Itt a legnépszerűbb:

Kínához képest nálunk elég drága lett a Xiaomi Mi 9T. Itthon a 64 GB tárhellyel szerelt modell 112 ezer forinttól indul, a 128 GB-os verziót pedig 125 ezer forintért lehet beszerezni. Az ázsiai országban nagyjából 85 ezer forintnak megfelelő összegen nyitott a készülék.

_dummy_16:30

Futurisztikus, teljesen kávamentes mobil érkezhet Galaxy A100 néven - GSMring

4

A Samsung Galaxy A szériája néhány hónapon belül egy érdekes, futurisztikus taggal bővülhet. Az állítólagos Galaxy A100 teljesen kávamentes lesz és fizikai gombok sem lesznek rajta. A LetsGoDigital az évek során rengeteg Samsung szabadalmat szerzett, amik alapján gyorsan készülni is szokott néhány renderkép. Most egy új,

_dummy_20:07

A Honor mobilok sem maradnak EMUI 9.1 nélkül - GSMring

1

Huawei telefonok mellett természetesen a Honor mobilokra is érkezik az EMUI 9.1 frissítés, mutatjuk melyek azok a modellek amikre már biztosan jön az update. A Honor a napokban több frissítéssel kapcsolatos bejelentést is tett. Az Android 9-re épülő EMUI 9.1 frissítés több hasznos funkciót is fog hozni magával. Ilyen lesz például az új...

_dummy_18:21

Most érdemes új mobilt venni - ingyenes kijelző csere 12 hónapig a Huaweinél - GSMring

1

A Huawei elég sűrűn szokott speciális promóciókat indítani. Sajnos itthon nem olyan gyakran mint külföldön, de azért a hazai felhasználókról sem feledkezik meg a kínai cég. Most egy közel három hetes akció keretén belül a P30 széria modelljeire kínálnak egy éves kijelzőcsere garanciát. Aki 2019. július 10. és július 31. között vásárol hivatalos viszonteladótól Huawei P30 Lite, Huawei P30 vagy Huawei P30 Pro okostelefont és regisztrálja a készüléket, 12 hónapig érvényes egy alkalmas ingyenes kijelző cserét kap.

_dummy_16:33

5 GB ingyen internetet kapunk nyárra a Telenortól

2

A nyár alkalmából a Telenor több mobilnetes promóciót is hirdet az számlás és kártyás ügyfeleinek és az új szolgáltatások megrendelőinek. A Telenor számlás előfizetéssel rendelkező ügyfelei 5 GB extra internetet kapnak ajándékba, melyet augusztus végéig tudnak felhasználni.

_dummy_18:28

Bomba árat kapott a Xiaomi Mi 9T

6
_dummy_16:33

Meg van az Asus ROG Phone 2 bemutatójának időpontja

2

Múlt hónapban jött egy hír, miszerint az Asus a következő gamer mobilja a ROG Phone 2 júliusban fog bemutatkozni. A pletyka igaznak bizonyult, a tavjani cég ma közzétette Weibo oldalán a bemutató időpontját.

_dummy_16:21

Bravúrozott a Galaxy A50 a DxOMark tesztjén

3

A Samsung Galaxy A50 egyike azon kevés középkategóriás mobilnak, aminek a hátlapján három kamera van. A készüléket a Galaxy A30 mellett februárban a Mobil Világkongresszuson mutatta be a dél-koreai gyártó, mint a megújult Galaxy A első két tagját.

+1 MEGLEPETÉS IDÉZET
a citatum.hu-tól:
Copyright © 2018. cikkpakk.hu
Minden jog fenntartva.
Hivatalos IttaHelye.hu utód 2009-2016.
Image thumbnails by pagepeeker.com.
info@cikkpakk.hu


Ingyenesen letölthető remek programok!
Steam játékajánló
Online Stream