Itt a legnépszerűbb:

Mutatunk egy remek alkalmazást, amely jól jöhet, ha éppen matekot gyakoroltok, és ellenőrizni szeretnétek a végeredményeteket. Csak egy telefon kell ahhoz, hogy minden matekfeladatot meg tudjatok oldani. Egyszerűen irányítsátok a kamerát egy matekfeladatra, és a Photomath varázsütésre megmutatja az eredményt, részletes, lépésről lépésre történő magyarázat...

_dummy_11:44

Samsung Galaxy A8 (2018) teszt - a háromszemű

2

A Samsung idén az A-szériát is megreformálta. Először a Note-szériánál történt meg az, hogy kihagyták a 6-os számot, hogy a Galaxy S-szériával szinkronban legyen a számozás, most pedig ugyanezt megcsinálták az A-szériával is, nincs se A3, se A5, hanem csak az A8. Így, hogy nincs az előbb említett két modell, keletkezett egy kis piaci rés, amit szerintünk majd a J-szériával fognak befoltozni. Tavaly a Galaxy A5...

_dummy_11:26

Kamu Galaxy S9+ 30.000 Ft-ért? Kipróbáltuk!

8
_dummy_19:05

Felbukkant a Galaxy S9 Active

1

Ugyan még a Galaxy S9/S9 Plus-t sem mutatta be a Samsung, de most a széria strapabíró tagja is hallatott magáról. Az S9 modellek bemutatójára azért már nem kell olyan sokat várnunk, de a minden évben érkező Active azért még egy picit odébb van.

_dummy_18:32

Jutalmazza az Apple az egészséges életmódú iWatch tulajdonosokat

1

Egymást követő napok kihívását kell teljesítenünk ahhoz, hogy jutalomban részesítsen bennünket az Apple. A cég azt tervezi, hogy a szív hónapja alkalmából egy kihívást indít február 8. és 14. között, amikor is hét egymást követő napon kell teljesítenünk különböző fizikai kihívásokat.

_dummy_15:30

Újabb rekord negyedév az Apple-nél

1

A napokban az Apple közzétette negyedéves jelentését, amiben már benne vannak az ünnepi és az új iPhone-ok bemutatását követő időszak adatai.

_dummy_15:22

Két Honor mobil is Oreo frissítést kapott

4

Nagyjából két hete a Honor közzétett egy listát mely készülékikre várhatjuk az Oreo-t, egyes Honor 9 és Honor 8 Pro tulajoknál pedig már fel is ugrott a frissítést jelző értesítés.

_dummy_12:50

Huawei SuperCharge teszt - HuaweiBlog.hu

2

A Huawei leggyorsabb akkumulátor töltő technológiáját, a Huawei SuperCharge-ot teszteltük le, hogy megtudjuk milyen gyorsan tölthetjük fel a telefonunkat.

_dummy_20:22

Hihetetlen, de ez az alkalmazás még a legbonyolultabb matekpéldákat is megoldja

15
_dummy_20:00

Miniatűr Nokián dolgozik a HMD Global

2

Szinte nyilvánvaló volt, hogy az Andorid Go bemutatását követően több cég is piacra dob pár készüléket a platformmal. Most az elsők között tesz így a HDM Global is.

_dummy_06:47

Vernee M5 teszt - az alsó kategória császára?

8
_dummy_06:00

Itt az új, 4G-s Nokia 3310

1

A HMD bemutatta a Nokia 3310 legújabb verzióját, ami már a 4G hálózatokkal is megbirkózik, ráadásul Android alapú szoftver fut rajta. Az új kiadás nem csak LTE-támogatást kapott, de Wifi is van benne, sőt, még meg is oszthatjuk a netet hotspoton keresztül más eszközökkel, ami elég nagy előrelépés a korábbi modellekhez képest. Kapunk továbbá egy Yun OS nevű szoftvert, ami Androidon alapszik, de igen messze áll attól.

_dummy_19:30

Duplájára nőtt a sebesség az UFS 3.0 technológiának köszönhetően

2

Akár 23,2 GB/s is elérhető az UFS szabványnak köszönhetően. A mobiltelefonos tárolás gyakran figyelmen kívüli tényező a felhasználók körében. Egy készülék adott tárhelykapacitásán kívül nem igazán izgatja a felhasználókat, hogy az eszközben rejlő tároló mégis milyen sebességre képes.

pcforum.hu11:00

10 GB RAM-mal szerelt telefon jön hamarosan

2

Miközben a memóriák ára még mindig az egekben van, egy kínai gyártó egész merészet (?) próbál meglépni ezen a téren. Az éppen a közelmúltban az első, a képernyő alá rejtett ujjlenyomat-olvasós telefont is bemutató Vivo ugyanis hamarosan egy másik mérföldkövet képező mobilt is kiadhat: egy olyant, amiben nem kevesebb, mint 10 gigabájt RAM került beszerelésre.

_dummy_07:20

Ezek a Honor mobilok kapnak EMUI 8.0 frissítést

5
_dummy_07:19

Óriási aksival érkezik az Energizer első okostelefonja

4

Ma már boldog-boldogtalan cég okostelefon gyártásába kezd, így csak első blikkre meglepő, hogy az Energizer is saját készülékkel jelentkezik hamarosan, ami leginkább óriási aksijával igyekszik kitűnni a tömegből. Ez persze nem meglepő egy elemgyártótól, akik a The Verge magazin információi szerint első készülékükbe egy 4500 mAh-s akkumulátort tesznek - ennek ellenére sem lesz vastagabb egy centinél -, amivel a...

_dummy_21:57

Kiszivárgtak a Huawei P20, P20 Plus és P20 Lite kódnevei és színei

3

Már kezd követhetetlen lenni milyen néven érkeznek az új Huawei mobilok, de az biztos, hogy szép lassan szivárognak az infók a hamarosan bemutatkozó Huawei P széria következő tagjairól. Rolnad Quandt, már több alkalommal tett közzé olyan bejegyzéseket Twitter oldalán, melyek a későbbiek során igencsak megbízhatónak bizonyultak.

_dummy_21:56

A Google véglegesítette a HTC-vel kötött 1,1 milliárd dolláros üzletét | GSMring

1

Szeptemberben a HTC és a Google bejelentette, hogy 1,1 milliárd dollár ellenértékben több szellemi tulajdonától és jó néhány munkavállalójától megválik a tajvani cég, ezek a mérnökök immár a keresőóriás táborát gyarapítják. A HTC pénzügyek terén nem állt valami jól, a Google pedig egyre jobban próbál betörni az okostelefonok piacára, így mindkét vállalat csak nyert bizniszen. Ma hivatalosan is...

_dummy_19:06

Két Nokia mobil is Oreo-ra frissült

5
+1 MEGLEPETÉS IDÉZET
a citatum.hu-tól:
Copyright © 2018. cikkpakk.hu
Minden jog fenntartva.
Hivatalos IttaHelye.hu utód 2009-2016.
Image thumbnails by pagepeeker.com.
info@cikkpakk.hu


Ingyenesen letölthető remek programok!
Steam játékajánló
Dancewave