Magyarországon is visszaadják a pénzt a Galaxy Note 7 után

[MTI] Magyarországon is kicserélik a Galaxy Note7 készülékeket, vagy visszakérhető a teljes vételár – hívta fel a figyelmet Samsung Electronics Magyar Zrt. pénteken. Olvassa tovább… Magyarországon is visszaadják a pénzt […] A Magyarországon is visszaadják a pénzt a Galaxy Note 7 után bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

KATTINTS IDE A FOLYTATÁSHOZ
Itt a legnépszerűbb:

A Samsung mérnökeinek alapos, részletekbe menő áramköri elemzőmunka révén végre sikerült feltárniuk, hogy miért is robbannak fel váratlanul az új Note 7 mobilok egyes példányai. Olvassa tovább… Bréking: Rájöttek, hogy […] A Bréking: Rájöttek, hogy mi okozza a Galaxy Note 7 robbanását bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_17:04

A Vasember hangján beszél majd a Facebook alapítójának házi AI-ja?

1

Meglepő ember jelentkezett Mark Zuckerberg azon, a héten közzétett felhívására, amiben a Facebook alapítója hangot keresett okosotthona számára. A felhívásra ugyanis nem más, mint a leginkább az Ironman és Avengers […] A A Vasember hangján beszél majd a Facebook alapítójának házi AI-ja? bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_12:04

A világ legnagyobb kisméretű merevlemezét adja ki a Seagate

1

A Seagate a héten egy olyan merevlemez kiadását jelentette be, ami első hallásra talán ellentmondásos specifikációkkal érkezik. Az új ST5000-es egység ugyanis a világ legnagyobb kisméretű meghajtóját képezi. Olvassa tovább… […] A A világ legnagyobb kisméretű merevlemezét adja ki a Seagate bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_12:04

Így cserkészi be és fogja el áldozatát a drónvadász drón

1

A drónok térhódításával párhuzamosan egyre nagyobb problémát jelent az, hogy a repülő szerkezeteket tulajdonosaik gyakran olyan területekre is bereptetik, ahová nem csak joguk nem lenne, de ahol potenciálisan komoly zavart […] A Így cserkészi be és fogja el áldozatát a drónvadász drón bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_12:04

25 éves az első .hu-ra végző internetes cím

1

[NIC] A multikommunikációs eszközök a mindennapjaink részévé váltak, időnk nagy részét pedig az interneten töltjük – a szórakozáson kívül főként munka céljából! Hazánkat 25 éve elérte a digitális forradalom, azóta […] A 25 éves az első .hu-ra végző internetes cím bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_12:04

Végre elérhetővé vált a a Windows Server 2016

1

A Microsoft a héten bejelentette, hogy végre elérhetővé tette ügyfelei számára szervereken futó operációs rendszere legújabb kiadása. A Windows Server 2016 kiadását a cég már szeptember végén bejelentette, de a […] A Végre elérhetővé vált a a Windows Server 2016 bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_16:04

Vicces húsvéti tojást dugtak el a készítők az új Doom-ban

1

Bár a nyár végén megjelent új Doom-ban azonosított rejtett utalásokról már korábban is beszámoltunk, a fenti videóban rögzített ilyen típusú meglepetés kiemelkedik ezek sorából. Ez ugyanis minden korábbi társánál jobban […] A Vicces húsvéti tojást dugtak el a készítők az új Doom-ban bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_16:04

Így hangzik a Metallica: Enter Sandman a Floppotronon

1

A napokban újabb szám készült el minden idők legnagyobb méretű floppytronikus zenekarára, a Floppotron-ra. A 64 hajlékonylemezes meghajtóból, 8 darab merevlemezből és két szkennerből álló együttes mostantól a Metallica egyik […] A Így hangzik a Metallica: Enter Sandman a Floppotronon bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_11:04

Díjnyertes játékot tett ingyen letölthetővé a Ubisoft

1

A Ubisoft a héten újabb játékot tett ingyenesen letölthetővé a cég fennállásának 30. évfordulóját ünneplő program keretében. Ezúttal egy valószínűleg kevesek által ismert alkotás, a Beyond Good & Evil került […] A Díjnyertes játékot tett ingyen letölthetővé a Ubisoft bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_11:04

Tölthető a HP nyomtatóira a patronblokkolást feloldó frissítés

2

A HP a héten végre letölthetővé tette honlapjáról nyomtatóihoz azt a korábban beígért frissítést, aminek telepítését követően utóbbiak ismét hajlandóvá válnak a harmadik felektől származó tintapatronokkal történő működésre is. A […] A Tölthető a HP nyomtatóira a patronblokkolást feloldó frissítés bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_11:04

Kinyírta gamereknek szánt alkalmazását az AMD

1

Az AMD szép csendben kinyírta és a továbbiakban kártyáihoz, illetve meghajtócsomagjához nem mellékeli kifejezetten játékosoknak szánt Gaming Evolved alkalmazását. A program segítségével a játékosok rögzíthették, visszanézhették és megoszthatták egymással legjobb […] A Kinyírta gamereknek szánt alkalmazását az AMD bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

hvg.hu08:13

Megcsinálták a vizespalackot, ami azonnal meg is tisztítja a vizet

1

Az Ecomo néhány másodperc alatt képes megmondani, hogy milyen minőségű a beletöltött víz, és szükség esetén meg is tisztítja azt.

_dummy_15:04

Nagyon durva csomagot kapnak a Samsung-tól a Note 7 tulajok

8
_dummy_15:04

Madárnak néz ki és úgy is repül ez a bionikus drón

1

Bár a hagyományos drónokból manapság már elképesztő kínálat található a piacon, ezek szerkezete és kinézete általában igen erős hasonlóságot mutat társaikéval. Nem úgy a fenti videón látható példányé, ami mind […] A Madárnak néz ki és úgy is repül ez a bionikus drón bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_15:04

Bréking: Rájöttek, hogy mi okozza a Galaxy Note 7 robbanását

29
_dummy_15:04

Donald Trump-ot kell megmenteni ebben a nagyon idióta játékban

2

A nyilvánvalóan ezekben a hetekben csúcsra járó amerikai választási kampányt próbálja meglovagolni egy új játék, aminek mind alapötlete, mind megvalósítása faék egyszerűségűnek nevezhető. A Mr. President ennek ellenére mókás időtöltésnek […] A Donald Trump-ot kell megmenteni ebben a nagyon idióta játékban bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_10:04

Amikor befagy a pokol: SSD-ket ad ki a Western Digital

1

A Western Digital, a világ legnagyobb merevlemezgyártója a héten meglepő bejelentést tett. A cég ugyanis közölte: piacra dob egy rakás SSD-meghajtót – ezzel hivatalosan is belépve a flash-alapú tárolók gyártói […] A Amikor befagy a pokol: SSD-ket ad ki a Western Digital bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_10:04

Elképesztő: Így lehet egy bankjeggyel egy lemezt lejátszani

11
hvg.hu07:42

Nehezen alszik el? Ez az eszköz egyedülálló ötlettel segítené

1

Az alvásfigyelés mellett különös módszerrel tanítaná az elalvást az alábbi eszköz.

_dummy_14:04

Nagy változás jön ma a Windows 7 és 8.1 felhasználók életébe

13
_dummy_14:04

Telekomos vagy és nem tudsz telefonálni? Más sem

1

[MTI] A Magyar Telekom ügyfeleinek egy része szórványosan hívásfelépülési hibát tapasztalhat – közölte a szolgáltató kedden délelőtt az MTI érdeklődésére. Olvassa tovább… Telekomos vagy és nem tudsz telefonálni? Más sem […] A Telekomos vagy és nem tudsz telefonálni? Más sem bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_14:04

300 millió forintos szuperszámítógépet kapott a győri egyetem

2

[MTI] Új szuperszámítógépet adtak át múlt kedden a győri Széchenyi István Egyetemen (SZE) a világ egyik vezető infokommunikációs vállalata, a Huawei Technologies és az intézmény között idén májusban aláírt stratégiai […] A 300 millió forintos szuperszámítógépet kapott a győri egyetem bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_14:04

Nagyon durván fog csökkeni a következő Chrome étvágya

2

Bár a Google az elmúlt egy évben az egyik legfontosabb prioritássá léptette elő Chrome böngészője erőforrás-fogyasztásának csökkentését, ezen a területen eddig csak viszonylag szerény eredményeket sikerült elérnie. A szoftver következő […] A Nagyon durván fog csökkeni a következő Chrome étvágya bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

hvg.hu08:12

Óriási változás jöhet a bankkártyákon

25
_dummy_04:04

Világszerte leállítja a Galaxy Note 7 forgalmazását a Samsung

1

Hiába költött iszonyatos összegeket a Samsung az elmúlt másfél hónap során új Note 7 csúcstelefonja visszahívására, felülvizsgálatára és cseréjére, nem tudta az új mobilját, illetve renoméját megmenteni. Az újabb, az […] A Világszerte leállítja a Galaxy Note 7 forgalmazását a Samsung bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_13:04

Tovább robbangatnak a javított Galaxy Note 7-esek is

1

Bár múlt hónapban még úgy tűnt, hogy a Samsung-nak komolyabb presztízveszteség nélkül sikerül átvészelnie új Note 7 csúcsmobiljának az akkuk váratlan robbanását okozó típushibáját, ez most alapvetően látszik megkérdőjeleződni. Kiderült […] A Tovább robbangatnak a javított Galaxy Note 7-esek is bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_13:04

25 éves születésnapot ünnepel a JPEG képformátum

1

A napokban újabb jelentős mérföldkőhöz értünk el a számítástechnika történetében, miután 25 éves lett a képek tárolásának hagyományos “de facto” formátuma, a JPEG. A névadó Joint Photographic Experts Group (aminek […] A 25 éves születésnapot ünnepel a JPEG képformátum bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_13:04

Elképesztő új funkciókat fog kapni a Paint a Windows 10-ben

1

Bár a Windows-ok beépített Paint alkalmazása hagyományosan egy rendkívül fapados, szinte már használhatatlanul béna rajzprogramnak számított, a szoftver ilyen módon történő értékelése a jövőben nagyon téves lesz. A Microsoft ugyanis […] A Elképesztő új funkciókat fog kapni a Paint a Windows 10-ben bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_13:04

Nagy Testvér Díjat kapott a Facebook

1

A napokban a Facebook-nak Belgiumban sikerült egy olyan díjat begyűjtenie, aminek megszerzésére nem nagyon lehet büszke. A közösségi oldal ugyanis megkapta az ottani Nagy Testvér Díjat, amivel hagyományos a magánszféra […] A Nagy Testvér Díjat kapott a Facebook bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_13:04

Napi humor: Ezek a legviccesebb bugok a FIFA 17 játékban

1

Bár a szoftverekben bekövetkező különböző nem várt hibák, az ún. bugok bekövetkezése legtöbbször intenzív szitkozódással került nyugtázásra a felhasználók részéről, azért vannak olyan esetek is, amikor nem bosszúság, hanem derű […] A Napi humor: Ezek a legviccesebb bugok a FIFA 17 játékban bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_08:04

Tagadja a Yahoo, hogy titokban figyelte volna meg felhasználóit

1

[MTI] Cáfolja a Yahoo internetes óriáscég, hogy titokban figyelte kliensei elektronikus leveleit. A hír, miszerint a Nemzetbiztonsági Ügynökség (NSA) és a Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) kérésére a cég titokban megfigyelte […] A Tagadja a Yahoo, hogy titokban figyelte volna meg felhasználóit bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_08:04

Ellophatja a show-t a Galaxy S8 az iPhone 8 elől

1

Keményen odacsaphat az Apple-nek, és kifoghatja még a maradék szelet is az egyébként is gyengélkedő iPhone-eladások vitorlájából a Samsung a Galaxy S8 bemutatásával. A dél-koreai gyártó ugyanis legalább fél évvel […] A Ellophatja a show-t a Galaxy S8 az iPhone 8 elől bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

hvg.hu08:05

Ilyen védelmet nem látott az otthona: ez az okos zárrendszer mindent tud

2

Az eddigi legjobb zárnak tűnik ez az eszköz: mobillal, kóddal és kulccsal is használható, és mindent tud, amire egy okoszár képes lehet.

hvg.hu16:39

Ezzel az izgalmas eszközzel a saját hangbuborékjába menekülhet a zaj elől

2

Annak, aki zajos helyen él, igazi felüdülést hozhat az alábbi eszköz.

hvg.hu16:38

MasterCard bankkártyája van? Itt egy újítás, amit imádni fog

1

Tizenkét európai országba, köztük Magyarországra is elhozza a MasterCard az ujjlenyomattal és a szelfivel történő azonosítást a most megjelenő Identity Check alkalmazással. Ennek köszönhetően az eddiginél jóval egyszerűbb lesz az internetes vásárlás/fizetés: sem PIN, sem jelszó nem kell hozzá.

_dummy_11:04

30 milliós számlát csinált családjának a Google-nál egy fiú

2

[MTI] Egy 12 éves spanyol fiú 100 ezer euró (több mint 30 millió forint) értékben rendelt meg reklámfelületet a Google internetes keresőtől, de a pénzt végül nem kell kifizetnie, mert […] A 30 milliós számlát csinált családjának a Google-nál egy fiú bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_11:04

Újabb digitális eszközöket fognak kapni a magyar iskolák

2

[MTI] A következő években 50-100 milliárd forint áramlik digitáliseszköz-beszerzésre az oktatásba – mondta a Digitális Jólét Programért felelős miniszterelnöki biztos a Digitális gazdaság – kihívások a munka világában címmel megrendezett […] A Újabb digitális eszközöket fognak kapni a magyar iskolák bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_15:04

Titokban, webkamerájukon át lesi meg a Apple-felhasználókat egy új vírus

1

Biztonsági szakértők egy olyan új, kifejezetten Apple gépeket célzó kártevő terjedésére hívják fel a figyelmet, ami igen komoly módon sérti meg a felhasználók magánszféráját. A rosszindulatú program amolyan Való Villává […] A Titokban, webkamerájukon át lesi meg a Apple-felhasználókat egy új vírus bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_15:04

Át lehet majd "öltöztetni" Lara-t a legújabb Tomb Raider játékban

1

A Rise of the Tomb Raider a PlayStation 4-re hamarosan megjelenő új, 20. évfordulós kiadása egy rendkívül érdekes újdonsággal fog érkezni. A jelentősen kibővített játékban ugyanis új pályák és küldetések […] A Át lehet majd "öltöztetni" Lara-t a legújabb Tomb Raider játékban bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_10:04

25 évvel ezelőtt vált nyílt forrásúvá a Linux

2

Bár a Linux 25. születésnapját már korábban megünnepeltük, a héten is egy jeles fordulóhoz érkeztünk el a rendszer történetében. Szerdán volt ugyanis pontosan negyed évszázada annak, hogy a rendszermag nyílt […] A 25 évvel ezelőtt vált nyílt forrásúvá a Linux bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_10:04

Infografika: JPEG, PNG, GIF – mi a különbség és melyik mire jó?

1

Bár azt valószínűleg minden, a számítógépet legalább középszinten kezelni tudó felhasználó tudja, hogy milyen jellegű állományokat takarnak a JPEG, PNG és GIF kiterjesztések, valószínűleg kevesen tudják azt, hogy pontosan mi […] A Infografika: JPEG, PNG, GIF – mi a különbség és melyik mire jó? bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_14:04

Nagy baj van a frissen kiadott új Linux kernellel

12
_dummy_14:04

Magyarok újratervezték az iPhone 7-et – és így néz ki a végeredmény

10
_dummy_14:04

Meglepő dolog derült ki a Pokémon Go-ról

2

[SZTE] A Kutatók Éjszakáján a Pokémon Go sikerének titkát vizsgálták a Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Karán. Kiderült: nem feltétlenül azok játszanak, akik látták a rajzfilmet, és a játékosok között a legnagyobb […] A Meglepő dolog derült ki a Pokémon Go-ról bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_14:04

Már a háziasszonyok munkáját is elveszik a robotok

1

Miután a mosás, a mosogatás és az utóbbi években – a Roomba és társai révén – a porszívózás örömétől (?) is megfosztották őket, most újabb területen veszik el a háziasszonyok, […] A Már a háziasszonyok munkáját is elveszik a robotok bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_09:04

1024-magos processzor piacra dobását jelentették be

8
_dummy_09:04

Elképesztő: 130 GB-ot fog enni az új Call of Duty

2

Bár az utóbbi évek során már megszokhattuk, hogy a komolyabb játékok telepítése előtt alaposan ki kell takarítanunk gépeink és konzoljaink merevlemezét a megfelelő mennyiségű tárkapacitás felszabadítása végett, a hamarosan megjelenő […] A Elképesztő: 130 GB-ot fog enni az új Call of Duty bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_18:04

Pixel, Daydream, Assistant és Home – ezeket mutatta be a Google

1

A Google kedden este megtartotta jó előre beharangozott sajtóeseményét, amin leleplezte legújabb hardveres és szoftveres fejlesztéseit. Ezek között ott voltak az új Pixel mobilok, a Daydream VR-szemüveg, valamint egy a […] A Pixel, Daydream, Assistant és Home – ezeket mutatta be a Google bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_13:04

Azure: Felhős biztonsági mentés Linux szerverhez

1

Ebben a cikkben azt fogjuk bemutatni, hogy miként is tudjuk a Microsoft Azure-t egy Linux szerver felhős biztonsági mentésére használni. Az így megvalósított biztonsági mentés óriási előnye, hogy szükség esetén […] A Azure: Felhős biztonsági mentés Linux szerverhez bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_13:04

Azure: Felhős biztonsági mentés Linux szerverhez

1

Ebben a cikkben azt fogjuk bemutatni, hogy miként is tudjuk a Microsoft Azure-t egy Linux szerver felhős biztonsági mentésére használni. Az így megvalósított biztonsági mentés óriási előnye, hogy szükség esetén […] A Azure: Felhős biztonsági mentés Linux szerverhez bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_13:04

Ingyen ad 37 TV-csatornát két hónapig a Telekom

1

[Telekom] A Magyar Telekom a mai naptól kódolatlanul kínál minicsomagos csatornákat: 2016. október 4. és november 30. között 37 egyébként csak minicsomagban megvásárolható csatorna műsora válik elérhetővé külön előfizetés megvásárlása […] A Ingyen ad 37 TV-csatornát két hónapig a Telekom bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_13:04

Ingyen ad 37 TV-csatornát két hónapig a Telekom

7
_dummy_22:04

Nézd meg hogy' jelenti be a Google az új Pixel mobilokat és az Andromeda-t!

1

A Google alig egy óra múlva (kedden 18 órakor) kezdi majd meg azon sajtóeseményét, ami a cég szerint kiemelkedő jelentőségüként vonulhat majd be a történelembe. A cég ugyanis a várakozások […] A Nézd meg hogy' jelenti be a Google az új Pixel mobilokat és az Andromeda-t! bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_17:04

Fogadjunk nem találod meg a Panasonic új TV-jét ezen a képen!

12
_dummy_12:04

Élet és halál ura lehetsz a MIT önvezető autós kísérletében

1

Amióta csak tesztelni kezdték éles forgalomban is az önvezető autókat, egy igen komoly morális dilemma merült fel alkalmazásukkal kapcsolatban. Ez pedig az, hogy vajon milyen elvek mentén fogják majd a […] A Élet és halál ura lehetsz a MIT önvezető autós kísérletében bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_12:04

Leállítja Band okoskarperece gyártását a Microsoft

1

A Microsoft két iteráció után megszünteti Band okoskarkötőinek további fejlesztését és forgalmazását – értesültek a céghez közeli források. A Band és a Band 2 ugyan elismerő értékeléseket gyűjtöttek be szinte […] A Leállítja Band okoskarperece gyártását a Microsoft bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

www.gamestar.hu11:26

Ilyen Star Wars ágyakban még egy felnőttnek sem lenne ciki aludni

2

Na jó, egy kicsit talán igen, de a TIE Fighter asztal minden nappaliban jól nézne ki.

_dummy_16:04

Újabb iPhone robbant fel valakinek a zsebében

1

Alig pár nappal az után, hogy egy még a dobozában, gyári állapotában felrobbanó iPhone 7-ről írtunk újabb balesetről kell beszámolnunk, amiben ismét egy almás telefont robbant fel. Ezúttal egy iPhone […] A Újabb iPhone robbant fel valakinek a zsebében bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_16:04

Végre a túlhajtást is támogatja a Linux kernel új, 4.8-as verziója

1

Linus Torvalds vasárnap, a Linux kernel fejlesztői listáján bejelentette a nyílt forrású rendszermag több hónapja fejlesztett legújabb verziójának kiadását. Az új Linux 4.8 vélhetően legtöbbeket érdeklő újításai a grafikus kártyákkal […] A Végre a túlhajtást is támogatja a Linux kernel új, 4.8-as verziója bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_11:04

Meglepő: Csökkenni kezdett a Windows 10 piaci részesedése

1

Bár arról, hogy a Windows 10 térhódítása az elmúlt hónapok során erősen belassult, már korábban beszámoltunk – most azonban még meglepőbb hírek érkeztek az új redmondi rendszerrel kapcsolatban. Eszerint ugyanis […] A Meglepő: Csökkenni kezdett a Windows 10 piaci részesedése bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_15:04

Extrém sima közvetítést biztosít a Logitech legújabb webkamerája

1

[Logitech] A Logitech bemutatta C922 Pro Stream Webcam névre keresztelt legújabb webkameráját, melyet a profi streamereknek terveztek. A termék kétféle felbontásban képes látványos és valósághű felvételeket készíteni és közvetíteni: 1080 […] A Extrém sima közvetítést biztosít a Logitech legújabb webkamerája bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_18:04

Ütős trailer jött a Titanfall 2 egyjátékos módjához

1

Jövő hónap végén folytatást fog kapni 2014 egyik legsikeresebb játéka, a Titanfall. A nem túl meglepő módon Titanfall 2 néven érkező játék ugyanakkor egy különlegességgel fog érkezni: elődjével szemben ugyanis […] A Ütős trailer jött a Titanfall 2 egyjátékos módjához bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_13:04

Ilyen az ha ledobnak egy iPhone 7-et a világ legmagasabb épületéről

1

Bár egy értékes használati tárgy szándékos elpusztítása általában nem szép látvány, azért vannak kivételek ezen szabály alól. Ilyen például ha mindez egy csodálatosan szép környezetben történik, ahol utóbbi látványa valamelyest […] A Ilyen az ha ledobnak egy iPhone 7-et a világ legmagasabb épületéről bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_13:04

Hivatalos kidobozolós videó mutatja be a PlayStation VR-szemüvegét

1

A PlayStation 4 konzolok tulajdonosai október közepén végre megvásárolhatják majd a Sony sajátgyártású virtuálisvalóság-szemüvegét – amely alkalomból a cég egy hivatalos kidobozolós videót tett közzé ahhoz. Ebben bemutatja, hogy pontosan […] A Hivatalos kidobozolós videó mutatja be a PlayStation VR-szemüvegét bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_08:17

Dune HD Solo 4K médialejátszó teszt

11
_dummy_17:04

Megcsinálták a tökéletesen gyilkoló mesterséges intelligenciát

1

Amerikai kutatóknak sikerült egy olyan mesterséges intelligenciát építeniük, ami bármelyik embernél tökéletesebben képes gyilkolni. Ugyanakkor szerencsére – és egyelőre – nem a való világban teszi ezt, hanem csak egy számítógépes […] A Megcsinálták a tökéletesen gyilkoló mesterséges intelligenciát bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_12:04

Meglepő névvel érkezhet a következő iPhone

1

Az Apple jövő évben bejelentésre kerülő következő generációs okostelefonja egy, az eddig várttól eltérő néven érkezhet – állítják a céghez közeli források. Az almás vállalat ugyanis a tervek szerint állítólag […] A Meglepő névvel érkezhet a következő iPhone bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_12:04

A Microsoft szerint hamarosan ki fog halni a billentyűzet

1

Meglepő kijelentésre ragadtatta magát a napokban a Microsoft egyik magas rangú vezetője, aki halálhírét keltette az egyik legrégebbi és máig széles körben alkalmazott számítógépes beviteli eszköznek. Dave Coplin, a redmondi […] A A Microsoft szerint hamarosan ki fog halni a billentyűzet bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_12:04

Ritka képek kerültek ki a Facebook adatközpontjáról

7
_dummy_12:04

Elképesztő történetű Commodore 64 számítógépet találtak

21
_dummy_16:04

Halálpontos, 16.000 DPI-s gamer egeret adott ki a Razer

1

Alig kicsit több, mint egy hónappal érkezése után máris kénytelen megválni trónjától a Logitech új, 12.000 DPI-s egere. Az elsősorban csúcskategóriás beviteli eszközeiről ismert Razer ugyanis a napokban egy olyan […] A Halálpontos, 16.000 DPI-s gamer egeret adott ki a Razer bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_16:04

Rengetegen mobilneteznek már Magyarországon is

1

[ENET] Az okostelefonok és a tabletek terjedésével a mobilnet-használók tábora is folyamatosan bővül: mára hazánkban számuk eléri a 2 millió 600 ezer főt. Bár a mobilnet szerepe a nyári pihenés, […] A Rengetegen mobilneteznek már Magyarországon is bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_11:04

Elfogadták az eddiginél 5x gyorsabb Ethernet szabványt

2

Az NBase-T szövegtség a hét elején jelentette be, hogy hivatalosan is elfogadta a köznyelvben Ethernet-ként ismert IEEE 802.3 kommunikációs szabvány legújabb változatát. Az új IEEE 802.3bz lehetővé teszi 2.5, illetve […] A Elfogadták az eddiginél 5x gyorsabb Ethernet szabványt bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_11:04

Megszűnhet a nyílt Wi-Fi az Európai Unióban

26
_dummy_11:04

Gyengítette az iPhone-ok titkosítását az iOS 10-ben Apple

1

Biztonsági kutatók meglepő felfedezést tettek az Apple a hónap elején kiadott új operációs rendszerével kapcsolatban. Kiderült ugyanis, hogy az Apple az iOS 10-ben gyengébbé tette a rendszerben az adatmentések védelmére […] A Gyengítette az iPhone-ok titkosítását az iOS 10-ben Apple bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

hvg.hu08:00

A sima konnektorból is jöhet otthon az internet, még fúrni sem kell hozzá

21
Copyright © 2017. cikkpakk.hu
Minden jog fenntartva.
Hivatalos IttaHelye.hu utód 2009-2016.
Image thumbnails by pagepeeker.com.
info@cikkpakk.hu


Gearbest Autumn Sale
Dancewave