Mostantól mindenkit követni fog a Facebook az interneten

A Facebook csütörtökön egy igen fontos változást vezetett be adatvédelmi házirendjében, ami azt szabályozza, hogy hogyan és milyen adatokat gyűjt a webezőkről. Az új szabályok értelmében a közösségi oldaltól mostantól […] A Mostantól mindenkit követni fog a Facebook az interneten bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

KATTINTS IDE A FOLYTATÁSHOZ
Itt a legnépszerűbb:

Az Óraabc.hu eljuttatta szerkesztőségünkbe a DZ09 névre hallgató okosórát, mely egy olyan kivitel, mely már kamerát, SIM és microSD kártyaolvasóval is rendelkezik. Tesztünkből kiderül, hogy mivel is állunk szemben! DZ09 SMART WATCH Rengeteg okosórát dobtak piacra és mi is több példányt bemutattunk már, de egyelőre...

pcworld.hu07:30

Rosszul méri a pulzusod a Fitbit

1

A kutatások szerint nem túl pontosak az okoskarkötők. Egyre nő a fitneszes karkötők népszerűsége, azonban ha nem mellékelnek orvosi ajánlásokat, akkor jó eséllyel nem tesztelték le kellő alapossággal a szenzorok pontosságát.

_dummy_15:04

A Doom háttértörténete, három percben elmesélve

2

Akinek eddig nem lett volna világos a játék sztorija, az most innen megtudhatja. Ha ért angolul. Olvasd tovább… A Doom háttértörténete, három percben elmesélve Forrás: PC fórum A A Doom háttértörténete, három percben elmesélve bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

ipon.hu08:33

Vízbe is meríthető a Logitech hordozható hangfala

1

A víz- és ütésálló UE Roll 2 erőteljesebb hangzással érkezik, mint elődje, mégsem lett nagyobb vagy nehezebb. Sőt, még vezeték nélküli hatótávja is nőtt.

_dummy_14:04

Androidos szégyenlistát hozna létre a Google

1

A Google azt tervezi, hogy hamarosan egy olyan nyilvános listát fog létrehozni, amin folyamatosan rangsorolni fogja az androidos eszközök gyártóit, méghozzá a szerint, hogy azok milyen gyorsan és széles körben […] A Androidos szégyenlistát hozna létre a Google bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_08:44

Jön végre a színes e-book olvasó?

5
pcworld.hu08:32

UE ROLL 2: ha zuhanyzás közben is zenét hallgatnál

1

A Bluetooth-on keresztül működő UE ROLL 2 akár a medence felszínéről is zenél nekünk.

_dummy_06:54

Elektromos roller azoknak, akik meguntak a tömegközlekedésen gyúródni

2

Mi első látásra beleszerettünk! Te mivel jársz munkába? Eldönteni sem tudjuk, hogy melyik lehet a jobb választás: reggelente a tömegközlekedésen nyomorogni, vagy a nagyvárosi dugóban kocsival araszolva kitépni az összes hajszálunkat.

_dummy_17:04

Multiplayer változatban tér vissza az egyik legrégebbi videójáték

1

A jogtulajdonos Bandai Namco a napokban jelentette be, hogy hamarosan új formában adja ki minden idők egyik legikonikusabb játékát, a Pac-Man-t. Az új változat ugyanakkor a jelek szerint elkerüli az […] A Multiplayer változatban tér vissza az egyik legrégebbi videójáték bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_12:46

Oittm bluetooth hangszóró teszt - menő cucc a menők áráért

12
_dummy_12:45

U80 Smartwatch, okosóra teszt

20
hvg.hu11:01

Rengeteget spórolhat vízszámláján a zuhanyfejjel, amit az Apple vezére is támogat

1

Tim Cook is befektetőként támogatja azt a zuhanyfejet, amely óriási mennyiségű vizet spórol.

_dummy_16:04

Videójátékról mintázott robotkart kapott egy fiú

1

A fiatal brit fiú a napokban hasonlatossá vált az egyik kedvenc videójátéka, a Metal Gear Solid főhőséhez – hála az utóbbit játéksorozatot is jegyző kiadónak. A Konami ugyanis fizette egy […] A Videójátékról mintázott robotkart kapott egy fiú bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_13:23

Ha ezt felveszed, nem fogsz ittasan vezetni

1

Kifejezetten az alkoholszintet méri az új okoskarkötő. Ittasan a volán mögé ülni hatalmas felelőtlenség, hiszen nemcsak a saját, de mások életét is veszélyeztetjük vele. Bár ezzel a témával rendszeresen foglalkoznak a hatóságok (elég csak az éjszakai razziákra gondolni), még mindig van olyan, aki...

_dummy_13:22

Itt a távirányító, amit biztosan nem fogsz elveszíteni

1

Hiszen a koppintásodra reagál! Az emberi kreativitás határtalan. Ezt nemcsak az interneten fellelhető meghökkentő videók alapján állíthatjuk, de az egyre szaporodó kickstarteres projektek is ezt támasztják alá.

hvg.hu13:15

Videó: sosem hinné, mi minden került ebbe a szelfibotba

1

Ha azt hiszi, hogy egy szelfibotot nem lehet különlegessé tenni, feltuningolni, akkor nézze meg az alábbi eszközt.

_dummy_15:04

Nyitottak az európaiak a megosztási szolgáltatásokra

1

[MTI] Sok európai nyitott arra, hogy megossza autóját, otthonát, telefonját, sőt akár a kutyáját is – derült ki abból az európai közvélemény-kutatásból, amit a Ford Motor Company rendelt meg, hogy […] A Nyitottak az európaiak a megosztási szolgáltatásokra bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_14:04

Európa névváltoztatásra kényszeríti a Skype-ot?

1

Az Európai Bíróság döntése alapján a Microsoft óriásvállalat nem védheti le Európában a Skype nevét és logóját, mivel könnyen összetéveszthető a brit Sky csatorna nevével. Könnyen lehet, hogy a cégóriás […] A Európa névváltoztatásra kényszeríti a Skype-ot? bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_14:04

Elő kernelfoltozás vezet be a SuSE Linux világszerte

2

[Novell] A NetIQ Novell SUSE Magyarországi Képviselet bejelentette, hogy a SUSE Linux Enterprise Live Patching világszerte elérhetővé vált minden ügyfél számára. A megoldás segítségével a vállalatok úgy telepíthetik a hibajavításokat […] A Elő kernelfoltozás vezet be a SuSE Linux világszerte bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_13:54
247
divany.hu13:52

Vízforralóból Tefalt, mosogatógépből Indesitet ne vegyen!

2

A Which? nevű tesztoldal szedte össze, melyik háztartási gépből melyik márkáéra lehet leginkább számítani hosszú távon és melyikre nem.

hvg.hu13:45

Ha okos a fúró, okosabb lesz a szerelő is

2

Az Ipar 4.0, azaz a negyedik ipari forradalom alapját az informatikai megoldások jelentik. Egyre nagyobb szerepet kapnak a műhelyekben és a szerelőüzemekben is a hálózatra csatlakozó eszközök. Máris mutatjuk, mi értelme van például egy okosfúrónak.

hvg.hu07:05

Felejtse el a hűtőre kitett post-it cetliket, mutatunk valami sokkal jobbat

18
hvg.hu06:51

Ilyen sem volt még: itt a kétkijelzős okosóra

5
_dummy_05:53

Valós időben tolmácsol neked ez a fülhallgató

1

Ilyen cucc csak a sci-fikben szokott lenni, most meg megveheted majd a boltban. Kattints a folytatásért!

hvg.hu07:52

Fotózna? Végre nem kell ehhez kézben tartani a telefonját

1

Kézben tartott telefonra nem, viszont egy baseball sapkára azért szüksége lesz, ha az alábbi kiegészítővel fotózna.

hvg.hu07:33

Megcsinálták a fülhallgatót, amelynek nem gubancolódik össze a kábele

1

Semmi sem fog összegabalyodni a táskában, mert egyetlen kábelre sincs szüksége ennek a fülhallgatónak, még a töltéshez sem.

_dummy_11:05

Ha akarom vezetékes, ha akarom bluetoothos ez a fülhallgató

1

Legalábbis nehezen hisszük el, hogy az 1, 2 és 3 nevek helyett jobbat nem tudtak volna kitalálni. Na jó valójában Nowell 1ch, 2ch és 3ch a fülesek neve, de a kihelyezett táblákon a betűk mindenhol annyira aprók voltak, hogy szinte nem is lehetett őket látni. De a lényeg szerencsére nem a név, hanem a hangminőség, az pedig minden igényt kielégít.

pcworld.hu11:02

Ezt a billentyűzetet az ujjaidon hordhatod

2

A Tap készítői szerint ideje kukázni az elavult Bluetooth-os klaviatúrákat.

_dummy_09:43

Olcsó fitnesz karpánttal erősít a Huawei

2

Az okosórák piaca mostanság kissé ellaposodott, ugyanakkor közeleg a Google éves konferenciája, ahol jó néhány partner bemutathatja az új fejlesztését, köztük akár a Huawei is, mely nemrég egy fitnesz karkötővel lepte meg a piacot.

hvg.hu08:03

Megcsinálták a kütyüt, amivel 2x annyit pakolhat bármelyik bőröndbe

2

A kis vákuumos kompresszor és a hozzá tartozó zsák annál jobban jön, minél többször utazik valaki. De az is örülni fog neki, akinek évente csak egyszer kell belehalmozni a cuccait a bőröndjébe.

_dummy_08:35

Magyar fejlesztés ez az ötletes biciklilámpa

19
_dummy_08:57

Jabra Eclipse Bluetooth Headset bemutató

8
ipon.hu20:10

Óriási egéralátétet mutatott be az ASUS

1

Ezen elférünk notebookostul is.

_dummy_19:54

Autógumiból készített szúnyogcsapdával a zika-vírus ellen - 365 környezettudatos ötlet

1

Forradalmi előrelépést jelenthet a szúnyogok által terjesztett zika-, dengue- és chikungunya-vírusok elleni harcban egy kanadai kutatócsoport szúnyogcsapdája.

_dummy_07:19

Lifepack - Hátizsák, ami feltölti a mobilod

6
_dummy_16:59

A jövő okosóráját a bőröddel irányíthatod

1

Legalábbis, ha elkészül a SkinTrack végeleges verziója.

_dummy_12:09

Elektromos ujjlenyomattal azonosíthatóak eszközeink

1

Az elektronikus fogalmat itt most igen tágan értelmezhetjük, ugyanis a kutatók nemcsak okostelefonokat, táblagépet és notebookot vizsgáltak, hanem kompakt fénycsövet, gyerekjátékot és LCD monitort is.

_dummy_12:04

Ditto: okosóra helyett

4

Az okosórák piaca egyelőre igen érdekes terület. A gyártók szeretnék ha lenne igény a kütyükre, a gyakorlatban viszont nem tolonganak a népek ezekért a szerkezetekért.

kutyu.hu11:09

Okostelefon és karóra egyben – NO.1 G4 Smartwatch Phone

24
kutyu.hu11:29

Megjelent Magyarországon az eBlokk

2

Hamarosan véget ér az az időszak, amikor minden vásárlás után papírblokkot kell gyűjtögetni, tárolni. Elérhetővé válik a magyar fogyasztók számára az eBlokk, amelytől gyors elterjedést várnak, hiszen modern, igazodik a XXI. századi informatikai igényekhez és környezetbarát megoldás...

hvg.hu11:02

Ez a kütyü megmondja, hogy valóban gluténmentes-e az étel, amit ön elé tesznek

2

A zsebben is elférő eszköz 99,5 százalékos pontossággal képes meghatározni egy étel gluténtartalmát.

_dummy_19:06

Gyerekeknek készült a Xiaomi új okosórája

2

A Xiaomi viszonylag rövid idő alatt igen nagy ismertségre tett szert és az okostelefonokon kívül még jó néhány piacon tud kellemetlen perceket okozni a hosszú évtizedek óta piacon lévő nagyágyúknak.

hvg.hu11:34

Itt a kerék, amellyel 1-2 perc alatt elektromos kerékpárrá alakítható bármelyik bicikli

2

Egyelőre nagyon nem olcsó, de kétségtelenül óriási ötlet a kerék, amely az egész bicikli működését megváltoztatja.

_dummy_07:30

Doogee P1 okosprojektor videóteszt

7
pcworld.hu14:52

Ez az e-papír jövője

2

Egy kínai cég előállt az első grafénalapú e-papírral: nagyon ígéretes.

hvg.hu14:34

Kilométereket képes repülni a világ legjobb működő légdeszkája – videó

1

Egy darabig mindenki azt hitte, trükkfelvételről van szó, ám kiderült: nagyon is valóságos a minden eddiginél gyorsabban és messzebbre repülő légdeszka.

logout.hu12:08

Koogeek S1 okosmérleg

5
_dummy_16:54

Hat stílushoz 12 tökéletesen passzoló luxusóra

1

Egy jó óra tényleg öltöztet, de azért jó néha egy kicsit helyretenni, hogy milyen stílusú ruhákhoz milyen óra illik legjobban.

_dummy_08:42

Kipróbáltuk: Chipolo Bluetooth tracker

8
_dummy_05:32

Doogee Smart Cube P1 teszt - Elképesztő okosprojektor Androiddal

20
_dummy_10:38

19 tárgy, amit minden magyarnak be kell szereznie

2

Toldi GPS, Országház narancsfacsaró, Nemecsek teatojás, Hunyadi késélező. Csak néhány azok közül a Design tárgyak közül...

tech.hu05:04

Itt a bizonyíték a brutális mértékű titkos brit megfigyelésre

16
hvg.hu06:56

Bárhol jól jöhet ez a kis kémkamera

26
index.hu18:59

Emlékszik még ezekre a kütyükre?

22
_dummy_07:10
44
hvg.hu11:39

Csak ön hallja a zenét, ha ezt a hangszórót bekapcsolja

21
hvg.hu07:51
41
_dummy_15:38
43
_dummy_10:42

Megvan az új Wi-Fi, ami tízezred annyit fogyaszt, mint a mai

29
logout.hu08:21

Blitzwolf VR szemüvegteszt

17
hvg.hu10:54

Ez a zár olyan egyszerű, ránézésre el se hinné milyen biztonságos

36
_dummy_09:00
113
_dummy_07:44
396
logout.hu07:23

Orion Music Box 4 az 1-ben

26
_dummy_08:15
45
logout.hu07:53

IMacWear Unik okosóra

27
hvg.hu08:35

Remek androidos okostükröt csinált szabadidejében egy Google-alkalmazott

14
kutyu.hu08:37

Kisokos az okosórához

7
_dummy_09:07

Mikrosütő talán még sosem volt ilyen tiszta! Ráadásul súrolás nélkül. Íme a titok!

15
_dummy_08:05
48
_dummy_07:26
132
_dummy_17:34
46
_dummy_14:21

[TESZT] ASUS ZenPad 10 (Z300C) - ugyanaz, nagyban

14
_dummy_10:22

Tíz remek tablet Kínából

33
_dummy_10:21

Samsung Gear S2 okosóra teszt

10
Copyright © 2017. cikkpakk.hu
Minden jog fenntartva.
Hivatalos IttaHelye.hu utód 2009-2016.
Image thumbnails by pagepeeker.com.
info@cikkpakk.hu


Gearbest Autumn Sale
Dancewave