Copyright © 2017. cikkpakk.hu
Minden jog fenntartva.
Image thumbnails by pagepeeker.com.Mi a legvonzóbb tulajdonságod? Csillagjegyed elárulja!

 2016-12-22 08:22:31 -  9 -  Bulvár -  zzEPG

Mindenkinek vannak jó és rossz tulajdonságai, az asztrológusok szerint pedig csillagjegyeink meghatározza a legfőbb vonásainkat. Bár természetesen minden ember más és más, és nincs két egyforma egyéniség, az is igaz, hogy csillagjegyük alapján a legtöbben magukra szoktak ismerni...

_dummy_18:00
1
9 pszichológiai trükk, ami egyszerűbbé teszi az életed!
A hatékony kommunikáció már félsiker, hiszen sok minden múlik azon, hogy mennyire tudunk meggyőzően tárgyalni, milyen válaszokat tudunk adni egy problémára, együttérzőek vagyunk-e egy beszélgetés során. A következőkben a pszichológia segítségével mutatunk be 9 trükköt, ami […]
_dummy_7:51
2
A csillagjegyed szerint ezek a legelviselhetetlenebb tulajdonságaid!
Kíváncsi vagy, a csillagjegyed alapján mik a legrosszabb tulajdonságaid? Most kiderül!
_dummy_17:55
1
Ez az édesanya rákos és elmondja kollégájának – ő pedig leveszi a parókáját és így minden megváltozik
Deanna két gyermek édesanyja és a The Coffee Bean and Tea Leaf nevű étteremben dolgozik. Nem egyszerű az élete, de a munkája révén épp ki tudnak jönni és gondoskodni tud két gyermekéről. Egyik nap azonban élete teljesen megváltozott, mikor megkérték, hogy tanítson be egy új kollégát a munkahelyén.
_dummy_17:55
8
Húha, így nézett ki Palvin Barbi a kilencvenes években
_dummy_8:18
4
Szatirikus rajzok mesélik el, hogyan csinál hülyét belőlünk a 21. század
Francesco Ciccolella ugyan egyszerű, minimál illusztrációkkal csatornázza kifelé a világról alkotott gondolatait, mégis mindegyiknek van akkora mélysége, hogy érdemes legyen rajtuk tovább gondolkodni. Nem is mondunk mást, az olasz gyökerű osztrák rajzoló képei mindent elmondanak helyettünk is:
_dummy_8:18
1
28 illusztráció a beteg társadalmunkról, amikhez kell egy kis idő mire megérted
A társadalmunk közel sem tökéletes most ezekre a hibákra szeretne Anton Gundim művész rávilágítani az illusztrációival. Szánj rá néhány percet, megéri… . . . .
_dummy_8:11
1
11 bizonyíték, hogy csúnya nő nem létezik, csak ápolatlan!
Ti is látjátok a különbséget ezek a képek között? Függetlenül attól, hogy valaki topmodell vagy sem, egy kis odafigyeléssel sokat alakíthat a külsején. Természetesen ehhez ismernie kell testének adottságait, ápolnia kell és néha nem árt szakemberhez fordulni. Ez a néhány fotó azt bizonyítja, hogy
_dummy_7:01
5
Ezektől a kínos fotóktól próbált volna megszabadulni Adolf Hitler!
_dummy_6:59
2
A rendőrségnek azt mondták, hogy a testvérek eladták az újszülötteket – szóhoz sem jutnak mikor belépnek a házba
Rachel Smith és testévre Kathy Cadle nagyon szeretnek gyerekekkel foglalkozni. Szeretik őket a karjaikban tartani és azt is szeretik látni, milyen boldogok az emberek, mikor eladnak nekik egy gyereket. Ne aggódjon, ez nem úgy van, ahogyan Ön gondolná.
_dummy_21:40
1
5 Facebook-rafkó - Skizofrénia underground
Mai világba' egy blog nem lehet meg kéretlen jótanácsok nélkül. Ha eddig azt hittétek hogy amolyan laissez-faire mód...
velvet.hu20:04
1
Szomorú szerda a mai: Zimány Linda szakított Kedves Ferenccel
A modell és a vállalkozó bő egy év után úgy döntött, hogy különválnak útjaik.
velvet.hu20:03
1
Maratoni utat tett meg egy macska Európában
A Pepper nevű macska 950 km-re szökött holland gazdájától, egy osztrák faluban találták meg.
_dummy_22:51
2
Nagy tavaszi szerelmi horoszkóp! Kiderül, lesz-e változás
Tavasszal minden a virágokról, a méhecskékről, meg a szerelmesen turbékoló galambokról szól - de vajon mit tartogat neked az évszak? Beköszönt az életedbe a nagy szerelem, megerősödik a mostani kapcsolatod, vagy csalódásokat tartogatnak a következő hónapok? Horoszkópunkból kiderül! Kos A
_dummy_22:50
1
16 rémisztő fotó a múltból, amely álmodban is kísérteni fog. A 6-tól nem fogsz tudni elaludni.
A múlt egy teljesen lenyűgöző dolog, amellyel nagyon fontos tisztában lenni és megtanulni, hogy annak idején mik történtek a nagyvilágban, mi vezetett a jelenkor eseményeiig, hogyan jutott el a divat, a technológia és az orvoslás idáig, ahol most tart. Mai szemmel a múlt eszközei, módszerei ijesztőe
_dummy_22:48
2
Sosem sejtett titkokat mondd el rólad zsidó horoszkópod! Keresd ki jegyedet!
12 törzs 12 jegynek felel meg. Minden dátumhoz egy régi héber törzset kapcsol a zsidó ősi horoszkóp- Állítólag eredete Ábrahám szent könyvéig nyúlik vissza. 12 jegy van, mint az általánosan elfogadott horoszkópban, de nem állatövi jegyek, hanem törzsek szerint.
_dummy_12:25
1
Ezért hordják kontyban a hajukat a légiutas-kísérők!
Gyönyörűek, csinosak, kedvesek, türelmesek, akik segítenek mindenben, hogy kényelmesen repülhessünk. A légiutas-kísérőkre a légitársaságok nagyon odafigyelnek, alkalmazottaik tökéletes egyenruhában, sminkben jelennek meg, a hajuk mindig feltűzve, vagy kontyba fűzve.
_dummy_12:24
5
Műanyag akasztókat tett a konyhaszekrény falára! Miután megláttuk, miért, mi is rohantunk akasztókat venni!
_dummy_7:50
2
A gondnoknak elege volt a rúzsfoltok takarításából -aztán egy fantasztikus trükköt talál ki
Úgy tűnik, hogy a tinik természetüknél fogva lázadóak. Ez az az időszak, amikor felfedezzük kik is vagyunk valójában, megerősítést keresünk, s úgy tűnik ennek a legjobb módja az ha ellenszegülünk. A fiatalok a tiltásokat úgy látják, mint egy kihívást és a szabályokat mindenképpen meg akarják szeg
_dummy_7:48
1
Kukkants be Cristiano Ronaldo New York-i luxuslakásába, és hagyd leesni az állad
Cristiano Ronaldo-nak nem kell sajnálnia a pénzt, ha lakásvásárlásról van szó. Vagy bármi másról, ha már itt tartunk. A világ egyik legjobban kereső sportolójának madridi házikója mellett New York-ban is van egy „olcsó” kis penthouse-a. Alig 7,2 millió dollárba került. Milyen lehet itt egy vasárnap
_dummy_7:11
7
Melyik napon születtél? Ebben a tevékenységben találod meg a lelki nyugalmadat
index.hu8:56
1
A hamburger és a Lego találkozása: legoburger
Mindeközben - A Fülöp-szigeteki Jergs Correa álma valósult meg, amikor megnyitotta hamburgerezőjét a Lego szerelmeseinek. Az étlapról ...
_dummy_8:07
1
33 dolog, amire csak a huszonévesek emlékeznek
Ha te is szeretsz nosztalgiázni, ez az összeállítás neked szól! :) Bár a kilencvenes évek szülöttei már a számítógép mellett nőttek fel, azért még egy csomó olyan dologban lehetett részük, ami a tableteken felnövő generációnak már teljesen ki fog maradni. Ha te is szeretsz nosztalgiázni, ez az
_dummy_7:56
6
Villámteszt! Hogy szorítod ökölbe a kezed? Tűpontos jellemzést ad rólad
_dummy_7:56
1
Személyes évszámod elárulja, mire számíthatsz 2017-ben!
A 2017-es év magában hordozza az újrakezdés és az új kezdetek energiáit. A számmisztika szerint 2017 az 1-es szám rezgéseit hordozza, és új kezdetet jelöl egy 9 éves ciklusban.
_dummy_7:55
1
7 tény, ami közös minden intelligens nőben!
Egyre több férfi panaszkodik: már nem elég, ha egy nő szép, cuki és otthonosan mozog a konyhában. Valójában az a szexi, ha intelligens - szerencsére ilyen nőt nem feltétlenül csak egyetemi klubokban találni. Most felbukkant egy lista, amely alapján...
_dummy_13:13
1
Ezek a gyönyörűséges virágok elmondják, milyen személyiség vagy! Neked melyik a születési virágod?
A virághoroszkóp teljesen más, mint az legelterjedtebb horoszkópok: nem számít, hogy melyik évben születtél, de még a hónap sem, kizárólag a nap. A virág horoszkóp a numerológia elvein alapul. Nem számít, hogy melyik évben születtél, de még a hónap sem, kizárólag a nap.
_dummy_13:06
1
Mi a kedvenc kávéd? Félelmetesen pontos jellemzést ad a személyiségedről
Gondold végig, milyen kávét szeretsz a legjobban inni, aztán olvasd el jellemzésünket: ez az isteni nedű ugyanis árulkodik a személyiségedről!
_dummy_7:19
2
Melyik ujjadon hordod a gyűrűt? A válaszod MINDENT elárul rólad!
A nők nagy része imádja a gyűrűket, életük során számos darabot halmoznak fel belőlük. Vannak azonban kedvenc gyűrűink, melyeket nap, mint nap hordunk. Tudtad, hogy nem mindegy, hogy melyik ujjadon hordod a gyűrűd?
_dummy_19:41
2
Éjjel nappal Budapest szereplők igazi neve
Érdekel mi az Éjjel nappal Budapest szereplők igazi neve? Szereted az RTL Klub népszerű sorozatát? Tudj meg mindent kedvenceidről!
_dummy_8:38
1
Ha boldog párkapcsolatot szeretnél, ezt a 17 dolgot mindenképp el kell fogadnod!
Az igazi szerelem nem korlátoz, nem állít fel akadályokat, és nem zár börtönbe. Egy párkapcsolatban az évek során nagyon sok változás történhet, azonban mindent meg kell tennünk azért, hogy a kezdeti szerelmet, elfogadást, és hűséget egy életen át meg tudjuk őrizni.
_dummy_8:33
5
Minden csillagjegyet egy szellem kísér végig életében, a tied melyik? Meg fogsz döbbenni, ha elolvasod!
_dummy_12:36
2
Amelyik hónapban születtél, olyan az életutad! Érdemes megismerned!
Nem kell szakemberhez fordulnod, hogy megismerd életutad. A születési hónapod meghatározza, milyen a személyiséged. Ha tisztán látsz magaddal kapcsolatban, sokkal könnyebben boldogulsz a jövőben.
_dummy_8:03
7
10 leépült sztár, aki csúnyán elhagyta magát! Az ötödiktől teljesen lehidaltam
_dummy_8:00
1
Hírességek mutatják meg egy fotón, milyen a mutatott és az igazi arcuk
Mindenkinek van kifele mutatott arca és az, amelyet szinte senki más nem ismer önmagán kívül. Néha azt gondolhatjuk, hogy a filmekből, interjúkból, fotókból ismerünk valamennyire egy-egy hírességet – legalábbis a hangulatát – de ez koránt sincs mindig így.
divany.hu14:53
4
9 dolog, amitől kevésbé lesz vonzó
Tudományos megalapozottságú gyűjtés arról, hogyan szabotálhatja szexepiljét.
_dummy_13:40
3
Horoszkóp 2017 minden csillagjegyre! Jó hírek az Új Évre az asztrológus tollából!
Jó évnek ígérkezik a 2017-es, sőt még egy napfogyatkozás is lesz az év elején, mégpedig február 26-án, amely jelentősen megnöveli a csillagok, égitestek hatását az életünkre. Íme, mire számíthatunk 2017-ben.
_dummy_10:00
2
Válassz egy fát, elmondjuk, mi vár rád a jövőben - Nem mindennapi változások jöhetnek
Kíváncsi vagy, mit tartogatnak az előtted álló napok? Akkor csináld meg gyorstesztünket: válassz egy fát, mi pedig elmondjuk főbb jellemvonásaidat, illetve azt, mire számíthatsz a közeljövőben. Hajrá! Válassz egy fát!
_dummy_9:47
1
Hogyan reagálsz a stresszre? Horoszkópod elárulja!
A mértékét ugyan jelentősen csökkenthetjük, de elkerülni senki nem tudja a stresszt, a mindennapi életünk része. Van, akit felpimpel, van, aki beteg lesz tőle. De te vajon hogyan reagálsz rá? Csillagjegyed erről is árulkodik!
_dummy_9:19
5
13 ismert gyereksztár, aki manapság döbbenetesen néz ki
_dummy_10:31
1
11 titok a zöld szemű emberekről, az utolsón teljesen elképedtünk!
A szem a lélek tükre tartja a régi mondás, és hát valljuk be, annál jobb érzés nem sok van, mikor megismerkedünk valakivel és egy megnyugtató szempárral találjuk szembe magunkat!
_dummy_10:31
1
Ez a 60 másodperces teszt megmutatja, mi az 5 legnagyobb erősséged - Meg fogsz döbbenni
A nyugati numerológia szerint - aminek alapjait az ókori görögök rakták le közel 2500 évvel ezelőtt - a születési dátuma alapján mindenkinek van egy életút száma, amely egyéni jellemzőkkel ruházza fel „viselőjét”. A szám alapján nemcsak azt lehet megmondani, milyen ember vagy, hanem azt is...
_dummy_8:29
1
14 hollywoodi sztár, akit teljesen véletlenül fedeztek fel
Ezek a történetek jó bizonyítékok arra, hogy a legváratlanabb pillanatban is felfedezhetnek. Üldögélt a lépcsőn, majd két arra járó fogatókönyvíró felfigyelt rá, mivel éppen ilyen karaktert kerestek a filmbe. Egy mesebeli történet a sok közül, ami azonban mégis megtörtént.
_dummy_12:43
2
Melyik nap leszel a legszerencsésebb? A 2017-es japán horoszkópod elárulja!
Még csak kóstolgatjuk a gondolatot, hogy pár nap múlva az új évbe lépünk, de máris itt a lehetőségünk, hogy megnézzük, mit tartogat számunkra a 2017-es év. A japán horoszkóp szerint megtudhatjuk, hogy melyik lesz a legszerencsésebb napunk az elkövetkező évben.
_dummy_6:39
9
Milyen szerelem vár rád 2017-ben? - Nagy Szerelmi Horoszkóp
_dummy_14:09
2
Horoszkóp 2017 minden csillagjegyre! Jó hírek az Új Évre az asztrológus tollából!
Jó évnek ígérkezik a 2017-es, sőt még egy napfogyatkozás is lesz az év elején, mégpedig február 26-án, amely jelentősen megnöveli a csillagok, égitestek hatását az életünkre. Íme, mire számíthatunk 2017-ben. Kos 2016 egy sikeres év volt számodra, ami 2017-ben folytatódni fog. Koncentrálj továbbra is a céljaidra, és bízz magadban a jövőben is. Szilárdítsd meg a […]
_dummy_7:44
1
Ajtó a személyiségedre – Egy kép, ami rengeteg dolgot elárul rólad
Nézd végig az alábbi képeket, és válaszd ki, melyik gyakorolja rád a legerősebb hatást. De ne gondolkodj sokáig! Hagyd, hogy a megérzéseid vezessenek, és töprengés nélkül megtaláld azt az ajtót, amelyik tényleg passzol hozzád.
_dummy_5:58
2
A szeretethiányos ember 8 ismertetőjegye
A szeretethiányos emberek sok lelki problémával küzdenek, mivel folyton azt érzik (talán jogosan is), hogy nincs mellettük senki, miközben pedig nagyon igényelnék és vágynak rá. Sajnos, aki gyerekkorában nem kapja meg azt a feltétel nélküli szeretetet, melyet csak egy szülő adhat igazán...
_dummy_5:57
1
Milyen meglepetéseket rejt számodra a 2017-es év?
Az év végének közeledtével hajlamosak vagyunk egy pillanatra megállni, és magunkba nézni, hogy kiértékeljük az elmúlt esztendőt; miközben egyben kíváncsian tekintünk előre az ismeretlenbe, az új tapasztalatok, és lehetőségek végtelen horizontja felé. Váratlan szerelem, költözés, karrier váltás?
_dummy_8:13
1
Készülj fel, 2017-ben ez lesz a legmenőbb hajfrizura! Te is ilyent akarsz majd hordani!
A világ különböző részein, már a tavalyi évben próbálkoztak a pixeles hajfestéssel, de fénykorát igazán a 2017-es évben éri majd el. Ebben az évben, ha menő akarsz lenni, akkor ilyen hajat kérsz a fodrásztól!
_dummy_7:07
1
Te ismered a születési drágaköved titkát? Olvasd el, mit árul el a személyiségedről!
Születési hónapod alapján most kiderítheted, melyik drágakő illik hozzád, valamint azt is megismerheted, mit árul el a személyiségedről. Titkok, amiket talán még te magad sem tudtál…
_dummy_7:14
2
Mit látsz meg először a képen? Ijesztően pontos jellemzést ad rólad a válaszod
Milyen a személyiséged, hogyan viszonyulsz az élethez? Többek között ezt árulja el az a személyiségteszt, amit most te is megcsinálhatsz. Nézd meg a képet és döntsd el, mit látsz - ezután pedig olvasd el a jellemzést. Ijesztően pontos.
_dummy_7:56
11
2017-es NAGY pénzhoroszkóp. Ez a 3 csillagjegy lesz a legszerencsésebb jövőre a pénzügyekben!
_dummy_7:56
2
Válassz egy házat, és nézd meg, mit rejt a lelked!
Válassz egy házat, de ne azt, amiben élni szeretnél, hanem azt, ami szerinted leginkább illik hozzád jelen pillanatban. Ne gondolkodj sokáig, válassz ösztönösen.
_dummy_8:10
1
12 sztár, akik durván lecsúsztak a lejtőn
Vannak, akik a káros szenvedélyeik hatására indulnak el a leépülés útján, míg mások egész egyszerűen csak elhagyják magukat...
_dummy_8:07
11
Válassz az angyali levelek közül - Tudd meg, mit üzen Őrangyalod
_dummy_8:05
2
Mennyire vagy jó barát? Ezt mondja rólad a csillagjegyed
Az ember társas lény, és tény, hogy jó barátok nélkül sivárabb lenne az életünk. Jó tudni, hogy van, akire mindig számíthatunk, de vajon te milyen vagy barátnak? És egyáltalán, mennyire könnyen barátkozol? Horoszkópod erről is árulkodhat.
_dummy_6:38
15
A kínai 9 csillag megmutatja a sorsodat! Nézd mi vár rád! A pontossága meg fog lepni!
_dummy_8:53
1
9 jel, hogy párkapcsolatod nagy bajban van, és azonnal cselekedned kell!
Természetes dolog, hogy néhány év elteltével elszáll a rózsaszín köd, alábbhagy a halálos szerelem. De ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy a kapcsolatnak véget kell vetni. Ha a felek továbbra is tisztelik, szeretik egymást, és nem képesek a másik nélkül létezni, az egy hosszú és tartalmas kapcsolat...
_dummy_6:31
6
3 kérdéses Tibeti-teszt, ami azonnal elárulja milyen a személyiséged!
_dummy_8:22
9
Mi a legvonzóbb tulajdonságod? Csillagjegyed elárulja!
_dummy_9:39
10
Válassz egy mandalát és tudd meg mi vár rád 2017-ben!
_dummy_9:39
11
Ilyen vagy 1 mondatban a csillagjegyed szerint
_dummy_10:25
10
Te mit látsz meg először ezen a KÉPEN? A válaszod mindent elárul a személyiségedről!
_dummy_10:24
5
Így állsz az önbizalom terén – Horoszkópod elárulja!
_dummy_7:29
2
Te melyik fát vinnéd haza Karácsonyra? Ezt árulja el rólad!
Karácsonyfát választani egyszerű dolognak tűnik, mégis sok ember képes akár nagyon hosszú időt eltölteni a vásárokban. Szakértők azt állítják oka van annak is,hogy milyen fát viszünk haza, szorosan kapcsolódik személyiségünkhöz, lelki állapotunkhoz.
_dummy_7:30
1
Milyen gyorsan hevered ki a szakítást? Horoszkópod árulkodik róla
Egy szakítás minden esetben fájdalmas dolog, és nem csoda, ha az ember szeretné tudni, meddig kell még a lelki sebektől szenvednie, és mikor kezdi el végre kicsit önfeledten érezni magát. Ugyan a fájdalom kezelésére mindenkinek van módszere – van, aki a barátaival csap görbe estét, más kisírja magát...
_dummy_7:33
10
Részeges horoszkóp - végre kiderül, ki, hogy bírja az italt, miből mennyit iszik!
_dummy_7:30
2
Ilyen háziállat illik hozzád a csillagjegyed szerint
Amikor szeretnél befogadni egy háziállatot, rengeteg szempontot kell figyelembe venned. Ezek közül is a legfontosabb, hogy a kiválasztott kedvenc mennyire passzol a személyiségedhez és ritmusodhoz: egy aktív életvitelű személynek olyan kisállatra van szüksége, aki képes tartani vele az iramot, míg egy nyugodtabb embernél fontos, hogy az új családtagnak is megfelelő legyen a pihentető életmód.
_dummy_8:01
2
5 ok, amiért érdemes randizni az egyes csillagjegyekkel
Horoszkópunk sokat elárul romantikus énünkről, például, hogy hogyan fejezzük ki érzelmeinket, mennyire vagyunk hűségesek és persze azt is, hogy mi az, amivel a leginkább ki lehet hozni minket a sodrunkból. Íme, 5 ok, amiért érdemes egy próbát tenned kiszemelteddel!
_dummy_8:00
7
Tudd meg, mit üzen az Univerzum – Válassz egy színes kártyát!
_dummy_7:29
19
3 kérdéses Tibeti-teszt, ami azonnal elárulja milyen a személyiséged!
_dummy_7:10
2
12 óriási különbség a barátok és a legjobb barátok között
Az embernek vannak barátai. Kinek több, kinek kevesebb. Sokan közülük csak haverok, akivel nem osztunk meg minden hülyeséget, amit gondolunk vagy ami velünk történik. Persze jól érezzük magunkat velük, de az ilyen kapcsolatokra nem jellemző a száz százalékos őszinteség, nem minden esetben mondjuk...
_dummy_7:10
6
Melyik csillagjegy hajlamos leginkább a megcsalásra?
_dummy_8:02
2
Használati utasítás férfiakhoz - 25 pontban
Egyszerű és nagyszerű tippek ahhoz, hogy megértsük azt a nemet, aki képtelen két dologra koncentrálni egyszerre, és aki tele hassal és kielégített szexuális vágyakkal a világ legboldogabb embere tud lenni...