Mindentudó kémszoftvert telepítenek a turisták telefonjára Kína egyes határátkelőin

A Hszincsiang-Ujgur Autonóm Területen totálissá lett megfigyelést kiterjesztették a külföldiekre is – derül ki egy nemzetközi oknyomozásból. A beutazók telefonjairól minden adatot megszereznek, leginkább az iszlamista tartalmakra vadásznak, de a dalai láma és egy japán metálbanda is gyanús a kínai állam szemében.

KATTINTS IDE A FOLYTATÁSHOZ
Itt a legnépszerűbb:

Sokkal több egy szimpla chatnél a lila csevegőszolgáltatás, amely számos hasznos funkciójával nem mindennapi kommunikációs lehetőségeket kínál. Segítségével például jelentősen lefaraghatod kiadásaidat. Megmutatjuk, hogyan érdemes használnod, és milyen előnyökkel jár.

_dummy_18:21

Most érdemes új mobilt venni - ingyenes kijelző csere 12 hónapig a Huaweinél - GSMring

1

A Huawei elég sűrűn szokott speciális promóciókat indítani. Sajnos itthon nem olyan gyakran mint külföldön, de azért a hazai felhasználókról sem feledkezik meg a kínai cég. Most egy közel három hetes akció keretén belül a P30 széria modelljeire kínálnak egy éves kijelzőcsere garanciát. Aki 2019. július 10. és július 31. között vásárol hivatalos viszonteladótól Huawei P30 Lite, Huawei P30 vagy Huawei P30 Pro okostelefont és regisztrálja a készüléket, 12 hónapig érvényes egy alkalmas ingyenes kijelző cserét kap.

_dummy_16:33

5 GB ingyen internetet kapunk nyárra a Telenortól

2

A nyár alkalmából a Telenor több mobilnetes promóciót is hirdet az számlás és kártyás ügyfeleinek és az új szolgáltatások megrendelőinek. A Telenor számlás előfizetéssel rendelkező ügyfelei 5 GB extra internetet kapnak ajándékba, melyet augusztus végéig tudnak felhasználni.

_dummy_18:28

Bomba árat kapott a Xiaomi Mi 9T

6
_dummy_16:33

Meg van az Asus ROG Phone 2 bemutatójának időpontja

2

Múlt hónapban jött egy hír, miszerint az Asus a következő gamer mobilja a ROG Phone 2 júliusban fog bemutatkozni. A pletyka igaznak bizonyult, a tavjani cég ma közzétette Weibo oldalán a bemutató időpontját.

_dummy_16:21

Bravúrozott a Galaxy A50 a DxOMark tesztjén

3

A Samsung Galaxy A50 egyike azon kevés középkategóriás mobilnak, aminek a hátlapján három kamera van. A készüléket a Galaxy A30 mellett februárban a Mobil Világkongresszuson mutatta be a dél-koreai gyártó, mint a megújult Galaxy A első két tagját.

_dummy_20:20

Kiderült mikortól lesz itthon elérhető a Honor 20

1

A Honor 20 bemutatójára május 21-én került sor, azonban egy ideig nem tudtuk, hogy hol és mikor fog megjelenni, azóta kínában már elérhető a készülék, ami eddig egész jó eladási mutatókat produkált, most pedig az is kiderült mikortól lehet itthon megvásárolni.

_dummy_20:17

Előzetest kapott az Oppo kijelző alá szerelt szelfi kamerás mobilja

1

Nem újdonság, hogy az Oppo egy olyan telefon bemutatására készül melynek szelfi kamerája láthatatlanul van elhelyezve a megjelenítőben, korábban már láthattuk a készüléket pár másodperc erejéig működés közben, most pedig egy előzetes is érkezett hozzá.

computerworld.hu10:53

Az Android legnagyobb problémája

1

Egy két éven keresztül tartó kutatás 2040 rosszindulatú programot tartalmazó, hamisított appot talált a hivatalos Android áruház, a Google Play kínálatában.

_dummy_17:10

Erre a 17 Huawei mobilra már biztosan érkezik az Android Q

1

Jelenleg sokakat foglalkoztató kérdés, hogy az USA és a Huawei közötti konfliktusnak köszönhetően érkezik-e a jövőben Android frissítés a telefonjára, a kínai vállalat most közzétett egy listát, amin 17 mobil neve szerepel, és elmondásuk alapján ezekre biztosan megérkezik majd az Android Q.

pcworld.hu10:05

Viber a maximumon: tippek és trükkök az okos csevegőhöz

10
+1 MEGLEPETÉS IDÉZET
a citatum.hu-tól:
Copyright © 2018. cikkpakk.hu
Minden jog fenntartva.
Hivatalos IttaHelye.hu utód 2009-2016.
Image thumbnails by pagepeeker.com.
info@cikkpakk.hu


Ingyenesen letölthető remek programok!
Steam játékajánló
Dancewave