesítések mérsékelt ütemű folyamatos növekedését jelzi előre az amerikai International Data Corporation (IDC) informatikai és távközlési piackutató vállalat. Az IDC prognózisa szerint 2021-re 1,73 milliárdra emelkedik a világpiacon értékesített okostelefonok száma a 2016-os 1,47 milliárdról. A forgalomnövekedés üteme 2015-ről 2016-ra csökkent első alkalommal egyjegyű...

itcafe.hu20:20
1

Több mint 700 millió e-mail cím egy spamadatbázisban

A spammerek a szakértő szerint kifinomult módszert használtak arra, hogy kártékony kódot juttassanak az áldozatok számítógépére.

_dummy_11:01
1

Amíg Don Corleone a hűvösön pihen, a migránsok beköltöznek

A maffiától lefoglalt ingatlanokban akarják elhelyezni a migránsokat Olaszországban. Az olaszországi szervezett bűnözéstől lefoglalt üres épületekben helyeznék el a bevándorlókat, így keresve megoldást a migránsok elszállásolására - közölte a római belügyminisztérium a bevándorlók elhelyezéséről hétfőn tartott egyeztetést követően.

_dummy_13:52
1

Egy étel ezer arca - Havi egy főzés

Vannak ételek, melyeket más ételek elkészítéséhez is fel lehet használni. Mivel a két gyerek mellett nem sok lehetőségem lenne nyugodtan főzni, ezért nagyon szeretem az olyan megoldásokat, amivel időt tudok spórolni. Az egyik kedvenc ilyen ételem

www.vg.hu16:15
1

Végleg leszámolt Kenya a műanyagzacskókkal

Akár négy év börtönbüntetéssel vagy negyvenezer dollárnak (tízmillió forint) megfelelő összegű pénzbírsággal sújthatják ezentúl a műanyagzacskók gyártóit, árusítóit, vagy akár használóit Kenyában, ahol hétfőn lépett életbe a világ legszigorúbb műanyagzacskó-ellenes törvénye.

_dummy_10:49
1

Megszűnt a telefonszámod az adategyeztetés miatt? Ha sietsz, még visszakaphatod az egyenlegedet is!

A Telenor augusztus 31-ig, a Vodafone és a Magyar Telekom pedig szeptember 30-ig biztosít lehetőséget arra, hogy a június 30-i határidőre nem azonosított mobiltelefonos feltöltőkártyák előfizetői utólagos azonosítással, új szerződéssel a telefonszámaikat és az azokhoz tartozó egyenleget visszakapják. A Telenor közleménye szerint honlapjukon és az üzleteikben lehet igényelni jövő csütörtökig az egyenleg...

_dummy_15:08
1

Megújul a földhivatali ingatlan-nyilvántartási rendszer

Nem odázható tovább a földhivatali telekkönyvi nyilvántartás modernizálása. Az elmúlt 50 évben sok új lett a föld felett és alatt.A jelenlegi földhivatali ingatlan-nyilvántartó rendszer több, mint ötven éve változatlanul üzemel. Ma a telekkönyvi bejegyzések alapvetően kétdimenziós rendszerben léteznek.

_dummy_08:25
1

Otthon Melege Program 2017

Szabó Zsolt, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium államtitkárának nyilatkozata alapján szeptember 21-től lehet igényt beadni a gázkonvektorok cseréjére. Elmondta, hogy a gázkonvektorok cseréjére mintegy 1,5 milliárd forint áll rendelkezésre, az országos keretet lakosságarányosan régiókra bontották.

_dummy_11:10
10

Teszteltem a Jamie Oliver kést - Havi egy főzés

sg.hu20:00
1

Több százmillió eurót fektet be a mesterséges intelligenciába a Bosch

A vállalat tíz éven belül csak olyan termékeket akar piacra dobni, amelyek részben vagy egészben a mesterséges intelligenciára épülnek.

_dummy_13:07
1

Add a haldokló növényeknek: filléres házi szer, amitől felélednek

Szinte mindenkivel előfordult már, hogy megfeledkezett a szobanövények öntözéséről, amit, míg bizonyos típusok egészen jól tűrnek, mások egyáltalán nem viselnek el, érzékenyen reagálnak, száradni kezdenek, vagy vészesen lekókadnak. Vannak növények, melyeken a mielőbbi öntözés is segít ilyenkor, és akár már néhány perc alatt látványosan felélednek tőle, némelyik növénynek azonban ennél jóval többre van...

_dummy_13:06
20

Szuper trükk a cipő betörésére: 6 óra elteltével a lábadra öntötték

_dummy_19:31
2

Elhagyják Magyarországot a gólyák – ma indulnak ezrével

Gólyáink többsége hagyományosan augusztus 20-án, azaz idén ezen a hétvégén kezdi utazását Afrikába. A fecskék még maradnak kicsit. Főleg ezek a csöppnyi madarak elképesztőek: zsírtartalékukkal napi 1000 kilométert repülnek, és ha ez elfogy, akár saját izmaikat is képesek lebontani.

_dummy_08:25
12

29 „tudományos tény”, ami úgy hülyeség, ahogy van

_dummy_19:16
1

Csevegőprogramra kényszerítette az óriásvállalatot a zsarolóvírus

A NotPetya 300 millió dolláros veszteséget intézett a világ legnagyobb konténergyártójának.

_dummy_09:16
1

Ezer milliárd forint a devizahitelesek javára

Palotai Dániel, a jegybank ügyvezető igazgatójának nyilatkozata alapján jelentősen csökkentek a devizahitelesek terhei. Elmondta, hogy a Magyar Nemzeti Bank (MNB) 8 milliárd eurót biztosított a forintosításra 2013-ban a devizatartalékából, amelynek átváltásán 136 milliárd forint nyeresége keletkezett, mivel az átváltási árfolyam magasabb volt, mint amilyenen a tartalékolt devizát a jegybank beszerezte a pénzügyi válság előtt.

_dummy_09:14
1

Egyre kevesebb ingatlan épül az Egyesült Államokban

Jelentősen csökkent júliusban a kiadott építési engedélyek száma az Egyesült Államokban. A kereskedelmi minisztérium szerdán azt közölte, hogy a szezonálisan kiigazított adatok szerint júliusban éves szintre vetítve 1,16 millió lakóingatlan építését kezdték el, ami júniushoz képest 4,8 százalékos csökkenés.

_dummy_13:38
4

Ezeréves, teljesen felújított vár szállodával és étteremmel eladó!

Eladóvá vált a szívünkhöz oly közel álló, oly nagyon megszeretett várunk, a Wachsenburg. Az ingatlan Türingiában található, Németország szívében, Erfurttól délre.

_dummy_09:39
1

12+1 aranyszabály, hogy ne kapj parkolási büntetést | Parkingfo.hu

Még mindig aktuális a Budapesti Békéltető Testület által összeállított 12+1 aranyszabály, amelyekre érdemes a fogyasztóknak odafigyelni, mert ezek betartásával felesleges bosszúságoktól kímélhetik meg magukat. A Budapesti Békéltető Testület által megfogalmazott javaslatokat az alábbiakban közöljük: Minden esetben járjanak el körültekintően a fogyasztók, ha járművükkel várakozásra készülnek, és figyeljék...

_dummy_12:04
1

Kreatív: másodszorra rendez gyerekeknek rajzversenyt az EZ Park | Parkingfo.hu

“Varázslatos Parkolóház” címmel rendez rajzversenyt gyerekeknek egy budapesti garázsüzemeltető cég.