Gearbest Flash Sale, big sale promotion


Copyright © 2017. cikkpakk.hu
Minden jog fenntartva.
Hivatalos IttaHelye.hu utód 2009-2016.
Image thumbnails by pagepeeker.com.
info@cikkpakk.hu


Online Stream

Dancewave

Visszatért a kék halál a Windowsba
megszerezhetőek az SMS-ben kiküldött banki belépéshez tartozó kódok
Frissítsd a lejátszód, a feliratok is kártevőket terjesztenek
Feliratokon keresztül vehető át a számítógépek feletti uralom
Megtámadott egy zsarolóvírus? Van megoldás, ha nem akarsz fizetni!
Windows 7-e van? A Windows Defender nem védi a fél világon végigsöprő zsarolóvírustól
Itt a rémes zsarolóvírus egyik utódja
Évek óta kémkedhettek bármelyik Windows-felhasználó után


Melyik böngésző a legbiztonságosabb?

 2012-10-25 10:44:42 -  117 -  Biztonság -  Zsiga

Kutatóintézetek sokszor, sokféleképpen mérik fel a böngészők biztonságosságát. Ezúttal az NSS Labs mérte meg azt, hogy melyik böngésző hány százalékát blokkolta a meglátogatott fertőzött weblapoknak.

A cikk folytatása
pcforum.hu11:04
Biztonsági szakértők arra figyelmeztetnek, hogy hamarosan a Linux-szal működő szervereket, illetve asztali gépeket is elkezdheti fertőzni egy olyan, féregprogram módjára terjedő zsarolóvírus, mint amilyen a hónap közepén felbukkant WannaCry is volt.
index.hu11:00
hvg.hu10:57
Egy új hibára derült fény a Windows operációs rendszer 7-es és 8-as verziójában. Elég csak rossz weboldalakra tévedni, és máris lassul, sőt le is fagyhat a gép.
_dummy_16:38
Nem nyújt már abszolút védelmet a bűnözőkkel szemben az internetes bankolás során a tranzakció igazolására szolgáló sms-üzenet küldése abban az esetben, ha előzőleg az ügyfelek legalább egy súlyos biztonsági hibát...
pcworld.hu19:34
Többek között a VLC és a Kodi felhasználói is veszélyben vannak.
_dummy_10:10
A filmeket mindenki szereti, ezen felül szinte mindenki rendszeresen le is tölt magának néhányat kedvencei közül, amelyekhez előszeretettel vadászik feliratot, ami egy teljesen hétköznapi folyamat, azonban egy kiberbiztonsági cég szerint nem ártana jobban odafigyelni rá.
_dummy_13:45
Érdekes támadási lehetőséget fedeztek fel IT biztonsági szakemberek - ugyanis teljesen biztonságosnak tűnő, egyszerű szövegfájlokat használtak a számítógép feletti uralom távoli átvételére. Ugyanakkor egy jól megszerkesztett...
_dummy_10:47
index.hu15:48
pcworld.hu15:16
pcforum.hu15:14
A WannaCry után a héten a felhasználóknak és cégeknek egy újabb, minden Windows-t érintő fenyegetés létével kell szembesülniük. A WikiLeaks által frissen lehozott információk szerint ugyanis a CIA már évek óta rendelkezik egy olyan kémprogrammal, aminek segítségével gyakorlatilag bármelyik, a szóban forgó rendszerrel működő gépen folyó tevékenységeket és kommunikációt le tud figyelni.
pcforum.hu15:11
Nagyon rosszul jártak a WannaCry-járvánnyal azok a felhasználók, illetve vállalatok, akik az elmúlt évek során nem váltottak a Windows valamelyik újabb kiadására, hanem maradtak a rendszer 7-es verziójának használatánál - derül ki a Kaspersky egy új statisztikájából. A cég adatai szerint ugyanis a zsarolóvírus áldozataivá vált gépek szinte mindegyike a szóban forgó rendszerrel működött, miközben a Windows többi kiadásán csak elhanyagolható számú fertőzést regisztráltak.
androbit.net15:06
Azt már eddig is tudtuk, hogy a Windows Defender a biztonsági szoftverek piacán az utolsók között kullog megbízhatóság és hatékonyság szempontjából, most viszont egy látványos gyakorlati példa is született arra, miért éri meg hanyagolni és helyette egy normális megoldásba fektetni.
_dummy_15:38
pcworld.hu10:06
Gearbest chuwi-ilife-promotion promotion
pcforum.hu18:30
_dummy_15:34
Hírszerzési tisztviselők és a biztonsági szakértők szerint Phenjan állhat az egész világon végig söprő számítógépes zsarolóvírus mögött.
_dummy_15:22
www.hirado.hu15:15
www.hwsw.hu15:54
_dummy_11:29
pcworld.hu11:24
pcworld.hu16:51
_dummy_15:41
pcworld.hu15:21
itcafe.hu15:19
_dummy_14:56
www.blikk.hu10:35
biztonsagportal.hu16:03
A Microsoft a héten olyan frissítéseket is elérhetővé tett a webböngészőihez, amelyek miatt egyes weboldalak letöltése előtt biztonsági figyelmeztetés jelenhet meg.
computerworld.hu19:33
A rosszindulatú program a még márciusban felfedezett sérülékenységeket használja ki.
www.hwsw.hu17:11
Soron kívül javított kritikus zero-day hibát a Malware Protection Engine-ben a Microsoft - néhány órával később pedig a patch kedd is megérkezett, amely további súlyos (és néhány aktívan kihasznált) sebezhetőségeket orvosol.
biztonsagportal.hu15:55
Letölthetővé váltak a Microsoft májusi biztonsági hibajavításai. A frissítések ezúttal is érintik a Windows-t, az Office-t, a Microsoft-féle webböngészőket, valamint a .Net keretrendszert.
hvg.hu19:07
computerworld.hu18:58
Már felvették a kapcsolatot a Microsofttal a sebezhetőség mielőbbi kijavítása érdekében.
_dummy_15:50
A Microsoft védettebb böngészőt ígért a Windows 10 Enterprise-t futtatók számára.
pcworld.hu14:59
hvg.hu12:32
pcforum.hu10:25
itcafe.hu11:07
A támadó program rekordsebességgel fertőzte meg a fiókokat, így nem árt néhány biztonsági intézkedés.
pcworld.hu17:41
pcworld.hu20:07
Hiába javították a DoublePulsart, a felhasználók nem tartják naprakészen a rendszerüket, ezért széles körben aknázzák ki a lehetőségeket a támadók.
pcworld.hu11:33
biztonsagportal.hu15:28
​A Linksys egyes Wi-Fi routerei kapcsán súlyos biztonsági hibákra derült fény, ezért a gyártó mindenkit óvintézkedésekre sarkall.
computerworld.hu15:16
pcforum.hu10:28
A héten egy vírusirtó szoftver ismét olyan ámokfutásba kezdett, aminek eredményeként ahelyett, hogy megvédte volna őket ettől, saját maga tette teljesen használhatatlanná a neki otthont adó gépeket. Ezúttal a Webroot nevű antivírusnak "ment el" teljesen az "esze", ami - tévesen - kártevőként ismerte fel a Windows egyes rendszerfájljait, amiket ezért gyorsan törölt, ezáltal ellehetetlenítve a rendszer működését.
Gearbest  promotion
computerworld.hu10:25
A fenyegetésekkel szembeni védekezés egyik fontos eleme, hogy mindig telepítsük operációs rendszerünk biztonsági frissítéseit.
pcforum.hu11:55
www.hwsw.hu16:35
pcworld.hu11:06
_dummy_04:50
_dummy_18:17
www.hwsw.hu18:33
A FireEye által felfedezett zero day hibát az áprilisi patch kedden orvosolja a Microsoft.
pcworld.hu10:05
A hackelésre alkalmas Grasshopper ráadásul bármilyen végpontvédelmet megkerül - fedte fel a WikiLeaks.
pcforum.hu09:52
Az elkövetkező pár napban érdemes lesz minden Word-felhasználónak nagyon odafigyelnie arra, hogy kizárólag csak abszolút megbízható forrásból érkező dokumentumokat nyisson meg gépén - és azokat is csak akkor, ha feltétlenül szükséges.
computerworld.hu09:47
A tévesen kiadott biztonsági tanusítványok miatt adathalász helyek is átcsúsznak a Chrome szűrőjén, és megkapják a zöld jelzést.
_dummy_16:52
A közösségi portálok felhasználóinak védelmét célzó javaslatot fogadott el és terjesztett a törvényhozás elé szerdai ülésén a német kormány. A több szakmai szervezet és az ellenzék által...
_dummy_15:00
Erős kijelentéseket hallottunk az idei Smart konferencián.
computerworld.hu19:19
itcafe.hu20:29
Az Intel Security termékek mostantól McAfee néven, önálló cégben fejlesztve jelennek meg. A híres márka hat év után újra a piacon.
prohardver.hu17:08
Két sérülékenységet kihasználva biztonsági szakértőknek sikerült zsarolóvírust juttatni pár Gigabyte BRIX gép firmware-ébe.
www.hwsw.hu12:55
Leszámolna az eltérített, potenciálisan malware-t tartalmazó Firefox frissítésekkel a Mozilla. A cég Binary Transparency projektjének keretei között bárki számára ellenőrizhetővé a böngészőhöz tartozó binárisok hitelességét.
pcworld.hu19:15
Legalábbis jó eséllyel: a használt készülékek 40 százalékán maradnak személyes adatok.
_dummy_09:25
pcworld.hu16:04
computerworld.hu20:31
_dummy_08:35
Hiába mentegetőzött az Apple, a WikiLeaks újabb dokumentumokat szivárogtatott ki azzal kapcsolatban, hogy mire is képes a Központi Hírszerző Ügynökség, avagy a CIA az Apple gépeivel, lévén kiderült, hogy régebbi modelleket és egészen új masinákat egyaránt fel tudnak törni.
_dummy_11:12
_dummy_11:10
hvg.hu11:14
computerworld.hu19:38
hvg.hu10:54
A német távközlési hatóság azt kérte, mindenki semmisítse meg a babát, mert manipulálható, és adatgyűjtésre is alkalmas.
_dummy_17:02
pcworld.hu12:15
A Google megölte - az extra védelmi réteg immáron láthatatlan, vagyis többé nem zavarja a felhasználókat.
hvg.hu07:13
hvg.hu20:20
Nem kell alig olvasható betűket nem kell silabizálni, de még egy "nem vagyok robot" mező elé sem kell pipát tenni ahhoz, hogy a weboldalak eldönthessék rólunk, valóban emberek vagyunk-e. A Google új algoritmusa folyamatosan figyeli a felhasználók viselkedését a weboldalakon, és az alapján dönti el, hogy ember vagy gép kattintgat-e.