Itt a legnépszerűbb:

Szia, introvertált vagyok. Ez nem egy betegség vagy anomália, ez a személyiségem. A definíció szerint a saját fejünkben élünk, és csak úgy tudjuk feltölteni az energiaszintünket, ha egyedül vagyunk. A szociális interakciók elfárasztanak és leszívnak minket, és szükségünk van csendre és magányra...

_dummy_08:34

Melyik napon születtél? Ez az angyal véd téged

18
_dummy_07:34

Flört vagy igaz szerelem vár rád ősszel? - Nagy Őszi Szerelmi Horoszkóp

11
_dummy_12:54

Használati utasítás introvertált emberekhez

54
www.nlcafe.hu07:06

20 káprázatos őszi köröm

1

Ragyogj az ősz káprázatosan szép színeiben. Mutatjuk, melyek a legdivatosabb színek, minták. Inspirálódj, meríts ötleteket, böngéssz kedvedre a gyönyörű szép őszi körmök között. Melyiket választod a 20 káprázatos manikűr közül?

_dummy_07:11

6 trükk, amit érdemes eltanulnod a sminkesektől

1

Minden sminkesnek megvannak a saját bevált trükkjei, szokásai, amikhez ragaszkodik a munkája során. Ezek olyan apró fortélyok, amik meggyorsítják a sminkelést, tartósabbá teszik a végeredményt, vagy egyszerűen csak elhárítják a katasztrófát (például azt, mikor eltörik a kedvenc szemhéjporod)...

_dummy_08:45

Horoszkóp: A hónap, amelyben születtél elárulja sorsfeladatod!

24
_dummy_08:38

Ilyen tetoválás illik hozzád a csillagjegyed szerint

32
_dummy_08:38

12 csillagjegy - 12 üzenete : egy Neked szól!

16
_dummy_14:18

7 jel, hogy Ő az Igazi

6
_dummy_00:16

Tehenek az esküvőn

1

Van azonban, hogy még egy igazán profi zenekar is elnémul, holott minden együtt van egy jó kis zenéléshez. Hogy miért, azt Balázs Gergely a Galga Express Band tagja meséli el.

_dummy_07:55

Mi a csillagjegyed? Elárulom, mi a te titkos fegyvered

3

Csillagjegyünk sokat elárul arról, hogy miként használjuk fantáziánkat, emlékeinket, problémamegoldó képességünket, megérzéseinkről, tanulási- és megismerési folyamatainkról.Válaszd ki a tiédet, és használd titkos fegyveredet!

_dummy_07:15

Olyan vagy,ahogy csókolsz! Így buktat le a csillagjegyed!

2

Minden csillagjegyhez tartozik egy-egy őrangyal, így neked is van egy saját őrangyalod, aki a nehéz helyzetekben veled van és vigaszt nyújt számodra. Ha szeretnéd, hogy neked is segítsenek az angyalok, nézd meg, hogy melyik angyal illik hozzád a leginkább, és kérd a támogatását a mindennapokban!

_dummy_19:37

A Sztárportréban Szolnoki Péter!

1

A hétköznapi életemben nem szoktam énekelgetni, vagy produkálni magam. Ha elmegyek egy esküvőre, vagy baráti születésnapra, és ott megkérnek, hogy énekeljek, azt sem mindig szívesen teszem. Az más, ha kifejezetten úgy megyek el egy szülinapra, vagy egy esküvőre, hogy felkérnek fellépni. A teljes riport megtekinthető az oldalon!

+1 MEGLEPETÉS IDÉZET
a citatum.hu-tól:
Copyright © 2018. cikkpakk.hu
Minden jog fenntartva.
Hivatalos IttaHelye.hu utód 2009-2016.
Image thumbnails by pagepeeker.com.
info@cikkpakk.hu


Ingyenesen letölthető remek programok!
Steam játékajánló
Dancewave