Itt a legnépszerűbb:

7+1 tipp: hogyan rendelj kínai webshopból? - kérdések és válaszok

_dummy_07:11

Itt a Xiaomi legújabb okos edzőcipője

3

A Xiaomi-nak túlzás nélkül hónapok alatt sikerült betörnie kvázi a semmiből a legnagyobb globális tech gyártók körébe, és bár a legtöbben okostelefonjaikról ismerik a kínai céget, azonban termékeikkel számtalan más területen is találkozhatunk.

_dummy_09:49

Huawei Honor AM13 fülhallgató teszt

29
_dummy_08:11

Hamarosan már gyűrűvel is fizethetünk a kasszánál

1

Elképesztő jövőképet festett le előttünk a Mashable magazin, akik úgy értesültek, hogy Nagy-Britanniában már most rendelhetők az első olyan gyűrűk, amelyek bár elsőre egy szimpla ékszernek tűnnek, holott valójában egy bankkártya tudásával bírnak.

_dummy_12:15

Ezt tudja a világ legmodernebb ágya 11 millióért

4

A HiCan egy modern technológiai baldachin, egy privát búvóhely, ahol egy újfajta életkoncepciót és kényelmet élhetsz át. Teljesen átlépi a hagyományos kereteket és határokat. Tökéletes találkozása a technológiának és a designnak, hogy megtapasztalhasd milyen igazán élni.  Azon különleges emberek…

_dummy_11:53

BeatsX teszt – jobb az AirPods-nál!

3

Az Apple AirPods igen gyakori beszédtéma a vezeték nélküli fülhallgatókat tekintve. A külsőről nem is beszélnék, inkább a benne lévő technológiáról. Az Apple megoldotta a W1 chip segítségével, hogy nagyon gyorsan és egyszerűen lehessen párosítani természetesen Apple készülékkel.

logout.hu06:59

iPod Classic 7 2017-ben

2

Óriási tárhely, jó üzemidő, egyszerű kezelhetőség és még néhány unaloműző is helyett kapott benne.

_dummy_21:17

Itt a Windows 98-as okosóra

8
_dummy_16:30

Újra berobbanna a mobil piacra a Samsung Note 7

2

A Samsung 2016-os legemlékezetesebb telefonja újra a piacra kerültet. A sajtó által az eredeti megjelenése után szinte azonnal felkapott, és több hétig címlapon maradó telefon azonban nem a megbízhatóságáról vált híressé, ugyanis ez volt az a telefon, amit a Samsung tervezési hiba miatt kigyulladó akkumulátorokkal értékesített, majd azok cseréje után is elkövetett egy hasonló hibát.

hvg.hu08:06

Ez az újfajta szemüveg 400 ezer magyarnak jöhet jól

5
_dummy_07:20

Ez az eszköz megmondja, hogy mennyire vagy büdös

2

Elképesztő találmányt álmodott meg a japán Konica Minolta, akik egy KunKun nevű kütyüvel megalkották a világ talán legfeleslegesebb dolgát, hiszen a kis készülék semmi mást nem csinál, minthogy megmondja nekünk, hogy mennyire vagyunk büdösek.

_dummy_14:17

Made in China #2 - Stresszoldó kocka

2

Bizonyára sokan vagyunk úgy, hogy megőrülünk a kis bizgentyűkért. Ha meglátunk egy kapcsolót, gombot akkor ellenállhatatlan késztetést érzünk rá, hogy megnyomjuk. Erre nyújt egy nagyon jó megoldást az egyre népszerűbb Fidget Cube.Na de mennyiért?

www.pcguru.hu13:51

Ezt tudja az olcsó okosóra

13
_dummy_15:08

Samsung Gear S3 teszt – a szükséges ráncfelvarrás

4

A Samsung Gear S2 és a Gear S közötti dizájnbeli különbségek hatalmasak voltak, a Samsung – nagyon helyesen – rájött, hogy a kerek óraszámlap a nyerő, ezzel kelendőbb lesz az óra, tavaly szeptemberben ezt a vonalat vitte tovább és bemutatta a szeptemberi IFA-n a Gear S3-at.

_dummy_09:45

A Buddy szék a gamerek új álma!

4

A legtöbb gamer imád a földön ülve vagy térdelve játszani konzolján, ám azonban hamar meg tud fájdulni az ember térde vagy éppen a háta, de a Japánok legújabb gamer székével mostantól nem lesz ilyen gond.

+1 MEGLEPETÉS IDÉZET
a citatum.hu-tól:
Copyright © 2018. cikkpakk.hu
Minden jog fenntartva.
Hivatalos IttaHelye.hu utód 2009-2016.
Image thumbnails by pagepeeker.com.
info@cikkpakk.hu


Ingyenesen letölthető remek programok!
Steam játékajánló
Dancewave