Itt a legnépszerűbb:
_dummy_07:01

Google Pixel vs iPhone 7 kamera teszt

5
_dummy_06:25

Asus Zenfone 3 teszt

10
_dummy_08:50

Brutális Galaxy Note 7 alternatívával készül az Elephone

3

A telefon fiaskója talán kicsit kapóra is jött a többi gyártónak, különösen az ázsiai manufaktúráknak, akik rendre készülnek a saját Note 7 alternatívájukkal. A Huawei és a Xiaomi mögé most felsorakozik az Elephone is.

_dummy_08:45

Hamarosan a kocsikulcsot is felváltják az okostelefonok

1

Egy lépéssel ismét közelebb kerültünk ahhoz, hogy a jövőben egyetlen eszközzel tudjuk majd irányítani és felügyelni életünket, lévén a Continental bejelentette, hogy hamarosan eltűnhetnek a kézzel fogható kocsikulcsok, és helyüket az okostelefonok vehetik át.

_dummy_13:55

Sony Xperia XZ okostelefon teszt

10
_dummy_08:25

Elképesztő lett a Xiaomi Mi MIX

4

A Xiaomi rajongók nem csupán a Mi Note 2 érkezésének örülhetnek, hanem egy másik mobilnak is, ami a Xiaomi Mi MIX nevet viseli, és elképesztően látványos, keret nélküli kijelzővel igyekszik minket levenni a lábunkról.

_dummy_06:39

4 remek kínai mobil B20-as LTE támogatással

58
_dummy_13:36

Megjelent a Google hivatalos háttérkép alkalmazása

1

Eddig úgy tűnik, hogy a Google Pixel mobilok kifejezetten jól sikerültek, nem csak hardveresen, hanem szoftveresen is. Az egyik exkluzív funkciót most ráadásul mindenki számára elérhetővé tette a keresőóriás.

_dummy_08:53

Kodak Ektra - Android mobilként születik újjá a legendás kamera

2

A Kodak már egy ideje jelen van az okostelefonos világban, de az igazán nagy durranással mostanáig vártak. A Kodak Ektra egy olyan okostelefon, ami egy korábban már nagy sikert arató Kodak fényképezőgép dicsőségét szeretné átültetni a jelen korba.

_dummy_08:53

Uhans S1 - Egy olcsó iPhone alternatíva?

20
_dummy_08:52

5 olcsó 4G-s okostelefon Kínából

52
pcforum.hu11:18

Megpróbálja kiirtani a robbanó Note 7-et a netről a Samsung

3

A jelek szerint a Samsung azok a cégek közé tartozik, akik értik a humort, csak éppen nem szeretik azt. Másként nehezen magyarázható, hogy a dél-koreai vállalat miért kezdte el módszeresen a netről irtani azokat a videókat, amikben a cég visszahívott Note 7 telefonjának problémája került kifigurázásra vicces módon.

_dummy_08:16

Adatforgalom-csökkentő mód a Messengerben

3

A nemrég bevezetett Messenger Day, illetve az app felületének teljes átszabása nem aratott túl nagy sikert a felhasználók körében, de most végre egy valóban hasznos újítás látott napvilágot, amivel jelentős adatforgalmat spórolhatunk.

_dummy_08:10

Ulefone Future okostelefon teszt – egyenesen Kínából

3

A fémből készült Ulefone Future 151,5 x 73,5 x 8,6 milliméteres méretekkel rendelkezik, és egészen pontosan 185 grammot nyom, ezzel se nem könnyű, se nem kicsi. Bár a készülékház nem megbontható, az összeszerelés minősége mégis hagy egy minimális kívánnivalót maga után.

_dummy_06:28

5 mobil a Samsung Galaxy Note 7 helyett

16
pcworld.hu18:25

A Galaxy S7 teljesen biztonságos

6
+1 MEGLEPETÉS IDÉZET
a citatum.hu-tól:
Copyright © 2018. cikkpakk.hu
Minden jog fenntartva.
Hivatalos IttaHelye.hu utód 2009-2016.
Image thumbnails by pagepeeker.com.
info@cikkpakk.hu


Ingyenesen letölthető remek programok!
Steam játékajánló
Dancewave