Gearbest Flash Sale, big sale promotion


Copyright © 2017. cikkpakk.hu
Minden jog fenntartva.
Hivatalos IttaHelye.hu utód 2009-2016.
Image thumbnails by pagepeeker.com.
info@cikkpakk.hu


Online Stream

Dancewave

Mass Effect: Andromeda teszt - száz óra a szomszéd galaxisban
Ingyen játék: free-to-play címek, amiket érdemes kipróbálni
Fast N' Smart - egy izgalmas androidos játék magyar fejlesztőtől
Resident Evil 7 teszt - egy rendesen rémes család


Nagyfelbontású gamer háttérképek, csak nektek

 2016-04-22 07:36:12 -  18 -  Játék -  zzEPG

A GameWallpapers most is volt olyan kedves, és küldött nekünk egy csokornyi gyönyörű gamer háttérképet.

A cikk folytatása
www.gamestar.hu07:18
A Breaking Point az a játék, amire mindig is vártunk. Az elképesztően ambiciózus projekt túl jónak tűnik ahhoz, hogy igaz legyen, de ha sikerül minden ígéretet beváltani, akkor lemossa majd a színről az összes konkurenciát.
www.gamestar.hu07:18
Megjelenéskor kapott hideget-meleget a Mass Effect franchise legújabb tagja: sokan felültek a gyűlöletvasútra még azelőtt, hogy kipróbálták volna, másoknak szimplán csalódást okozott. Olvassátok el a mi, patchek utáni véleményünket is az Andromedáról.
www.pcguru.hu08:49
A mai nap “hivatalosan” is megjelent az Endless Space 2, vagyis elhagyta a korai hozzáférés intézményét, remek trailerrel ünneplünk.
www.gamestar.hu11:15
hvg.hu19:57
Béta változatban elérhetővé vált a Minecraft új bővítménye, amellyel a Microsoft a jövő legfontosabb képességét, a programozást tanítja játékosan a gyerekeknek.
www.gamekapocs.hu09:06
Leszerelt tömegpusztító fegyvereket készülnek ellopni terroristák egy volt szovjet laktanyából a román-ukrán határnál, miközben Grúziában szeparatisták támadják az összeomlás szélére sodort kormány megmaradt hatalmát.
www.gamestar.hu10:00
Nem kell ismernünk az előző konzolgeneráció egyik kultjátékát ahhoz, hogy remekül szórakozzunk annak folytatásával, a minőségire sikeredett Nier: Automatával.
index.hu10:05
Leesett az állunk, a mod úgy néz ki, mint egy film. Elsőre úgy tűnhet, hogy a Star Wars sorozat következő részéből szivárgott ki néhány képkocka, de erről szó sincs, az alábbi képek csak egy ismert videojátékból lettek lementve. A Battlefront számítógépes verziójának a grafikáját módosította az egyik rajongó, Martin Bergman, és ő készítette a látványos képeket (itt még több látható).
www.gamekapocs.hu10:04
Még egy olyan sorozatnál is eljön a búcsú ideje, melynek kikezdhetetlen helye van a videojátékok panteonjában. A soulsborne műfaj legnagyobbika pihenni megy, de ne reménykedj könnyű lezárásban. Emlékezetesben már annál inkább!
www.gamestar.hu10:23
Sajnos egy nagy múlttal rendelkező autós széria régi erényei nem jelentenek garanciát arra, hogy a folytatás ne egy silány munka legyen.
www.gamekapocs.hu11:23
Az Activision az első trailer társaságában hivatalosan is megerősítette, hogy november első hetében jelenik meg a Call of Duty: WWII. A premiert megelőzi majd egy privát bétateszt, amiben a játékot előrendelők vehetnek majd részt.
freewaresoftwarenews.blogspot.hu20:36
Ingyenes rendszer kiegészítő program, ami a Windows 8-ra, 8.1-re és a 10-re telepíti fel a Windows 7-hez kapott jatékokat ( Solitaire, Spide...
www.gamestar.hu09:11
Az Nvidia Gameworks egy érdekes új feature-je került leleplezésre, ami elég komoly láng- és füstszimulációt tesz lehetővé.
www.gamekapocs.hu09:08
Immáron hivatalos, hogy a Call of Duty idén visszatér a második világháborúba. A hivatalos honlapon elindult visszaszámlálás szerint négy nap múlva egy livestream keretében rántják le a leplet a WWII alcímű fejezetről.
index.hu13:18
Gearbest Flash Sale, big sale promotion
_dummy_18:18
2015. novemberében jelent meg a várva várt EA Star Wars Battlefront. A hatalmas érdeklődést (a BETA verziót 9 millióan játszották) a rajongók egy részénél csalódás követte. Egyrészt kevésnek érezték a játék...
www.gamestar.hu14:28
Nagyon úgy tűnik, hogy a gigászi vállalat is bevezeti azt a rendszert, amit a Valve szolgáltatása már egy ideje sikerrel alkalmaz: visszatérítést kérhetünk, ha csalódtunk egy játékban vagy alkalmazásban, ráadásul ezt rögtön két platformon is.
www.gamestar.hu11:16
Sokan kételkedtek abban, hogy a nagy hévvel beharangozott 1.05 tényleg csinál-e bármit. Tegnap befutott a frissítés, és azóta mindenkinek sokkal szebb a mosolya. Mármint a játékban is.
pcworld.hu15:33
www.gamekapocs.hu08:11
Az emberiség és a többi idegen faj már kinőtte a Tejútrendszert, így új otthont keresünk. Az Andromeda-iniciatíva az űr határain túli területek felfedezését célozza meg, de 600 évnyi utazás után beüt a baj, nekünk pedig cselekednünk kell.
www.gamestar.hu08:06
Nem kell tovább várnunk arra, hogy a Valve népszerű platformján is élvezhessük a menedzselős mókát.
www.gamestar.hu09:57
Mackósabb tartalmi csomagot kapott a Cossacks 3, de ez nem segített sokat a játékon.
www.gamekapocs.hu09:37
Ha eddig vártál a Mafia III megvásárlásával, bírd ki még egy kis ideig: megérkezett a játék demója, aminek hála kockázat nélkül tehetsz egy próbát a nem túl pozitív értékelésekkel rajtoló játékkal.
www.gamestar.hu07:58
A tavalyi androidos megjelenés után végre iOS-re is megérkezett a kvízjáték mobilos változata.
www.gamestar.hu07:57
PC után végre jelenlegi generációs konzolokon is újra űzhetjük a túlélés nemes művészetét. Már amíg bele nem döglünk.
www.gamestar.hu07:57
www.gamekapocs.hu07:55
Amellett, hogy a Blizzard felújítja a StarCraftot és a Brood Wart, mindenki számára ingyenessé teszi az eredeti antológiát a héten érkező legfrissebb javítással egy időben. Igazi klasszikussal bővülhet a gyűjteményünk.
www.gamekapocs.hu13:17
A Blizzard elnöke, Mike Morhaime a Szöulban tartott I
www.gamekapocs.hu13:17
Mocsoktól rohadó, összetört autók száguldanak a kihalt fatelep betonján, valahol az amerikai hegyekben. Sofőrjeik megszállottan visítanak, és szorítják le egymást: harcolniuk kell, és csak a legjobb győzhet.
www.gamekapocs.hu13:17
A Fumax jóvoltából rövid időn belül két Assassin’s Creed-kötet is napvilágot látott nálunk, mi pedig elolvastuk őket. Az egyik a hivatalos filmregény, míg a Heresy – Eretnekség egy teljes új szálat dolgoz fel. Mindkettőt Christie Golden jegyzi.
www.gamestar.hu13:17
www.gamestar.hu13:17
www.gamekapocs.hu11:06
A PlatinumGames játékai mindig kitűntek a többi cím közül egyediségükkel, ez alól pedig a NieR: Automata sem kivétel. A robotos, posztapokaliptikus világban játszódó folytatás szerencsére csak nyomokban emlékeztet elődjére.
_dummy_10:27
www.gamestar.hu11:20
A Nintendo egyik legjobb sorozata, a The Legend of Zelda újabb epizóddal lopja be magát a játékosok szívébe, méghozzá a vadonatúj konzolhoz hűen teljesen megújult formában.
www.gamestar.hu10:48
Egy alapvetően szórakoztató, de repetitív, hibákkal teli játék lett a Ghost Recon sorozat legújabb része.
www.gamestar.hu12:11
Hatvan körön át gondozhatjuk civilizációnkat a Civilization VI ingyenes demójában.
www.gamekapocs.hu11:56
www.gamekapocs.hu11:56
Imádsz számítógépet összerakni, de taszít az alkatrészek kicsomagolásának unalmas folyamata, és persze a súlyos anyagi vonzat? Akkor a letölthető PC Building Simulatorral olyan gépet raksz össze, amilyet csak szeretnél.
upfone.hu19:38
A játék lényege, hogy véletlenszerűen generált kazamatákban éljünk túl, és jussunk el minél tovább, ami viszont az érdekes benne, az a harcrendszer.
_dummy_06:30
Sokak kedvenc elpusztíthatatlan, legyőzhetetlen akciófilmes színészlegendája, Chuck Norris pár napja töltötte be a 77-et, és még most is kirobbanó formában van. A mozis pályafutása miatt számtalan poén és gag főszereplője e jeles alkalomból megkapta saját mobilos játékát, amiben halomra lehet aprítani a gazfickókat…
hvg.hu19:37
A világ legnépszerűbb nyelvtanító eszközének fejlesztői egy új iPhone-os alkalmazással rukkoltak elő, amely az eredetinél is könnyebb és egyben játékos módját kínálja a szavak memorizálásának – ezt is ingyen.
www.pcguru.hu21:44
A Gearbox a GDC 2017 során demonstrálta az Unreal motor képességeit a javában készülő Borderlands 3 segítségével.
www.gamestar.hu13:05
Aki legdurvább járgányokat akarja hajtani Los Santos városában, annak érdemes lehet ránézni erre a rangsorra.
www.gamekapocs.hu13:00
Folytatódik a Rebellion-féle Sniper Elite-sorozat, melyben ezúttal a napfényes, ám háború által sújtott Olaszországban tehetünk kirándulást. Karl Fairburne egyszemélyes hadseregként próbálja megsemmisíteni a náci szuperfegyvert.
Gearbest Flash Sale, big sale promotion
www.pcguru.hu12:59
A Mass Effect: Andromedáról egy majdnem húszperces videó bukkant fel, amiben megnézhetjük Peebee lojalitás küldetésének egy részét.
www.gamekapocs.hu12:19
Közel egy teljes hónap van még hátra a Mass Effect: Andromeda megjelenéséig, de a BioWare tegnap este a Twitteren megerősítette, aranylemezre került a játék. Az örömteli hír mellé a gépigény is befutott.
www.gamekapocs.hu12:18
Soha nem látott részletességgel csodálhatjuk meg a középkor legfélelmetesebb harcosainak világát. Nagy kár, hogy a gyenge kampány, a sovány tartalom és a technikai baklövések hosszútávon beárnyékolhatják a játék jövőjét.
www.pcguru.hu12:07
A legkorábbi információik között szerepelt az, hogy nagyon részletesen lesznek kialakítva a karakterek külsőleg és belsőleg is. Tényleg így van.
_dummy_13:50
Tavaly a mobil játékok egynegyedével nagyobb bevételt termeltek, mint a személyi számítógépes játékok és dupláját a játékkonzolok forgalmának az amerikai International Data Corporation (IDC) és az App Annie piackutató...
www.hwsw.hu11:07
Újabb adatok jelentek meg az eNET videojáték kutatásával kapcsolatban, mely szerint kevesen vannak a "függő" magyar játékosok - alig egytizedük játszik heti 10 óránál többet, akár mobilon, akár PC vagy laptop előtt.
www.gamestar.hu13:28
A Ubisoft nagy rizikót vállalt azzal, hogy nemcsak egy új IP-t, hanem rögtön egy új műfajt álmodott meg a remake-ek és remasterek korában, és még ha a végeredmény nem is lett tökéletes, eddig úgy tűnik, hogy megérte kockáztatni.
www.gamestar.hu11:15
A Daedalic Entertainment egy felülnézetes, lopakodós, taktikai stratégiával rukkolt elő a Japánban játszódó Shadow Tactics képében és tette mindezt kiadóként, hiszen a fejlesztésért a mókás nevű Mimimi Productions felelt. Elmeséljük, milyen munkát végeztek.
www.pcguru.hu10:52
Megérkezett a Mass Effect: Andromeda legújabb videója, ami végre tényleg a játékmenetre, azon belül is a harcra és fegyverekre koncentrál.
www.pcguru.hu10:52
Nincs is jobb annál, mikor mesterlövészként, távolról iktatod ki az ellenségeidet. Bizonyos játékokban ez pedig különösen élvezetes tud lenni.
hessteg.com09:01
www.gamestar.hu12:59
Kiszivárgott néhány új kép a Mass Effect: Andromedából, amin a Ryder-család tagjait és néhány más karaktert is alaposan megszemlélhetünk.
www.gamestar.hu12:56
Brutális mennyiségű tartalommal érkezik a nyáron megjelenő csomag. Már egy trailert is kaptunk hozzá.
www.gamestar.hu12:55
A mai nap tökéletes alkalom arra, hogy szerelmedet is bevond a videojátékok bűvkörébe. Mutatjuk, milyen címekkel érdemes próbálkozni, ha a közös játék a terv az estére.
_dummy_21:04
Alaposan sikerült elkerekítenie a szemünket az Activision csapatának, hiszen a Kotaku magazin nyilvánosságra hozta, hogy hiába értek el...
hvg.hu08:06
www.gamestar.hu08:04
A Valve hamarosan lecseréli a Steam Greenlight rendszerét az új Steam Directre, de a fejlesztők nem örülnek a változásoknak.
www.pcguru.hu13:49
Teljesen az alapoktól építette fel a Phoenix Project nevű moddercsapat a Cobalt & Amethyst nevű Pokémon játékot a Minecraftban.
pcworld.hu10:04
A Bethesda szerint például a Radeon RX 490 ideális videokártya a csomaghoz.
www.gamestar.hu09:34
Az FPS-műfajnak továbbra is szüksége van egy önmagát kevésbé komolyan vevő old-school lövöldére, amelyet telepakoltak őrült ötletekkel és még annál is elborultabb poénokkal.
www.gamekapocs.hu15:20
Ethan Winters már rég feladta, hogy valaha még látja három éve eltűnt feleségét, Miát. Egy váratlan üzenet azonban mindent megváltoztat. Ethan Louisianába utazik, de ekkor még nem is sejti, mi vár rá.
hvg.hu07:43
Szinte minden klasszikus, mászkálós számítógépes játékban balról jobbra kell haladni a figurával. És mindez nem véletlen, így van huzalozva az agyunk.
hvg.hu07:42
Mintha egy szellemmel játszanánk – az ellenfél ugyanis a világ túlsó felén is lehet, ezen a sakktáblán olyan, mintha velünk szemben ülne.
www.gamestar.hu09:42
Dong Nguyen egyszer már lerombolta néhány hétre a világ produktivitását, most pedig ismét egy addiktív játékkal állt elő.
www.gamestar.hu09:41
A Sniper: Ghost Warrior harmadik részében nem kevés előkészület előzi meg a célpont likvidálását.
www.pcguru.hu08:05
Alig telt el egy nap, de a szükséges 1,1 millió dollárt máris összekalapozták a sikeres RPG folytatására.
www.gamekapocs.hu13:49
A hónap elején a Microsoft megerősítette, hogy a Windows 10 új funkciója, a Game Mode javítani fog a játékok teljesítményén. A redmondiak most egy videóban magyarázzák el a főbb változásokat.
www.gamestar.hu13:57
A demó után azt gondoltuk: ez csak egy erőltetett Silent Hills P.T és egy Outlast utánérzés lesz, a Capcom fókuszt vesztett a Resident Evil széria irányát illetően. Tévedtünk.
www.gamestar.hu17:26
Új asztallal bővül a Star Wars Pinball, a magyar Zen Studios pedig szokás szerint a legújabb Star Wars filmből is egy rendkívül látványos asztalt varázsolt.
www.gamestar.hu17:26
Bizonyos kutatások szerint a videojátékok alvási szokásainkra, álmainkra is hatással vannak. Lássuk, hogy mit gondol erről a felvetésről egy a témában jártas szakember.