Copyright © 2017. cikkpakk.hu
Minden jog fenntartva.
Hivatalos IttaHelye.hu utód 2009-2016.
Image thumbnails by pagepeeker.com.
info@cikkpakk.hu


Gearbest Autumn Sale
Dancewave


Magyarországon is visszaadják a pénzt a Galaxy Note 7 után

[MTI] Magyarországon is kicserélik a Galaxy Note7 készülékeket, vagy visszakérhető a teljes vételár – hívta fel a figyelmet Samsung Electronics Magyar Zrt. pénteken. Olvassa tovább… Magyarországon is visszaadják a pénzt […] A Magyarországon is visszaadják a pénzt a Galaxy Note 7 után bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

KATTINTS IDE A FOLYTATÁSHOZ
Itt a legnépszerűbb:

A Samsung mérnökeinek alapos, részletekbe menő áramköri elemzőmunka révén végre sikerült feltárniuk, hogy miért is robbannak fel váratlanul az új Note 7 mobilok egyes példányai. Olvassa tovább… Bréking: Rájöttek, hogy […] A Bréking: Rájöttek, hogy mi okozza a Galaxy Note 7 robbanását bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_17:04
1

A Vasember hangján beszél majd a Facebook alapítójának házi AI-ja?

Meglepő ember jelentkezett Mark Zuckerberg azon, a héten közzétett felhívására, amiben a Facebook alapítója hangot keresett okosotthona számára. A felhívásra ugyanis nem más, mint a leginkább az Ironman és Avengers […] A A Vasember hangján beszél majd a Facebook alapítójának házi AI-ja? bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_12:04
1

A világ legnagyobb kisméretű merevlemezét adja ki a Seagate

A Seagate a héten egy olyan merevlemez kiadását jelentette be, ami első hallásra talán ellentmondásos specifikációkkal érkezik. Az új ST5000-es egység ugyanis a világ legnagyobb kisméretű meghajtóját képezi. Olvassa tovább… […] A A világ legnagyobb kisméretű merevlemezét adja ki a Seagate bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_12:04
1

Így cserkészi be és fogja el áldozatát a drónvadász drón

A drónok térhódításával párhuzamosan egyre nagyobb problémát jelent az, hogy a repülő szerkezeteket tulajdonosaik gyakran olyan területekre is bereptetik, ahová nem csak joguk nem lenne, de ahol potenciálisan komoly zavart […] A Így cserkészi be és fogja el áldozatát a drónvadász drón bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_12:04
1

25 éves az első .hu-ra végző internetes cím

[NIC] A multikommunikációs eszközök a mindennapjaink részévé váltak, időnk nagy részét pedig az interneten töltjük – a szórakozáson kívül főként munka céljából! Hazánkat 25 éve elérte a digitális forradalom, azóta […] A 25 éves az első .hu-ra végző internetes cím bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_12:04
1

Végre elérhetővé vált a a Windows Server 2016

A Microsoft a héten bejelentette, hogy végre elérhetővé tette ügyfelei számára szervereken futó operációs rendszere legújabb kiadása. A Windows Server 2016 kiadását a cég már szeptember végén bejelentette, de a […] A Végre elérhetővé vált a a Windows Server 2016 bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_16:04
1

Vicces húsvéti tojást dugtak el a készítők az új Doom-ban

Bár a nyár végén megjelent új Doom-ban azonosított rejtett utalásokról már korábban is beszámoltunk, a fenti videóban rögzített ilyen típusú meglepetés kiemelkedik ezek sorából. Ez ugyanis minden korábbi társánál jobban […] A Vicces húsvéti tojást dugtak el a készítők az új Doom-ban bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_16:04
1

Így hangzik a Metallica: Enter Sandman a Floppotronon

A napokban újabb szám készült el minden idők legnagyobb méretű floppytronikus zenekarára, a Floppotron-ra. A 64 hajlékonylemezes meghajtóból, 8 darab merevlemezből és két szkennerből álló együttes mostantól a Metallica egyik […] A Így hangzik a Metallica: Enter Sandman a Floppotronon bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_11:04
1

Díjnyertes játékot tett ingyen letölthetővé a Ubisoft

A Ubisoft a héten újabb játékot tett ingyenesen letölthetővé a cég fennállásának 30. évfordulóját ünneplő program keretében. Ezúttal egy valószínűleg kevesek által ismert alkotás, a Beyond Good & Evil került […] A Díjnyertes játékot tett ingyen letölthetővé a Ubisoft bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_11:04
2

Tölthető a HP nyomtatóira a patronblokkolást feloldó frissítés

A HP a héten végre letölthetővé tette honlapjáról nyomtatóihoz azt a korábban beígért frissítést, aminek telepítését követően utóbbiak ismét hajlandóvá válnak a harmadik felektől származó tintapatronokkal történő működésre is. A […] A Tölthető a HP nyomtatóira a patronblokkolást feloldó frissítés bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_11:04
1

Kinyírta gamereknek szánt alkalmazását az AMD

Az AMD szép csendben kinyírta és a továbbiakban kártyáihoz, illetve meghajtócsomagjához nem mellékeli kifejezetten játékosoknak szánt Gaming Evolved alkalmazását. A program segítségével a játékosok rögzíthették, visszanézhették és megoszthatták egymással legjobb […] A Kinyírta gamereknek szánt alkalmazását az AMD bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

hvg.hu08:13
1

Megcsinálták a vizespalackot, ami azonnal meg is tisztítja a vizet

Az Ecomo néhány másodperc alatt képes megmondani, hogy milyen minőségű a beletöltött víz, és szükség esetén meg is tisztítja azt.

_dummy_15:04
8

Nagyon durva csomagot kapnak a Samsung-tól a Note 7 tulajok

_dummy_15:04
1

Madárnak néz ki és úgy is repül ez a bionikus drón

Bár a hagyományos drónokból manapság már elképesztő kínálat található a piacon, ezek szerkezete és kinézete általában igen erős hasonlóságot mutat társaikéval. Nem úgy a fenti videón látható példányé, ami mind […] A Madárnak néz ki és úgy is repül ez a bionikus drón bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_15:04
29

Bréking: Rájöttek, hogy mi okozza a Galaxy Note 7 robbanását

_dummy_15:04
2

Donald Trump-ot kell megmenteni ebben a nagyon idióta játékban

A nyilvánvalóan ezekben a hetekben csúcsra járó amerikai választási kampányt próbálja meglovagolni egy új játék, aminek mind alapötlete, mind megvalósítása faék egyszerűségűnek nevezhető. A Mr. President ennek ellenére mókás időtöltésnek […] A Donald Trump-ot kell megmenteni ebben a nagyon idióta játékban bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_10:04
1

Amikor befagy a pokol: SSD-ket ad ki a Western Digital

A Western Digital, a világ legnagyobb merevlemezgyártója a héten meglepő bejelentést tett. A cég ugyanis közölte: piacra dob egy rakás SSD-meghajtót – ezzel hivatalosan is belépve a flash-alapú tárolók gyártói […] A Amikor befagy a pokol: SSD-ket ad ki a Western Digital bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_10:04
11

Elképesztő: Így lehet egy bankjeggyel egy lemezt lejátszani

hvg.hu07:42
1

Nehezen alszik el? Ez az eszköz egyedülálló ötlettel segítené

Az alvásfigyelés mellett különös módszerrel tanítaná az elalvást az alábbi eszköz.

_dummy_14:04
13

Nagy változás jön ma a Windows 7 és 8.1 felhasználók életébe

_dummy_14:04
1

Telekomos vagy és nem tudsz telefonálni? Más sem

[MTI] A Magyar Telekom ügyfeleinek egy része szórványosan hívásfelépülési hibát tapasztalhat – közölte a szolgáltató kedden délelőtt az MTI érdeklődésére. Olvassa tovább… Telekomos vagy és nem tudsz telefonálni? Más sem […] A Telekomos vagy és nem tudsz telefonálni? Más sem bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_14:04
2

300 millió forintos szuperszámítógépet kapott a győri egyetem

[MTI] Új szuperszámítógépet adtak át múlt kedden a győri Széchenyi István Egyetemen (SZE) a világ egyik vezető infokommunikációs vállalata, a Huawei Technologies és az intézmény között idén májusban aláírt stratégiai […] A 300 millió forintos szuperszámítógépet kapott a győri egyetem bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_14:04
2

Nagyon durván fog csökkeni a következő Chrome étvágya

Bár a Google az elmúlt egy évben az egyik legfontosabb prioritássá léptette elő Chrome böngészője erőforrás-fogyasztásának csökkentését, ezen a területen eddig csak viszonylag szerény eredményeket sikerült elérnie. A szoftver következő […] A Nagyon durván fog csökkeni a következő Chrome étvágya bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

hvg.hu08:12
25

Óriási változás jöhet a bankkártyákon

_dummy_04:04
1

Világszerte leállítja a Galaxy Note 7 forgalmazását a Samsung

Hiába költött iszonyatos összegeket a Samsung az elmúlt másfél hónap során új Note 7 csúcstelefonja visszahívására, felülvizsgálatára és cseréjére, nem tudta az új mobilját, illetve renoméját megmenteni. Az újabb, az […] A Világszerte leállítja a Galaxy Note 7 forgalmazását a Samsung bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_13:04
1

Tovább robbangatnak a javított Galaxy Note 7-esek is

Bár múlt hónapban még úgy tűnt, hogy a Samsung-nak komolyabb presztízveszteség nélkül sikerül átvészelnie új Note 7 csúcsmobiljának az akkuk váratlan robbanását okozó típushibáját, ez most alapvetően látszik megkérdőjeleződni. Kiderült […] A Tovább robbangatnak a javított Galaxy Note 7-esek is bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_13:04
1

25 éves születésnapot ünnepel a JPEG képformátum

A napokban újabb jelentős mérföldkőhöz értünk el a számítástechnika történetében, miután 25 éves lett a képek tárolásának hagyományos “de facto” formátuma, a JPEG. A névadó Joint Photographic Experts Group (aminek […] A 25 éves születésnapot ünnepel a JPEG képformátum bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_13:04
1

Elképesztő új funkciókat fog kapni a Paint a Windows 10-ben

Bár a Windows-ok beépített Paint alkalmazása hagyományosan egy rendkívül fapados, szinte már használhatatlanul béna rajzprogramnak számított, a szoftver ilyen módon történő értékelése a jövőben nagyon téves lesz. A Microsoft ugyanis […] A Elképesztő új funkciókat fog kapni a Paint a Windows 10-ben bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_13:04
1

Nagy Testvér Díjat kapott a Facebook

A napokban a Facebook-nak Belgiumban sikerült egy olyan díjat begyűjtenie, aminek megszerzésére nem nagyon lehet büszke. A közösségi oldal ugyanis megkapta az ottani Nagy Testvér Díjat, amivel hagyományos a magánszféra […] A Nagy Testvér Díjat kapott a Facebook bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_13:04
1

Napi humor: Ezek a legviccesebb bugok a FIFA 17 játékban

Bár a szoftverekben bekövetkező különböző nem várt hibák, az ún. bugok bekövetkezése legtöbbször intenzív szitkozódással került nyugtázásra a felhasználók részéről, azért vannak olyan esetek is, amikor nem bosszúság, hanem derű […] A Napi humor: Ezek a legviccesebb bugok a FIFA 17 játékban bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_08:04
1

Tagadja a Yahoo, hogy titokban figyelte volna meg felhasználóit

[MTI] Cáfolja a Yahoo internetes óriáscég, hogy titokban figyelte kliensei elektronikus leveleit. A hír, miszerint a Nemzetbiztonsági Ügynökség (NSA) és a Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) kérésére a cég titokban megfigyelte […] A Tagadja a Yahoo, hogy titokban figyelte volna meg felhasználóit bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_08:04
1

Ellophatja a show-t a Galaxy S8 az iPhone 8 elől

Keményen odacsaphat az Apple-nek, és kifoghatja még a maradék szelet is az egyébként is gyengélkedő iPhone-eladások vitorlájából a Samsung a Galaxy S8 bemutatásával. A dél-koreai gyártó ugyanis legalább fél évvel […] A Ellophatja a show-t a Galaxy S8 az iPhone 8 elől bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

hvg.hu08:05
2

Ilyen védelmet nem látott az otthona: ez az okos zárrendszer mindent tud

Az eddigi legjobb zárnak tűnik ez az eszköz: mobillal, kóddal és kulccsal is használható, és mindent tud, amire egy okoszár képes lehet.

hvg.hu16:39
2

Ezzel az izgalmas eszközzel a saját hangbuborékjába menekülhet a zaj elől

Annak, aki zajos helyen él, igazi felüdülést hozhat az alábbi eszköz.

hvg.hu16:38
1

MasterCard bankkártyája van? Itt egy újítás, amit imádni fog

Tizenkét európai országba, köztük Magyarországra is elhozza a MasterCard az ujjlenyomattal és a szelfivel történő azonosítást a most megjelenő Identity Check alkalmazással. Ennek köszönhetően az eddiginél jóval egyszerűbb lesz az internetes vásárlás/fizetés: sem PIN, sem jelszó nem kell hozzá.

_dummy_11:04
2

30 milliós számlát csinált családjának a Google-nál egy fiú

[MTI] Egy 12 éves spanyol fiú 100 ezer euró (több mint 30 millió forint) értékben rendelt meg reklámfelületet a Google internetes keresőtől, de a pénzt végül nem kell kifizetnie, mert […] A 30 milliós számlát csinált családjának a Google-nál egy fiú bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_11:04
2

Újabb digitális eszközöket fognak kapni a magyar iskolák

[MTI] A következő években 50-100 milliárd forint áramlik digitáliseszköz-beszerzésre az oktatásba – mondta a Digitális Jólét Programért felelős miniszterelnöki biztos a Digitális gazdaság – kihívások a munka világában címmel megrendezett […] A Újabb digitális eszközöket fognak kapni a magyar iskolák bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_15:04
1

Titokban, webkamerájukon át lesi meg a Apple-felhasználókat egy új vírus

Biztonsági szakértők egy olyan új, kifejezetten Apple gépeket célzó kártevő terjedésére hívják fel a figyelmet, ami igen komoly módon sérti meg a felhasználók magánszféráját. A rosszindulatú program amolyan Való Villává […] A Titokban, webkamerájukon át lesi meg a Apple-felhasználókat egy új vírus bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_15:04
1

Át lehet majd "öltöztetni" Lara-t a legújabb Tomb Raider játékban

A Rise of the Tomb Raider a PlayStation 4-re hamarosan megjelenő új, 20. évfordulós kiadása egy rendkívül érdekes újdonsággal fog érkezni. A jelentősen kibővített játékban ugyanis új pályák és küldetések […] A Át lehet majd "öltöztetni" Lara-t a legújabb Tomb Raider játékban bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_10:04
2

25 évvel ezelőtt vált nyílt forrásúvá a Linux

Bár a Linux 25. születésnapját már korábban megünnepeltük, a héten is egy jeles fordulóhoz érkeztünk el a rendszer történetében. Szerdán volt ugyanis pontosan negyed évszázada annak, hogy a rendszermag nyílt […] A 25 évvel ezelőtt vált nyílt forrásúvá a Linux bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_10:04
1

Infografika: JPEG, PNG, GIF – mi a különbség és melyik mire jó?

Bár azt valószínűleg minden, a számítógépet legalább középszinten kezelni tudó felhasználó tudja, hogy milyen jellegű állományokat takarnak a JPEG, PNG és GIF kiterjesztések, valószínűleg kevesen tudják azt, hogy pontosan mi […] A Infografika: JPEG, PNG, GIF – mi a különbség és melyik mire jó? bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_14:04
12

Nagy baj van a frissen kiadott új Linux kernellel

_dummy_14:04
10

Magyarok újratervezték az iPhone 7-et – és így néz ki a végeredmény

_dummy_14:04
2

Meglepő dolog derült ki a Pokémon Go-ról

[SZTE] A Kutatók Éjszakáján a Pokémon Go sikerének titkát vizsgálták a Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Karán. Kiderült: nem feltétlenül azok játszanak, akik látták a rajzfilmet, és a játékosok között a legnagyobb […] A Meglepő dolog derült ki a Pokémon Go-ról bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_14:04
1

Már a háziasszonyok munkáját is elveszik a robotok

Miután a mosás, a mosogatás és az utóbbi években – a Roomba és társai révén – a porszívózás örömétől (?) is megfosztották őket, most újabb területen veszik el a háziasszonyok, […] A Már a háziasszonyok munkáját is elveszik a robotok bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_09:04
8

1024-magos processzor piacra dobását jelentették be

_dummy_09:04
2

Elképesztő: 130 GB-ot fog enni az új Call of Duty

Bár az utóbbi évek során már megszokhattuk, hogy a komolyabb játékok telepítése előtt alaposan ki kell takarítanunk gépeink és konzoljaink merevlemezét a megfelelő mennyiségű tárkapacitás felszabadítása végett, a hamarosan megjelenő […] A Elképesztő: 130 GB-ot fog enni az új Call of Duty bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_18:04
1

Pixel, Daydream, Assistant és Home – ezeket mutatta be a Google

A Google kedden este megtartotta jó előre beharangozott sajtóeseményét, amin leleplezte legújabb hardveres és szoftveres fejlesztéseit. Ezek között ott voltak az új Pixel mobilok, a Daydream VR-szemüveg, valamint egy a […] A Pixel, Daydream, Assistant és Home – ezeket mutatta be a Google bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_13:04
1

Azure: Felhős biztonsági mentés Linux szerverhez

Ebben a cikkben azt fogjuk bemutatni, hogy miként is tudjuk a Microsoft Azure-t egy Linux szerver felhős biztonsági mentésére használni. Az így megvalósított biztonsági mentés óriási előnye, hogy szükség esetén […] A Azure: Felhős biztonsági mentés Linux szerverhez bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_13:04
1

Azure: Felhős biztonsági mentés Linux szerverhez

Ebben a cikkben azt fogjuk bemutatni, hogy miként is tudjuk a Microsoft Azure-t egy Linux szerver felhős biztonsági mentésére használni. Az így megvalósított biztonsági mentés óriási előnye, hogy szükség esetén […] A Azure: Felhős biztonsági mentés Linux szerverhez bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_13:04
1

Ingyen ad 37 TV-csatornát két hónapig a Telekom

[Telekom] A Magyar Telekom a mai naptól kódolatlanul kínál minicsomagos csatornákat: 2016. október 4. és november 30. között 37 egyébként csak minicsomagban megvásárolható csatorna műsora válik elérhetővé külön előfizetés megvásárlása […] A Ingyen ad 37 TV-csatornát két hónapig a Telekom bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_13:04
7

Ingyen ad 37 TV-csatornát két hónapig a Telekom

_dummy_22:04
1

Nézd meg hogy' jelenti be a Google az új Pixel mobilokat és az Andromeda-t!

A Google alig egy óra múlva (kedden 18 órakor) kezdi majd meg azon sajtóeseményét, ami a cég szerint kiemelkedő jelentőségüként vonulhat majd be a történelembe. A cég ugyanis a várakozások […] A Nézd meg hogy' jelenti be a Google az új Pixel mobilokat és az Andromeda-t! bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_17:04
12

Fogadjunk nem találod meg a Panasonic új TV-jét ezen a képen!

_dummy_12:04
1

Élet és halál ura lehetsz a MIT önvezető autós kísérletében

Amióta csak tesztelni kezdték éles forgalomban is az önvezető autókat, egy igen komoly morális dilemma merült fel alkalmazásukkal kapcsolatban. Ez pedig az, hogy vajon milyen elvek mentén fogják majd a […] A Élet és halál ura lehetsz a MIT önvezető autós kísérletében bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_12:04
1

Leállítja Band okoskarperece gyártását a Microsoft

A Microsoft két iteráció után megszünteti Band okoskarkötőinek további fejlesztését és forgalmazását – értesültek a céghez közeli források. A Band és a Band 2 ugyan elismerő értékeléseket gyűjtöttek be szinte […] A Leállítja Band okoskarperece gyártását a Microsoft bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

www.gamestar.hu11:26
2

Ilyen Star Wars ágyakban még egy felnőttnek sem lenne ciki aludni

Na jó, egy kicsit talán igen, de a TIE Fighter asztal minden nappaliban jól nézne ki.

_dummy_16:04
1

Újabb iPhone robbant fel valakinek a zsebében

Alig pár nappal az után, hogy egy még a dobozában, gyári állapotában felrobbanó iPhone 7-ről írtunk újabb balesetről kell beszámolnunk, amiben ismét egy almás telefont robbant fel. Ezúttal egy iPhone […] A Újabb iPhone robbant fel valakinek a zsebében bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_16:04
1

Végre a túlhajtást is támogatja a Linux kernel új, 4.8-as verziója

Linus Torvalds vasárnap, a Linux kernel fejlesztői listáján bejelentette a nyílt forrású rendszermag több hónapja fejlesztett legújabb verziójának kiadását. Az új Linux 4.8 vélhetően legtöbbeket érdeklő újításai a grafikus kártyákkal […] A Végre a túlhajtást is támogatja a Linux kernel új, 4.8-as verziója bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_11:04
1

Meglepő: Csökkenni kezdett a Windows 10 piaci részesedése

Bár arról, hogy a Windows 10 térhódítása az elmúlt hónapok során erősen belassult, már korábban beszámoltunk – most azonban még meglepőbb hírek érkeztek az új redmondi rendszerrel kapcsolatban. Eszerint ugyanis […] A Meglepő: Csökkenni kezdett a Windows 10 piaci részesedése bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_15:04
1

Extrém sima közvetítést biztosít a Logitech legújabb webkamerája

[Logitech] A Logitech bemutatta C922 Pro Stream Webcam névre keresztelt legújabb webkameráját, melyet a profi streamereknek terveztek. A termék kétféle felbontásban képes látványos és valósághű felvételeket készíteni és közvetíteni: 1080 […] A Extrém sima közvetítést biztosít a Logitech legújabb webkamerája bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_18:04
1

Ütős trailer jött a Titanfall 2 egyjátékos módjához

Jövő hónap végén folytatást fog kapni 2014 egyik legsikeresebb játéka, a Titanfall. A nem túl meglepő módon Titanfall 2 néven érkező játék ugyanakkor egy különlegességgel fog érkezni: elődjével szemben ugyanis […] A Ütős trailer jött a Titanfall 2 egyjátékos módjához bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_13:04
1

Ilyen az ha ledobnak egy iPhone 7-et a világ legmagasabb épületéről

Bár egy értékes használati tárgy szándékos elpusztítása általában nem szép látvány, azért vannak kivételek ezen szabály alól. Ilyen például ha mindez egy csodálatosan szép környezetben történik, ahol utóbbi látványa valamelyest […] A Ilyen az ha ledobnak egy iPhone 7-et a világ legmagasabb épületéről bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_13:04
1

Hivatalos kidobozolós videó mutatja be a PlayStation VR-szemüvegét

A PlayStation 4 konzolok tulajdonosai október közepén végre megvásárolhatják majd a Sony sajátgyártású virtuálisvalóság-szemüvegét – amely alkalomból a cég egy hivatalos kidobozolós videót tett közzé ahhoz. Ebben bemutatja, hogy pontosan […] A Hivatalos kidobozolós videó mutatja be a PlayStation VR-szemüvegét bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_08:17
11

Dune HD Solo 4K médialejátszó teszt

_dummy_17:04
1

Megcsinálták a tökéletesen gyilkoló mesterséges intelligenciát

Amerikai kutatóknak sikerült egy olyan mesterséges intelligenciát építeniük, ami bármelyik embernél tökéletesebben képes gyilkolni. Ugyanakkor szerencsére – és egyelőre – nem a való világban teszi ezt, hanem csak egy számítógépes […] A Megcsinálták a tökéletesen gyilkoló mesterséges intelligenciát bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_12:04
1

Meglepő névvel érkezhet a következő iPhone

Az Apple jövő évben bejelentésre kerülő következő generációs okostelefonja egy, az eddig várttól eltérő néven érkezhet – állítják a céghez közeli források. Az almás vállalat ugyanis a tervek szerint állítólag […] A Meglepő névvel érkezhet a következő iPhone bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_12:04
1

A Microsoft szerint hamarosan ki fog halni a billentyűzet

Meglepő kijelentésre ragadtatta magát a napokban a Microsoft egyik magas rangú vezetője, aki halálhírét keltette az egyik legrégebbi és máig széles körben alkalmazott számítógépes beviteli eszköznek. Dave Coplin, a redmondi […] A A Microsoft szerint hamarosan ki fog halni a billentyűzet bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_12:04
7

Ritka képek kerültek ki a Facebook adatközpontjáról

_dummy_12:04
21

Elképesztő történetű Commodore 64 számítógépet találtak

_dummy_16:04
1

Halálpontos, 16.000 DPI-s gamer egeret adott ki a Razer

Alig kicsit több, mint egy hónappal érkezése után máris kénytelen megválni trónjától a Logitech új, 12.000 DPI-s egere. Az elsősorban csúcskategóriás beviteli eszközeiről ismert Razer ugyanis a napokban egy olyan […] A Halálpontos, 16.000 DPI-s gamer egeret adott ki a Razer bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_16:04
1

Rengetegen mobilneteznek már Magyarországon is

[ENET] Az okostelefonok és a tabletek terjedésével a mobilnet-használók tábora is folyamatosan bővül: mára hazánkban számuk eléri a 2 millió 600 ezer főt. Bár a mobilnet szerepe a nyári pihenés, […] A Rengetegen mobilneteznek már Magyarországon is bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_11:04
2

Elfogadták az eddiginél 5x gyorsabb Ethernet szabványt

Az NBase-T szövegtség a hét elején jelentette be, hogy hivatalosan is elfogadta a köznyelvben Ethernet-ként ismert IEEE 802.3 kommunikációs szabvány legújabb változatát. Az új IEEE 802.3bz lehetővé teszi 2.5, illetve […] A Elfogadták az eddiginél 5x gyorsabb Ethernet szabványt bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_11:04
26

Megszűnhet a nyílt Wi-Fi az Európai Unióban

_dummy_11:04
1

Gyengítette az iPhone-ok titkosítását az iOS 10-ben Apple

Biztonsági kutatók meglepő felfedezést tettek az Apple a hónap elején kiadott új operációs rendszerével kapcsolatban. Kiderült ugyanis, hogy az Apple az iOS 10-ben gyengébbé tette a rendszerben az adatmentések védelmére […] A Gyengítette az iPhone-ok titkosítását az iOS 10-ben Apple bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

hvg.hu08:00
21

A sima konnektorból is jöhet otthon az internet, még fúrni sem kell hozzá