Már tesztelhető a következő Windows előzetes kiadása

A Microsoft nem egészen két héttel a Windows legutolsó, évfordulós frissítésének kiadását követően máris elérhetővé tette operációs rendszer következő verziójának első tesztváltozatát. A 14901-es számmal érkező új build az első azon előzetesek sorában, amikből végül majd valamikor tavaszra a Windows Redstone 2 kódnevű frissítése kifejlődik.

KATTINTS IDE A FOLYTATÁSHOZ
Itt a legnépszerűbb:
freewaresoftwarenews.blogspot.hu23:35

EagleGet 2.0.4.13 MAGYAR (ingyenes letöltésvezérlő program)

48
freewaresoftwarenews.blogspot.hu22:42

GPU-Z Portable 1.10.0 (ingyenes videókártya információ néző program)

3

Ingyenes videókártya információ néző program. Megmutatja például az illesztőprogram verzió számát, hogy milyen órajelen fut a GPU és a RAM, hány darab árnyaló egység dolgozik a kártyán, milyen méretű adatsín köti össze a memóriát a maggal, stb, stb, stb. Ez a program hordozható (installálást nem igényélő) verziója.

freewaresoftwarenews.blogspot.hu22:30

XMedia Recode 3.3.3.6 MAGYAR (ingyenes multimédia konvertáló program)

2

Ingyenes multimédia konvertáló program, ami szinte az összes ismert audio és videó formátumot képes átalakítani. A program a következőket tudja: - videók szerkesztése, vágása, keretek készítése, fényerő, kontraszt, gamma, színárnyalat, telítettség, képméret megválasztása, nagyítás, Direct Stream Copy funkciók, kétmenetes kódolás, hangerő normalizálása, bitráta, felbontás állítása.

freewaresoftwarenews.blogspot.hu15:02

GFXplorer 3.9.3 (ingyenes rendszer információs program)

2

Ingyenes rendszer információs program, aminek a segítségével információt kapunk a számítógép hardver összetevőiről, ezen kívül a programon belül könnyen elérhetjük a Windows rendszerprogramjait. A programnak van hordozható (installálást nem igénylő) verziója is.

freewaresoftwarenews.blogspot.hu15:01

DriverMax 8.28 (ingyenes rendszer kiegészítő program)

2

Ingyenes rendszer kiegészítő program, aminek a segítségével a Windows rendszerek alatt egy csokorba tudjuk szedni az installált hardverek működéséhez szükséges drivereket és egy Windows újra installálás esetén azonnal újra tudjuk installálni azokat anélkül, hogy n+egy meghajtó, CDt át kéne túrnunk.

freewaresoftwarenews.blogspot.hu08:37

SlimJet 11.0.4.0 32 / 64 bit MAGYAR (ingyenes internet böngésző program)

4

Ingyenes internet böngésző program VÉGLEGES verziója, aminek a Google Chrome az alapja. A program a következőket tudja: - letöltés menedzser funkció, reklám blokkoló, beépített képszerkesztő, egy klikkes Facebook posztolási lehetőség, egér mozdulatokkal való irányítás, stb, stb, stb. A programnak van installalást nem igénylő hordozható verziója is.

freewaresoftwarenews.blogspot.hu08:31

Calibre 2.64 32 / 64 bit MAGYAR (ingyenes e-könyv olvasó, szinkronizáló és konvertáló program)

2

Ingyenes e-könyv olvasó, szinkronizáló és konvertáló program. A program a következőket tudja: e-könyv formátumok kezelése, átalakítása, e-könyv letöltése, vásárlása, e-könyv olvasása. Alkalmas még: különféle hírcsatornák kezelésére, iPhone, iPad vagy iPod átalakításra, szinkronizálára. A programnak van installálást nem igénylő, hordozható verziója is.

freewaresoftwarenews.blogspot.hu21:00

LibreOffice Portable 5.2.0 MAGYAR (ingyenes irodai programcsomag)

2

Ingyenes irodai programcsomag szöveg és HTML szerkesztővel, táblázatkezelővel, prezentációkészítővel, adatbázis kezelővel, rajzoló- és egyenletszerkesztővel. A következő elterjedt irodai programokkal kompatibilis: - MS Word 95/97/2000, Excel 5.0/95/97/2000, PowerPoint 97/2000, stb. Ez a program installálást nem igénylő, hordozható verziója.

freewaresoftwarenews.blogspot.hu20:52

FileZilla Server 0.9.58 (ingyenes FTP szerver)

5
freewaresoftwarenews.blogspot.hu20:42

System Ninja 3.1.5 MAGYAR (ingyenes rendszer optimalizáló program)

45
freewaresoftwarenews.blogspot.hu20:34

Ocenaudio 3.1.7 32 / 64 bit (ingyenes hangszerkesztő program)

4

Ingyenes hangszerkesztő program. A program jellemzői: - importálás, exportálás, lejátszás, hang szerkesztés, többsávos keverés, digitális effektek, effekt plug-inek, amplitudó szerkesztő, zaj eltávolítás, nagy számú pluginek (VST).

freewaresoftwarenews.blogspot.hu17:34

Sandboxie 5.13.5 Beta 32 / 64 bit MAGYAR (ingyenes biztonsági program)

4

Ingyenes biztonsági program, ami az internetes szörföléshez nyújt biztonságos közeget. Minden, amit letöltünk, a program használatával előbb egy izolált közegbe kerül. Így a programok csak engedélyt követően férhetnek hozzá a fájljainkhoz, vagy az operációs rendszerhez. Böngészés után töröljük a "homokozó" által begyűjtött fertőzéseket. Ennek következtében kémprogramoktól, trójaiaktól, rosszindulatú programoktól mentesen netezhetünk.

_dummy_17:24

Mit érdemes tudni a Windows 10-ről?

49
freewaresoftwarenews.blogspot.hu13:39

PotPlayer 1.6.62949 32 / 64 bit MAGYAR (ingyenes multimédia lejátszó program)

22
+1 MEGLEPETÉS IDÉZET
a citatum.hu-tól:
Copyright © 2018. cikkpakk.hu
Minden jog fenntartva.
Hivatalos IttaHelye.hu utód 2009-2016.
Image thumbnails by pagepeeker.com.
info@cikkpakk.hu


Ingyenesen letölthető remek programok!
Steam játékajánló
Online Stream