Lázár lova

Kétséget kizáróan Lázár János jó lóra tett, amikor felpattant Rapcsák mögé a nyeregbe. Elegáns ruhája, jól fésült frizurája, gunyoros, esetenként cinikus mosolya nem hagy kétséget afelől, hogy biztos a helye az új elitben.

KATTINTS IDE A FOLYTATÁSHOZ
Itt a legnépszerűbb:
_dummy_14:46

Kiemelt figyelmet érdemelnek a száraz területek

1

Mintegy 2 milliárd ember. Ennyien élnek úgynevezett száraz területen a világon. A helyzetük nem könnyű, főleg hogy 90 százalékuk fejlődő országokban él. Az aszályok és az elsivatagosodás miatt sokkal nagyobb figyelmet érdemelnének.

_dummy_14:41

Szeretnénk gratulálni Kósa Lajosnak, amiért önként ugrott Kálmán Olga darálójába! | 24per7.info

1

Úgy kezdődött, hogy interjút adott Kósa Lajos, a Fidesz frakcióvezetője az ATV-ben Kálmán Olga műsorában. Ezzel még nem is lenne baj, de azért valljuk be, láttunk már a műsor történetének folyamán olyan eseteket, ahol nem távozott a meghívott vendég vidáman a vérmes műsorvezetőtől.

_dummy_06:46

27 olyan konyhai tanács, hogy eldobod az agyad!

22
_dummy_05:58

Amerikai elnökválasztás – Obama féltestvére Donald Trumpra szavaz | 24per7.info

1

Obama elnök féltestvére a republikánus jelöltre, Donald Trumpra szavaz majd novemberben, mert nem elégedett a testvére teljesítményével - derül ki egy hétfőn megjelent lapinterjúból.

_dummy_19:53

Orbán az alkotmánybíróságot használja fel a magyarok kirekesztésére | Minden ami Anglia

1

Ha csak a jogi vetületét nézzük, azt mondhatjuk, hogy a kettős szavazatok elkerülése érdekében indokolt lehet a levélben szavazás tilalma.

_dummy_18:30

Brexit – Skót miniszterelnök: különböző opciókat kell megvizsgálniuk az Egyesült Királyság nemzeteinek | Minden ami Anglia

2

"Ezért ha azt mondják nekünk, hogy ennek ellenére ki kell lépnünk (az EU-ból), az olyan lenne, mintha azt mondanák, hogy a mi nemzetünk szava nem számít"

_dummy_17:04

Itt a bosszú a Brexit miatt? A franciák lezárták a határt

32
_dummy_12:12

A menekülthullám megállításával nem csökken az erőszak és a terrorizmus | 24per7.info

1

A menekülthullám megállításával nem csökken az erőszak és a terrorizmus

_dummy_11:50

Közel 6200 gyűlölet-bűncselekmény történt Nagy-Britanniában a Brexit óta | Minden ami Anglia

2

Brit rendőrség állítása szerint, közel 6200 gyűlölet-bűncselekmény történt Nagy-Britanniában a Brexit óta.

_dummy_06:12

Brexit – Brit pénzügyminiszter: Nagy-Britannia szabadkereskedelmi megállapodást kötne Kínával

2

Nagy-Britannia széleskörű szabadkereskedelmi megállapodás lehetőségéről kezdett megbeszéléseket Kínával - mondta vasárnap a brit pénzügyminiszter.

_dummy_06:01

Egy héten belül négy véres esemény Németországban (Videó)

2

A bajor belügyminisztérium által is szándékosnak minősített esemény egy ember halálát okozta, és legalább 12 sérült is van. A rendőrség közlése szerint a robbantás áldozata a merénylő.

index.hu20:28

Tudatosan rövidítik meg az izzók élettartamát

2

A jelenség nem új, egy évszázada is így váltottak az ezerórás izzóra a tartósabbakról. Most a ledes izzók piacán történik hasonló.

_dummy_12:44

Juhász Péter: Hírt hamisított az MTI a Fidesz szerint. | 24per7.info

1

Történt ugyanis, hogy még a 2014-es önkormányzati kampány idején a Fidesz kiadott egy közleményt az MTI-n keresztül, amiben azt hazudják, hogy plakátot rongáltam, és mindezt drogosan. Bepereltem őket.

_dummy_12:35

Orbán már nem dakota mondásokat puffogtat, hanem szerinte mi vagyunk a dakoták

1

Orbán is így lehetett az indián közmondásaival, amiket évek óta beépít a beszédeibe. Most viszont olyannyira beleélte magát, hogy egy undorító odamondással üzent Obamának, miszerint az indiánok mi vagyunk.

_dummy_10:06

Ujhelyi István: Tusványos a cinizmus fellegvára lett | 24per7.info

1

Tusványos elmúlt évtizedeit átlapozva különösen beszédes az emlék, hogy a programsorozat első eseményét a Fidesz még a brit Szociál-Liberális Demokratákkal közösen szervezte. Azóta a világ és a Fidesz liberális értékei is nagyot fordultak.

_dummy_08:40

Lendvai Ildikó: Orbán Tusványoson | 24per7.info

1

"Ha a demokrácia-építést helyezzük előtérbe olyan térségekben, ahol ennek sikere rendkívül kétséges, akkor...instabilitást fogunk okozni."

_dummy_21:48

Leállították a KickAssTorrent(KAT) oldalt, a kár óriási

2

Az mindenkinek a személyes ügye és világnézete hogy hogyan gondolkodik a Torrent oldalakról és azok használóiról de a mai gyász hírünk hogy KAT -ot lelötte a hatóság. Dátum: 07-23-2016 Írta: Aaron

_dummy_15:36

Gyávák vagytok Béláim!!!

1

Láttad a Legényanya című filmet? (Röviden: egy faluban minden férfit Bélának hívnak, és mindegyik Béla egy kicsit ütődött. Majd születik közéjük egy Józsi, mert egy nő megunta a Bélák töketlenkedését…)   Ülj le egy hűvös sarokba, és próbáld összeszedni a történelmi tanulmányaidból rád ragadt példákat, Te nagyon magyar és Te is, aki a pártoknak hiszel!

_dummy_15:00

Juhász Péter:Én azért akarom leváltani Orbánt, mert… | 24per7.info

1

Ne nevezz politikusnak, ha akkor nem lehetek ember. Ezt kérem a beszélgetés vége alapján. Ugyanis előbb szeretnék ember maradni, mint bármit elérni a politikában. Nem azért tárom fel Rogán Antal bűncselekényeit, és nem azért fogjuk megbuktatni Orbán Viktort, hogy nekik rossz legyen.

_dummy_14:37

NYT: kigyulladt és a levegőben darabokra esett az egyiptomi gép

1

A lezuhanása előtti pillanatokban tűz ütött ki a pilótafülkében, vagy annak közvetlen közelében, ezt követően pedig még a levegőben darabokra esett szét az Egyptair egyiptomi légitársaság 66 emberrel a fedélzetén májusban a Földközi-tengerbe zuhant utasszállítója - mondták a katasztrófa okainak kivizsgálásával foglalkozó egyiptomi bizottság tagjai a The New York Times című amerikai napilapnak

_dummy_14:19

Orbán Viktor kivezetné Magyarországot az Európai Unióból | 24per7.info

1

Az MSZP elnöke Magyarország szempontjából helytelennek nevezte, hogy Orbán Viktor elköteleződött Donald Trump amerikai republikánus elnökjelölt mellett.

_dummy_13:42

Cameron bevándorlási engedményeket kért Merkeltől a népszavazás előtt

1

David Cameron volt brit miniszterelnök az EU-tagságról tartott júniusi népszavazás előtt nem sokkal megpróbálta rávenni Angela Merkel német kancellárt egy olyan nyilatkozat támogatására, amelyben Berlin, Párizs és az Európai Unió más vezetői engedményeket helyeztek volna kilátásba az unión belüli szabad mozgás alapelvében arra az esetre, ha Nagy-Britannia az EU tagja marad.

hvg.hu09:53

Boltokban is lehet majd PayPallal fizetni

1

A PayPal megállapodást kötött a Visával, így kártyás fizetéskor a PayPal-számlájukat is használhatják majd a vevők az üzletekben.

_dummy_15:48

A sátán évtizede…!

16
_dummy_15:36

Kvótabojkott

1

Ennek jó kiinduló pontja a Liget. Hajrá Fiatalok! Vegyétek magatokhoz a stafétát, zavarjátok el a mai politikusbűnözőket, legyetek ti ennek az országnak az új politikusai, hozzátok létre az új pártjaitokat, csináljátok meg végre az új rendszerváltozást!

_dummy_14:54

Citromlevet cseppentett az ablakpárkányra, ezt te is ki fogod próbálni!

2

A citrusfélék legismertebbike csakis a citrom. Ma általános alapanyag a gasztronómiában, hiszen húsételek elkészítése mellett több desszert, süti készül citromosan. Nem beszélve a citromos teáról, limonádéról.

_dummy_13:58

A hatékony fejlesztő 7 szokása

2

Jó kódot írni kevesebb időbe telik, mint gondolnád, most kiderül, hogyan csinálják a profik. (Egy tipp: kezdetnek jó, ha lusta vagy.)

_dummy_08:10

Deviánsok

1

A magyar kormány menekültek elleni tevékenysége, megtetézve egy majdani népszavazással ellenük, az nem deviáns?

_dummy_08:08

Habony Árpád az az ember, akire ha rákérdezel, kirúgnak

1

Ahogy látjuk, az újjáteremtő erő, az Evangélium, Jézus, Isten, vagy ki tudja még, milyen entitás jelenti összességében a „Habonyi kérdést.” Ezt a kérdést azonban nem tesszük fel, főleg papként, ugyanis akkor egészen más tanításokhoz fordulunk, és nem pedig Jézus szívében keressük az igazságot. Különös dolgok ezek…

pcworld.hu20:24

Befejeződik a képmagnók gyártása

1

Július végétől talán nem készülnek többé VCR-ek.

_dummy_15:10

Kasita ingatlanok

1

A forradalmi mobil otthon - ilyenek lesznek a jövő lakásai?

itcafe.hu15:08

Letartóztatták a KickassTorrents alapítóját

1

Még egy kicsit üldögélhet a lengyel börtönben, de már készül a kiadatási kérelem. Várhatóan USA felé tartó útja után hosszas magány várja.

itcafe.hu15:07

A franciák dühösek a Windows 10 adatgyűjtése miatt

1

A Microsoft három hónapos ultimátumot kapott arra, hogy az operációs rendszert úgy alakítsák át, hogy megfeleljen az adatvédelmi előírásoknak.

_dummy_08:49

Albérletárak Budapesten

1

Mit, mennyiért és hogy? Avagy így költözünk mi - vidékről a fővárosba.

_dummy_08:19

Trócsányi: a társadalmi elvárásoknak megfelelő gyülekezési törvény készül

1

A miniszter rögzítette: a jogalkotó nem veheti el a jogalkalmazó, jelen esetben a rendőrség, bíróság kenyerét: nem mondhatja meg előre, hogyan döntsön, nem is ez a cél.

_dummy_07:50

Vágó István: Csodás álmom volt. Megnyertük a választást.

1

Volt a fiókomban néhány vetélkedőötletem, azokat betettem az offshore-ba, majd a sugárzási jogot rendes pénzért megvásároltattam a tévémmel.

_dummy_13:57

Albérlet vagy hitel?

1

Melyiket fizetné szívesebben? Lakásbérleti díjat vagy törlesztőrészletet?

_dummy_12:35

Sport? Politika? Sportpolitika? | 24per7.info

1

Igen rossz a véleményem az élsportról, mely értelmetlen célok elérése érdekében rokkantakat és mentális sérülteket termel, olyan környezetben, melyben a gladiátor mögött komplett orvosi stáb és a teljes gyógyszeripar áll. Állítom, az állatokat nem idomítják úgy, ahogy egy világklasszis versenyzőt, aki ennek következtében aztán megnyeri az orral pöckölt ólomgolyó 200 méteres világbajnokságát.

_dummy_12:16

Nagy-Britannia lemondta a jövő évi brit EU-elnökséget | Minden ami Anglia

1

Nagy-Britannia az eredeti menetrend szerint 2017 második felében látta volna el a fél évre szóló tisztséget, de Theresa May miniszterelnök hivatalosan értesítette Donald Tuskot, az Európai Tanács elnökét, hogy a kormány lemondja az EU-elnökséget.

_dummy_11:09

Megtelt! Több bútor már nem fér be.

1

Kicsi lakások, apró félszobák mentsvára.

_dummy_09:29

Szabó Tímea: Ez nem Etiópia, hanem a Szent János kórház traumatológiája! | 24per7.info

1

Orbán Viktor és tolvaj bandája, a lopott milliárdokból tényleg nem jut pár 100 millió budapesti kórházakra?? Vagy megint a János ingatlanjaira fáj a fogatok?

_dummy_08:19

Beindul-e a CSOK-motor?

1

A 30-as éveikben járók ötöde venne lakást, nő az érdeklődés a CSOK iránt egy felmérés szerint.

_dummy_20:15

Kínai kézbe kerül az Opera

1

Az akvizíció után a norvég vállalat nem tűnik el teljesen, de régi fényét végérvényesen elveszti. Mindeközben az eredeti Opera-szellemiség feltámasztásán dolgozik az egyik alapító.

_dummy_19:16

Tovább csökken a rezsi

1

Ezzel valójában ugyanúgy lenézik - jobban mondva: hülyének nézik - a magyar állampolgárt, mint a folyamatos rezsicsökkentős propagandával, aminek a tetején a rezsiszámlák kiemelt „megtakarítás” sorai a HAB!...

_dummy_18:43

Bosszút akart állni egy barátja haláláért a Würzburg mellett egy vonaton elkövetett baltás-késes támadás tettese

1

Bosszút akart állni egy barátja haláláért a Würzburg mellett egy vonaton elkövetett baltás-késes támadás tettese - mondta kedden Würzburgban az ügyben indított nyomozást irányító ügyész. Erik Ohlenschlager, a bambergi ügyészség vezetője sajtótájékoztatón elmondta, hogy a 17 éves afgán fiatalember múlt szombaton tudta meg, hogy Afganisztánban meghalt egy barátja.

_dummy_16:41

PSFN: kezdődik a Quaestor-ügyfelek Saxo Banknál lévő vagyonának kiadása | 24per7.info

1

Megkezdődik a Saxo Banknál, mint letétkezelőnél elhelyezett ügyfélvagyon kiadása a Quaestor Értékpapír Zrt. ügyfeleinek - tette közzé a Pénzügyi Stabilitási és Felszámoló Nonprofit (PSFN) Kft. kedden a honlapján.

_dummy_15:10

Kezdődik az albérlet boom?

9
_dummy_15:02

18 furcsán sikerült kutyasétáltatás, ami nem úgy sült el, ahogy azt várták

1

Mindegyik kutyus egyedi, speciális igényekkel rendelkezik. Ezt vagy tiszteletben tartják a gazdik és akkor nagyban megkönnyítik az együttélést a kis kedvencükkel, vagy ellene szegülnek és akkor valami igazán fura, bizarr történet alakul majd ki ebből a kapcsolatból.

_dummy_15:00

Ez a trükköt minden nőnek ismernie kell! Szálljunk harcba a vízkővel, csupán 2 dolog szükséges hozzá!

3

Mennyi időt töltesz azzal, hogy próbálsz megszabadulni a makacsul ragaszkodó vízkőtől? A legtöbb nő órákig sikálja a fürdőszobát, és a konyhát, mégis fél eredményt ér csak el. Ráadásul közben egy csomó vegyszert szívunk be.

_dummy_13:44

Egy apró szikra és már ég a búzatábla

1

Gőzerővel folynak a betakarítási munkálatok az ország egész területén. Nem elég azonban az aratásra és a minél kisebb termésveszteségre koncentrálni, a tűzvédelemmel is foglalkozni kell. A kombájnok képesek nagy tüzeket okozni az aratás alatt álló területeken.

_dummy_12:58

A török elnök puccsa sikerrel járt | 24per7.info

1

Július 15-én a török hadsereg egy kisebb csoportja államcsínyt-kísérletet hajtott végre Recep Tayyip Erdoğan államfő rendszere ellen. Az államcsíny elbukott.

_dummy_12:50

Juhász Péter: Baján elcsalhatták a választást. Feljelentést tettem.

1

Baján elcsalhatták a választást. Feljelentést tettem. Érdekes, hogy az egyébként a népessége szempontjából fogyó városban a választások idején 1500-zal többen lettek. 6 éve folyamatosan csökkent a lakosság száma, de érdekes módon 2014-ben 1400-zal többen lettek, mint az előző évben, majd a következőben megint 1600-zal kevesebben. Mi lehetett olyan vonzó éppen 2014-ben Baján, hogy egy évre visszafordult a tendencia?

_dummy_12:06

Vigyázz Viktor, a kőbalta nagyobbat üt!

1

A Fidesz ugyanis mindent visszaszorít, lenyom, betilt vagy megbüntet, ami egy kicsit is előremutató, amely lépést tart a technológia és így a világ fejlődésével.

_dummy_11:55

Magyarország sokat profitálhat a 2018-as EU-Kína turisztikai évből

1

Nagy fejlődési lehetőség előtt áll a magyar turisztikai szektor, ha sikerül kihasználni a kínai turizmusban rejlő lehetőségeket. Ebben érdemi előrelépést jelenthet a 2018-as „EU-Kína turisztikai év”.

_dummy_11:46

Kilépjünk az EU-ból, hogy csökkenjenek az ingatlanárak?

1

A Brexit megszavazása után két héttel 43%-kal esett a forgalom Londonban.

_dummy_09:59

68 éves korában meghalt Somló Tamás a sikeres dalok szerzője.

1

Sikeres dalok szerzője. A legismertebbek: Álomarcú lány; Ülök a járdán; Valamit mindig valamiért; Boogie a zongorán; Primadonna; Nagyon kell, hogy szeress; Annyi mindent nem szerettem még.

_dummy_09:35

Terrorizmus elleni harc: az európaiak 82%-a nagyobb szerepet szán az EU-nak | 24per7.info

1

Európa több ízben is megtapasztalta az utóbbi időben, hogy mit jelent a terrorfenyegetettség, jelenleg az európaiak többsége szerint a terrorizmus elleni harc kell, hogy legyen az elsőszámú prioritás az EU számára. Az Eurobarometer felmérésében a válaszadók 82%-a komolyabb fellépést vár az Uniótól.

_dummy_09:23

Juszt László: A magyar költségvetés egyenlő az irányított kapitalizmussal.

1

A magyar költségvetés egyenlő az irányított kapitalizmussal. A piaci sikert nem a piac, nem a valódi versenyképesség határozza meg, hanem a miniszterelnök és köre.

_dummy_07:52

Jóváhagyta a brit parlament az önálló brit nukleáris csapásmérő erőt hordozó tengeralattjáró-flotta megújítását. | Minden ami Anglia

1

Nagy többséggel jóváhagyta a brit parlament az önálló brit nukleáris csapásmérő erőt hordozó tengeralattjáró-flotta megújítását.

_dummy_14:03

Átlagosan indult a kajsziszezon – meddig eshetnek az árak?

1

A meleg időjárás megtette hatását, sorra kezdenek érni a finomabbnál finomabb gyümölcsök. Jelenleg a kajszibarack érik intenzíven, a nagybani piacokon már kapható a hazai termés. A jelenlegi árak az előző 3 év átlagától nem térnek el. Kérdés – ha folytatódik a trend – meddig csökkenhet a lekvárnak és pálinkának is elsőrangú gyümölcs ára a piacokon?

_dummy_09:06

Rogán elismételte Kósa Lajos ostobaságait | 24per7.info

2

Rogán Antal is csatlakozott a terrorizmus és a menekültválság közé egyenlőségjelet tevő fideszes fasiszta hazudozók sorába. Rogán szerint minél több lesz a bevándorló, annál nagyobb a terrorveszély.

_dummy_07:45

Hogyan mondjam el?

2

Most értettem meg, amit eddig mondott Virág elvtárs, így már értem.

_dummy_16:47

Vágó István: “ha fontos az állásuk, ezt hagyják abba”

38
_dummy_15:40

LINCSELÉS A BOSZPORUSZON...Oszd meg! Ez történik körülöttünk! :(

9
_dummy_14:53

Diákparlament az oktatás jelenlegi helyzetéről.

1

21. századi oktatási rendszerért és az érintettekkel való érdemi párbeszédért küzdöttünk az elmúlt hónapokban tanárainkkal, szüleinkkel együtt. Márciusban elfogadtuk az 52 pontunkat, majd júniusban átadtuk őket Balog Zoltán miniszternek.

_dummy_14:25

Tarjányi Péter: Ne gondolja senki, hogy valójában tetszik az EU-nak és az USA-nak Erdogan politikája.

1

Ezért mondtam már hónapok óta, Törökország EU csatlakozása kapcsán, hogy óvatosan, kellő távolságtartással kellene az ilyen hatalommal egyeztetni.

_dummy_10:40

Cseh Pétert videóüzenete Orbán Viktorhoz! Oszd meg, hagy jusson el hozzá

32
_dummy_10:11

Juszt László: QUAESTOR-ÜGY

2

A milliárdokat zabáló foci is előkerült Tarsoly perén” - írja a Magyar Nemzet.

_dummy_09:48

Bokros Lajos: Csak a bojkott!

2

Még egyszer: ami a gyalázatos kvóta-népszavazást illeti, a demokratikus ellenzék számára nem elképzelhető más válasz, csak a bojkott. Elmondtuk: „Aljas kérdésre nincs jó válasz”.

_dummy_09:33

Az EU választás elé

2

Nem hiába született a terror törvénye, és nem hiába vannak bevetve olykor-olykor a kopaszok, és nem hiába van ez a nagy militarizálás a kormány részéről...

_dummy_08:11

Zseniális DIY-technikák szülőktől, amik megkönnyítik a gyereknevelést

10
_dummy_08:11

Ne dobd ki a cipősdobozt! Fantasztikus, mennyi mindenre jó lehet!

2

Még egy indok, ami­ért ér­de­mes új cipőt be­sze­rez­ned! Gyűjtsd az üres do­bo­zo­kat, mert nem­csak szép, de hasz­nos hol­mi­kat ké­szít­hetsz be­lő­lük. Mu­tat­juk a leg­jobb öt­le­te­ket! Fillérekből ötletes és hasznos dolgokat készíthetsz. Pár hozzávaló, egy kis kézügyesség és szuper...

www.nlcafe.hu06:51

6 szuper módszer a hatékony portalanításhoz

20
www.nlcafe.hu06:51

5 trükk, amitől a lakásod igazi otthonná válik

8
_dummy_19:03

Vita London és Skócia között a skót függetlenségről | Minden ami Anglia

1

Theresa May kijelentette ugyanakkor azt is, hogy hajlandó meghallgatni a Skócia által előterjesztett "opciókat", és szeretné teljes mértékben bevonni a skót kormányt a brit EU-tagság megszűnésének feltételeiről tartandó majdani tárgyalássorozat előkészítésébe.

Copyright © 2017. cikkpakk.hu
Minden jog fenntartva.
Hivatalos IttaHelye.hu utód 2009-2016.
Image thumbnails by pagepeeker.com.
info@cikkpakk.hu


Gearbest Autumn Sale
Dancewave