Itt a legnépszerűbb:

A Microsoft napokon belül újra kiadhatja a Windows 10 eredetileg két héttel ezelőtt publikált, de aztán gyorsan visszavont legújabb verzióját. Mint megírtuk: az Októberi Frissítést a cég egy végzetes, a felhasználók dokumentumainak megsemmisülését okozó hiba miatt kellett visszahívni - a problémát azonban a jelek szerint sikerült orvosoln

pcforum.hu11:11

Újabb adatvesztési hibát találtak a friss Windows 10-ben

12
pcforum.hu10:23

Napokon belül ismét kiadhatja az új Windows 10-et a Microsoft

33
www.hwsw.hu20:17

Belép a linuxos szabadalomszövetségbe a Microsoft

2

Belép a linuxos ökoszisztéma számára szabadalmi oltalmat nyújtó szövetségbe a Microsoft és bedobja saját, mintgy 60 ezer szabadalmát is. Az nagy kérdés, hogy az androidos licencekkel mi történik majd?

pcforum.hu10:54

Megemelte az otthonra szánt Windows 10 árát a Microsoft

4

A Microsoft a közelmúltban szép csendben megemelte a Windows 10 azon változatának árát, aminek megvásárlását otthoni felhasználók számára javasolja - derült ki a napokban. Így előbbiek közül azok, akik nem gépükkel együtt, arra előtelepítve veszik meg az operációs rendszert, mostantól 20 dollárral (kb. 5600) forinttal többet kénytelenek fizetni azért a kasszánál.

pcforum.hu10:51

Kiderült, hogy miért törölt fájlokat a Windows 10 Októberi Frissítése

16
pcforum.hu18:30

Hónapokkal ezelőtt jelentették a Windows 10 fájltörlési hibáját a Microsoftnak

2

A Microsoft már hónapokkal ezelőtt tudhatta volna, hogy a napokban kiadott új Windows 10, az Októberi Frissítés egy végzetes hibával rendelkezik. Az új verziót előzetes változatban tesztelő insiderek ugyanis számos alkalommal jelezték a cég számára a felhasználói állományokat törlő fatális bugot a szoftverben, ami azonban ennek ellenére azzal együtt adta ki azt.

_dummy_10:59

Leállították a Windows adattörlő frissítését

10
pcforum.hu10:47

Visszavonta az új Windows 10-et, az Októberi Frissítést a Microsoft

12
pcforum.hu08:41

Mégis kinyírja a klasszikus Skype-ot a Microsoft

2

A Microsoft - miután augusztus elején meg nem határozott haladékot adott neki - a héten újabb meglepő hírt közölt a Skype klasszikus kiadásával kapcsolatban. A cég ugyanis egy, korábbi blogposztjához fűzött kiegészítésben bejelentette, hogy november 1-ével mégis kinyírja a chatprogram sokak által kedvelt, régebbi változatát.

pcforum.hu10:19

Egy helyett két új Windows-t fog kiadni októberben a Microsoft

7
_dummy_13:44

Egyre pofátlanabbul erőlteti a Microsoft a felhasználókra a Windows 10 böngészőjét

19
_dummy_13:42

Még tovább támogatja a Windows 7 operációs rendszert a Microsoft

7
pcforum.hu18:21

Leáll az agyrémmel, és visszavonja a Skype legújabb "fejlesztéseit" a Microsoft

1

A Microsoft a hétvégén egy olyan bejelentést tett a Skype-pal kapcsolatban, amit vélhetően utóbbiak felhasználói közül sokan üdvözölnek majd - bár jó részük várhatóan egyben kevésnek is tartja majd. A redmondi cég ugyanis bejelentette, hogy kvázi visszacsinálja közismert internetes kommunikációs szoftverének legújabb fejlesztéseit - köztük pl. azokat, amikkel az a konkurens mobilos megoldásokat, mint pl. a Snapchat, próbálta majmolni.

_dummy_14:43

Itt a vége: megvan az ütemterv, hogy hogyan fog leállni az áruház a Windows 10 előtti verzióin

4

A Microsoft a Windows blogján jelentette be a hírt, mely a Windows 8 / 8.1 vagy Windows Phone 8 / 8.1 valamely verzióját használókat eléggé rosszul fog érinteni: A redmondi cég ugyanis összesen 3 lépcsőben, fokozatosan meg fogja szüntetni az áruház (Windows Store) működését ezeken az eszközökön.  Első körben már most, október 31-én megszünteti az új alkalmazások feltöltésének lehetőségét ezekre a...

www.hwsw.hu19:51

Meghosszabbítja a Skype 7 támogatását a Microsoft

2

Tavaly kezdte el a Microsoft a Skype modernizálását, hogy főleg a fiatalokat visszacsábítsa a konkurens csevegőszolgáltatásoktól. Szeptembertől már a Skype 7 asztali változatát is nyugdíjba küldte volna a cég, de a klasszikus változat felhasználóinak heves ellenállásába ütközött.

pcforum.hu09:46

Mégse öli meg (egyelőre) a Microsoft a klasszikus Skype-ot

1

A Microsoft a hét elején támogatási fórumában jelentette be, hogy gyakorlatilag visszavonulót fúj a klasszikus Skype a múlt hónapban kilátásba helyezett kinyírásának ügyében. Ezek szerint a cég - a korábban bejelentettekkel ellentétben - továbbra is lehetővé fogja tenni a kommunikációs szoftver hagyományos változatának használatát a Skype hálózat eléréséhez.

+1 MEGLEPETÉS IDÉZET
a citatum.hu-tól:
Copyright © 2018. cikkpakk.hu
Minden jog fenntartva.
Hivatalos IttaHelye.hu utód 2009-2016.
Image thumbnails by pagepeeker.com.
info@cikkpakk.hu


Ingyenesen letölthető remek programok!
Steam játékajánló
Dancewave