Mobilokból készülhetnek majd az érmek a következő olimpián

Bár az idei olimpiának éppen csak, hogy vége szakadt, máris érkeznek a hírek a következő, 2020-ban megrendezésre kerülő utódjáról. Ezek közül az egyik szerint a Japánban megrendezésre kerülő eseményen már […] A Mobilokból készülhetnek majd az érmek a következő olimpián bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

KATTINTS IDE A FOLYTATÁSHOZ
Itt a legnépszerűbb:

Bár a Microsoft által két héttel ezelőtt kiadott Évfordulós Frissítés gond nélkül ment fel és működik a Windows 1-ek legtöbbjére, egyes konfigurációkon súlyos fagyásokat okozhat. Az erről szóló beszámolók már […] A Kiderült mitől fagy a Windows 10 évfordulós frissítése bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_00:04

Bréking: Megérkezett az Android 7.0 Nougat

1

A Google hétfőn este – a PC Fórum korábbi előrejelzésének megfelelően – útjára indította Android rendszere legújabb, 7.0-s verzióját. A cég ugyanis elérhetővé tette a Nougat kódnevű új verzió hivatalos […] A Bréking: Megérkezett az Android 7.0 Nougat bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_14:04

Három világrekordot is beállított az id Software

1

Bár az id Software és legendás franchise-jai, a Wolfenstein és a Quake eddig is az FPS műfaj koronázatlan királyainak számítottak, a napokban hivatalosan is elismerésre került kiemelkedő jellegük. A Guinness […] A Három világrekordot is beállított az id Software bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_14:04

Van, aki már most egy Apple iPhone 7-tel telefonálhat

1

Bár az Apple hivatalosan csak jövő hónapban fogja leleplezni új iPhone készülékét, a jelek szerint már van olyan, aki most is az új mobillal telefonálhat. Legalábbis erre utal az a […] A Van, aki már most egy Apple iPhone 7-tel telefonálhat bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_09:04

Ma adja ki az Android 7.0 Nougat-ot a Google

2

A Google a mai napon fogja bejelenteni mobilos operációs rendszere legújabb kiadásának végleges kiadását. Az Android 7.0 Nougat előzetes változatban már március óta elérhető fejlesztők számára, de stabil változata csak […] A Ma adja ki az Android 7.0 Nougat-ot a Google bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_09:04
42
_dummy_13:04

Ismét növekedni kezett a spam-levelek aránya

1

[Kaspersky] 2016 második negyedévében a teljes email forgalom 57,3 %-a volt spam levél a Kaspersky Lab negyedéves jelentése szerint. Ez négy százalékos növekedést jelent 2015 ugyanezen időszakához képest, és egy […] A Ismét növekedni kezett a spam-levelek aránya bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_13:04

Ultrarövid távolságra vetítő projektort ad ki az LG

1

[LG] Az LG Electronics új modellel bővíti Minibeam termékcsaládját. Az ultrarövid vetítési távolságú (ultra short throw — UST) PH450U modell a kategória versenytárs készülékeire jellemző magas ár és komplikált működtetés […] A Ultrarövid távolságra vetítő projektort ad ki az LG bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_17:04

Itt az új Deus Ex kiadási trailere – és nagyon jó lett

2

Jövő kedden végre megvásárolhatóvá fog válni a Deus Ex sorozat következő, nagyreményű darabja, a Mankind Divided, amiben – több, vakvágánynak bizonyult kísérlet után – ismét Adam Jensen bőrébe bújhatnak majd […] A Itt az új Deus Ex kiadási trailere – és nagyon jó lett bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_17:04

Így működik a Minecraft a virtuális valósághoz igazított változata

2

A Microsoft a héten egy olyan ingyenes frissítést tett elérhetővé a Minecraft-hez, ami VR-támogatással vértezi fel a népszerű játékot. Telepítését követően egy virtuálisvalóság-sisak segítségével szó szerint teljesen új betekintést lehet […] A Így működik a Minecraft a virtuális valósághoz igazított változata bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_16:19

Teszt: Huawei Color Band A1 – Észrevétlen marad

9
_dummy_12:04

Pénzt fizet Edge böngészője használatáért a Microsoft

4

Bár a Microsoft a Windows 10-zel együtt bemutatott Edge böngészője kiadása óta folyamatosan újabb és újabb felhasználókat hódít meg, csak nagyon lassan tudja növelni piaci szeletkéjét. A Microsoft ezért egy […] A Pénzt fizet Edge böngészője használatáért a Microsoft bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_12:04

Még idén elkészül a DDR5 memória specifikációja

1

Még az idei év vége előtt elkészült a következő generációs DDR memóriák specifikációja – közölte az Intel a héten megtartott fejlesztői fórumán. A DDR5 technológia még az eddigieknél is több […] A Még idén elkészül a DDR5 memória specifikációja bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_12:04

Hivatalos: Csak 2017-ben jönnek az AMD új Zen processzorai

1

Az AMD a héten hivatalosan is megerősítette a PC Fórum által már napokkal ezelőtt megírt információt, ami szerint jövő évre halasztja következő generációs Zen architektúrára épülő processzorainak kiadását. Korábban az […] A Hivatalos: Csak 2017-ben jönnek az AMD új Zen processzorai bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_17:04

Új, gamereknek szánt AIO PC-ket jelentett be a Lenovo

2

[Lenovo] A Gamescom®-on, az IdeaCentre Y710 Cube és az IdeaCentre AIO Y910 gamer modellek bejelentésével a Lenovo két új utat mutatott a teljesítményorientált játékosoknak, hogy gyakorlatilag bárhol megtapasztalják a virtuális […] A Új, gamereknek szánt AIO PC-ket jelentett be a Lenovo bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_17:04

Új, gamereknek szánt AIO PC-ket jelentett be a Lenovo

2

[Lenovo] A Gamescom®-on, az IdeaCentre Y710 Cube és az IdeaCentre AIO Y910 gamer modellek bejelentésével a Lenovo két új utat mutatott a teljesítményorientált játékosoknak, hogy gyakorlatilag bárhol megtapasztalják a virtuális […] A Új, gamereknek szánt AIO PC-ket jelentett be a Lenovo bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_12:04

Meglepő kütyüt fog adni a Happy Meal-hez a McDonald's

1

A McDonald’s hamarosan egy, a cég renoméját ismerve meglepőnek mondható kütyüt fog mellékelni minden Happy Meal-hez. Az elsősorban gyerekeknek szánt menüben ugyanis a gyorsétterem-lánc az ételek mellé egy fitnesz-karpántot is […] A Meglepő kütyüt fog adni a Happy Meal-hez a McDonald's bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_12:04

Kocka alakú, VR-hez szánt gamer PC-t ad ki a HP

1

A PC-k piacán elsősorban laptopjairól és üzleti gépeiről ismert HP a héten egy mondhatni profiidegen asztali gépet jelentett be. A cég új Omen X masináját ugyanis nem irodákba, hanem gamereknek […] A Kocka alakú, VR-hez szánt gamer PC-t ad ki a HP bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_12:04

Kocka alakú, VR-hez szánt gamer PC-t ad ki a HP

1

A PC-k piacán elsősorban laptopjairól és üzleti gépeiről ismert HP a héten egy mondhatni profiidegen asztali gépet jelentett be. A cég új Omen X masináját ugyanis nem irodákba, hanem gamereknek […] A Kocka alakú, VR-hez szánt gamer PC-t ad ki a HP bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_16:04

Új online játékmódokat fog hozni a Watch Dogs 2

1

Bár már a két évvel ezelőtt megjelent, eredeti Watch Dogs játéknak is igen erős részét képezte online módja, ősszel megjelenő folytatásában még nagyobb hangsúlyt helyeztek a készítők erre a részre. […] A Új online játékmódokat fog hozni a Watch Dogs 2 bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_16:04

Half-Life 3 feliratot fotóztak a Gamescom kiállításon

1

Azok a játékosok, akik ellátogatnak a héten Kölnben zajló Gamescom kiállításra, egy meglepő zászlóval talákozhatnak az előbbinek helyt adó rendezvénycsarnok bejáratánál. Ezen ugyanis a Half-Life sorozat régóta várt, harmadik folytatására […] A Half-Life 3 feliratot fotóztak a Gamescom kiállításon bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_16:04

Nagyot mer álmodni az iPhone 8 koncepcióvideója

2

Bár az Apple hivatalosan még okostelefon sorozatának hetes sorozatát sem mutatta be, egyesek már az iPhone 8-as számjegyet viselő változatáról álmodoznak. Ezt tette a fenti klip készítője is, aki türelmetlenségében […] A Nagyot mer álmodni az iPhone 8 koncepcióvideója bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_11:04

Holografikus kezelőfelületet kap jövőre a Windows 10

35
_dummy_11:04

Egyre okosabbak lesznek a termékcsomagolások is

1

[Xerox] A vásárlási szokások változásai a csomagolóipart sem hagyják érintetlenül. Mélyreható átalakulások előtt áll ez a szektor, hogy lépést tartson az egész világot behálózó infokommunikációs fejlesztésekkel. Ennek megfelelően a jövőben […] A Egyre okosabbak lesznek a termékcsomagolások is bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_15:04

Új mobilos videóhívó alkalmazást mutatott be a Google

1

A Google hétfőn jelentette be, hogy nyilvánosan is elérhetővé tette eredetileg még tavaszi I/O konferenciáján beharangozott új mobilos videóhívó alkalmazását. A Duo-t a cég kifejezetten kétszemélyes távbeszélgetésehez fejlesztette ki, és […] A Új mobilos videóhívó alkalmazást mutatott be a Google bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_15:04

Kétmilliárdra büntették a Google-t Oroszországban

1

[MTI] Az orosz szakhatóság 438 millió rubeles (mintegy 6,75 millió dolláros) bírságot szabott ki a Google-ra monopóliumellenes törvények megsértése miatt. Alekszej Docenko, az orosz Szövetségi Monopóliumellenes Szolgálat (FASz) szóvivője közölte, […] A Kétmilliárdra büntették a Google-t Oroszországban bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_10:04
71
_dummy_10:04

Elképesztő, 12.000 DPI-s gamer egeret mutatott be a Logitech

2

[Logitech] A Logitech a mai napon mutatta be legújabb gamer egerét, a Logitech® G Pro-t. Az eSport játékosoknak tervezett egér a Logitech által kifejlesztett legpontosabb optikai szenzorral, egy fém, rugós […] A Elképesztő, 12.000 DPI-s gamer egeret mutatott be a Logitech bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_07:43

BlitzWolf BW-S7 teszt - Gyorstöltő adapter 5 USB porttal

11
_dummy_14:04

35 évvel ezelőtt adták ki az első IBM PC-t

2

Bár asztali számítógépeinket alapvetően rendkívül modern találmányokként tartjuk számon, valójában alapjaikban már nem annyira friss technológiát képeznek, mint azt a legtöbben gondolnák. Első képviselőjük és eredeti ősük, az IBM PC […] A 35 évvel ezelőtt adták ki az első IBM PC-t bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_14:04

Vezérlővé változtatják testünk ezek a divatos aranytetkók

1

Bár tetoválások hagyományosan nem rendelkeznek funkcióval azon túl, hogy díszítsék az őket viselők bőrét, egy új eljárásnak köszönhetőn praktikus szempontok szerint is hasznossá válhatnak. A MIT kutatói által kidolgozott DuoSkin […] A Vezérlővé változtatják testünk ezek a divatos aranytetkók bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_14:04

Automatikusan mér mindent a világ első okos-rögbilabdája

1

Egy amerikai sportszergyártó a napokban mutatta be legújabb termékét, amiről azt állítja, hogy a világ első okos-rögbilabdáját képezi. A Wilson X Connected Football digitális szenzorokkal van telepakolva, amikkel automatikusan méri […] A Automatikusan mér mindent a világ első okos-rögbilabdája bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_09:04
94
_dummy_12:04

Már tesztelhető a következő Windows előzetes kiadása

12
_dummy_12:04

Ingyenes zsarolóprogram-ellenes eszközt adott ki a Kaspersky

21
_dummy_12:04

Gyorsabb lett a mobilinternet a Balatonnál

2

[Telekom] A Telekom 8 Balaton-parti település frekventált részein duplájára, akár 300 Mbit/sec-re* növelte 4G mobilinternet hálózatának elméleti maximum sebességét. A fejlesztésben érintett települések Balatonfüred, Balatonkenese, Balatonlelle, Balatonszabadi, Fonyód, Gyenesdiás, Keszthely […] A Gyorsabb lett a mobilinternet a Balatonnál bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_16:04

Szeptember 7-én jelenthetik be az iPhone 7-et

1

Bár azt, hogy a következő generációs iPhone-t szeptember közepétől vásárolhatják majd meg, a PC Fórum olvasói már hetek óta tudják, mindeddig nem volt egyértelmű, hogy mikor is kerül majd a […] A Szeptember 7-én jelenthetik be az iPhone 7-et bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_16:04

Szeptember 7-én jelenthetik be az iPhone 7-et

1

Bár azt, hogy a következő generációs iPhone-t szeptember közepétől vásárolhatják majd meg, a PC Fórum olvasói már hetek óta tudják, mindeddig nem volt egyértelmű, hogy mikor is kerül majd a […] A Szeptember 7-én jelenthetik be az iPhone 7-et bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_16:04

Szokatlan fegyverek is lesznek az új Battlefield játékban

1

A napokban új trailer érkezett az ősszel megjelenő következő Battlefield játékhoz. A friss klip a játékban használható fegyvereket mutatja be – amik között a jelek szerint néhány a megszokottól nagyon […] A Szokatlan fegyverek is lesznek az új Battlefield játékban bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_16:04

Vadiúj, univerzális operációs rendszeren dolgozhat a Google

2

Szemfüles szakemberek érdekes nyomokra leltek a Google online kódtárában, amik arra utalnak, hogy a keresőóriás egy teljesen új operációs rendszer fejlesztésén dolgozik. A Fuchsia a jelek szerint egy olyan univerzális […] A Vadiúj, univerzális operációs rendszeren dolgozhat a Google bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_11:04

Bréking: Itt az új Star Wars film trailere, és benne van Darth Vader is

2

Európai idő szerint péntek hajnalban a Disney új előzetest adott ki az idén karácsonykor bemutatásra kerülő következő Star Wars filmhez. A Zsivány Egyes alcímet viselő új epizód friss trailerében többek […] A Bréking: Itt az új Star Wars film trailere, és benne van Darth Vader is bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_11:04

Nem bír az Adblock Plus a Facebook blokkolásmegkerülésével

2

Mint arról a hét közepén beszámoltunk, a napokban a Facebook is beállt azon weboldalak sorába, akik a továbbiakban nem hajlandók elfogadni azt, hogy a webezők profitéhes álszent cégek által megvezetve […] A Nem bír az Adblock Plus a Facebook blokkolásmegkerülésével bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_11:04

Veszélyben Bill Gates helye a világ leggazdagabbjainak listáján

1

A Forbes a héten frissítette a világ leggazdagabb technológiai embereit rangsoroló listáját, aminek első helyén továbbra is Bill Gates, a Microsoft alapítója végzett. Ugyanakkor az évtizedek óta az élen tanyázó […] A Veszélyben Bill Gates helye a világ leggazdagabbjainak listáján bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_05:57

R-Box Pro - 4K mini PC Android 6.0-val

22
_dummy_15:04

Már megint baleset okozott egy önvezető Tesla

1

Annak ellenére, hogy a méregdrága Tesla-kat alig engedheti meg magának valaki, lassan már nem múlik el úgy hét, hogy ne érkezne egy újabb hír, ami szerint megint balesetet okozott a […] A Már megint baleset okozott egy önvezető Tesla bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_15:04

Megtetszett a delfinnek az iPad, ezért elvette azt

1

Nem mindennapi incidensre került sor a héten egy amerikai delfin-akváriumban, amiről felvétel is készült. Ezen az látható, hogy az okos emlősök közül az egyik egyszerűen kikapja az egyik látogató kezéből […] A Megtetszett a delfinnek az iPad, ezért elvette azt bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_15:04

Megtetszett a delfinnek az iPad, ezért elvette azt

1

Nem mindennapi incidensre került sor a héten egy amerikai delfin-akváriumban, amiről felvétel is készült. Ezen az látható, hogy az okos emlősök közül az egyik egyszerűen kikapja az egyik látogató kezéből […] A Megtetszett a delfinnek az iPad, ezért elvette azt bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_15:04

Feltörték az összes Volkswagen autó központizár-rendszerét

1

Biztonsági szakértőknek sikerült egy nagyon durva gyengeséget azonosítaniuk a Volkswagen autók gyárilag beépített központi zárában. A sebezhetőség kihasználásával lehetővé válik a német konszern által az utóbbi 15 évben gyártott gyakorlatilag […] A Feltörték az összes Volkswagen autó központizár-rendszerét bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_10:04

Óriási SSD-ket jelentett be a Samsung, a Lenovo és a Toshiba is

2

Egy nappal az után, hogy a Seagate gigantikus kapacitású, 60 terabájtos SSD kiadását jelentette be, jelentkezett három másik gyártó is, hogy ők is dolgoznak ám hasonlóan nagy flash-tárolók piacra dobásán. […] A Óriási SSD-ket jelentett be a Samsung, a Lenovo és a Toshiba is bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_19:04

Böngészés közben fertőz a legújabb androidos zsarolóvírus

2

[G Data] Az androidos telefonok a készülékeket zárolni képes zsaroló kártevővel fertőződhetnek meg, és ehhez elegendő egy fertőzött weboldal felkeresése – hívja fel a figyelmet a G Data. A német […] A Böngészés közben fertőz a legújabb androidos zsarolóvírus bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_14:04

Tovább fog velünk maradni a Windows 10, mint gondoltuk

23
_dummy_14:04

Világrekordot állított fel ez a rengeteg táncoló robot

1

Bár a fenti videón láthatókhoz hasonló táncoló robotot vélhetően már mindenki látott, ennyit egyszerre belőlük biztosan nem. Legalábbis a Guinness World Records szerint, ami a napokban hitelesítette őket, mint a […] A Világrekordot állított fel ez a rengeteg táncoló robot bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_09:04

Blokkolhatatlanok lesznek a reklámok a Facebook-on

1

Arról, hogy a reklámblokkolás szintje manapság olyan magasra nőtt, ami már alapvetően veszélyezteti a legtöbb oldal megélhetését és függetlenségét, amik ezért ellenlépéseket tettek a szűrés mértékének visszaszorítására, már többször írtunk. […] A Blokkolhatatlanok lesznek a reklámok a Facebook-on bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_18:04

Megjött az eddigi legabszurdabb virtuális valóság játék

1

A virtuális valóságot hagyományosan olyan helyzetek és szituációk modellezésére szokás használni, amikbe a valóságban költséges vagy veszélyes lenne bekerülni, vagy amik a való világban nem is létezhetnének. Ezen kívül a […] A Megjött az eddigi legabszurdabb virtuális valóság játék bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_13:04

A Linux miatt lehet könnyebben törhető a Windows

2

Azok a felhasználók, akik aktiválják a Windows a múlt héten megjelent évfordulós frissítésének egy újdonságát és felrakják az új Linux alrendszert a szoftverbe, komoly veszélynek teszik ki magukat és adataikat. […] A A Linux miatt lehet könnyebben törhető a Windows bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_13:04

Már Linux-szal is működik a Microsoft Surface táblagépe

1

A Linux a héten letölthetővé vált 4.8-as verziója egy igen érdekes – mondhatni unortodox – fejlesztéssel érkezik. A nyílt forrású rendszermag új kiadása ugyanis már képes működni a Microsoft saját […] A Már Linux-szal is működik a Microsoft Surface táblagépe bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_13:04

Kiderült: Így működik valójában a Pokemon Go

3

Gondolkodtál már azon, hogy hogyan kerül az a sok Pokemon az utcákra és mezőkre? Hát, így. Olvassa tovább… Kiderült: Így működik valójában a Pokemon Go Forrás: PC fórum A Kiderült: Így működik valójában a Pokemon Go bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_17:04

Megölték Edward Snowdent, a világméretű netes kémkedés leleplezőjét?

1

Amerikai vagy orosz titkos ügynökök elfoghatták vagy akár meg is ölhették Edward Snowden-t, az egykori amerikai nemzetbiztonsági ügynököt, aki három évvel ezelőtt leleplezte az USA és néhány más ország által […] A Megölték Edward Snowdent, a világméretű netes kémkedés leleplezőjét? bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_17:04

12 terabájtos merevlemezt ad ki a Seagate

1

Bár az SSD-k idén már nem csak sebességben, de maximális kapacitásban is átvették a vezetést a merevlemezektől, most úgy tűnik, hogy utóbbiak hamarosan csökkenthetik lemaradásukat mozgó alkatrész nélküli társaikhoz képest. […] A 12 terabájtos merevlemezt ad ki a Seagate bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_17:04

25 éves lett a világ legeslegelső weboldala

15
_dummy_17:04

Így néz ki az Apple majdnem kész új főhadiszállása

1

Közel két és fél évvel megkezdésük után lassan befejezésükhöz látszanak közeledni az Apple új főhadiszállásának építési munkálatai. Az új almás campus-on mostanra már gyakorlatilag minden épületet felhúztak, és már a […] A Így néz ki az Apple majdnem kész új főhadiszállása bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_17:04

Így hekkelheted be magad bármelyik reptérre egy androidos telefonnal

2

Meglepő (?) biztonsági gyengeséget sikerült azonosítania egy lengyel hackernek a repülőterek biztonsági kapujainak működésében, aminek kihasználásával szabadon be tudott jutni a mezei repülőutasok által egyébként elzárt területekre is. Przemek Jaroszewski […] A Így hekkelheted be magad bármelyik reptérre egy androidos telefonnal bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_17:04

Elképesztő mértékben lassíthatják a vírusirtók a gépet

16
hvg.hu12:59

Megcsinálták a laptoptáskát, ami menet közben fel is tölti a gépet

1

Majdnem mindegy, hogy meddig bírja a notebook, ha folyamatosan kéznél van egy utántöltési lehetőség. Nem is nagyon tudnánk elképzelni jobb helyet neki, mint a géphordozó táskába építve.

_dummy_16:04

Elektronikus választási rendszer bevezetését javasolja a MLP

1

[MTI] A Magyar Liberális Párt (MLP) azt javasolja, hogy észt mintára Magyarországon is vezessék be az elektronikus választási rendszert. Olvassa tovább… Elektronikus választási rendszer bevezetését javasolja a MLP Forrás: […] A Elektronikus választási rendszer bevezetését javasolja a MLP bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_16:04

Elektronikus választási rendszer bevezetését javasolja a MLP

1

[MTI] A Magyar Liberális Párt (MLP) azt javasolja, hogy észt mintára Magyarországon is vezessék be az elektronikus választási rendszert. Olvassa tovább… Elektronikus választási rendszer bevezetését javasolja a MLP Forrás: […] A Elektronikus választási rendszer bevezetését javasolja a MLP bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

hvg.hu11:22

Kipróbáltuk a kütyüt, ami lefordítja nekünk a szobanövényünk jajkiáltásait

1

A növények és a kütyük iránt egyaránt fokozott érdeklődést mutatók kíváncsiságát azonnal felkeltheti az okos növényőrnek nevezett eszköz, amellyel a telefonon követhetjük nyomon, hogy érzi magát kedvenc cserepes élőlényünk. Kipróbáltuk.

_dummy_14:04

Újratervezik a budapesti elektronikus jegyrendszert

1

[BKK] A BKK Igazgatósága a nyár elején támogatta a fővárosi elektronikus jegyrendszer jelentős áttervezését a projekt sikeres megvalósíthatósága érdekében, miután kiderült, hogy a korábbi menedzsment által rögzített műszaki feltételek megtartásával […] A Újratervezik a budapesti elektronikus jegyrendszert bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

hvg.hu07:31

Ilyen járda és zebra kellene az egész országba, alig lenne baleset

2

Megtervezték a gyalogátkelőhelyet, ahol a járókelő anélkül tudja, hogy átmehet-e az úton, hogy rá sem kell néznie a lámpára.

hvg.hu07:46

Nézze csak, egy magyar kitalálta a kütyüt, ami minden kerékpáros álma

2

A tenyérben elférő Shoka Bell kerékpáros kiegészítő kütyü egyszerre tud mindent, amire egy biciklisnek csak szüksége lehet.

_dummy_16:04

Szétégett a napon a gyerekük, mert ők Pokemon Go-ztak

2

Bár már korábban is beszámoltunk olyan esetről, amikor súlyos sérüléshez vezetett a múlt hónap közepén kitört Pokemon Go-mánia, most egy még durvább incidensről érkezett hír, amiben egy kisgyerek vált hajszál […] A Szétégett a napon a gyerekük, mert ők Pokemon Go-ztak bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

hvg.hu08:54

Ha ezt a tükröt meglátja, biztos ilyet akar majd magának

1

Különleges okostükörre gyűjtik a pénzt a közösségi finanszírozás keretében – fejlesztői szerint nem volt még ilyen sokoldalú fürdőszobai eszköz.

_dummy_19:17

Jön a fejhallgató, ami megvédi a gyalogosokat?

1

A zajszűrős fejhallgatók rendkívül népszerűek a sokat utazók körében, hiszen legyen szó akár egy hosszú repülésről vagy épp egy lassú buszozásról, ezek az eszközök képesek kiszűrni a háttérzajokat. Bár ez sokak szemében óriási előny, kétségtelen tény, hogy komoly veszélyeket is rejt, hiszen amennyiben nem halljuk az utca zajait, úgy könnyen bajba sodorhatjuk magunkat.

_dummy_15:04

Meglepő: Ismét nőni kezdett a Windows XP népszerűsége

20
_dummy_14:04

Kémvideó jött az Apple saját Lightning füleseiről

1

A napokban már mutattunk egy videót arról, hogy miként lehet majd hagyományos, jack-dugós fülhallgatókat csatlakoztatni az idén megjelenő iPhone-hoz. Most azonban megjött egy olyan kémfelvétel is, amin – állítólag – […] A Kémvideó jött az Apple saját Lightning füleseiről bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_13:04

Így lehet majd fülhallgatót csatlakoztatni az iPhone 7-hez

1

Bár az Apple hivatalosan még nem erősítette meg – és nyilván a szeptember közepi bemutatóig nem is fogja -, de gyakorlatilag már tényként kezelhetjük, hogy az idén megjelenő új iPhone […] A Így lehet majd fülhallgatót csatlakoztatni az iPhone 7-hez bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

Copyright © 2017. cikkpakk.hu
Minden jog fenntartva.
Hivatalos IttaHelye.hu utód 2009-2016.
Image thumbnails by pagepeeker.com.
info@cikkpakk.hu


Gearbest Autumn Sale
Dancewave