Itt a legnépszerűbb:
_dummy_08:56

Orbán Viktor személyesen nyújtja be a Parlament elé az Alaptörvény módosítását

1

Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában jelentette be, hogy személyesen nyújtja be a Parlament elé az Alaptörvény módosítását. Titkosszolgálati kockázatnak mérlegelte Orbán Viktor, hogy Magyarországon még van lehetőség arra, hogy titkosszolgálati megfigyelés nélkül lehetséges telefonkártyát vásárolni. “Magyarország területén átrohantak terroristák is – a határzár előtt.

_dummy_08:07

Vágó István: Nehezen tudok elképzelni aljasabb indoklást - 24per7.info

1

A népszabadság miatt rengeteg politikus, közéleti szereplő jelezte már felháborodását. Vágó István, Mesterházy Attila és még sokan fejezték ki nemtetszésüket. A Népszabadság kiadójának székhelyénél, egy rögtönzött demonstrációt tartott az Mszp.   Vágó István Facebook posztjában úgy fogalmazott, hogy “Nehezen tudok elképzelni aljasabb indoklást, mint hogy valaki a “piaci viszonyokra” hivatkozva értsen egyet a Népszabadság kivégzésével. Segítségül …

_dummy_07:39

Erre való a pezsgő kupakján a piros sapka. Egész életedben rosszul ittad a pezsgőt!

2

Biztos te is gyűlölöd amikor a pezsgő kupakját vissza teszed a helyére, és fél óra múlva fellövi a belül uralkodó nyomás. Na erre van egy roppant király megoldás, ami valójában ott volt egész idáig a szemed előtt, csak nem vetted észre. Nem véletlenül van a tetején az a kis sapka.

_dummy_00:23

Befutott a Shadowhunters 2. évadjának hivatalos előzetese

1

A rajongók bizonyára tudják ezen túl mi is hírül adtuk hogy a Shadowhunters című sorozat a rendkívűl jól sikerült 1. évad után folytatást kap, melynek első előzetese és dala már nézhető...

_dummy_09:04

142 nyelvtörő amit magyarok is nehezen tudnak kimondani (külföldieknek lehetetlen)!

10
_dummy_08:52

Kilenc dolog, amit csak azok értenek, akik a 80-as években születtek

1

Mert a 90-es évek nem tűntek el, a szekrény alján, a pincében és a padláson még mindig találni néhány iskolai relikviát. Mert csak a 80-as években születettek tudják...

_dummy_19:54

Másfél oldalnyi propaganda – ennyi a válasz a diákok javaslatcsomagjára?

1

A Független Diákparlament tavalyi javaslatcsomagjával ellentétben idén már arra sem vette a fáradságot az Emmi, hogy legalább végigmenjen a javaslatokon, és mindhez leírja, hogy miért nem foglalkozik vele érdemben, vagy hogy miért marad minden a régiben. Az FDP idei komplex javaslatcsomagjára a válasz mindössze egy nagyjából másfél oldalas levél, amely szerint az egyeztetések jó irányba haladnak.

_dummy_19:54

Igazgatói egy Facebook-posztért?

2

Az iskolai intők és beírások az iskolán belüli szabályszegések szankcionálására vannak. De nem egy iskola osztogat Facebook-bejegyzésekért iskola szellemiségére és értékrendjére, meg hasonló homályos dolgokra hivatkozván.

_dummy_14:18

5+1 tévhit a nindzsákkal kapcsolatban

1

A nindzsucut az egyik legsokoldalúbb, leghatékonyabb, legveszélyesebb harcművészetnek tartják, de ezek a vélemények elsődlegesen a popkultúrában látható nindzsaképen alapulnak. Ma el se tudnánk képzelni nindzsák nélkül a középkori Japánt, azonban a nindzsák tevékenységének semmi nyoma a korabeli…

_dummy_12:55

Higgy nekem! 30 évesen sokkal jobb mint 20 évesen (8 bizonyíték)!

2

Sok fiatal félve tekint a jövő felé és azt gondolja, hogy 30 év után már semmi jóra nem számíthat. Nos, ez nagy tévedés. Ebben a cikkben elmondjuk erről az igazságot és összehasonlítjuk azokat a lényeges dolgokat, ami változni fog. Nem hinném, hogy ezek után valaki a 20-as évet választaná!

_dummy_11:58

Szeptemberben csökkent(!) a Windows 10 piaci részesedése

1

Biztosan nem tudni, de több tippünk is van, hogyan történhetett ez.

_dummy_08:25

A legtöbbször eldobom a tojástartót, de amikor megláttam ezt a 15 remek tippet, úgy döntöttem megtartom őket!

2

Ne dobd ki többé a tojástartókat! Nézd meg, hogy milyen sokféleképpen használhatod fel! Elég egy kevés kreativitás ahhoz, hogy ötletes és hasznos dolgokat készítsünk olyan tárgyakból, amelyek legtöbbször a szemetesben végzik.

index.hu16:03

Szép az új ausztrál ötdolláros, csak a gépek azt hiszik, szakadt

2

Négymilliárd forintba kerül majd az ország mintegy százezer elfogadóhelyének felokosítása.

_dummy_15:09

Mindenhol más az aranykorona értéke

1

Az aranykoronát a mai napig használják a szántóföldek minőségének kifejezésére. Alkalmazása nem egyszerű, ugyanis szinte minden településen más és más egy aranykorona forintban kifejezett értéke.

_dummy_15:01

Már csak a plasztik igazolvány érvényes!

1

Október elsejétől már csak az új, plasztik alapú őstermelői igazolványokkal igazolhatják tevékenységüket azok az őstermelők, akik megigényelték a kártyát. Az igazolványokat a hatóság megküldte a 190.000 igénylőnek. Aki esetleg nem jutott hozzá, az az illetékes falugazdásztól kérhet segítséget ez ügyben. Aki még nem igényelt új kártyát, ne késlekedjen, 2017. január elsejétől már csak a plasztik őstermelői igazolványokkal lehet igazolni a tevékenységüket.

_dummy_11:52

Mama Hotel - a 18-36 évesek 44%-a még a szülőkkel él

2

Minden harmadiknak van saját lakása, de 82%-uk gyermektelen. A Cofidis országos, reprezentatív kutatása szerint a 18-36 éves korosztály, az Y generáció több mint harmadának van saját lakása, amelyhez 63 százalék szülői segítséggel jutott. Ez a generáció többet költ az átlagnál és noha 44 százalék még a szüleivel él, kétharmaduk állítja azt, hogy saját jövedelemből, a szülők anyagi segítsége nélkül tartja fenn magát.

_dummy_06:59

17 bizonyíték, hogy nap mint nap át vagyunk verve

34
_dummy_23:02

Jövő hétfőig még lehet jelentkezni diákképviselőnek

1

Október 10-ig meghosszabbította a diákképviselőnek való jelentkezést a Független Diákparlament (FDP). Magyarország legnagyobb civil diákképviseletébe középiskolások, egyetemisták, tanárok, szülők, és öregdiákok jelentkezését is várják.

_dummy_16:01

Büntetés jár indokolatlan vegyszerhasználatért

1

Újabb esetben kaphatnak komoly büntetést a növénytermesztők! Ugyanis aki nem olyan növénykultúrában használja az adott szert, amely szerepel az engedélyokiratban, növényvédelmi bírságban részesül. Legutóbb egy Pest megyei gazda pénztárcája bánta a figyelmetlenséget.

_dummy_15:53

300 millió forint jut a zártkertek megújítására

1

Míg tavaly 150 millió forintot adtak zártkertek megújítására, idén már a duplája, 300 millió forint áll rendelkezésre a pályázóknak. A támogatás érdekessége, hogy nem magánszemélyek, hanem önkormányzatok pályázhatnak, várhatóan 36 település fog részesülni idén a rendelkezésre álló keretösszegből.

_dummy_10:50

Találkoztál már új cipő vásárláskor ilyen kis fehér zacskóval? Ki ne dobd! Aranyat ér!

3

Minden új cipős dobozban, vagy a cipők belsejében több ilyen kis szilikongolyókkal töltött zacskót találhatunk, amitől általában a dobozzal együtt szabadulunk meg.

_dummy_10:50

Hány kilónak kéne lenned, hogy jól nézz ki? Itt a táblázat!

36
pcforum.hu10:41

Meglepő: Csökkenni kezdett a Windows 10 piaci részesedése

1

Bár arról, hogy a Windows 10 térhódítása az elmúlt hónapok során erősen belassult, már korábban beszámoltunk - most azonban még meglepőbb hírek érkeztek az új redmondi rendszerrel kapcsolatban. Eszerint ugyanis a Windows 10 piaci részesedése nem csak, hogy lassabban nő vagy megállt, de egyenesen csökkenésnek is indult a közelmúltban.

www.nlcafe.hu07:05

A legszigorúbban őrzött helyek a nagyvilágban, ahová biztosan nem engednek be

2

Filmekből, könyvekből, újságcikkekből tudjuk, hogy több, egyszerű földi halandók által megközelíthetetlen, titkos és rendkívül jól védett hely létezik manapság bolygónkon. Íme néhány, ahová nem sokan tehetik be a lábukat – és ők is kizárólag különleges engedélyek birtokában!

_dummy_07:34

9 mondat, amit naponta el kellene mondanod a gyerekednek

4

Gyerekeinknek szükségük van pozitív megerősítésre is, amelyek ösztönzik és bátorítják őket, ezért érdemes készenlétben tartani egy listát pozitív mondatokból is. Lássuk, melyek ezek...

_dummy_14:26

Most kifejezheti szimpátiáját vagy gyűlöletét a borosgazda felé

7
_dummy_14:26

Olyasmivel állt elő Schmuck Andor, ami mindent megváltoztat...

1

Schmuck Andor gondolkodását és működését megérteni meglehetősen nehéz ügy… érték már olyan vádak, hogy a Fidesz pénzeli, amiért szavazókat csábít át jelentéktelen méretű pártjához a baloldaltól, de van, aki a szépkorúak messiásának tartja. Néha szappant osztogat a piacon, esetenként pedig a nevével ellátott óvszert. Ezúttal újabb furcsasággal rukkolt elő… “A mai napon, az Idősek világnapja …

_dummy_14:26

A kormánypárti bulvárlap brüsszeli halászokat vonna felelősségre a körúti robbantásért

2

A Népszava szúrta ki, hogy a Ripost micsoda blődséggel állt elő a Teréz körúti robbantás kapcsán. Nyilvánvalóan a lapnak érdeke pánikot kelteni a népszavazás előtt, de ilyen ötletgazdag fantáziával keveseket áldott meg a sors, mint az Ómolnár által szerkesztett lap újságíróját. A Teréz körúti robbantás kapcsán azt találták ki, hogy a brüsszeli merénylet és a …

_dummy_14:26

Elképesztő, hogy hova jutott a vak komondoros Balogh

9
_dummy_12:51

Magyar-brit üzleti tanácsot hoznak létre Magyarország londoni nagykövetségén - Minden ami Anglia

1

Magyar-brit üzleti tanácsot hoznak létre Magyarország londoni nagykövetségén, amelybe a brit piacon tevékenykedő magyar cégeket, illetve a magyar piacon lévő brit vállalkozásokat tömörítik – jelentette be Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter csütörtökön a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamarában (BKIK) a magyar-brit üzleti fórumon. Hozzátette: a magyar-brit üzleti tanács vállalati szinten koordinálja és segíti a magyar cégek …

_dummy_12:33

Nagy-Britannia nem kaphat több jogot, mint más nem uniós országok

1

Az olasz miniszterelnök szerint a brit EU-tagság megszűnéséről (Brexit) folytatandó tárgyalások nem zárulhatnak olyan megállapodással, amely több jogot biztosít Nagy-Britanniának, mint az Európai Unión kívüli más országoknak. Matteo Renzi a BBC brit közszolgálati médiatársaság rádiójának adott interjút.

_dummy_08:01

21 mázlista flótás, akinek sikerült megszereznie álmai állását

1

A helyzet azonban az, hogy még a legszuperebb álommeló is igazi rémálommá válhat, ha nem megfelelően végezzük. Az alábbi munkák talán nem merítik ki 100%-osan az álommeló kifejezést, elvégre az értük kapott pénz talán nem a legjobb, de az biztos, hogy keveset kell dolgozni, szórakozva kell dolgozni...

_dummy_14:00

Indul az őszi pályázati dömping

1

Folytatódik a Vidékfejlesztési program, a gazdák ősszel sem maradnak pályázati lehetőség nélkül. Többek között érkezik az új AKG kiírás, valamint a fiatal gazdák is újra komoly összegekre pályázhatnak.

pcforum.hu11:46

Elfogadták az eddiginél 5x gyorsabb Ethernet szabványt

1

Az NBase-T szövegtség a hét elején jelentette be, hogy hivatalosan is elfogadta a köznyelvben Ethernet-ként ismert IEEE 802.3 kommunikációs szabvány legújabb változatát. Az új IEEE 802.3bz lehetővé teszi 2.5, illetve 5 Gigabit sebességgel üzemelő vezetékes hálózatok kialakítását az eddigi gigabites hálózatok helyén.

_dummy_14:54

Csődbe ment a Vogel & Noot, magyar munkahelyek is veszélyben?

2

A külföldi sajtó már hetek óta pedzegette a témát, itthon azonban csak most derült ki: csődöt jelentett a legnagyobb osztrák mezőgépgyártó, a Vogel & Noot anyavállalata. Itthon azonban nincs ok a pánikra: a mosonmagyaróvári üzemet már fel is vásárolta egy német cég, így tovább folytatódhat a termelés.

_dummy_13:46

Alacsony szinten stabilizálódtak a gabonaárak

1

A világ árutőzsdéin beálltak a gabonaárak. Szinte sehol sem történt érdemi változás az árakban. A folytatás bizonytalan. Az optimisták abban bíznak, hogy ennél rosszabb (alacsonyabb) már nem lehet. A Magro Gabonaindex (MGX) aktuális értéke a cikk írásának idején 7929 ponton állt. A további részletekről, a hazai, illetve külföldi árutőzsdék történéseiről az alábbiakban olvashat.

_dummy_11:12

Elhibázott Szíria-politikát folytatott Nagy-Britannia? - Minden ami Anglia

1

A jelenlegi brit védelmi miniszter élesen bírálta a Brexit után tisztségéből távozó David Cameron, brit miniszterelnököt, annak „tartózkodó” Szíria-politikája miatt. Sir Michael Fallon elsősorban azt kifogásolta, hogy korábban, és sokkal többet kellett volna tennie Nagy-Britanniának a térségben. Fallon az első, aki a brit politika egyik vezető és tekintéllyel bíró személyeként ilyen kemény kritikát fogalmazott meg …

divany.hu13:49

A lakáskeresés 11 aranyszabálya

1

Lakást keresni klassz és izgalmas dolog. Valamint általában sok kompromisszummal jár. Biztosan létezik persze olyan, aki megálmodja, hol, mekkora és milyen lakásban szeretne lakni, aztán megtalálja és megveszi. De a többség nem ilyen szerencsés, nekünk valamiben biztosan engedni kell.

divany.hu13:49

Teszt: a jó kávé se jó, maximum felébreszt

1

Omnia, Karaván, Tchibo, Segafredo vagy Bravos? Esetleg sajátmárkás? Szakértőkkel teszteltünk.

_dummy_13:46

Melyik szemüveg illik leginkább az arcformádhoz?

1

Az arc összképét meghatározza, évekig viseli a tulajdonosa, a stílusa pedig szintén maghatározó. Mi az? Nos, ez a (nap)szemüveg, aminek kiválasztásakor arcunk formáját és személyes stílusunkat is figyelembe kell venni. Kezdjük közhellyel: szemüveget jól kell választani, és persze a megfelelőt.…

_dummy_13:13

Bayer Zsolt:

13
_dummy_12:21

Orbán őszinte vallomása: „rászedtek, kicseleztek és becsaptak

14
_dummy_12:21

A DK kimondta, amit eddig más nem mert

2

A Demokratikus Koalíció egyik elnökségi tagja arra szólította fel a Fideszt és a kormányt, hogy “ne szimuláljon terrortámadást és végképp ne hajtson végre semmiféle merényletet” annak érdekében, hogy a szavazók részt vegyenek a népszavazáson. A DK nem akar bombariadókat, “hamis vagy még inkább valós, kormány által megrendelt terrorcselekményeket” – fogalmazott Kakuk György. A politikus szavai …

_dummy_12:20
62
_dummy_12:20

Megerősítették, hogy Szijjártó lebukott az óriási hazugságával (videó)

20
_dummy_12:19
74
_dummy_16:50

Nem a mi hatáskörünk, de megtiltjuk

2

Hogyan darált be a bürokrácia és a fővárosi önkormányzat egy diákok által szervezett eseményt?

_dummy_09:06

5 település a világon, ahol fizetnek az embereknek azért, hogy ott lakjanak!

12
_dummy_08:14

Nem vicc, a mosógépektől javul az oktatás

1

Hogy micsoda? Az Egyesült Államokban rájöttek arra, hogy javul az oktatás hatékonysága, ha mosógépeket szerelnek fel az intézményekben, melyeket ingyen lehet használni.

www.hwsw.hu20:15

Legalább 500 millió Yahoo felhasználó adatait lopták el

1

Mintegy félmilliárd, a Yahoo email-szolgáltatásába regisztrált felhasználó adatait lopták el 2014-ben. A frissen nyilvánosságra került támadás lehet minden idők legnagyobb hasonló adatlopása - az ügy komoly hatással lehet a Verizon-Yahoo akvizícióra, sőt meg is hiúsíthatja azt.

_dummy_20:04
54
_dummy_15:26

Rekordtermés nyomhatja le a napraforgó árát

2

Kezd igen átláthatatlan lenni a világ gabonapiaca, köszönhetően a sorozatos árváltozásoknak. A búza ára tovább zuhant, a kukorica ára is folyamatos mozgásban van, itthon pedig a napraforgó ára zuhant hatalmasat, köszönhetően a várható rekordtermésnek.

divany.hu14:22

10 költséghatékony tipp lakásfelújítóknak

2

Érdemes az olyan apróságokra is figyelni, mint a lámpa- vagy zuhanypanel-csere, vagy a bútorok áthúzása.

_dummy_07:34
45
_dummy_07:34

Elege lett abból, hogy teljesen hatástalan a drága bolti bolhanyakörv!

2

Utánanézett, mit használtak régen bolhairtásra. Meglepően egyszerű és olcsó megoldásokat talált! PRÓBÁLD KI!

_dummy_07:33
57
_dummy_13:52

Kiváló lehet az idei napraforgótermés

1

Ugyan még csak a napraforgótáblák 10 százalékán végeztek a betakarítással a gazdák, az első információk a terméseredményről igen pozitívak. Hiába az eső, a sok nyári vihar, több napraforgó kerülhet le a táblákról, mint tavaly.

_dummy_13:14

Ha igaz, amit Gyurcsány állít, a Fidesz le akart fizetni egy teljes pártot

14
_dummy_15:30

A termésmennyiség az egekben, árak a padlón

1

Egyre biztosabb, hogy jó sok kukorica terem idén itthon, a világban pedig valószínűleg rekordtermés lehet. Közben az irányadó chicagói árutőzsdén felfelé mozdultak a gabonaárak, de ez csak az elmúlt hetek áresések utáni korrekció. Számottevő drágulásra sehol sem kell számítani.

_dummy_15:16

Új tagokkal bővült a Gyurcsány család

1

A múltkori cikkünkben beszámoltunk róla, hogy Gyurcsány Ferenc testvére, Gyurcsány Éva ablakába egy galamb költözött, ami aztán olyannyira jól érezte magát a szerető környezetben, hogy tojásokat is rakott. Mostanra a tojások már kikeltek, és elképesztően cuki kisgalambok kerültek a cserépbe. Gyurcsány Ferenc testvére Gyurcsány Éva jelenleg is szülővárosában, Pápán él. Nyilvános Facebook-üzenőfalán naprakész információkat kaphatunk …

_dummy_14:21

“Óriási világszenzációval” rukkolt elő a köztévé

1

Kérjük kedves utasainkat, hogy kapaszkodjanak, mert ez nem a felcsúti kisvasút, hanem a köztévé frekvenciája. Hullámzásunk ugyanazon a sávon, de más csatornákon történik. Immáron elindult a legújabb gyöngyszem is: az M5. Dér Ágnes csatornaigazgató korábbi közlése szerint az első nap a bemutatkozásé lesz, arra törekszenek, hogy éjfélig minden műsorból, minden témából adjanak ízelítőt. Az MTI-nek …

_dummy_14:21

Orbán foghatja a fejét: hihetetlen, hogy honnan támadták be

29
_dummy_14:20

Harrach Péter a boltzárnál is durvább bejelentést tett

2

Az Origo készített interjút a kormánykoalíció kispártjának frakcióvezetőjével. A keresztényüldözés elleni államtitkárságon túlmenően Harrach Péter megkerülte a kvótakampány hangneméről szóló kérdést, és a “fogyasztói szemlélet kényelemszeretetét” ostorozta a vasárnapi boltzár bukása miatt. Harrach be is akar jutni a Parlamentbe, meg nem is Valójában arról van szó, hogy mindenképp szeretne képviselő lenni a humoráról és vidámságáról …

_dummy_14:20

Előrehozott választás jöhet a népszavazás után

1

A Fidesz népszavazási buzgalmából több ellenzéki párt is azt szűri le, hogy előre hozott választás jöhet. Gyurcsány Ferenc és Vona Gábor egyetért abban, hogy Orbán Viktor előre hozott választásra készül az október 2-i népszavazás után, hogy visszaszerezze kétharmados parlamenti fölényét. Gyurcsány pénteki újpesti lakossági fórumán állt elő ezzel a feltevéssel, Vona pedig a Népszabadság értesülése …

_dummy_14:19

Undorító aljassággal akarták elcsalni az érvénytelen szavazatokat - leleplezték őket

14
_dummy_13:00

Alföldi Róbert nem bírta tovább, durván kiakadt

1

Alföldi Róbert Facebook-kiírásában adott hangot annak a képtelenségnek, ami a közelmúltban járta körbe a sajtót. Egészen konkrétan roma magyarok migránsellenes szövetséget hoztak létre. Nem nehéz kitalálni, hogy ki áll ennek a hátterében. “Olvasom, hogy a roma magyar emberek nem dőltek be az aljas provokációnak, hogy megpróbálták kijátszani a “migránskártyát” ellenük. Magas közjogi méltóságok hathatós közreműködésével. …

_dummy_08:54
42
hvg.hu19:19
112
itcafe.hu18:25

A Magyar Telekom uniós forrásokat nyert el a vezetékes széles sáv fejlesztésére

1

A távközlési vállalat önerőből is fejleszt, de az oroszlánrészt a támogatások biztosítják.

pcforum.hu19:29
50
_dummy_12:02

Egyik kutya, másik eb!

1

“Edward király, angol király Léptet fakó lován: Hadd látom, úgymond, mennyit ér A velszi tartomány….” Az “EU-n belül vagy kívül?” című rendezvény szervezőinek facebook-oldaláról: … Bodnár Zoltán (Liberálisok), Csepreghy Nándor (Fidesz), Mesterházy Attila (MSZP), Schmuck Erzsébet (LMP) és Z. Kárpát Dániel (Jobbik) részvételével, megkezdődött az ALMA gazdaságpolitikai konferenciája. A moderátor Bombera Krisztina… Nagy szeretettel köszöntjük …

_dummy_10:49

Molnár Csaba: Juncker évértékelőjével Orbán

1

Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke szerdai évértékelő beszédében bejelentette, hogy nem lesz kötelező betelepítési kvóta, és ezzel végleg elbukott a magyar kormány által erről a kérdésről kiírt október 2-i “álnépszavazás” – közölte Molnár Csaba, a Demokratikus Koalíció (DK) európai parlamenti (EP-) képviselője csütörtökön Strasbourgban. “Bebizonyosodott az, amit mindig is mondtunk: ez az álnépszavazás nem …

_dummy_08:02
48
index.hu20:42

Magyar fizikus nyerte a GE kódfejtő versenyét

1

Két hét alatt oldotta meg a feladatot, elsőként az ezer versenyző közül.

sg.hu16:27

Az online kasszák szoftverének frissítését az adóhatóság végzi

1

A jelenleg üzemelő online pénztárgépek szoftverének frissítését a Nemzeti Adó- és Vámhivatal végzi online, a kasszák tulajdonosainak, üzembentartóinak semmilyen kötelezettségük nincs és egy forintjukba sem kerül - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM).

Copyright © 2017. cikkpakk.hu
Minden jog fenntartva.
Hivatalos IttaHelye.hu utód 2009-2016.
Image thumbnails by pagepeeker.com.
info@cikkpakk.hu


Gearbest Autumn Sale
Dancewave